Perusta verkkokauppa ja rikastu

Anonyymi

Nyt on helppoa, tässä ohjeet jolla et tarvitse tehdä ikinä töitä, kuukaudessa jopa 11000 euron tulot.
1. Rekisteröi domain, hinta n 20euroa
2. Perusta verkkokauppa, WooCommerce on ilmainen
3. Tee maksujen välityssopimus Klarnan kanssa.
4. Mene Aliexpressin sivuille ja tee dropshipping-sopimus
5. Laita kauppaasi näkyviin AliExpressin tuotteet ja tuplahinnat.
6. Ohjaa tilaukset Aliexpressiin.
7. Odota pankkitilisi lihomista ja tilaa Porsche
Oikeasti, älkää hyvät ihmiset noudattako tuollaisia ohjeita, joita kaikenlaiset huuhaa-tyhmät jakavat toisille tyhmille. Verkkokauppa, varsinkin droppaus, on oikeaa työtä ja 99% menettää vain rahaa, homma pitää ymmärtää ja rahaa pitää oikeasti olla n 3000-5000 euroa pelkkään alkuun pääsemiseen.

5

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihmisten pitäisi ymmärtää että helppoa rahaa ei ole olemassa, tuollaiset Aliexpress droppaukset ja kaiken maailman verkostomarkkinoinnit eivät ole pitkäjänteistä toimintaa ja harva niissä palkoille pääsee, vaikka unohtaisi moraalinsakin.

    • Anonyymi

      Eikä osa tajua mitään hinnoittelusta. Jos myyt tuotetta suomessa satasella, siitä pitää maksaa arvonlisäveroa 24%. Markkinointiin vähintään 10€, yleensä enemmän. Oma ostohinta 25-40 euroa. Kuljetus, tulli ym ym. Ja huomatkaa että verkkokaupassa jopa maksuvälittäjät vievät välistä 1-4% kauppahinnasta, muuten ei eurot kilahda tilillesi asiakkaan tililtä. Välistävetäjiä on niin paljon että hirvittää.

      Toistaiseksi 3 vuotta ollaan pärjätty, itseni olen työllistänyt, mutta viime syksy-joulumyyntiä lukkuunottamatta en ole vielä voinut 3000 euroa nostaa palkkaa, yleensä n 2000-2200 kuussa. Siitä sitten verot. Sillä on pärjättävä. Kaikenlaiset juutuupit ja facet ovat täynnä mainoksia "perusta verkkokauppa". Miettikää kunnolla, droppauksen kirot tuolla ylhäällä jo mainittiinkin. Me emme droppaa, tuomme tuotteet ihan rehellisesti suomeen ja myymme suomessa.

    • Anonyymi

      Kyllä droppauksellakin elää. Miksi se olisi huonompi tapa kuin tavallinen verkkokauppa? Koen itseni ikäänkuin konsulttina, joka ohjaa asiakkaan aliexpressin sivulle. Otan siitä välistä nätin provikan. minä nostan firmasta n 4000 euroa kuussa, enkä maksa veroja suomeen vaan viroon. En ole porschea tilannut, mutta uuden audin kuitenkin keväällä ennen koronaa. Kaupankäynti vain nopeutuu, elokuu näyttää jo että saan nostaa 5000 euroa itselleni palkkaa. Repikää siitä, kateelliset. Siinä aloittaja on oikeassa että homma pitää ymmärtää perin pohjin. Mukana on ihan hämärää, jopa rikollista toimintaa joka ketjuttuu ihan kiinasta eri maiden verkkokauppohin asti. Niihin ei kannata mennä mukaan.

    • Anonyymi

      verkkokauppa on tulevaisuutta, siihen kannattaa sijoittaa. seuraavan 10 vuoden kuluessa suurin osa kivijalkaliikkeistä katoaa. Tilalle jäävät ravintolat ja suurmarketit. Muuten kaikki tilataan netistä. Vaikka muutama kitisee ja aikoo ostaa esim kengät vain liikkeestä, ei se ketään pelasta, ehkä helsingissä yksi kenkäkauppa säilyy. Tämä on julma totuus. Myyjät, kassaneidit ja konsultit, hopihopi uudelleenkouluttautumaan, vaikka kuljettajan ammattitutkintoon, tavaraa pitää kuskata asiakkaille.

      • Anonyymi

        Pieni kivijalkaliike pärjää jos palvelu ja tuotteet sekä asiantuntemus on kunnossa, verkkokauppa ei pysty monilla aloilla samaa tarjoamaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      106
      1982
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1460
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      99
      1403
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1154
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      479
      1085
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      49
      961
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      933
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      882
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      846
    Aihe