Kärppä-fanit tänne!!!!

Kärpät rulaa

Kaikki joiden mielestä kärpät voittaa mestaruuden niin kirjottakaa tänne!

22

1355

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kärppä-fani

Kärpät on jo mestareita ;) sano minun sanoneen

• kärppähullut

Joo varmasti voittaa! Ei ees jokerit voi ku kattoo vierestä ku kärpät iskee!

• Ripa
        kärppähullut kirjoitti:

Joo varmasti voittaa! Ei ees jokerit voi ku kattoo vierestä ku kärpät iskee!

Olen samaa mieltä

• eero kärppä

joo kärpät on ihan selvä ykkönen.
      jokerit on toinen ja lukko 3:s.
      eiks nii????

• Laura

Tietyllä tavalla ikävä juttu, että Lukko putoaa sen takia hopealta, että häviää Kärpille. Mun mielestä se on toiseksi paras joukkue Kärppien jälkeen. Mutta minkäs teet, kun näin menee. Olen varma, että Lukko olis päihittänyt Jokerit, joka näin näyttää nyt pääsevän finaaliin. Tätä näkökulmaa vastaan Tapparankaan ei tarvi hävetä,ku Suomen mestareille hävisivät.

• ope helsingistä

kärpät on yksinkertaisesti paras.

• Kärpät rules

Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät Kärpät

• Dungeons&Dragons

Kärpät on tosiaan hjuva joukkue. Itse olen menossa lauantaina Kärpät - JYP otteluun. Saa nähdä miten käy.

• dahda

Ja sun ikäsi oli?

• S-Mies

"Ja sun ikäsi oli?" Liittyipä taas aiheeseen tuokin kysymys, hyvä hyvä.

Niin, ja Kärpät voittaa. Lukko nyt pitää vielä saada voitettua ja jos Kerho tulee finaaleissa vastaan, niin pitää pelata todella hyvin. Jokereiden yli nyt mennään vaikka peruuttamalla (huumoria, huumoria... kyllä niitäkin vastaan pitää pelata tosissaan).

• o-u-l-u-n k-ä-r-p-ä-t
        S-Mies kirjoitti:

"Ja sun ikäsi oli?" Liittyipä taas aiheeseen tuokin kysymys, hyvä hyvä.

Niin, ja Kärpät voittaa. Lukko nyt pitää vielä saada voitettua ja jos Kerho tulee finaaleissa vastaan, niin pitää pelata todella hyvin. Jokereiden yli nyt mennään vaikka peruuttamalla (huumoria, huumoria... kyllä niitäkin vastaan pitää pelata tosissaan).

Kyllä kärpät voittaa, mut ei se ihan helppoa oo.. Jokerit on aika kova vastus!

• toki

jeeeee................

• Etelän mies

Tänä vuonna jatketaan siitä, mihin viime vuonna jäätiin eli mestaruusjuhliin! Ja ensi vuonna... ei kahta ilman kolmatta!

• se on Kärpät jokka voittaa! Eihän siitä nyt kahta sanaa ole ;) Narripaidoille hopeeta ja Kerholle pronssimitalit taas vaihteeks

• KÄRPPÄ!

KÄRPÄT VOITTAA!!!

• larppa

Siis tottakai KÄRPÄT voittaa mestaruuden!!!!!!!!

• siis kärpät

KÄRPÄT VOITTAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

• spiritsi

parempi ois voittaa.. pääsee taas keskustaan sit juhlistamaan sitä :)

• Hans

K-Ä-R-P-Ä-T

• Eliza

No siis kärpät voittaa tietenki mestaruuden!

• miksu35

olen samaa mieltä, myös vuonna 2006.

• TosiKärppäFani

Vie, ei sm-liigan tomuseuroista ole vastusta ruhtinaille, noille maailman hallitsijoille. Kärpät jyrää ja voittaa 2010-2020 välillä kaikki mestaruudet. Vastapuolen pelaajian on käytettävä aurinkolaseja kun katsovat Kärppien ylivoimaista häikäisevää syöttöpeliä joka kulminoituu korkealuokkaisiin ja mahdottomilta näyttäviin maaleihin. hiahhahaahahahahah

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

1. Kysymys muille miehille

Onko teille varattu nainen ongelma? Mikään muu naisessa ei töki kun se että hän on varattu. Kamppailen houkutuksen kanss
      Ikävä
      133
      7310
    2. Kaipaisin nyt kosketusta

jota ei koskaan ole ollut. Saisinpa tuntea kätesi niskallani ja silittelemässä päätäni. Sulaisin varmasti siihen.
      Ikävä
      14
      2670
    3. Imaami kysyy, miksi pojat uivat ilman valvontaa

Kalajoen särkät ovat usean kilometrin pituiset. Siellä on kylttejä, joissa varoitetaan rannan vaaroista. Siellä ei ole
      Maailman menoa
      272
      1319
    4. Sokea "ystävälle"

Oletko oikeasti noin sokea?
      Ikävä
      100
      1069
    5. Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia

Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-20172942
      Maailman menoa
      171
      1010
    6. Kerrostaloihin ilmalämpöpumput

Ulkomailla näkee paljon ilmalämpöpumppuja kerrostalojen ulkoseinissä. Mikä estää taloyhtiötä hankkimasta niitä asuntoih
      Sinkut
      73
      961
    7. En ymmärrä käytöstäsi

Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek
      Ikävä
      137
      950
    8. Kiitoksia kaikille epäasiallisesta sisällöstä liputtaneille

Se ylimielisyys ja epäasiallisen julkaisun jakaminen ei sitten kantanut.
      Tuusniemi
      79
      794
    9. Kirkonkylän puliveivarit

Hieman pistää silmään nuo puliukot ja akat kirkonkylän penkeillä ja S-marketin kulmilla. Tarttis varmaan tehdä asialle j
      Karstula
      13
      773
    10. Persaukinen puolankalainen kävi kerjäämässä paitaa

Ja lippistä. Nauratti suuresti kun katsoin. Kukahan mahtanee olla? Voipi katsoa täältä jutun. https://www.youtube.com
      Puolanka
      18
      761
    Aihe