Aihe

Nato kokoukseen kemiallisen iskun takia

Anonyymi

Kemialliseksi aseeksi luokitellun myrkyn käyttö toistamiseen voi johtaa pakotteisiin tai karkotuksiin.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

MAINOS PÄÄTTYY
Sotilasliitto Nato pitää tänään iltapäivällä ylimääräisen kokouksen venäläisen oppositiojohtajan Aleksi Navalnyin myrkytyksen johdosta. Saksa kertoo kokouksessa tilanteesta liittolaismaille ja pääsihteeri Jens Stoltenberg sen jälkeen mahdollisista johtopäätöksistä lehdistötilaisuudessa.

Saksan mukaan Navalnyi myrkytettiin samaan Novitshok-ryhmään kuuluvalla hermomyrkyllä kuin entinen kaksoisagentti Sergei Skripal pari vuotta sitten Britanniassa. Tuon tapauksen jälkeen Nato karkotti useita venäläisdiplomaatteja.

Stoltenberg tuomitsi aiemmin kannanotossaan kemialliseksi aseeksi luokiteltavan hermomyrkyn käytön ja vaati Venäjää tutkimaan tapauksen pikaisesti, perusteellisesti ja läpinäkyvästi.

Myös EU on tuominnut Navalnyin myrkyttämisen ja sanonut, etteivät uudet pakotteet Venäjää vastaan ole poissuljettu vaihtoehto.

16

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitä natolle kuuluu itsenäisen maan sisällä tapahtuvat asiat, eikös se muka ole puolustusliitto. Tosin ei taida olla puolustusliitto, siellähän se nytkin valmistelee hyökkäystä Valko-Venäjän rajoilla. Oikeassa oli Lukashenko kun sanoi naton olevan heidän rajoilla. Amerikkalaisia sotilaita ollut siellä jo siitä lähtien kun nato aloitti mellakoiden lietsonnat Valko-Venäjällä.

   • Anonyymi

    r...än kätyri valehtelee itku silmässä taas. On erinomainen juttu että puolustusliitto Nato kokoontuu ja valmistelee yhdessä r....än vastaiset toimet jolla se saadaan kuriin. r....ä toimii niin vastuuttomasti koko ajan.


   • Anonyymi

    Miksi operaatio Navalny juuri nyt:

    Naton agentit on määrätty epätoivoiseen tekoon koska rahoittajien maailma horjuu täystuhon ja kasvojenmenetyksen partaalla.
    - USAssa käynnissä rotujen sisällissota.
    - Britannia pilkkoutumassa tynkävaltioksi.
    - Italia selvitystilassa oleva afroslummi.
    - Ranska yrittää pönkittää luhistuvat pankkinsa skandinaavien kansallisomaisuudella.
    -
    Venäjä on ainoa kansakunta jolla on täysipäinen johto joka on tuottamassa rokotteen maailman köyhille massoille. ( Tähtitieteellisissä arvostuksissa olevat lännen BigPharman osakkeet ovat kuilun partaalla.)


  • Anonyymi

   Tämä nyt on selvä asia kaikille. Nato on Valko-Venäjän mellakoiden järjestäjä. Satoja Amerikkalaisia sotilaita ja panssarivaunuja Liettuassa ja sinnehän se pakeni muka vaalienvoittajakin. Rikollisjoukko natohan siellä häärii.

  • Anonyymi

   Velihousu Nato, ei uskalla julistaa SOTAA VENÄJÄLLE?

   Suomen ei tuollaiseen paskaliittoon pidä kytkeytyä, joka ei edes itseään osaa puolustaa.

   • Anonyymi

    miksi ihmeessä Nato julistaisi sodan r....le? itä vinkuja on täysin sekaisin? Nato varautuu puolustautumaan yhdessä kumppanien kanssa r...än aggressiota vastaan se on varma mutta ei todellakaan julistele mitään sotaaa.


  • Anonyymi

   YES! Stolttenperi julistaa sodan Venäjälle!

   Päästähän poijjat sotimahan mekin.

  • Anonyymi

   Sitä se USA:n panssaridivisioonan keskittäminen Parolaan tiesi. Sota on jo ovelamme.

   Päästään sotimaan mustien koulupudokkaiden rinalla Venäjää vastaan taas.

  • Anonyymi

   Stoltenberg joskus Suomen vierailunsa jälkeen sanonut ettei hän halua välttämättä Suomeen tulla koska hän kokee ja aistii suuren nato vastaisuuden Suomessa, mitä hän ei ole koskaan missään muualla kokenut.

  • Anonyymi

   Nämä NATO kokoukset on lännen Navalnyi provokaation jälkipeliä kuten Skripalien tapauksessakin ja sitä pelataan taas muutama vuosi kunnes länsi keksii taas myrkyttää jonkun muun ja peli alkaa alusta. Novitsokkia on vain USAlla ja Englannilla ja Venäjä on YKn kemiallisten aseiden kieltosopimuksessa mukana mutta USA ja Englanti ei.

  • Anonyymi

   Liettuan harjoitusten kerrotaan kuuluvan Naton normaaliin aikatauluun.
   Yhdysvallat on lähettänyt noin 500 sotilasta ja 50 tankkia ja panssariajoneuvoa harjoituksiin Liettuaan.

   Liettuan puolustusministeriön tiedotteen mukaan kyse on Naton Atlantic Resolve -operaatioon kuuluvasta normaalista ja ennalta suunnitellusta harjoittelutoiminnasta, jolla ei ole yhteyttä alueen muihin tapahtumiin.

   Julkisuudessa olevien tietojen mukaan amerikkalaisjoukot ovat kuitenkin saapuneet maahan suunniteltua aiemmin ja aikovat mahdollisesti pysyä maassa aiottua pidempään.

   Harjoitukset järjestetään Pabradessa vain noin kymmenen kilometrin päässä Valko-Venäjän rajasta. Valko-Venäjä on ilmoittanut lisäävänsä tiedustelutoimintaa ja vahvistavansa sotilaallista läsnäoloa Liettuan vastaisella rajallaan harjoitusten takia.

   Valko-Venäjän presidentti Aljaksandr Lukašenka on pyrkinyt maalaamaan hallintonsa vastaisista mielenosoituksista vieraiden valtojen operaatiota ja väittänyt naapurimaiden sekaantuvan Valko-Venäjän asioihin. Mitään todisteita väitteiden tueksi ei ole tullut.

   • Anonyymi

    Upeaa nato suojaa Balttiaa


  • Anonyymi

   Nato valehtelee,mitään harjoitusta Liettuassa ei oltu ennakkoon ilmoitettu heidän sivuillaan.

  • Anonyymi

   Poliittinen hyökkäys, mitä muuta se olisi?

   Kun nimetään syy ja sen lähteet, seuraavaksi tulisi näyttö...ellei kohdistettu syyllinen tunnusta?
   Siis, onko näyttöjä Perkkelin vaatimuksille?

   Pitäisikö Putinin hallinnon nyt tunnustaa syyllisyys....ilman mitään näyttöjä....edes myrkyn olemassaolosta?

  • Anonyymi

   Venäjällä ei Navalnyin näytteissä ollut myrkytyksen jälkiä ja sieltä Navalnyi siirrettiin Berliiniin ja siellä on löytynyt novitsokmyrkyn jälkiä eli saksan on tutkittava miten Navalnyi sai Berliinissä myrkkyä.

  • Anonyymi

   Eix tää tää tää Stromberg ollu niit Bondin vastasii kavereit?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   11713
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   2717
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2082