Aihe

Navalnyi ja NATO

NATOKIN älähti Navalnyin "myrkytyksestä"
Aika erikoista, että NATO, jolla on ehkä maailman suurimmat ja vaarallisimmat aseet ohjuksista atomipommeihin, biologisiin aseisiin ja myrkkyihin asti ihmisten tappamiseksi, on nyt niin kovasti huolestunut yhden ihmisen mahdollisesta myrkytyksestä, johon se itse tai USA:n tiedustelupalvelu CIA, saattaa olla hyvinkin osallinen.

NATO on asettanut Venäjän rajan tuntumaan ohjuksia, jotta voisi tappaa venäläisiä, kun vain ensin keksitään joku tekosyy siihen.

NATO pitää myös säännöllisesti sotaharjoituksia Venäjän rajavaltioissa harjoitellakseen tappamaan niin monta venäläistä kuin mahdollista.

Entä sitten "oikeusvaltio" Suomi? Suomi on sitoutunut YK:n "Kestävän kehityksen toimintasuunnitelmaan", "Agenda 21" ja "Agenda 2030". Niiden yhtenä tavoitteena on maapallon väkiluvun vähentämin 90-95 %:lla. Eli noin 7 miljardia ihmistä on tarkoitus hävittää maapallolta vuoteen 2030 mennessä, koska meitä on kuulemma liikaa.

Yhtenä keinoina vähennyksen toteuttamiseksi on ilmoitettu kemikaalien (myrkkyjen?) käyttäminen ruuissa ja rokotteissa. Siinä vasta se suuri myrkytysprojekti on. Tästä ei mediassa paljon hiiskuta.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On "melkoisen selvää", että asialla on ollut Navalnyi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11686
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   2710
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2077