Miksi Venäjä ampuisi omaan jalkaansa Novichok-myrkyllä?

Anonyymi

Kun pääministeri Tony Blair tuki valheellisia todisteita ja syytöksiä Irakin joukkotuhoaseista juuri ennen Irakin sotaa, niin Skripalin tapauksessa pääministeri Theresa May nopeasti ja ilman riittäviä todisteita julisti Venäjän syylliseksi.

Kansainvälisten säännösten mukaan (artikla IX, alla oleva linkki) valtiolle tulisi antaa kymmenen päivää aikaa vastata syytökseen kemiallisista aseista, mutta Britannia antoi vain yhden päivän aikaa Venäjälle vastata eikä suostunut antamaan edes näytettä myrkystä, vaikka Venäjä pyysi useaan kertaan.

https://finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1997/19970019/19970019_2#idp446320096

Vasta kun oli kulunut 11 päivää venäläisen Sergei Skripalin myrkytyksestä ja Britannia oli jo tuominnut Venäjän häätäen 23 diplomaattia, niin ulkoministeri Boris Johnson lupasi (15.3.2018) lähettää Novitshok-hermomyrkyn tutkittavaksi YK:n alaisen kemiallisten aseiden laitokseen (OPCW). Miksi näin myöhään? Miksi hermomyrkkyä ei annettu tutkittavaksi heti, kun se oli mahdollista ja epäilykset myrkyn venäläisvalmisteisuudesta tulivat laajempaan julkisuuteen?

Sama tilanne on nyt Navalnyin myrkytystapauksen jälkeen. 2.9.2020 Saksa antaa lausunnon, että Navalnyi myrkytettiin hermomyrkyllä. Ja sitten jo 6.9.2020 Saksa harkitsee esittävänsä Venäjän vastaisia pakotteita ja jopa Nord Stream 2 -kaasuputkihanke uhataan keskeyttää. Venäjälle ei ole annettu mitään näytettä tai todistetta myrkytyksestä venäläistutkijoille, jotta Venäjä voisi antaa selvityksen kansainvälisen sopimuksen mukaisesti 10 päivän sisällä.

Britannian entinen suurlähettiläs Craig Murrayn (16.3.2018 ) mukaan Britannian erikoisasiantuntijat eivät kyenneet vahvistamaan, että Novitshok-myrkky olisi peräisin Venäjältä. Siksi he suostuivat vasta kovan painostuksen jälkeen käyttämään myrkystä määritelmää "lajityypiltään kehitetty Venäjällä" ("a type developed by Russia"). Tätä samaa epämääräistä määritettä käyttivät hämmästyttävän yhtenäisesti niin Theresa May, Yhdysvallat, Saksa ja Ranska lausunnoissaan. Nyt Navalnyin ”myrkytyksessä” käytetään taas myrkystä määritelmää "lajityypiltään kehitetty Venäjällä" ("a type developed by Russia")

https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/03/of-a-type-developed-by-liars/

78

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mielenkiintoista onkin nähdä, johtaako myrkytysiskun julkinen puinti länsileirin lisääntyvään yhdentymiseen Venäjää vastaan. Saksan liittokansleri Angela Merkel haluaa vahvan EU:n, eräänlaisen vastavoiman Venäjälle ja Kiinalle. Jos EU haluaa näyttää vahvuuttaan, sen paikka näyttää tulevan myrkytysiskun jälkipuinnissa. Eu on menossa liittovaltion suuntaan. Merkelin ja Macronin tarkoituksena on se, että Eurooppa-neuvosto ja Euroopan unionin neuvosto tekisivät Yhteinen turvallisuus- ja puolustuspolitiikka (YTPP) -päätökset määräenemmistöllä, joka on edellytys liittovaltion muodostamiselle. Nythän päätöksien teko vaatii yksimielisyyttä jäsenvaltioiden kesken.

      Tämä Venäjän syyttäminen Nalvalnyin myrkyttämiseen palvelee juuri sitä, että saadaan parlamentissa jäsenvaltiot yksimieliseksi jotta voitaisiin muuttaa Lissabonin sopimuksen yksimielisyysmääräystä ja voitaisiin nimetä Venäjä suurimmaksi uhaksi Euroopan hyvinvoinnille. Ja nimenomaan sodan julistamiseen Venäjälle tarvitaan määräenemmistö päätös...eikä Unkarit, Suomi yms. maat pysty estämään sodan julistusta. Saksa on aloittanut ensimmäisen ja toisen maailmansodan. Nyt Nord Streaam 2- kaasuputken sulkeminen aiheuttanee todellisen kylmän sodan alkamisen EU.n ja Venäjän välille...näin ollen eipä ole kaukana kolmaskin maailmasota.

      • Anonyymi

        myrkytysiskulla luodaan sama paine
        - mainilan laukaukset
        - kreikan pensanpalot, äkkiä rahaa kreikalle
        - haluan lomalle, äkkiä Eu rahapaketti kasaan

        - saksa on ollut koko ajan herättämässä suomalaisiin venäjäpeikkoa
        jotta suomi ajautuisi peloissaan saksan syliin

        - venäjäpelote - suomi naton jäseneksi

        venäjällä on tapahtunut kaikenlaista, miksi saksa käyttää just tätä hyväkseen?

        EU saksa vihaa omaa oppositiota.
        merkkel rakentaa tietoisesti liittovaltiota ja suursaksaa


    • Anonyymi

      Syyttömyysolettama on keskeisiin ihmisoikeuksiin kuuluva periaate, jonka mukaan todistustaakka rikosasioissa kuuluu aina syyttäjälle ja jokaista, todennäköisin syin epäiltyäkin, on pidettävä syyttömänä. Hänen ei tarvitse todistaa syyttömyyttään välttyäkseen rangaistukselta. Kun syyte hylätään, ei tuomioistuin tuomitse syytettyä syyttömäksi vaan hän on ollut sitä koko ajan.

      Venäläiset ihmiset eivät kuuluu syyttömyysolettaman piiriin. Ensin niitä hutkitaan ja sitten vasta tutkitaan. Kansainvälisenä tuomioistuimena toimii länsimaiden media huutoäänestämällä ja mitä enemmän propandaa uutsitoimistot suoltavat, sitä enemmän Venäjä näyttää syylliseltä....todisteista tai niiden puutteista ei tarvitse välittää.

      • Anonyymi

        "Syyttömyysolettama on keskeisiin ihmisoikeuksiin kuuluva ..."

        Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.


        Буаааааааааааа


    • Anonyymi

      Venäjä "ampuu omaan jalkaansa" siksi, että tässä lähetetään viesti. Samaa ovat harrastaneet monet rikollisliigat aiemminkin eli tehdään rikos tavalla, jonka vuoksi kaikki tietävät kyseisen jengin olevan vastuussa mutta jota rikosta ei todisteiden puutteessa koskaan saada oikeuteen asti.

      Kun Venäjällä ei enää ole todellista vaikutusvaltaa niin tällä tavalla se kuitenkin pääsee otsikoihin ikäänkuin sillä vielä olisi merkitystä. Kiina on mennyt Venäjän ohi jo aikaa sitten mitä tulee merkittävyyteen maailmanpolitiikassa.

    • Anonyymi

      Venäjä on syytön, koska syyllisyyttä ei ole voitu varmistaa.

      Samoin Neuvostoliitto on syytön Mainilan laukauksiin, koska ei ole puolueettomia todisteita syyllisyydestä ja neuvostoliittolaisten todistuksen mukaan tykillä ammuttiin Suomesta käsiin rauhalliseen Mainilan kylään. On vain suomalaisten väite, jolla pyrittiin provosoimaan Neuvostoliitto hyökkäämään Suomeen.

      Ei kai Neuvostoliitolla ollut tarkoitus ampua itseään jalkaan etsiäkseen syytä hyökätä talvea vasten Suomeen, joka oli hampaisiin asti aseisteautunut ja odotti vain sopivaa hetkeä?

      Samoin on nyt näiden myrkytysten ja ampumisten kanssa. Venäjästä yritetään taas tehdä syyllinen Suomen lehdistössä.

      • Anonyymi

        Mistä helevetistä näitä uskomattoman tyhmiä pietarin trolleja oikein sikiää? N-liitto tunnusti ampuneensa Mainilan laukaukset jo vuosikymmeniä sitten. Kuinka putte on pysynut vallassa näinkin kauan kun ympärillä on saatanan idioottia porukkaa? Pelollapa tietenkin.


      • Anonyymi

        Merkelin väitteet siitä, että Venäjä on syllinen Navalnyi myrkyttämiseen on härski vale.

        Saksa on ennenkin käyttänyt poliittista manipulaatiota..varsinkin Saksan tiedustelupalvelut on harjoittanut manipulaatiota aikaisemminkin. Esimerkkinä on Saksan ulkomaan tiedustelupalvelun BND:n toteuttama operaatio Hades. Elokuussa 1994 Saksan viranomaiset löysivät Moskovasta tulleesta lentokoneesta 363 grammaa plutoniumia. He syyttivät asiasta välittömästi Venäjää. Venäjä tuomittiin kovin sanoin ympäri maailmaa. Spiegel-lehti paljasti kuitenkin huhtikuussa 1995, että BND oli pannut plutoniumin koneeseen tarkoituksenaan mustata Venäjää ja edistää Helmut Kohlin uudelleen valintaa liittokansleriksi.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Plutonium_affair


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä helevetistä näitä uskomattoman tyhmiä pietarin trolleja oikein sikiää? N-liitto tunnusti ampuneensa Mainilan laukaukset jo vuosikymmeniä sitten. Kuinka putte on pysynut vallassa näinkin kauan kun ympärillä on saatanan idioottia porukkaa? Pelollapa tietenkin.

        Annapa ihmeessä usanistihuoruli linkki NL tunnustukseen. Saattaa mennä aikaa...


      • Anonyymi

        "Venäjä on syytön, koska syyllisyyttä ei ole voitu varmistaa."

        Ihan mielenkiinnosta, ovatkos puolukat jo poimintakypsiä siellä Pietarin suunnalla. Ja mille satonäkymät näyttävät siellä teillä?

        Täällä Etelä-Suomessa vielä pitää viikon verran odotella puolukan kypsymistä kunnolla poimittavaksi. Ja marjaa kyllä riittää, mutta vanhaan tapaan kyllä hiukan kävelyttää, että kunnon pikka löytyy.

        Hyvää syksyn alkua teille sinne!


      • Anonyymi

        venäjän 500 miljoonaa vs. suomen 5 miljoonaa.

        Suomi pyysi apua eri mailta ja natsisaksa oli ainoa joka auttoi
        mutta saksalla oli myös omat suunnitelmat.

        Kenet tyrkättiin ovesta sisälle?


      • Anonyymi

        "Venäjä on syytön, koska syyllisyyttä ei ole voitu varmistaa.

        Samoin Neuvostoliitto on syytön Mainilan laukauksiin, koska ei ole puolueettomia todisteita "

        Minkälaisia ilmoja se on pidellyt siellä Pietarissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Venäjä on syytön, koska syyllisyyttä ei ole voitu varmistaa.

        Samoin Neuvostoliitto on syytön Mainilan laukauksiin, koska ei ole puolueettomia todisteita "

        Minkälaisia ilmoja se on pidellyt siellä Pietarissa?

        Oikeuskäytäntömme mukaisesti se menisi noin. Onko tuohon myrkkyyn Venäjällä yksinoikeus, eikö sitä osaa tai saa muut valmistaa , tai saada haltuunsa? Vastamyrkkykin on olemassa. Jääkö arvailulle varaa.


      • Anonyymi

        Trollien oma keskustelu.. syytönhän venäjäon aivan kaikkeen, matkustajakoneen alasampumiseen ym.. se nyt vaan on niin, että ei tartte mitään myöntää, Stalinkin ihan OK kaveri.. on täällä ääliötä sakkia..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Venäjä on syytön, koska syyllisyyttä ei ole voitu varmistaa.

        Samoin Neuvostoliitto on syytön Mainilan laukauksiin, koska ei ole puolueettomia todisteita "

        Minkälaisia ilmoja se on pidellyt siellä Pietarissa?

        Siellä on aina samat säät kuin täällä, käy vilkaisemassa, niin ihastut kaupunkiin ja loppuu nuo antitrollaukset.


    • Anonyymi

      >> "lajityypiltään kehitetty Venäjällä"

      toteutus ala d trump by CIA. Tavoite: pysäyttää kaasuputkihanke !

      Aika selvää pässinlihaa. Huomatkaa: juuri impperialisti on nyt asiassa ollut täysin hiljaa. Se konna osaa totisesti juotoilla ! Kuin suomen kokoomus konsanaan

      • Anonyymi

        Vielä pitäisi jaksaa sitä trumputusta 4 kuukautta...


    • Anonyymi

      Hesarissa oli taas pitkä artikkeli Novichok-hermomyrkystä. Hesarissa ihmetellään onko Venäjä ryhtynyt valmistamaan niitä uudestaan, vai eikö varastoja koskaan tuhottu?

      ”Tämä kemikaalien perhe on heidän (Venäjän) kehittämänsä, joten heillä on tietotaito valmistaa niitä. Isoa varastoa salamurhaan tai -murhiin ei tarvita, kun pisarakin riittää tappamaan.”..julistaa Hesari.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006624821.html

      Nyt voidaan kysyä, että miksi kaikista tappavinta myrkkyä saanet henkilöt ovat yhä vaan hengissä....onko nämä henkilöt vainajia, jotka länsimainen lääketiede on saanut kävelemään, käyttäytymään ja liikkumaan kuin olisivat elossa?
      Nyt se on sitten tapahtunut... maailman vaarallisinta ja tappavinta myrkkyä saanut Navalnyi on herätetty kuolleista. Nyt Navalntyi on kävelevä Zombie, joka on kuollut mutta silti elossa. Ihme on tapahtunut.

      https://yle.fi/uutiset/3-11531983

    • Anonyymi

      Lähes 4 kk väitetyn Skripalien myrkytysen jälkeen vain 6 km:n päässä brittien armeijan kemiallisten aeiden huippulaboratoirosta Porton Downista, kuoli brittinainen Novitshokiin saatuaan miehensä kanssa myrkytyksen kotonaan. Ainut järjellinen selitys on, että heillä oli Novitshokia kotona säilytyksessä ja sen kanssa kävi vahinko. Yksikään media ei ole suostunut paljastamaan naisen ja miehen ammattia ja missä he olivat töissä. Tämä tasutojen täydellinen salaaminen viittaa siihen että molemmat, tai toinen, työskenteli Porton Downissa ja osallistui siellä valmistetulla Novitshokilla Skripal-lavastukseen. siksi myrkkyä oli heillä kotona varastossa ja mahdollisia tulevia uusia lavastuksia varten.

      • Anonyymi

        Joskus olen miettinyt teitä Pietarin trolleja. Että teettekö tätä tunti- vai urakkapalkalla siis. Mukaan tietenkin lähtee hyödyllisiä hölmöjä Suomestakin mutta tarkoitan nyt siis sitä ensivastaamista mitä nyt tässäkin keskustelussa näkyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus olen miettinyt teitä Pietarin trolleja. Että teettekö tätä tunti- vai urakkapalkalla siis. Mukaan tietenkin lähtee hyödyllisiä hölmöjä Suomestakin mutta tarkoitan nyt siis sitä ensivastaamista mitä nyt tässäkin keskustelussa näkyy.

        Helsingin yliopiston dosentti toimii bonuspalkkion perusteella, mutta muut pienellä kk.palkalla., johon liittyy pieniä etuisuuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus olen miettinyt teitä Pietarin trolleja. Että teettekö tätä tunti- vai urakkapalkalla siis. Mukaan tietenkin lähtee hyödyllisiä hölmöjä Suomestakin mutta tarkoitan nyt siis sitä ensivastaamista mitä nyt tässäkin keskustelussa näkyy.

        Trolli tai ei, pitäisi tämän kysymyksen kiinnostaa kaikkia jotka epäilevät Venäjää syylliseksi Novitshokmyrkytyksiin.

        Kuinka Britannian kemiallisten aseiden laboratorin lähellä brittinainen Dawn Sturgess kuoli Novitshokiin, jota oli hänen kotonaan. Kuinka heillä saattoi olla myrkkyä hallussaan kotona, kun sitä pitäisi olla vain Venäjän valtiolla?

        Tapauksen faktat osoittavat että myrkytyksen tapahtuessa myrkyn on täytynyt olla asunnossa sisällä, missä sitä on päässyt sisätiloihin säilytysastiasta.

        https://yle.fi/uutiset/3-10298125


    • Anonyymi

      Miten voi olla mahdollista että huippumyrkyllinen ja ärettömän tappavalla myrkyllä ei saatu hengiltä vaikko toinen kuulemma oli teen joukossa horinut myrkyn kitusiinsa. Mielestäni melko paskaa myrkkyä. Pohjoiskorea kun laittoi siivoojan asialle VX myrkyllä niin heti tuli jälkeä.

      • Anonyymi

        Pikkasen ihmetyttää noiden myrkkyjen jatkuva esiintyminen, koskahan niitä esiintyy täälläkin ihan vaan ihmettelen. Kuka sitä tietää mitä kerrostaloissakin ja muualla tapahtuu ja kuka sattuu olemaan niin ei toivottu asukas ja jos on niin mitenkäs muut sama rivitaloissa ja omakotitaloissa. Siinähän on kyse aika pienistä määristä. Turvattomuutta tuo lisää vai onko se tarkoituskin.


    • Anonyymi

      Ei kuolleet Skripalit eikä kuollut Navalnyi tuolla kammottavalla neuvostoliiton huipputiedemisten kehittämällä äärettömän hypermyrkyllisellä hermomyrkyllä.

      Novchok myrkyn myrkyllisyys taitaa olla kärpässienen tasoa hah hah haaa.

      • Anonyymi

        Ei kuolleet, ei.
        Mutta ehkä ei välttämättä ollut tarkoituskaan tappaa vaan tarkoitus oli aiheuttaa pelkoa oppositiossa..
        Kun aikoinaan KGB tutki vaikkapa hotellihuoneen, mitään ei särjetty tai sotkettu, mutta jätettiin pieni merkki, että on tutkittu. Tämä aiheutti pelkoa ulkomaalaisessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kuolleet, ei.
        Mutta ehkä ei välttämättä ollut tarkoituskaan tappaa vaan tarkoitus oli aiheuttaa pelkoa oppositiossa..
        Kun aikoinaan KGB tutki vaikkapa hotellihuoneen, mitään ei särjetty tai sotkettu, mutta jätettiin pieni merkki, että on tutkittu. Tämä aiheutti pelkoa ulkomaalaisessa.

        Juuri näin eli rikollisliiga lähettää tällä tavoin sanoman muille vastustajilleen: Varo vain tai olet itse seuraavana, meitä ei lait ja sopimukset mitenkään pidättele.


    • Anonyymi

      Kyllä tämä maailman meno on täyttä paskaa, kyllästyttää ihan kympillä. Jatkuvaa saamarin vänkäämistä ja riidan nostattamista, joka paikassa riehutaan ja poltetaan paikkoja, se on sinun vika, se on teidän vika, minä olen "pyhimys" blaa blaa blaa blaa! Aaargh!

      On se kumma ettei aikuiset ihmiset osaa elää rauhassa keskenään, eletään sentään jo 2020-lukua. Kyllä tämä maapallo on vain yksi avaruudessa lentävä hullujen huone, ikävä kyllä.

      • Anonyymi

        Mene sinä norsunrösmänrasvaaja hakkaamaan handuusi. Novichok myrkky ei tapa ketään on se niin laimeata pafkaa !


    • Anonyymi

      Skripalien myrkytyksessä ei ollut välttämättä kyse hermomyrkystä lainkaan. Tähän mahdollisuuteen viittaa se, että kolmen viikon kuluttua altistumisesta Julia Skripalin tila ei enää ollut kriittinen ja hänen kerrottiin paranevan nopeasti. Neljän viikon kuluttua sama uutinen kerrottiin myös hänen isästään.

      https://www.judiciary.gov.uk/wp-content/uploads/2018/03/sshd-v-skripal-and-another-20180322.pdf.

      Vähän myöhemmin Julia pääsi pois sairaalasta. Jos he olisivat saaneet novitšok-hermomyrkkyä heidän luulisi jo kuolleen tässä vaiheessa, sillä sen pitäisi olla jopa 8 kertaa tappavampia kuin VX. Tämäkin aine on niin myrkyllistä, että 0,01 grammaa iholla tai 0,001 grammaa hengitettynä riittää viemään hengen joka toiselta altistuneelta. Useampi tällainen annos tappaa lähes kaikki. VX vaikuttaa yleensä muutamassa minuutissa, eikä hoitoon juuri ole aikaa.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/VX

    • Anonyymi

      Juutalaisbangsterit jotka hallitsevat täysin länsimaita, yritävät tuhota Venäjän nykyhallinnon ja järjestää tilalle oman nukkehallintonsa, kuten tekivät Ukrainalle. Jos tämä onnistuu, alkavat maailman suurimmat luonnorikkauden siirtymään vauhdilla jutaloisbangstereiden omistukseen. Puhutaan tuhansien miljardien dollareiden arvoisista omaisuuksista ja koko maailman lopullisesta herruudesta. Suomi on täysillä mukana bagstereiden tukena silläkin uhalla, että on täysin mahdollista sota, missä Suomi tuhotaan totaalisesti ensimmäisenä.

    • Anonyymi

      Vieläkö joku epäilee, etteikö jopa kaikkien roska-foorumien Äidillä S24 Maailmanmenoa-palstalla olisi itä-trolleja?

      Tämänkertaiset vaan ovat näköjään ihan aloittelijoita ja *yssän puolustelu on tavattoman lapsellista ja silmiinpistävää. Enemmänkin, jutut suorastaan hyppivät kehnouttaan silmille. Toisinaan on vastaavasti ollut hyvinkin hienostuneesti ja taitavan johdattelevasti kirjoittelevia tapauksia.

      Olisikos niin, että tämänkertaiseen puolustelukampanjaan on haalittu vihoviimeisetkin laarinpohjimmaiset tiltut mukaan, kun näyttää että myrkyttäjien puolustuspuheita on tämän tästä ja siellä ja täällä.


      Ehdotus teille sinne Pietarin trollitoimistoon!

      -Voisitte laittaa aika-ajoin asiakastyytyväisyyskyselyn liikkeelle. Ihmiset voisivat arvioida ja antaa arvosanoja tiltuilun onnistumisesta.

      Hyviä arvosanoja saaneet tiltu-kirjoituksen laatijat luonnollisesti palkitsisitte tulospalkkiolla ja muilla eduilla. (esim. kunnon purkki kaviaaria?). Heikommille suorituksille, kuten tässä ketjussa, voisitte antaa kenkää tai ainakin passittaa lisäkoulutukseen. Ihan oikeasti, usein tuntee myötähäpeää aivan luokattoman kehnoa tiltuilua lukiessa.

      #vaadimmeparempiatiltuja

      • Anonyymi

        Jospa ottaisit kantaa faktoihin, kuten esim. miksi Britannian kemialisten aseiden tutkimuslaitoksesta Porton Downista noin 6 km:n päässä asuvalla brittipariskunnalla oli kotonaan säilytyksessä Novitshoikia, jota pääsi ulos säilytsastiasta sillä seurauksella että nainen Dawn Sturgess kuoli ja mies, Charlie Crowlwy, melkein kuoli.

        Ai niin, sinähän et keskustele tapahtuneista faktoista, koska palkkasi perustuu siihen että teet kirjotuksia siitä kuinka tässä maassa on niin paljon Venäjän trolleja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jospa ottaisit kantaa faktoihin, kuten esim. miksi Britannian kemialisten aseiden tutkimuslaitoksesta Porton Downista noin 6 km:n päässä asuvalla brittipariskunnalla oli kotonaan säilytyksessä Novitshoikia, jota pääsi ulos säilytsastiasta sillä seurauksella että nainen Dawn Sturgess kuoli ja mies, Charlie Crowlwy, melkein kuoli.

        Ai niin, sinähän et keskustele tapahtuneista faktoista, koska palkkasi perustuu siihen että teet kirjotuksia siitä kuinka tässä maassa on niin paljon Venäjän trolleja.

        "Jospa ottaisit kantaa faktoihin, kuten esim. miksi Britannian kemialisten aseiden tutkimuslaitoksesta Porton Downista..."

        Yksi fakta on se, ettei Siperiassa *yssän tiedustelupalvelun valvoman miehen myrkytys liity Isoon Britanniaan ei sitten mitenkään.

        Miksi yrität johdattaa keskustelua ihan harhapoluille? Tässä ketjussa keskustellaan Venäjän masinoimasta toisinajattelijan murhasta Novitshok-hermomyrkyllä. De Facto.

        -Puoltoääni kaasuputkihankkeen LOPULLISELLE kuommaamiselle. Roistovaltion kanssa ei sivistyneen maailman pidä olla missään tekemisissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jospa ottaisit kantaa faktoihin, kuten esim. miksi Britannian kemialisten aseiden tutkimuslaitoksesta Porton Downista..."

        Yksi fakta on se, ettei Siperiassa *yssän tiedustelupalvelun valvoman miehen myrkytys liity Isoon Britanniaan ei sitten mitenkään.

        Miksi yrität johdattaa keskustelua ihan harhapoluille? Tässä ketjussa keskustellaan Venäjän masinoimasta toisinajattelijan murhasta Novitshok-hermomyrkyllä. De Facto.

        -Puoltoääni kaasuputkihankkeen LOPULLISELLE kuommaamiselle. Roistovaltion kanssa ei sivistyneen maailman pidä olla missään tekemisissä.

        Venäjän syyttelyssä päätodisteena on väittämä, että vain Venäjän valtiolla on Novitshokia. Tämä peruste on valhetta, koska Port Downissa valmistettua Novitshokia on ollut brittipariskunnalla kotonaan seurauksella, että nainen kuoli ja mies kävi kuoleman portilla. Tieto on mitä olennaisin myös Navalnyin tapauksessa, koska se todistaa että ainakin Britannialla on Novitshokia Port Downin kemiallisten aseiden rutkimuslaitoksessa, mistä sitä on luovutettu vähintään kyseisen pariskunnan haltuun.


      • Anonyymi

        Ha, ha Olipa osuvasti sanottu. Trollitaso on päässyt hyvin heikoksi.


    • Anonyymi

      Navalnyin myrkyttämisessä novitšokilla ei oikein trollaa maalaisjärjen kanssa. Jos Venäjä halusi tappaa Navalnyin, niin miksi valittiin novitšok, vaikka varmempiakin tapoja myrkyttää olisi ollut. Miksi valitaan myrkky, josta varmasti tiedetään, että teon taustalla olisi Venäjän valtio? Jos tappaminen olis tehty vaikkapa ampumalla, niin syypääksi olis voitu nimetä joku Navalnyin korruptioselvityksten uhkaamaksi joutunut oligargi. Ja miksi Navalnyi päästettiin hoitoon Saksaan, jolloin kiinni jäämisen riski novitšokista oli noin sataprosenttinen. Jos Navalnyi haluttiin tappaa, sairaalassakin tappo olisi ollut uskottava, koska hän oli jo siellä puolikuollut.

      Tällä palstalla nämä CIA-möllit yrittävät epätoivoisesti..maalaisjärjen vastaisesti syyllistää Venäjää..hah hah..äly hoi älä jätä..

      • Anonyymi

        Joo...maalaisjärki sanoo, että armeijatason hermomyrkky olisi surmannut heti lukuisia kahvilan henkilökuntaan kuuluvia, Tomskin lentokentän kahvilassa


      • Anonyymi

        "Tällä palstalla nämä CIA-möllit..."


        Ihan mielenkiinnosta, ovatkos puolukat jo poimintakypsiä siellä Pietarin suunnalla. Ja mille satonäkymät näyttävät siellä teillä?

        Täällä Etelä-Suomessa vielä pitää viikon verran odotella puolukan kypsymistä kunnolla poimittavaksi. Ja marjaa kyllä riittää, mutta vanhaan tapaan kyllä hiukan kävelyttää, että kunnon pikka löytyy.

        Hyvää syksyn alkua teille sinne!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo...maalaisjärki sanoo, että armeijatason hermomyrkky olisi surmannut heti lukuisia kahvilan henkilökuntaan kuuluvia, Tomskin lentokentän kahvilassa

        "Joo...maalaisjärki sanoo, että armeijatason hermomyrkky olisi surmannut heti"

        Ei näytä maalaisjärki tietävän hermomyrkystä enempää kuin sika satelliitista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Joo...maalaisjärki sanoo, että armeijatason hermomyrkky olisi surmannut heti"

        Ei näytä maalaisjärki tietävän hermomyrkystä enempää kuin sika satelliitista.

        Maalaisjärki sanoo,että hermokaasujen tarkoituksena on tappaa. Esim. hermomyrkky VX, jolla Pohjois-Korean johtajan velipuoli tapettiin vaikutti niin, että velipuoli kuoli 20 minuutin kuluttua myrkyn saamisesta. Jos kerta novichok on 8 kertaa myrkyllisempää ja pitäisi tappaa heti, niin miten on mahdollista esim se, että kun Skripalit olivat saaneet myrkkyä kotivovellaan, niin silti he olivat kävelleet kaupungissa neljän tunnin ajan ennen kuin lysähtivät puiston penkille? Kaupungin valvontakamerat todistavat Skripalien kävelyn kaupungilla. Saksan mukaan Navalnyi myrkytettiin samalla aineella kuin Skripalitkin...eli nyt CIA-mölli, jolla isommat aivoit kuin sialla, voisi selittää edellä mainitut ristiriitaisuudet,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maalaisjärki sanoo,että hermokaasujen tarkoituksena on tappaa. Esim. hermomyrkky VX, jolla Pohjois-Korean johtajan velipuoli tapettiin vaikutti niin, että velipuoli kuoli 20 minuutin kuluttua myrkyn saamisesta. Jos kerta novichok on 8 kertaa myrkyllisempää ja pitäisi tappaa heti, niin miten on mahdollista esim se, että kun Skripalit olivat saaneet myrkkyä kotivovellaan, niin silti he olivat kävelleet kaupungissa neljän tunnin ajan ennen kuin lysähtivät puiston penkille? Kaupungin valvontakamerat todistavat Skripalien kävelyn kaupungilla. Saksan mukaan Navalnyi myrkytettiin samalla aineella kuin Skripalitkin...eli nyt CIA-mölli, jolla isommat aivoit kuin sialla, voisi selittää edellä mainitut ristiriitaisuudet,

        Mistä päättelet hänellä olevan isommat aivot kuin sinulla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä päättelet hänellä olevan isommat aivot kuin sinulla?

        Se on helppo päätellä kirjoitetun tekstin perustella. Minä kirjoitan pelkää asiaa, hän suoltaa pelkkää paskaa.


      • Anonyymi

        "Navalnyin myrkyttämisessä novitšokilla ei oikein trollaa maalaisjärjen kanssa..."

        Jopa on tiltu-pololla kova hätä seliseliselitellä tapahtunutta. Vaan kun olette housut kintuissa jääneeet kiinni tekosistanne, niin siinäpä eivät mitkää tiltu-juonet enää auta.


    • Anonyymi

      Venäjän motiivina oli viesti Venäjän toisinajattelijoille. Näin voi käydä eikä meitä saa koskaan kiinni, joten olkaapa kunnolla.

      • Anonyymi

        Siksi valitettavasti on tärkeää että lännen puolella tuohon reagoidaan eli taloudellisia pakotteita lisää ja olemassaolevia projekteja jäihin. Tästä aiheutuu haittaa syyttömillekin eli niille, joiden elinkeino olisi kiinni Venäjän kanssa käynnistetyistä hankkeista.

        Venäjä siis lähettää viestiä "Älä ryhdy kaupantekoon tai yhteishankkeisiin kanssamme tai otat ison riskin".


    • Anonyymi

      Historia tosiaan toistaa itseään. Navalnyin tapaus muistuttaa niin Skripalien myrkytystapausta kuin suurelta osaltaan taannoisen Irakin sodan lähtölaskentaa. Nyt on sopankeittäjänä Saksan ja Britannian tiedustelupalvelut, jotka syöttävät tiedostusvälineille "varmaa tietoa"..nyt kuulemma Saksan tiedustelutieto on uskottavaa..eikä sitä saa kyseenalaistaa.

      Historian kirjoista voidaan lukea, että irakilainen kemianinsinööri tuli Saksaan pakolaisena vuonna 1999. Hän väitti työskennelleensä Saddam Husseinin joukkotuhoaseiden parissa. Tekaistulla jutulla oli kohtalokkaat seuraukset, sillä Yhdysvallat aloitti YK:n tuella Irakin sodan insinöörin kertomuksen perusteella. 40 päivää ennen sotaa YK:n asiantuntijat olivat tutkineet 11 kohdetta, jotka insinöörin väitteiden mukaan olivat joukkotuhoaseiden tuotantopaikkoja. Yhdessäkään kohteessa ei ollut näkynyt jälkeäkään kemiallisista tai biologisista aseista.

      Niin Husseinin joukkotuhoaaseiden, Skripalien ja nyt Navlnyin tapauksissa syyllistämisessä suurin rooli on kansainvälisillä länsimielisillä tiedostusvälineillä, jotka yksimielisesti ja yksipuolisesti esittävät syyllisen...ilman riittäviä ja tarkistettuja todisteita.

    • Anonyymi

      Pro­pa­gan­da­ko­neis­to käy kuu­ma­na kun Venäjä sanoo Na­val­nyin myr­ky­tys­tä esi­mer­kik­si ro­ko­te­juo­nek­si, Sak­sa-suh­tei­den sot­ke­mi­sek­si ja lännen sa­la­lii­tok­si
      Venäjän valtiollinen media on siirtänyt huomiota esimerkiksi Valko-Venäjälle sen jälkeen, kun Saksan hallitus vahvisti, että oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi on yritetty murhata venäläisellä hermomyrkyllä.

      Siinä ei tiltu-temput auta kun ollaan jääty housut nilkoissa kiinni itse teosta.

      Toivon pikaisia ja raskaita sanktioita Putinille.

      • Anonyymi

        Kuten YLE:n uutisesta käy ilmi, on Briteillä ollut kotonaan Novitshokia ja kuolema on korjannut, koska myrkkyä ei ole säilytetty riittävän huolellisesti.

        https://yle.fi/uutiset/3-10298125


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten YLE:n uutisesta käy ilmi, on Briteillä ollut kotonaan Novitshokia ja kuolema on korjannut, koska myrkkyä ei ole säilytetty riittävän huolellisesti.

        https://yle.fi/uutiset/3-10298125

        " Briteillä ollut kotonaan Novitshokia.."

        Myrkytys tapahtui Siperiassa ja kaiken lisäksi *yssäläisten Putinin agenttien ympäröimänä.

        On kiistattomasti ilmiselvää, että Aleksei Navalnyi on joutunut kemiallisella hermomyrkyllä tehdyn hyökkäyksen uhriksi Venäjällä, sanoi (Saksan) hallituksen edustaja Steffen Seibert.

        Iiiihan pikkuisen seliseliseliselittelysi nyt valitettavasti ontuu, vai että onnistutaan antamaan brittimyrkkyä Siperiassa, tiedusteluagenttien vahimalle uhrille.

        Olen varma, että olet kanssani samaa mieltä, että tuollainen selitys on varsin lapsellinen ?

        Mutta kieltämättä, intosi ja kiihkosi puolustaa myrkyttäjää on kyllä kiitettävällä tasolla. Saattekos siitä jotai tulospalkkion tapaista??


    • Anonyymi

      Kun kiinni jää niin pitäisi olla munaa myös tunnustaa rikkeensä, sillä voisi jotain pelastaa. Eikä näin niinkuin Venäjä tekee kaikessa, kieltää, sekoittaa asioita, syyttää toisia, ei tee yhteistyötä . Vähemmästäkin joutuu kansainväliseksi hylkiöksi, jolta yhteistyökumppanit katoaa. ...Uskomattoman pitkämielistä porukkaa nuo venäläiset, kun sietävät rikollista valtionjohtoroikkaansa, joka vain valehtelee.

      • Anonyymi

        Paljonko Kokoomus maksaa sinulle palkkaa?


    • Anonyymi

      Saksan mahdollinen motiivi syyttää Venäjää on sikäli pahaenteinen, että se noudattaa tuttua kaavaa. Nyt välien kiristymisen syytä haetaan kemiallisten aseiden käytöllä. Ensinnäkin menetelmiin kuuluu myös vaikkapa MH-17 tapahtumasta tuttu kuvio. Me tiedämme syyllisen, ja kykenemme todistamaan sen, mutta emme silti halua, että kukaan saa nähdä todisteitamme.

      Toisekseen on naiivia ajatella, että venäläiset tekisivät tärkeänkään kohteen salamurhan, joka viittaisi suoraan heihin ja todennäköisesti aiheuttaisi vakavia seurauksia Venäjälle. Novichok-hermomyrkyn löytyminen ruumiista on sama kuin vainajasta löytyisi venäläinen 5,45 millinen erikoispatruuna, jossa lukee kyrillisillä kirjaimilla GRU, SRV tai FSB, ja 10 metrin päästä uhrista löytyisi vaikkapa GRU:n salaisten ulkomaanoperaatioiden käyntikortti.

      • Anonyymi

        Kyse on Venäjän luonnonrikkauksista ja siitä kuinka riipuvaisia monet Euroopan Natomaat ovat niistä. Tuosta riippivuudesta on pakko päästävä eroon, ja siinä ainut keino on ottaa maassa valta itselle. Putinin hallintoa vastaan on käyty jo kauan sotaa false falggien avulla maksimaalisen ulkoisen paineen luomiseksi, kun samaan aikaan maan sisällä toimii agitaattoreita lietsomaan kansaa Putinia vastaan. Länsimediat eivät kerro kuinka Ukrainan viljelysmaat on uuden nukkehallinnon avulla ryöstetty vallankaappauksen järjestäjille, mutta sama mikä tehtiin Ukrainalle, yritetään tehdä Venäjälle. Onnistuessaan se tietäisi maailmanvaltaa avitteleville juutaloisbgstereille apureineen tuhansien miljardien dollareiden voittoja, sekä suurta globaalin vallan kasvua.


    • Anonyymi

      Miettikää kuka hyötyy eniten Navalnyin tapauksesta? Se on USA ja sen liuskekaasu-bisnes.

      Jos Nord Stream 2-kaausputkihanke keskeytetään, mistä Saksa saa korvaavat kaasu- ja öljytoimitukset, jota se tarvitsee parin vuoden päästä kun ydinvoimalat siellä suljetaan?

      Ei Eurooppaan liuskekaasua muualta yhtäkkiä saada..ei muualta kuin USA:sta. Jos liuskekaasua aletaan tuoda Euroopan ulkopuolelta, se kaasu pitäisi ehtiä nesteyttää ja tuoda tankkereilla. Kaasun hinta kaksin- tai kolminkertaistuisi...että sillee...se on siis Saksa joka ampuu omaan jalkaansa,kun se alkoi syyttää Venäjää Navalnyin hermomyrkyksi peitellystä ”koronatartunnasta”.

      • Anonyymi

        USA, Saksa ja muutama muu Natomaa onnistuivat järjestämään Ukrainaan oman nukkehallinnon. Aärimmäisen arvokkaista laajoista viljelysmaista suuri osa on sen jälkeen varastettu vallankaappaajille. Venäjän valtavien luonnonrikkauksien vuoksi sama porukka yrittää samaa Venäjälle. Jos Putin saadaan pois vallasta ja maa sekasortoon, voidaan tilalle järjestää länsikoalition nukkehallinto jolloin alkavat kaasu-, öljy- jne. luonnorikkaudet siirtyä vallankaappauksen järestäjien omistukseen. Kyse on siis lukemattomien eri keinojen käytöstä tavoitteena saada ryöstettyä maksimaalinen määrä Venäjän luonnorikkauksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA, Saksa ja muutama muu Natomaa onnistuivat järjestämään Ukrainaan oman nukkehallinnon. Aärimmäisen arvokkaista laajoista viljelysmaista suuri osa on sen jälkeen varastettu vallankaappaajille. Venäjän valtavien luonnonrikkauksien vuoksi sama porukka yrittää samaa Venäjälle. Jos Putin saadaan pois vallasta ja maa sekasortoon, voidaan tilalle järjestää länsikoalition nukkehallinto jolloin alkavat kaasu-, öljy- jne. luonnorikkaudet siirtyä vallankaappauksen järestäjien omistukseen. Kyse on siis lukemattomien eri keinojen käytöstä tavoitteena saada ryöstettyä maksimaalinen määrä Venäjän luonnorikkauksia.

        USA, Saksa ja muutama muu Natomaa onnistuivat järjestämään Ukrainaan oman NUKKEHALLINNON.

        Pikku vinkki esimiehillenne ja toimeksiantajillenne sinne Pietariin. Trollisanomat uppoaisivatvarmaan paaaljon paremmin, jos kielenkäyttö ei kalskahtaisi Kylmän Sodan aikaiselle fraseologialle.


      • Anonyymi

        Juuri niin tyhmiä ryssät ja etenkin putina on, romahduttavat oman taloutensa sodilla, vastustajien tappamisella/myrkyttämisellä kun putina haluaa pysä diktaattorina ja vastustaa länsimaisia demokratioita. Lisää pakotteita vaan, putken rakentaminen jätettävä kesken.


    • Anonyymi

      Se on faktaa, että useat maat omaavat valmiudet Novichok-aineen valmistukseen. Lisäksi Saksan väite täydestä varmuudesta jonkun osapuolen tahallisuudesta on luonnollisestikin roskaa. Joten, jäljelle jää motiivi. Oliko Venäjällä motiivi myrkyttää Skripal ja hänen tyttärensä ja nyt Navalnyin? Motiivi jonkin asian tekemiseen on olennainen syy jonkun ihmisen murhaamiseen. Itsestäänselvä ja ennustettava tulos siitä, että Skripalin (entien venäläinen vakoojan) myrkyttämises tultaisiin syyttämään Venäjää ja että koko maailma paheksuisi tätä tekoa. Mutta..miksi Venäjä oli motivoitunut huonontamaan kansainvälistä mainettaan entisestäään...myrkyttämällä Navalnyin samalla Novichok-myrkyllä kuin Skripalin? Ongelmana siis on, että ei ole mitään viitteitä siitä, että Venäjä haluaisi pilata oman maineensa tällä tavoin. Onko todisteita siitä, että jollakin muulla taholla olisi motivaatio tähän Venäjän maineen pilaamiseen? Kyllä on! Valveutuneet kansalaiset, jotka ovat seuranneet maailman polittisia tapahtumia viimeiset 6-7 vuotta, voivat helpostikin nimetä usemmankin tahon, jotka hyötyvät Venäjän maineen pilaamisesta.

      • Anonyymi

        Faktaa on myös se, että Saksan energiapolitiikka on jamassa. Viimeiset ydinvoimalat suljetaan parin vuoden kuluttua. Nord-Stream 2 maakaasuputki saattaa jäädä kesken mm. USA:n valtavan painostuksen tähden ja Navlnyin vuoksi. Kivihiilestä on vaikea luopua. Siitä osoituksena on heinäkuussa käynnistynyt uusi suuri Datteln 4 kivihiililaitos. Saksa siis todella amppuu itse omaan jalkaansa Novitsok-syytteidensä kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Faktaa on myös se, että Saksan energiapolitiikka on jamassa. Viimeiset ydinvoimalat suljetaan parin vuoden kuluttua. Nord-Stream 2 maakaasuputki saattaa jäädä kesken mm. USA:n valtavan painostuksen tähden ja Navlnyin vuoksi. Kivihiilestä on vaikea luopua. Siitä osoituksena on heinäkuussa käynnistynyt uusi suuri Datteln 4 kivihiililaitos. Saksa siis todella amppuu itse omaan jalkaansa Novitsok-syytteidensä kanssa.

        saksan asiat ei ole muutenkaan ok
        siellä on vanhat sotaratsut puikoissa

        koko EU on 1930-40- luvun kopio
        miten natsit väärensi itsensä suosion huipulle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Faktaa on myös se, että Saksan energiapolitiikka on jamassa. Viimeiset ydinvoimalat suljetaan parin vuoden kuluttua. Nord-Stream 2 maakaasuputki saattaa jäädä kesken mm. USA:n valtavan painostuksen tähden ja Navlnyin vuoksi. Kivihiilestä on vaikea luopua. Siitä osoituksena on heinäkuussa käynnistynyt uusi suuri Datteln 4 kivihiililaitos. Saksa siis todella amppuu itse omaan jalkaansa Novitsok-syytteidensä kanssa.

        saksalla on ihmeellinen tyyli julistaa suureellisia
        KAIKKIA sitovia kieltoja, muutoksia ja banneja
        - kivihiili
        - diesel
        - demokratia
        - ydinvoima


        ja niiden idea on ollut vissiin tehdä suomesta ydinvoimapuisto
        ne ostaa täältä energiaa ja hautaa ydinjätteen suomen maaperään

        siksi ranska on niin kärkkäästi saksan kelkassa
        ranskan jupiter tykkää kehtaamisesta

        koko Eu pyörii saksan narsistisen johdon ympärillä


      • Anonyymi

        "Lisäksi Saksan väite täydestä varmuudesta jonkun osapuolen tahallisuudesta on luonnollisestikin roskaa. "

        Venäjän tunnetuin opposition edustaja istuu keskellä haukkana vahtivia Putinisteja, sai siis kesken teehetkensä ihan vahingossa, kenenkään yrittämättä ja kenenkään tarkoittamatta tavalliselta tallaajalta ulottumattomissa olevaa kemiallisen sodankäynnin myrkkyä?

        Niinkö ihan oikeasti ajattelet??

        Saksan väite täydestä varmuudesta jonkun osapuolen tahallisuudesta on luonnollisestikin päivänselvä asia. Keskivero yläasteen lapsikin asian ymmärtää ja tiltutkin asian ymmärtävät. Luonnollisesti kuitenkin laulatte sen lauluja, kenen leipää syötte.

        Kannattaisi kuitenkin ihan oman uskottavuuden kannalta pitäytyä sellaisissa väittelyissä, joissa olisi edes pieni teoreettinen mahdollisuus pärjätä munaamatta itseään ja toimeksiantajaansa.


      • Anonyymi

        "Lisäksi Saksan väite täydestä varmuudesta jonkun osapuolen tahallisuudesta on luonnollisestikin roskaa."

        Kyllä se ihan hyvin on voinut vahinkokin olla. Noilla Putinin palkkalistoilla olevilla "turvamiehillä" kun on aina mukanaan pikku rasiassa teelusikallinen Novichok-myrkkyä. Oiskos se nyt kumma ihme, jos "turvamiehillä" on mennyt Hermesetas ja tuo pikku Novitchok-rasia sekaisin, kun Navalnyi on pyytänyt sokeria tai makeutusainetta teehensä.

        Ajatusta tuosta vahingossa sekaisin menneistä rasioista tukee se, että myrkytyksen sanotaan tapahtuneen juurikin teehetken aikkana.


    • Anonyymi

      Lehdistö kirjoittaa: Voiko Navalnyin myrkytys kaataa Nord Stream 2 -kaasuputken? Äänenpainot Saksassa muuttuivat.

      Aivan loistavaa, poikki vaan tyvestä koko kaasuputki ja mitä nopeammin niin sen parempi.

      Mielestäni nyt viimein on aika näyttää Putinin koplalle, ettei mitä hyvänsä voi tehdä ilman seuraamuksia. Mikäli halutaan sokkaa tai edes jarrua vastaaville tekosille tulevaisuudessa, nyt on aika toimiä voimalla ja ryhdikkäästi.

    • Anonyymi

      Merkelin väitteet siitä, että Venäjä on syllinen Navalnyi myrkyttämiseen on härski vale ja täyttä roskaa.Nyt nämän Saksan ministerit (esim. ulkoministeri Maas) on pyrkimässä oma puolueensa puheenjohtajaksi....nämä yrittävät esittää omalle puolueväelle kovanaamaa ja keksivät kaikenlaisia väitteitä mustatakseen Venäjän maineen ja siinä samalla haavelevat liittokanslerin paikasta.

      Saksa on ennenkin käyttänyt ko. poliittista manipulaatiota..varsinkin Saksan sotilaallinen tiedustelupalvelut on harjoittanut manipulaatiota aikaisemminkin. Esimerkkinä on Saksan ulkomaan tiedustelupalvelun BND:n toteuttama operaatio Hades. Elokuussa 1994 Saksan viranomaiset löysivät Moskovasta tulleesta lentokoneesta 363 grammaa plutoniumia. He syyttivät asiasta välittömästi Venäjää. Venäjä tuomittiin kovin sanoin ympäri maailmaa. Spiegel-lehti paljasti kuitenkin huhtikuussa 1995, että BND oli pannut plutoniumin koneeseen tarkoituksenaan mustata Venäjää ja edistää Helmut Kohlin uudelleen valintaa liittokansleriksi.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Plutonium_affair

      • Anonyymi

        "Merkelin väitteet siitä, että Venäjä on syllinen Navalnyi myrkyttämiseen on härski vale ja täyttä roskaa."

        Metsään meni: "Merkelin väitteet siitä, että Venäjä on syllinen Navalnyi myrkyttämiseen on totisinta totta ja josta tiltutempuilla ei irti rimpuilla.

        Miksikö?

        No kun *yssä jäi härskistä tempustaan kiinni housut nilkoissa.


        Ettei vastaava ihan helpolla toistu, kaasuputkihanke pitää laittaa pysyvästi poikki. Siinähän Putinistit oppisivat.


    • Anonyymi

      Miksi Saksa ei julkaise todisteita Navalnyin myrkyttämisestä Novichok-hermomyrkyllä? Jos todisteet ovat kiistattomat, niin miksi Saksa ei lähetä myrkkynäytteitä tutkittavaksi YK:n alaisen kemiallisten aseiden laitokseen (OPCW), jotta myrkytyksestä saataisiin kansainvälisesti kiistattomat todisteet?

      Eipä tietenkään voi julkaista mitään, koska todisteita ei ole. Itse asiassa Navalnyillä on koronaviruksentartunta. Navalnyihän tuli Tomskiin Novosibirkistä, joka on Vennäjällä pahinta koronavirusaluetta.

      https://www.corona24.news/c/2020/07/11/the-actual-number-of-dead-novosibirsk-citizens-with-covid-19-was-three-times-higher-than-the-official.html

      Elokusssa uutisointiin esim. Yksitoista KHL-seura Sibir Novosibirskin jäsentä on antanut positiivisen koronavirusnäytteen, seura tiedottaa.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viiden-suomalaisen-khl-seurassa-lukuisia-koronavirustapauksia-kauden-alkuun-kaksi-viikkoa/7900636

    • Anonyymi

      Aika vaarallista olla yhtä mieltä asiasta...
      sen saattoi tehdä kuka tahansa. Vahingossa tai tahallisesti, ehkä joltain lähti aatteet käsistä...

      Tajutkaa nyt. Jos oppositiomies oli nationalisti, se oli jopa nykyisen hallituksen tuki. Ne molemmat tukevat omaa maataan.

      Saksa vihaa nationalisteja. Se haluaa raapia ne irti ja tilalle saksalainen globaali kolonialismi. Pelkoa, kaaosta ja tottelevaisuus saksan lippua kohtaan.


      Palstalla joku huutelee taas tiltua ja aika epätoivoista.

      Jos joku esittää vaihtoehtoisen teorian: myrkyttäjä on saattanut olla kuka tahansa.
      Joku paksuniska huutaa ” stanan tiltut....se oli venäjä”.

      Mitä paksuniska saa aikaan? Lyö omiaan? Luuleeko paksuniska että se YKSI totuus menee pelottelemalla perille?

      Saksa osaa ja se kehtaa.
      Jos se oli saksa, teko ei ollut palvelus edes putinille
      vaan hyökkäys

      • Anonyymi

        Niinpä niin...länsimainen media ei halua kertoaa siitä, että nykyään kuka tahansa ossa valmistaa ko. hermomyrkkyä, Esim. iranilaiset tiedemiehet syntetisoivat vuonna 2016 viisi "Novichok"-ainetta ja näiden koostumusten tiedot lisättiin kemiallisten aseiden kieltojärjestön OPCW:n analyyttiseen keskustietokantaan.

        https://analyticalscience.wiley.com/do/10.1002/sepspec.1591ca249b2/full

        Vuonna 2008, julkaistussa kirjassa sanotaan, "Novichokin kemialliset komponentit tai esiasteet ovat tavallisia orgaanofosfaatteja, joita voidaan valmistaa kaupallisissa, lannoitteita ja torjunta-aineita valmistavissa, kemiallisissa yhtiöissä."


        https://www.amazon.co.uk/dp/B001U3YUU2/ref=dp-kindle-redirect?_encoding=UTF8&btkr=1

        Joten länsimaisten medioiden väite, että Novichok-hermomyrkky voi olla ainoastaan venäläinen ja että sitä on valmistettu ainoastaan Venäjällä, on todistetusti vääräksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä niin...länsimainen media ei halua kertoaa siitä, että nykyään kuka tahansa ossa valmistaa ko. hermomyrkkyä, Esim. iranilaiset tiedemiehet syntetisoivat vuonna 2016 viisi "Novichok"-ainetta ja näiden koostumusten tiedot lisättiin kemiallisten aseiden kieltojärjestön OPCW:n analyyttiseen keskustietokantaan.

        https://analyticalscience.wiley.com/do/10.1002/sepspec.1591ca249b2/full

        Vuonna 2008, julkaistussa kirjassa sanotaan, "Novichokin kemialliset komponentit tai esiasteet ovat tavallisia orgaanofosfaatteja, joita voidaan valmistaa kaupallisissa, lannoitteita ja torjunta-aineita valmistavissa, kemiallisissa yhtiöissä."


        https://www.amazon.co.uk/dp/B001U3YUU2/ref=dp-kindle-redirect?_encoding=UTF8&btkr=1

        Joten länsimaisten medioiden väite, että Novichok-hermomyrkky voi olla ainoastaan venäläinen ja että sitä on valmistettu ainoastaan Venäjällä, on todistetusti vääräksi

        Joo...Väyrynen sanoisi että tää on mediapeliä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä niin...länsimainen media ei halua kertoaa siitä, että nykyään kuka tahansa ossa valmistaa ko. hermomyrkkyä, Esim. iranilaiset tiedemiehet syntetisoivat vuonna 2016 viisi "Novichok"-ainetta ja näiden koostumusten tiedot lisättiin kemiallisten aseiden kieltojärjestön OPCW:n analyyttiseen keskustietokantaan.

        https://analyticalscience.wiley.com/do/10.1002/sepspec.1591ca249b2/full

        Vuonna 2008, julkaistussa kirjassa sanotaan, "Novichokin kemialliset komponentit tai esiasteet ovat tavallisia orgaanofosfaatteja, joita voidaan valmistaa kaupallisissa, lannoitteita ja torjunta-aineita valmistavissa, kemiallisissa yhtiöissä."


        https://www.amazon.co.uk/dp/B001U3YUU2/ref=dp-kindle-redirect?_encoding=UTF8&btkr=1

        Joten länsimaisten medioiden väite, että Novichok-hermomyrkky voi olla ainoastaan venäläinen ja että sitä on valmistettu ainoastaan Venäjällä, on todistetusti vääräksi

        "Niinpä niin...länsimainen media ei halua kertoaa ..."

        Lässynlässyn-lää kristallinkirkkaassa asiassa. Tunnetuin oppositiojohtaja myrkytetään Putlerin kätyrien turvamiesten silmien alla, Siperiassa. Ja jäädään housut kintuissa kiinni. De Facto.

        Ihan mielenkiinnosta, asteikolla 1...10. Paljonko *ituttaa kun huomaa palkanmaksajansa ja toimeksiantajansa käyttävän Stalinin ajan menetelmiä toisinajattelijoiden hiljentämiseksi.

        Kysymys 2: Ihan mielenkiinnosta, asteikolla 1...10. Paljonko hävettää, kun huomaa palkanmaksajansa ja toimeksiantajansa jäävän housut nilkoissa kiinni kuin pahinkin amatööri täydellisen töpeksynän jälkeen.

        Nolouden huippuna voi pitää Putinin pakkorakoa päästää myrkytyksestä selvinneen päästämistä Saksaan hoitoon.

        Mitäs tiltut siellä Pietarissa arvelette, tuleekos tästä tapauksesta "Venäjän federaation sankari" -kunniamerkkejä jakoon?


    • Anonyymi

      Skripalien myrkytyksessä Venäjän federaatio väitti norjalaisia myrkyttäjiksi.
      Olisiko nytkin norskit olleet asialla?

    • Anonyymi

      Välilaskulla todennäköisesti pelastettiin Aleksein henki. Aluksi häntä hoidettiin myrkytyspotilaana, sai siihen estolääkitystä. Selittelyt muuttuivat päivien kuluessa, ja miestä koitettiin pitää sairaalassa mahdollisimman kauan että jäämät häviäisivät, ei pääsisi Saksaan hoitoon. Kansainvälinen painostus oli kuitenkin niin suurta että Aleksei oli pakko luovuttaa parempaan hoitoon, ja lopullisen syyn saamiseen Venäjän ristiriitaisten selitysten takia.

      • Anonyymi

        "Välilaskulla todennäköisesti pelastettiin Aleksein henki."

        Välilasku, joka suoritettiin vastoin lennonjohdon määräystä. Kentälle oli annettu hämäysmielessä pommiuhkaus, jolla yritettiin saada ensiaputoimien alkaminen viivästettyä.

        Sarjassa tunarointien ketjua, myös siinä epäonnistuttiin.

        Stalinin aikaiset agentit kuulemma kääntyivät haudoissaan häpeästä sinä päivänä....


    • Anonyymi

      Lännen ylimielisyys ja käsistä karannut ryssäviha.... ei siinä muuta tarvita, että keinot menee jo moraalittomiksi. Skripalin myrkytyksen jälkeen laitoin muutaman kommentin siitä, että on vain ajan kysymys, kun taas jotain tapahtuu syylliseksi nimetään Venäjä. Todisteita on niin järjettömän helppo tehtailla ja kun tehdään tapauksesta juttu, niin Venäjää kohtaan suhtaudutaan jo etukäteen negatiivisesti. Ja kaikki "todisteet" uppoaa hyväuskoisiin.

      • Anonyymi

        Miksi tekijää ei saa nimetä syylliseksi?

        Onko kaalisoppasi vähäsuolaista?


      • Anonyymi

        "Todisteita on niin järjettömän helppo tehtailla "

        Samoin on järjettömän helppoa roudata Novichok-hermomyrkkyä Siperiaan ja on suorastaan lasten leikkiä ujuttaa sitä uhrin teehen haukankatseisten Putlerin valvovien agenttien silmien alla.....

        Jälleen kerran, lässyn-lässyn-läätä kristallinkirkkaassa asiassa.

        Kaasuputki poikki ja lopullisesti purkuun, siinä oivaa vastalääkettä Putinistien Novichok-puuhastelulle.

        Jopa niin hyvä lääke- ja vastamyrkky Novichokille, että kerran käytettynä toimisi jopa ennaltaehkäisevästi vastaavissa tapauksissa tulevaisuudessa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe