Viruksen toinen aalto valmistaa pedon merkkiin

Anonyymi

Kun korona viruksen toinen aalto repeää isosti käyntiin hallitus kertoo viruksen olevan hallinnassa mutta ennenkuin tämä toinen entistä pahempi aalto on saatu kuriin tulee väliaikainen sääntö (tämä selviää myöhemmin) jonka mukaan ruoan ostaminen sirtyy "väliaikaisesti" internettiin. Kansalaisille esitellään väliaikainen maksutapa joka tulee olemaan rfid-siru. Tämä siru on nimeltään PEDON MERKKI.

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten siirtyy internettiin? Ei taida aivan heti tulla vielä siru tässä jo alkaneessa toisessa aallossa. Mutta mistä tietää, kuinka nopeasti asiat etenee, kiire tuntuu nyt olevan saatanallisella eliitillä ja heidän juoksupojilla, tytöillä, koko "koneistolla".
      Outo asia tuo koronavilkku, että onkohan se tosi, että yli miljoona jo ladannut sen tähän älyvalvonta välineeseen, vai onko tässä harhautus, että saadaan mahdollisimman moni lataamaan, kun jo niin moni muukin on muka ladannut. Mitä mahdetaankaan valvoa tällä koronavilkulla? jokainen voi itse miettiä sitä.

      • Elämä olisi paljon tasapainoisempaa, kun ei näkisi mörköjä ja kummituksia joka kulman takana.


      • Anonyymi
        Tipale kirjoitti:

        Elämä olisi paljon tasapainoisempaa, kun ei näkisi mörköjä ja kummituksia joka kulman takana.

        Mutta jos on jo syntymässä säikähtänyt.

        "Tuo oli tumma maammon marja
        syntymässä säikähtänyt,
        näki kauhut kaikkialla,
        haltiat pahat havaitsi,
        ei hyviä ensinkänä."

        Eräät uskovat heittäytyvät mielikuvitusmaailmaan, jossa on demoneja ja kaikenlaisia uhkia kuin nuoretn fantasiakirjoissa. Pakoa todellisuudesta.


    • Anonyymi

      En usko että tämä vielä on se mikä on ihmisen eli miehen luku ja toinen sitten mikä on pedon kuva.

      Nyt MISTÄ kiire johtuu?
      Jos olet tietoinen jenkeissä olevasta, menosta niin jos Trump voittaa eli lähes varma, niin se kiireen pitäjä joutuu vankilaan ellei sitten menetä päätään!

      Nyt Trumilla on JO kaikille varmat todistus aineistot ja syyttäjä, odottaa kieli pitkällä, mitä Qvaloa se tuo esille.

      eli heillä ei ole mitään menetettävää, jos eli kun Trump voittaa, mutta jos tulee sisällis sota, jota demotraatit ovat uhannneet, niin se viivyttää hetken mutta, suurin osa esim armeijaa on edelleen Trumpin takana.

      se mitä kadulla on ja tapahtuu on vain esileikki sille mitä tulee.
      eli itse uskon että on väistämätön sisällis-sota siellä tulossa ja miten heidän käy, on uskovista eli Rukouksesta riippuvainen.

      eli
      Korona ajoitus on onnistunut ja kapina kaduilla on oikein ajoitettu, mutta KAIKKI tietää, miten tämä loppupeli, vaalien alla ja senjälkeen pelataan.
      eli suuri osa koko jenkkilandiaa tulee tuhoutumaan, mutta ei kokonaan jos Trump voittaa.

      jos toinen osapuoli voittaa, tulee se vanha paha uudelleen ja he tuottavat suurta tuhoa kaikille jotka eivät ole blm ja sateekaaren kannalla.
      eli oli niin tahi näin, siellä tulee olemaan kovat ajat, heti vaalien alla.

      se että maailman pankki on jo esitellyt uutta digi-rahaa ja paperi rahasta luopumista, koronan varjolla on maailman pankin sivuilla.

      eli Trump ja monet eivät usko, katso itse tilastoja, että on mitään koronaa, vaan se meni pieleen, eli ei osattu tehdä tarpeeksi tuhoisaa muuttuvaa virusta.

      Nyt trump ei ota, digi-rahaa mutta jos toinen puoli voittaa, niin käteinen joa levittää viirusta tulee poistaa ja ottaa sovellus, eli se billin kehittämä siru, mutta se ei vielä ole, epdon merkki.
      mutta sen esivaihe, mitä se siru tekee.
      Joten kannataa katsella vaihtoehtoisia uutisia.

      • Anonyymi

        Lue juttusi. Äkkiä luulisi, että se on kirjoitettu kahden ja puolen promillen kännissä.
        Sinun kannattaisi katsella psykiatrin vastaanottoa.


    • Anonyymi

      Billin siru on ensi-sijaisesti, seuranta laite, jonka julkinen selitys on tarkailla koronaa ja sen leviäistä ja sitten tietää kuka on leivittäjä.
      toinen on se kauppa eli dig-raha.
      eli billin omasta suusta.
      katso hänen kotisivut!

      • Anonyymi

        Mikä siinä tarkkailussa pelottaa? Samalla opetette, että Jumala näkee kaiki pienimmätkin ajatuksenne. Eikö se ahdista?


    • Anonyymi

      Mahdollinen sisällis-sota siellä, ei ole taanomainen vaan kaupunki sissi sotaa ja ei voida sanoa kuka on vihollinen ja kuka ei ja kun kääntää selkänsä, eli poistuu saa luodin niskaansa.

      Nyt ihmettele tätä:
      Princetonin yliopiston tutkimuksen mukaan 48 Yhdysvaltain 50 suurimmasta kaupungista on kokenut Black Lives Matter -liikkeeseen liittyviä mellakoita toukokuun lopusta lähtien.

      100 väkirikkaimman kaupungin joukossa, tutkimuksessa todettiin, että 74 on kokenut BLM/Antifa-mellakoita. Väkivaltaisia mellakoita on laskettu tapahtuneen yhteensä 570 kertaa lähes 220 paikassa Yhdysvalloissa.

      ja tätä
      https://acleddata.com/acleddatanew/wp-content/uploads/2020/09/ACLED_USDataReview_Sum2020_SeptWebPDF.pdf

      https://twitter.com/ByronYork/status/1302219095337766912?ref_src=twsrc^tfw

      https://www.infowars.com/study-riots-have-hit-48-out-of-50-of-largest-us-cities/
      ja vielä kerran
      https://mvlehti.net/2020/09/08/blm-mellakat-raivonneet-48-usan-50-suurimmasta-kaupungista/

      Joten, siellä on jo se sota, mutta ei virallistettu, mitä sekin sitten meinaa.
      joten, koko maa on sekaisin ja jaettu kahtia.

      • Anonyymi

        Radio Helmi uutiset päästi pökäleen.. Uutinen mellakoista kerrottiin Usa mellakat alkoivat uudestaan kun tuomio poliiseta tuli julki,, LOPPUI SIIHEN!
        Monelle jää mielikuva että poliisia kannatetaan kuten valemedialla on tarkoituskin saada näyttämään asiat päinvastaisilta. Oikeus tuomitsi sen poliisin joka ampui OHI mustasta. Aiheutti vaaraa naapurustolle ampumalla ohi kohteesta nyt poliisi osuu joka kerta mustaan nukkuvaan omassa kodissaan.


      • Anonyymi

        Useiden lähteiden mukaan, joista osa on valta-, osa vaihtoehtomediaa, USA:ssa on kolmisen vuotta jatkunut kova maansisäinen muuttoliike demokraattien hallitsemilta, kaoottisiksi muodostuneilta alueilta republikaanien hallitsemille järjestäytyneemmille alueille. Demokraatit ovat nimittäin riisuneet liikaa pois valtaoikeuksia poliiseilta, jopa lakkauttaneet kokonaan poliisilaitoksia, jolloin laittomuus, väkivalta, ryöstöt jne. ovat ryöpsähtäneet. Ihmiset asuvat kaduilla täysin pönttö sekaisin ja voivat esim. ulostaa, virtsata ja masturboida julkisesti. Laittomuutta ovat luonnollisesti pahentaneet demokraattien suosimat BLM- ym. terroriliikkeet ja se, että heidän alueillaan tavalliset kunnon kansalaiset eivät saa suojella itseään ampuma-asein demokraattien määräämien asekieltojen vuoksi. Rauhallisemmille alueille muuttavat republikaanien lisäksi konservatiivisesti ajattelevat ja muut rauhaa rakastavat ihmiset. Näin Yhdysvallat on jakaantumassa useisiin toisistaan poikkeaviin alueisiin, eikä tilannetta todennäköisesti muuta se, kumman puolen edustaja valitaan presidentiksi. Jos Trump valitaan, on kuitenkin toivoa siitä, että tilanne eskaloituu vähemmän.


    • Anonyymi

      Ja mikä ihmeen viruksen toinen aalto? Järkeni sanoo, että virus, oli se mikä hyvänsä ihmiselle sairauden aiheuttaja, niin leviää ja sitten hiipuu, jääden elämään hiljaiseloa. Ei virus pidä kahvi- ruokatunteja tai ole kesälomalla ja sitten taas alkaisi levitä, kun on vetänyt lonkkaa.
      Saatanallista kusetusta, jolla pedataan hyvää pohjaa rokotukselle, jossa isot rahat ja muutakin takana.

      • Anonyymi

        Oho. joku tietää jotain täällä. Harvoin tapaa näiltä palstoilta yhtä paljon edes arvoituun todenmukaisuuteen perustuvaa tekstiä. Ja se satanismi tulee leviämään mediassakin. Viimeksi päästettiin ihmisten nenän eteen juttu miehestä joka tykkää olla vaipoissa. Kuten olen sanonut mikä on pahasta: kehittymättömyys ja taaksepäin meneminen, koska luonto toimii oikein.

        Kuka oli se, joka IS:ssä nimimerkin "ri..lit silmille" kautta osoitti saatanallisen halveksuntansa kaikille noita palstoja lukeville ihmisille? Kuka on se, joka levittää ankaraa Venäjävihaa siellä ja täällä, ilmentäen kaikenlaista raihnaisuutta, vanhankantaisuutta ja kuolemaa mm. nimimerkkien kautta?


      • Anonyymi

        Tämä on enemmän, kuin ylöstempaus ja taivaan kirkkaus -jutut.


    • Anonyymi

      Lisään vielä, saa nähdä pitääkö koronavirus hiihtoloman ensitalvena? No, viruksen aiheuttama tauti voi puhjeta ja puhkeekin joskus uudestaan, mutta tällainen "kesäloman" pitäminen taitaa nyt olla uusi ilmiö, vai mitä sanoo meidän viisaat virus asiaintuntijat? Onko WHO määrännyt lakisääteisen loman pituuden COVID-19 virukselle? Taitaa olla Bill G. määräämässä lomista ja itse WHO:sta ja niin onkin. Iso G. ,,, meillä jo olikin se pikku g.

    • Anonyymi

      Jos oikein muistan, italialainen fauni/faunci mikä lie, on avioitellut, että tämä vitsaus, mitä ei edes ole, niin kestää satavuotta!
      eli jatkuva, valtioiden sulkeminen ja kansalaisten tarkkaileminen.
      Suomessa, on eräs tarkkailu hanke ja tyhmät kansalaiset siitä iloitsee.
      ja, kun he sanovat, kaikki tieto on salaistaa, niin kaksi seikkaa suomalaisten tarkkailu hankkeesta, he tarkalleen tietävät kuka ja on missäkin ja onko ollut testeissä. nyt "vaarallisempi" on se mitä ei sanota, että he "voivat" tarkkailla eli on jo kauan tarkkailleet. eli tyhmä kansalainen ei osaa ajatella, miten ne sen tietää missä olet ja kuka on muutaman metrin päässä!

      Suomessa on eräs maailman nopein ja tehokkain tietokone, jossain kajaanin korvessa!
      edes kiinalaisilla ei ole moista jättiläistä. tämä on osa sitä tarkkailu "asemaa". kutne kasvojen tunnistus.
      nyt takaisin jenkkilanfiaa.
      tämä fausti, mikä lie, on jo vuonna xx, jos oikein muistan, 209-10 todistanut että se "lääke" aine jota Trump suosii ja jonka myyntiä suomessakin on rajoiltettu toimii silloin.
      ja tämä mukamas virus on sen jälkeläinen eli mutaatio.
      eli tulisi tutkia, koska tämä fausti on päässyt osille tästä uudesta virus-rahoituksesta ja rokotteen myynnistä ja valmistamisesta.
      mediassa lukee että "putin" on jo tehnyt toimivan lääkeen ja sitä testaan jo elukoilla ja ja osin ihmisillä, mit' lie vapaaehtoisia "vankeja", en tiedä, no kuitenkin se toimii eikä ole merkittäviä sivuvaikutuksia, kuukausien seurannalla.

      Joten, tyhmä kansa, siellä ja täällä ja joka puolella, ei tiedä mitä tapahtuu.
      Jos katselee australian toimia ne ovat ihan käsittämättömät!
      kansaa on enemmän kuin suomessa ja kiina ja intia vieressä, kuitenkin tilasto luvut ovat suomea, peinemmät, jopa mrekittävästi!
      olisko noin.
      https://www.youtube.com/results?search_query=australian coronavirus
      kanssa siellä on 24 mil suomen muutaman milliin!
      virallinen tilasto. a'la bill & who sanoo 700 kuopattu ja epävirallinen tutkijat ja lääkärit ei palkkaa bill&who, sanovat noin ~250 !
      eli reilusti alle suomen nuhan!
      ja jopa raskaana olevat naiset ovat suuressa vaarassa jos eivät maskia laita eli saattaa sada syytteen ties mistä.

      ja maksi on vitsi, sekä kuumeen mittaminen vai yleisölle esitetty teatteri.
      maski on 0.6 suuruinen ja virus 0.1!
      eli ei mitään suojaa ja jos et, poliisi pamputtaa!
      sotilaat etsivät pahiksia jopa kompereilla!

      joten tyhmä kansa sa mitä tilaa!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eihän ne ihmiset mitään tajua, kun ne tuijottaa vaan raamattua ja televisiota. Sitten kaikesta päätellen lämpimikseen puhuvat (jännitystä tuntemattomasta saadakseen) että Suomeen nousee profeetta ja Jumalan kentsut tulee. Nimittäin he eivät todella niihin usko. Mistä nämä profetiat ovat tulleet?

      Heidät saatuaan kokevat pettymyksen, koska he eivät ole sellaisia, mitä heille sopii, kuten ei Jeesuskaan ollut sitä mitä sen ajan juutalaisille sopi.
      Ja nämä profeetat ja kentsut eivät tahallaan ole sellaisia, mikä uskoville ei sovi, koska he toimivat ymmärtääkseni Jumalan johdatuksessa. Heidän vaistonsa ja intuitionsa on herkempi kuin muille, jos tämän jotenkin voi yrittää selittää.

      Jeesus oli realiteeteissä, juutalaiset seurasivat Mooseksen lakia ja puhuivat Mooseksesta. Tulevat profeetat ja nk. Jumalan kentsut ovat realiteeteissä, uskovat seuraavat raamattua ja puhuvat Jeesuksesta.
      Kuten olen sanonut: profeettojen yms. ongelma nk. normaaleihin ihmisiin nähden on se, että he ovat ikäänkuin aikaansa edellä, ja tietävät mitä täytyisi tehdä.

      Mutta siinä vaiheessa lääkärit vasta innostuvatkin - selvä hullu (tai mitä nimityksiä keksivätkin), joka uskoo toimivansa kuvitellun ulkopuolisen voiman vaikutuksessa!
      Näin ollen lääkärit kieltävät Suomen lipun ristin ja siinä vaiheessa koko valtion.

      Israelin pakkosiirtolaisuus ennustettiin. Ne, jotka sen uskoivat, alkoivat ajoissa toimiin välttääkseen sen. Mitä Marialle tapahtui Jeesuksen ja apostolien tulon jälleen? Eräiden tietojen mukaan hän lähti pakoon johonkin pohjoiseen. Suomalaisten on sanottu olevan Euroopan älykkäin kansa, jolla samoja piirteitä israelilaisten kanssa mm. myös tautien suhteen.

    • Onpahan melekonen ketju taas. 🙄 😄

    • Anonyymi

      Olisiko aika ottaa läkkeet? Rfid on vanha keksintö, missä ei ole mitään mullistavaa eikä myöskään siinä, että elintarvikealan yritykset optimoivat logistiikkaansa. Mikä siinä pelottaaa?

      • Anonyymi

        Eksytystä on se, että sanoo eksytykseksi silmiemme edessä menevää Raamatun profetian toteutumista. Nyt olemme lopputapahtumien kynnyksella ja valmistumisessa ja pelokkaat uskovaisetkin ovat alkaneet haukkua valvovia omilla aivoilla ajattelevia kristittyjä foliohatuiksi ja harhaoppisiksi.
        Tämä sama tapahtuisi vaikka samat asiat mitä nyt ovat meneillään tapahtuisivat 100 vuoden päästä ja silloinkin valvovia kristittyjä jotka ottavat itse selvää haukuttaisiin harhaoppisiksi ja salaliittoteoreetikoiksi, valitettavasti. Siksi niin monet kristityt eksyvät ja ottavat jopa pedon merkin koska kuvittelevat, että ei se vielä ole tässä ja nyt. Toisinsanoen milloinkaan ei saisi tulla ne lopun ajan tapahtumat valoon, nyt ne ovat tässä, edessämme, kiittäkäämme siitä, vapautuksemme päivä on lähellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eksytystä on se, että sanoo eksytykseksi silmiemme edessä menevää Raamatun profetian toteutumista. Nyt olemme lopputapahtumien kynnyksella ja valmistumisessa ja pelokkaat uskovaisetkin ovat alkaneet haukkua valvovia omilla aivoilla ajattelevia kristittyjä foliohatuiksi ja harhaoppisiksi.
        Tämä sama tapahtuisi vaikka samat asiat mitä nyt ovat meneillään tapahtuisivat 100 vuoden päästä ja silloinkin valvovia kristittyjä jotka ottavat itse selvää haukuttaisiin harhaoppisiksi ja salaliittoteoreetikoiksi, valitettavasti. Siksi niin monet kristityt eksyvät ja ottavat jopa pedon merkin koska kuvittelevat, että ei se vielä ole tässä ja nyt. Toisinsanoen milloinkaan ei saisi tulla ne lopun ajan tapahtumat valoon, nyt ne ovat tässä, edessämme, kiittäkäämme siitä, vapautuksemme päivä on lähellä.

        Sinun valvova kristillisyytesi on selkokielellä sama kuin vainoharha. Tämän ketjun useissa jutuissa ei ole järjen häivää.


    • Anonyymi

      Syy miksi Jumala tuhosi vedenpaisumisella koko senaikaisen ihmiskunnan, pois lukien 8 sielua oli:
      Ihmisen tyttärien ja pahojen "enkelien", jumalan poikien vaikutuksesta tuli ja meni koko perimä pilalle ja siihen Herra sitten antoi paljon vettä lääkkeeksi.
      Perimä eli se tieto jossa on kaikki rakennus "piirukstukset" miehestä ja naisesta sekä "kaikesta" luomasta mitä Jumala on tehnyt.

      Kun nyt tulee uusi-uljas-maailma, sen eräs tarkoitus on tehdä ja muuttaa ihmisen perimää niin että osia, mistä lie saatu (etelä-manner?) tulee osaksi ihmistä on se taas syy tuhota paha maailma eli sekä ihmiset että koko luomakunta.

      Nyt on mahdollista, kopio/liimaa menetelmällä saada ihmisen perimää uutta ainesta.
      se aines on, OMASTA TULKINaSSA, ei siis Kijroitettu, ainkaan suoraaan, että:
      se aines on osa uutta uljasta ihmistä!
      Ihmisen perimää voidaan jo muuttaa esim lääkeillä, ja muilla "tekniikoilla".

      Kun joku tekee tämän ei ole ENÄÄ kyse miehestä tahi naisesta, vaan epäsikiö kuten oli Nooan aikana:

      1. Moos. 6:
      4 Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.

      ja sen seuraus on ja oli:
      12 Niin Jumala näki, että maa oli turmeltunut; sillä kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä.

      se merkittävä seikka mitä pedon merkistä on tämä:
      Se estää PELASTUKSEN!

      Miksi ?
      koska osa tahi osia perkeleestä ei pääse taivaaseen.

      Oma tulintani on siis että osa pedon merkkiä on se että ihminen SALLII oman perimän muutoksen.

      esim.
      nyt on tulossa, siru, (joka ei ole minun mielestäni se merkki) joka on TERVEYS-siru.
      Kätevästi kaikki tiedot ihmisestä kehdosta hautaa, sikiöstä vanhukseen, on siinä sirussa ja heti lääkeärien ja muiden viranomaisten luettavissa.

      eli, Turvallisuus, terveys, ja hyvinvointi on sen eräs mainos jolla se saadaan kätevästi käteen tahi otsaan.

      Jos olet uskova, niin tutki mitä käsi tahi otsa, merkitsee, Jumalan aivoituksissa, ihmisen elämässä.

      Sak. 5:
      1 Minä nostin jälleen silmäni, ja katso: oli lentävä kirjakäärö.
      2 Ja hän sanoi minulle: "Mitä sinä näet?" Minä vastasin: "Minä näen lentävän kirjakäärön, kahtakymmentä kyynärää pitkän ja kymmentä kyynärää leveän".
      3 Hän sanoi minulle: "Tämä on kirous, joka käy yli kaiken maan. Sillä tämän kirouksen mukaisesti siitä puhdistetaan pois jokainen varas, ja jokainen vannoskelija puhdistetaan siitä pois.
      4 Minä lasken sen irti, sanoo Herra Sebaot, ja se menee varkaan kotiin ja sen kotiin, joka vannoo väärin minun nimeeni. Se jää sisälle hänen kotiinsa ja kalvaa sen loppuun asti, sekä sen puut että sen kivet."

      joku laite taivaalla, joka on kirjakäärö eli kirja missä on "kaikki" tiedot, esim
      "se menee varkaan kotiin"
      Kuten nyt on kaikilla joilla on älyttömyys-puhelin, niin sen kautta voidaan jokainen paikantaa.
      Nyt jos tämä laite on ihmisen sisällä, jopa perimässä, niin kukaan ei voi olla salassa ja kokoa maailma on "turvallinen" sillä poliisi tietää tarkalleen kuka varas on ollu missäkin ja mitä varastanut.

      eli kukaan ei pääse tätä valvontaa pakoon.

      NämäKIN ovat vielä salassa ja "lukittu" kuten Danielin näyt ja ilmoitukset.
      Mutta tahän suuntaa mennää kovaa vauhtia, ja kansa ei tiedä mitä se tekee.

      Nyt, KUITENKIN
      Jumalalla on JO VASTAUS valmiina, mutta se ei kelpaa syntisille.

      Jumala tulee paljastamaan "koko totuuden" ja "kaikki" valheet.
      ja samoin kuin Elian aikana, kansalla on nyt mahdollisuus, tiedon ja oikean totuuden kautta sitten valita.

      ja monet, valitsevat sen että palvelevat, maailmaan ja perkelettä ja ottavat sen merkin.

      Mutta jotka eivät ota, heillä on iankaikkinen ilo ja riemu ja ELÄMÄ.
      Elämä Herrassa Jeesuksessa ja Hänen kauttaa pääsy Elämän puun tykö ja elää iankaiken, Jumalan tykönä.

      Joten ANNA Herran Jeesuksen PELASTAA itsesi, itseltäsi.

    • Anonyymi

      Se on eliitin uloste eikä mikään pedon merkki.

    • Anonyymi

      Aloittaja sekoilee, pedon merkki tiedetään vasta vihanajan puolivälissä jolloin Antikristuksella on täysi valta uudistuneen Kreikan maailman vallan alueella.
      Seurakunta temmataan ennen 7 vuotista Karitsan vihan aikaa, joka on juutalaiskansan ja Jerusalemille säädetty viimeinen vuosiviikko.

    • Anonyymi

      Mahtaa olla ensimmäistä aaltoa.

    • Anonyymi

      Täysin varmasti tiedetään, että pedon merkki liittyy ostamiseen ja myymiseen, koko asiahan on raamatusta eli siellä kerrottu mikä on pedon merkki. Jos ei ymmärrä selvää sanaa eli sekoittaa mm. jotain sapattia joukkoon, niin kyllä tämä monenlainen sekoittaminen voidaan lukea silloin vastapuolen eli saatanan toimialaan, tällähän on tapa kääntää asioita päinvastoin ja matkia jumalan järjestelmää.
      Mielenkiintoinen järjestelmä toimii maailmassa, mm. katolinen kirkko, jonka päämies on muka Jeesuksen sijainen, täältä myös lähtöisin lepopäivän muuttaminen sunnuntaiksi, jonka pitäisi olla viikon 1. päivä.
      Outoa on kun suuri osa kansaa tuijottaa älypuhelinta ja ovat sitoneet itsensä siihen, mihin sekin kehitys johtaa. Itse en halua tätä laitetta. Kun syvällisesti ajattelee, kuten minä "joskus" teen, niin tämä älypuhelin eroittaa ihmisen siitä oikeata, mikä pitäisi löytää ja aistia niillä ei tavallisilla "tieteen" löytämillä aisteilla. Olen tullut tulokseen, että aisteja on enemmän, kuin mitä meillä yleisesti tiedetään olevan, tämä on sitä syväsompaamista, josta asiaa voisi kertoa.

      • Anonyymi

        Kuka tämän puhui? Onko tämä se toinen profeetta tai tietäjä, josta on ennustettu? Toinen "Jumalan kenraali"?


    • Anonyymi

      Lisään edelliseen syväsompaamiseen:
      Mikä on PETO? Se voi olla tuleva maailmanjärjestelmä, jossa siihen liittyneet ihmiset ovat osaksi koneita ja osaksi ihmisiä ja nämä yhdessä kuuluvat, rakentavat ns. PEDON, jota siihen kuulumattomat joutuvat kumartamaan, koska PETO on ylivoimainen tiedossa ja sen osat koneihmiset pystyvät suorittamaan monimutkaisia laskutoimituksia ynnä muuta ratkaisua vaativaa reaaliajassa. Lisäksi tekoäly kehittää itse itseään aivan uudella arvaamattomalla tavalla, tavallinen ei järjestelmään kytketty on kuin muurahainen, jonka voi polkaista tämän PEDON jalan alle, kun on niin mitätön ja järjestelmälle turha.
      Nyt on jo kokeiluja ollut ihmiseen asennettavista laitteista, kenties kehitys jatkuu ja syntyy edellä kuvatunlainen PETO. Kuka ajajaa tätä kehitystä? Jne.

    • Anonyymi

      Älypuhelin on kaikinpuolin kätevä, sillä voi poimia netistä tekstijuttupätkän kopioimalla ja linkin vielä kommenttikeskusteluihin.
      Netissä voi seurata seuroja, tilata tuotteita ja maksaa tai postiennakolla.
      Pedon kanssa sillä ei ole mitään tekemistä, ellei soittele meedioille.
      Pedon merkki on ihmisen, Antikristuksen nimen numeroarvo 666

    • Anonyymi

      Voi peräaukko 10% tulee kaiketi menehtymään viruksen johdosta, ameriikas ollaan jo hyväs vauhdissa!

    • Anonyymi

      Olkoon. Tässä vaiheessa olen elävä kuollut joka pahemmin välittää mistään ja vihaa ihmiskuntaa. Sietääkin saada pedon merkin ja ties mitä paskaa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Oi isoni, ota minutkin
        kera Kalman kartanoihin,
        kun olen maammon tumma lapsi,
        syntymässä säikähtänyt,
        näen kauhut kaikkialla,
        enin ihmisten elossa.”

        Tästä on tullut juttua täällä. Mutta kuka sitä muistaa? Ihmisten elosta puhui Jeesus. Ihmisten elosta puhuu vain muutama täällä. Suurin osa puhujien jutuista on uskonnollista hurmosta ja vakuutusta kuin he tietäisivät kaiken.


    • Anonyymi

      Kuka on tuo, joka puhui syväsomppaamisesta?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onko vinkkejä ikävän lopettamiseen?

      Onko hyviä vinkkejä, miten pääsisi ikävästä eroon? Järkeviä pliis!
      Ikävä
      59
      2330
    2. Rippileirillä ahdistelua - jälleen kerran

      Lyhyen ajan sisällä monia tapauksia jotka todistavat, että lapsenne eivät ole turvassa rippileirillä. Leirin yövalvoja
      Luterilaisuus
      61
      981
    3. Mikä on toivomuksesi

      Tällä hetkellä
      Ikävä
      101
      892
    4. Olen tyytyväinen Tinderiin

      Deittailu on pitkän parisuhteen jälkeen ollut pääosin virkistävää ja kiva sosiaalinen harrastus, josta on saanut seuraa,
      Sinkut
      140
      882
    5. Tunnen intohimoa.

      Jokaiselle naiselle sanon että panisin.
      Ikävä
      169
      844
    6. Nimesi nainen

      On koko päivän ollut ajatusteni ykkönen. Jotenkin kaipaan sinua nyt entistä enemmän ja se on saanut minut miettimään tos
      Ikävä
      47
      819
    7. Eihän nyt mikään

      Sitten varmasti jäänyt hiertämään meidän välejä. Meillähän ei ole varsinaisesti edes koskaan mitään ollut ja siksi itse
      Ikävä
      51
      723
    8. Vaikka olet nainen

      Tunteellinen ja suhtaudut asioihin hyvin syvällisesti ( mikä on hyvä asia). Mutta kai sua nyt joskus huvittaa tämä meid
      Ikävä
      31
      714
    9. Yritän toipua siitä, etten sinua saanut nainen

      Niin oli varmaan tarkoitettu. Oli nähty, että me emme kuulu yhteen ja teiden täytyy kulkea eri suuntaan. Yritän toipua m
      Ikävä
      38
      709
    10. Teen lahjoituksia Elokapinalle ja Ukrainalle

      Ensimmäiset puolustavat elinympäristöä ja jälkimmäiset demokratiaa. Hyvällä asialla molemmat ja ovat ansainneet tukensa.
      Maailman menoa
      196
      646
    Aihe