VA-lehden 3-2020 etusivun uutien?

Anonyymi

Lehti imestyy syys-/lokakuun vaihteessa. Juttuja kootaan... Vielä voi vaikuttaa siihen, mistä tulee etusivun uutinen. Mikä se Sinun mielestään voisi olla?

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Liittokokouksen valinnat?

      • Anonyymi

        Ehtiikö ne lehteen? Olisi kyllä järkevää vaikka lykätä lehden ilmestymistä sen verran, että ehtii. Uuden pj:n esittely jne. pitäisi kyllä lehteen saada. Valinnat muutenkin, mutta myös muut kokouksen päätökset. Kai kolmen vuoden välein pidettävässä kokouksessa jostain asia-asioistakin päätetään henkilö-asioiden ohella.


    • Anonyymi

      ET:n avaamisen saama suuri, 79 prosentin suosio Taloustutkimuksen toteuttamassa, liiton teettämässä mielipidetutkimuksessa, joka tehtiin haastatelututkimuksena.

      • Anonyymi

        Komppaan tätä, painotus voisi olla pyrkimyksessä saada eeteen avaaminen toteutumaan jo ensi syksynä.


    • Anonyymi

      Kirkon jäsenosuus alle 50 prosentin Helsingissä?

    • Anonyymi

      Jos laittaa vaan kauniin valokuvan?

      • Anonyymi

        Tai kuvan vaparista. Silloin vain ei todennäköisesti tule kaunis kuva.


    • Anonyymi

      Vaparien jäsenmäärien romahdus 2010-luvulla. Jäsenmäärät pienentyneet prosentuaalisesti enemmän kuin kirkossa.

    • Anonyymi

      Sdp:n muuttuminen hyysäriksi. Sdp on valinnut ensimmäiset kuntavaalihdokkaansa. Espoossa on ainakin 2 Alia
      Toisella ainakin 7 niitä Eri isiä jne
      Kverulantti täti

    • Anonyymi

      Se on aika iso juttu että Ohisalo nimittää hyysärin rikospoliisin johtoon. Iltalehden kolumnissa kerrotaan, kuinka Keskusrikospoliisin (KRP) päällikön virkaa hakee yllätysnimi, vastaanottokeskuksen johtaja Niina Mitikka. Perussuomalainen kansanedustaja Mari Rantanen on huolissaan, sillä poliittisista virkanimityksistä näyttää tulleen tapa nykyisen hallituksen aikana. – Ministeri Maria Ohisalo nimitti jo Migrin ylijohtajan ja sisäministeriön kansliapäällikön ohi kokeneempien hakijoiden. Mikäli KRP:n päälliköksi on nousemassa vastaanottokeskuksen johtaja, voi Ohisalon toiminta olla jo riski sisäiselle turvallisuudelle, Rantanen perustelee.

    • Anonyymi

      Iso juttu on Ruotsin kaatuminen rikollisjoukkioihin pian sama Suomessa. Edes Uppsalaan ei tule osaajia, siellä oli ennen eniten nobelisteja maailman kampuksista mutta kun 2015 afg aanipuukottajia tuotiin runsaasti ongelmat Uppsalassakin alkoivat. Ruotsista jatkuvasti kantautuvat vakavat uutiset mamujen rikollisuudesta, ovat ikävää luettavaa Suomen valtamediatkin niistä jo kertoo, no ei ehkä Yle.

      "Ruotsin poliisin tiedusteluyksikön päällikkö Linda H Staafin mukaan järjestäytynyt rikollisuus uhkaa Ruotsin valtionjärjestelmää. Staaf kommentoi SVT:lle, että tällainen rikollisuus perustuu perhepohjaisiin verkostoihin, joissa toimii oma valtajärjestelmänsä valtiovallan sijaan.

      Poliisin kansallisen operatiivisen osaston johtaja Mats Löfving sanoi Ekotin haastattelussa lauantaina, että Ruotsissa on 40 sukuperustaista rikollisjärjestöä. Hän vaati valtiovallalta keinoja puuttua paisuvaan rikollisverkosto-ongelmaan.

      Löfving sanoi, että sukuperustaisissa rikollisverkostoissa on olemassa esimerkkejä pyrkimyksistä julkisten vallankäyttäjien asemaan."

      Staafin mukaan kyse on rikollisista perheverkoista, jotka rakentavat vaihtoehtoisia vallan rakenteita ja perustavat rinnakkaisen oikeushallinnon. Staaf sanoo, että rikollisverkostoissa on nähty pyrkimystä paikalliseen politiikkaan ja liiketoimintaan. − Näemme, että tällainen rikollisuus kasvaa voimakkaammaksi ja uhkaa järjestelmäämme. Se uhkaa Ruotsin valtiota, Staaf sanoo.

    • Anonyymi

      Etusivulle vauvakasteiden katoaminen vauvojen myötä. Lähiöissä kasvukeskuksissa ei saa uutta asuntoa alle 5000 neliö ja Stadissa ei alle sanotaan 7000 eli sata neliötä 500 - 700 000 lapsiperheelle, eivätkä kasvukeskuksiin pakkautuvat matut paranna asiaa, kuka lähtee matuslummiin ja panee lapsensa Hervantaan Multisiltaan Itikseen Liipolaan Varissuolle ... kouluun, mitä välii

      Väestöpoliitinen höpöraportti "Asuntokannan parantaminen lapsiperheille sopiviksi kasvukeskuksissa saattaisi olla tehokkain keino nostaa syntyvyyttä Suomessa. Työn ja perheen yhteensovittamisessa olisi myös tuettava entistä selkeämmin mahdollisuuksia perheellistyä nuoremmalla iällä”, Rotkirch kirjoittaa.

    • Anonyymi

      Aiheen voisi olla haloslaisten harjoittama rikollisten peittely ja mitättömät rangaistukset oikeuslaitos pilkkaa uhreja jotka eivät saa oikeutta

      Rikolliset yrittivät jossain pohjanmaalla tyhjentää Nordean tilit, nimiä ei skurkeista kerrota ja lässyä esitetään ja aivan surkean pieniä tuomioita

      Kuka uskaltaa sijoittaa Suomeen kun varkaille ei anneta kunnon tuomioita. Tästä olisi tullut Usassa vähintään 50 vuotta linnaa

      SYYTTÄJÄ vaatii päätekijälle vähintään 3,5 vuoden vankeutta ja Tor-verkosta hankitulle apurille 3 vuoden vankeutta. Toiselle pankin työntekijälle vaaditaan noin kahden vuoden vankeutta.

    • Anonyymi

      Vapaa-ajattelijoiden liitto toimii likeisessä
      ja henkisessä yhteistyössä Voima- lehden anarkistien kassa maailma kylässä- malliin matuja hyysäten

      Tästä voi olla karmeat seuraukset. Tästä etusivu "maf iosot tulevat"

      Matias Turkkila SuomensUutiset 10.9. "Ruotsin poliisin tiedusteluyksikön mukaan järjestäytynyt rikollisuus uhkaa maan valtionjärjestelmää. Asiasta kertoo Verkkouutiset. Rikollisuus perustuu perhepohjaisiin verkostoihin, joissa oma on valtajärjestelmänsä.

      Kutsu maailma kylään. Kutsut samalla maailman ongelmat kylään."

    • Anonyymi

      Etusivun uutisena oli ET-opetuksen avaamisen saama 79 prosentin tuki kansalaisten keskuudessa. Toisena uutisen Väinö Voipio -palkinnon myöntäminen professori Timo Airaksiselle.

      Entä mitä on numeron 4-20 etusivun uutinen mielestäsi?

    • Anonyymi

      Oletko käynyt katso asia, mikä se olikaan. Löytyy vain pdf- versiosta. Ei tule siis vastaan ihan helposti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe