Nyt kaikki rakentamaan temppeleitä

Anonyymi

Pysäytetään yhdessä tieteen kehitys. Rakennetaan kirkkoja ja temppeleitä sekä opetetaan pyhiä opetuksia. Koululaitokset ovat turhia.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      MacGyver oli väärässä. Emme tarvitse muita taitoja kuin pyhien oppien opiskelu. Elämme Pyhällä Hengellä sen sijaan että osaisimme rakentaa laitteita ja kehittää tiedettä.

    • Anonyymi

      Tiede syntyi alun perin kirkon suojissa. Vielä 1800-luvullakin monet merkittävät tiedemiehet olivat uskovaisia, kuten Faraday ja Maxwell monien muiden ohessa.

      Ei tiede ja usko ole toisensa poissulkevia, mutta ylimielinen ihmisen tiedeusko on. Asioita voi selvittää tieteellisesti myös uskovana, nöyrästi.
      Nykyisien tiede on jumalattomuuden pääajureita, tai pitäisikö sanoa tiedemiehet jotka ovat korottaneet itsensä ja luodun maailman Luojan yläpuolelle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ennemmin tarvitaan kaikki yhdeksän puoluetta ja totuuden tasoa huomioon ottavia hankkeita. Tulee miettiä, että myös tiedemiesten tuottamien teosten joukossa on hermeetikkojen mukaan 2000 pyhää teosta. Yhteensä pyhiä kirjoituksia tulee olemaan 36525 kpl, joista juuri nuo 2000 kertovat maailman rakenteesta ja toimintaperiaatteista.
      Imaami Mahdin on ennakoitu nostavan esiin tai tuovan mukanaan 1000 pyhää teosta.
      Kaikki pyhät teokset ovat tärkeitä, vaikka tietenkin niitä voidaan alkaa myös luokitella siten, että osa niistä on tarkoitettu: Saastaisille, Jumalattomille, Vanhurskaille ja vain pyhistä pyhimmille pieni osa.
      Ei siis kaikkia pyhiä teoksia missään temppeleissä opeteta, vaan myös yliopistoissa yms. paikoissa. Koraanin mukaan kullekin ajalle on oma pyhä kirjansa ja tämä seuraava aika näyttäisi olevan Imaami Mahdin tulemuksen aikaa.

      Se saattaa merkitä erilaisia pyhiä opetuksia kuin mihin on aiemmin totuttu.

      Mutta tuo on positiivista kehitystä ainakin jos kaikki koululaitokset lakkautetaan ja säästetään niihin käytetyt voimavarat muihin hankkeisiin.
      Samoin voisi maailmanlaajuisesti armeijoita supistaa tai lakkauttaa.

      Toisaalta tuleva maailmanhallitus saattaa myös tehdä päinvastaisia toimia eli tuoda takaisin omalta osaltaan uudistettuna hienoiksi; jo poistettuja ja lakkautettuja instituutioita. Esimerkiksi monarkia ja aatelisto saattavat olla pienessä määrin osittain palautettavissa käyttöön. Ja monet muutkin asiat.

      Itse olen suunnitellut perustavani 12 globaalia yliopistoa, jotka osittain toimisivat verkostoituneena ja käyttäisivät Internet 2 järjestelyä sekä videoneuvotteluja, multimediaa ja virtuaalitodellisuutta yms. Jos vain löytyisi kiinnostusta tehdä työtä tuolla saralla palkkaa vastaan tai kutsumuksesta monien eri puolilla maailmaa.

    • Anonyymi

      Kenen rahalla? Kun hallitus ei maksa vaan se hallitusti rappaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1143
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1091
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe