Aihe

Suomi nousuun, NATO avuksi

Anonyymi

Riittää jo tämä korona kärvistely. Nyt töihin ja sassiin!

Itänaapurista ei irtoa mitään muuta kuin Novitsokkia ja vihreitä miehiä. Niillä ei ole varaa ostaa edes pimeää proopuskaa, juustosta puhumattakaan. Pakotteet puhuu ja itänaapuri on meille pelkkä rasite.

Mutta NATOssa kaikki on toisin: Rahaa riittää ja teollisuus kukoistaa.
Suomen kaltainen pieni, joustava, huipputeollinen maa nousisi mahtavaksi kansantaloudeksi NATOn kanssa tehtävistä yhteistöistä.

Suomi korkean teollisuuden maana olisi huippuhyvä lisä korkean teollisuuden suunnittelijaksi kaikilla tuotannon aloilla.

Nyt kannattaa vasemmistonkin ottaa lusikka pois sieltä ja pestä se kunnolla. Kommunistikin hyötyy kun sosiaaliturvaan riittää enemmän fyrkkaa mikä tuonee heillä muutaman jäsenen lisää vappumarssin lipunkantoon. Onhan se mukavampi nostaa korvauksia kuin tehdä porvarille töitä.

Ensi tilassa NATOn jäsenhakemus pikamerkillä keltaiseen laatikkoon niin joulupukilla on yllärilahjoja Peten peräkärryssä joita itäinen naapurimaamme kunnioittaa.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Harmi vaan että Nato USA ei tykkää kilpailusta ja se jarruttaa Suomenkin teollisuuden vintiä voimakkaasti. Talouspakotteet sis purevat Suomeakin, niin Venäjä- kuin USA pakotteetkin.

   Nato veisi Suomelta rahojen lisäksi itsenäisyyden ja turvallisuuden.

  • Anonyymi

   Nato USA kohdistaa myös Suomeen talouspakotteitaan. Niin että kun anat pirulle pikkusormen niin se vie kaiken.

   Jyrkkä EI natolle!

  • Anonyymi

   Tuntitulleilla ja talouspakotteillahan se USA sitä vapaakauppaansa tyrkyttää Eurooppaan. :(

  • Anonyymi

   Natosta ei ole apua Suomelle.

   Nato on hajoamassa sisäisiin ristiriitoihinsa. Ja onhan se muutenkin kylmänsodan jäänne ja sitten poistumassa luonnolisestikin.

  • Anonyymi

   Olisit saanut samaan postiinkin kaikki mahtumaan, nyt meni useampi postimaksu :)

  • Anonyymi

   POIKKEUKSELLISTA julkisuutta saanut uusi suomalainen ase, hyppypanos, alkaa vihdoin valmistua Puolustusvoimien testattavaksi.

   Siinäpä oiva keihäänkärkituote maailman markkinoille, tosin vain vastuullisille maille eli NATO maille. Suomen kavereille siis.

   Venäläisille korkeintaan koekävelyyn.

  • Anonyymi

   HX-hanke etenee
   Vanhanen torjuu jyrkästi ajatuksen Hornet-hävittäjät korvaavien uusien hävittäjien hankinnan lykkäämisestä.

   ”Nykyisen kaluston käyttöiän jatkaminen on kallista, eikä tällainen ajattelu ole kokonaiskustannusten kannalta viisasta”, Vanhanen pohtii.

   ”Se hoidettiin jo hallitusneuvotteluissa päältä pois. Sovittiin, että sitä ei tulla sotkemaan mihinkään muihin menoihin, jos tilanteet muuttuvat. Sitä on valmisteltu vaalikausien yli, eikä siitä käydä neuvotteluja joka kerta uudelleen”, Vanhanen paaluttaa.

  • Anonyymi

   Selvästi sanottu. Locheed Martin on kumppanimme.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   14430
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   133
   12306
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   574
   8558
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5609
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   304
   5030