Aihe

Nato maat ovat pikkuisen kansan vasalleja, jonka ryöstösotia he nykyään toteuttavat.

Anonyymi

Elokuvateollisuus länsimaissa luo vääränlaista kuvaa sotilaittemme oikeasta kunnosta, näyttelijät niihin valitaan hyvin bodatuista hyvärunkoisista naisista ja miehistä, mutta totuus on täysin toinen, olemme suurempana ihmismassana katsottuna surkean huonokuntoisia. Tämä viime vuoden sotilaitten olympiakilpailu, on vakava muistutus asiasta. Imperiumeillakin on aikansa, liiallinen hyvinvointi tuhoaa kunnon ja mielen.

Aikanaan laulussa sanottiin että ennen miehet oli rautaa ja nyt puuta hiio hoi.... USA:n nykyisten sotilaitten kunnosta päätellen, lahopuuta miehet ovat nyt, hiio hoi.... USA sijoittui sotilaiden olympiakilpailussa viime vuonna sijalle 35 heti Suomen jälkeen eikä saaneet yhtään kultamitalia 3 hopeamitalia 5 pronssia. Kiina keräsi lähes kaiken 133 kultaa 64 hopeaa 42 pronssia. Toinen oli Venäjä 51 kultaa 53 hopeaa 57 pronssia. Kolmas oli Brasilia, miesten kunnolla oli hirveät erot, tosin naisiakin näissä kisoissa on jo mukana.

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nato sotilaat näyttävät olevan US-pannarin ja vaahterasiirapin turvottamia myös.

  • Anonyymi

   Jenkkisotilaat ovat vain töissä armeijassa, ne , joita poliisi ei vielä ole ehtinyt ampua selkään.

   Urheilijat toimivat yliopistojen stipendeillä eikä heitä kiinnosta natoärvötys vitun vertaa.

  • Anonyymi

   Tuo USA:n kykenemättömyys maasodankäynneissä on näkynyt jo pitkän aikaa, vaikka sen vastustajat, ovat olleet lähinnä kehitysmaiden tasoisia aseistuksiensa suhteen.

  • Anonyymi

   Kokonaiskuva on se että NATOn pisti alulle USAn puolustusministeriö Pentagon ja maan aseteollisuus Englannin avustamina ja NATOn tarkoitus on hoitaa USAjohtoisen maailman allianssin siirtomaasodat ja peitteeksi on tarvittu pieniä maita peittelemään sodissa tehtyjä rikoksia ottamalla pieniä maita mukaan jolloin nekin syyllistyy rikoksiin ja vahvistaa USAn johtoa maailman allianssissa. Toisena syynä on USAn aseteollisuuden myynnin edistäminen muissa NATOmaissa.

  • Anonyymi

   NATOsotilaiden kunto on niin huono että.ne käyttää sijaisotijoita kuten Irakissa ja Syyriassa jossa ISIS ja alQaita sotii NATOn sotia ja samoin Afghanistanissa. Monissa muissa maissa vallankaappauksiin NATO on käyttänyt paikallisen opposition aseistamista ja rahalla houkuttelua sekä falseflageja kuten Ukrainassa paikallisia natseja, Libyasssa ja Serbiassa islamisteja kuten monessa pohjoisafrikan maassakin.

   • Anonyymi

    Venäläismiesten keskimääräinen elinikä on hyvin alhainen


  • Anonyymi

   Nato on degeneroitunutta sotajoukkoa.

  • Anonyymi

   Oppositiohahmo muodostaa merkittävän uhan Kremlille.

   Venäjän autoritaarinen hallinto ja presidentti Vladimir Putin pelkäävät eniten valtansa kaatumista, ja hyväksyvät siksi murhayritykset Aleksei Navalnyitä ja muita oppositiopoliitikkoja vastaan, esittää Pariisin politiikan tutkimuksen instituutin professori Sergei Gurijev Moscow Timesissä julkaistussa kirjoituksessaan.

   Gurijevin mukaan aina, kun Putinin vastustaja koitetaan murhata – oli se sitten Navalnyi, Boris Nemtsov tai Vladimir Kara-Murza – hallinto toistaa aina saman kaavan. Se väittää, ettei sillä ole mitään tekemistä tapauksen kanssa, ja että henkilön kuolema aiheuttaisi hallinnolle enemmän harmia kuin hyötyä.

   Todellisuudessa hyökkäykset kuitenkin paljastavat, ketä ja mitä Putinin hallinto pitää suurimpana uhkana omalle vallalleen.

   Navalnyin murhayritys osoittaa, että Putinin hallinto on erityisen huolissaan Navalnyin kolmiosaisesta strategiasta. Se koostuu länsimaille suunnatuista kehotuksista asettaa kohdennettuja pakotteita Putinin sisäpiirille, Putinin kannatuslukujen murentamisesta ja aidon vaihtoehdon tarjoamisesta nykyjärjestelmän tilalle.

   Toteutuessaan tämä strategia voisi johtaa sekä kansan että eliitin tuen katoamiseen ja järjestelmän kaatumiseen. Se vaatisi ainoastaan sen, että ihmiset kokisivat hyötyvänsä enemmän vallanvaihdosta kuin nykytilanteen säilyttämisestä.

   Etenkin Navalnyi on toteuttanut tätä strategiaa onnistuneesti, jonka vuoksi ei ole yllätys, että hän joutui iskun kohteeksi.

   Aleksei Navalnyi on järjestelmällisesti paljastanut korruptiovyhtejä vallan ylimmillä tasoilla, laskien Putinin kannatusluvut alimmalle tasolle 18 vuoteen. Samalla Navalnyistä on kattavan muutosohjelmansa ansiosta tullut realistinen kilpailija Putinille. Navalnyi on muun muassa esittänyt korruption kitkemistä, terveydenhuolto- ja koulutusbudjetin kasvattamista, veronalennuksia pienille yrityksille, virkamiesten palkkojen alentamista ja valtiollisen sääntelyn vähentämistä.

   Juuri tämän vuoksi Kremlin on suhtautunut Navalnyiin niin verenhimoisesti. Hän muodostaa yhden suurimmista uhista koko nykyjärjestelmälle, jonka vuoksi hän myös joutui myrkytyksen uhriksi.

   Tilanteessa on kuitenkin pieni hopeareunus. Iskut paljastavat samalla myös Venäjän oppositiolle, mitä strategioita strategioita opposition kannattaa jatkaa Putinin hallinnon kaatamiseksi.

   Gurijevin loppuviesti onkin yksinkertainen. Mitä useampi venäläinen saadaan vakuuttuneeksi opposition kyvystä tarjota parempi vaihtoehto Venäjän nykytilalle, sitä paremmassa turvassa Navalnyi ja muut Putinin vastustajat tulevaisuudessa ovat.

  • Anonyymi

   Nuo viime vuonna järjestetyt sotilasolympialaiset oli Kiinassa jolla oli siellä myös suurin joukkue 553:lla urheilijalla. Suomella oli 53, Venäjällä 243, ja USA:lla 172 urheilijaa. Paidaton Putler on varmaan myöntänyt sinne lähetetyille urheilijoille siellä tarviittavia sotilaan virkoja. Neuvostiliitossakin kaikki amatöörin statuksella urheilleet olivat armeijassa töissä vaikka tosiasiassa vain urheilivat työkseen. Olympialaisissa ei vielä siihen aikaan sallittu ammattilaisia kuten ei jääkiekon MM-kisoissakaan.

   • Anonyymi

    ja doping-syytökset tullaan kieltämään


  • Anonyymi

   Russian dopiiiiiing.

   Ihanaa, slobot poissa seuraavistakin kisoista.

  • Anonyymi

   Taas tyypillinen stallariavaus?

   Avaus ja viisi seuraavaa tukiviestiä on yhden ja saman tiskijukan punnerusta!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   11551
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2655
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   2064