Myrskyn jälkeen - nyt luodaan työtä kansalle!

HS: Hallituksen tapa laskea päätöstensä tuomien työllisten määrää ei herätä luottamusta, eikä päätösten hintaa ole laskettu lainkaan
~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006638253.html -

..
Kommentti 17.9.2020 - 7:46

Työllisyysmahdollisuuksien sijasta nyt työpaikkoja - työreformina
Kiihtyvät myrskyt luovat työtä - jopa kymmenille tuhansille!

PM Sanna Marinin NNV-hallitus painii työn perässä - työtä on saatava kansakunnalle. Ajelehtiva - erityisesti nuori - on vaarassa liukua polulle, joka vie lopulta kehitykseen, jossa työpanos jää antamatta. Muinoinen presidentti Urho Kekkonen julisti hätätilan, kun 60.000 työttömän raja ylitettiin.


Perustamme maahamme ’New Deal’ – uusjakotyömobilisaation.
[Verranto ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/New_Deal - ]

Tarkoittaen suurprojektia, jonka tavoitteena on työllistää yhteiskunnallisesti ja tarvittaessa vaikka velkarahalla koko maan kattava työllisyysoperaatio, johon osallistuu 40 - 60.000 henkilöä. Arviohinta projektille on yhden atomivoimalan hinta, ehkä 10-15 miljardia euroa.
..
Olemme huomanneet, että maatamme ravistelevat yhä voimakkaammat myrskyt, katkoen sähköjohtoja ja rikkoen tietoliikenneyhteyksiä. Nyt kaivamme kaikki järjelliset johdot, kaapelit ja putket kuin niiden tarvitsemat ohjaus- ja valvontajärjestelmät maan alle – seuraavan 3-4 vuoden aikana.
..

Kuva: ~ https://www.satakunnankansa.fi/a/200994211 - " ... myrskyn jälkeen on poutasää ... "*

..
Suunnitelmaan kuuluu jakaa maamme sähköyhtiöruutuihin ja jokainen ruutu kunta-alueisiin

Kunnat koordinoivat kuntakohtaisen mobilisaation. Projektille perustetaan keskus, joka tekee perussuunnitelman valtiotasolla ja sähköyhtiöt kulminoivat suunnitelmat teleoperaattoreiden kanssa – kunnille jää yhteistoiminta vesi- ja viemärilaitosten kanssa. Jokainen kunta on työnjakamisen koordinaattori ja töiden järjestäjä ja maksumies.

Koko projektin kustannuslaskenta on valtiotasoinen ja jakaantuu sähköyhtiöruutuihin ja kuntatasolle. Kun kunnat toimivat koordinaattoreina, voidaan osaprojektit pilkkoa siten, ettei pakollista EU-tasoista kilpailutusta tarvita, vaan Uusjakomobilisaation kotimaisuusaste nostetaan hyvin lähelle 100 prosenttia.

Nyt ohitamme kaikki turhat direktiivit ja työllistämme maksimaalisesti työttömiä tai työttömyysuhan alla olevia. Pienille yksityisurakoitsijoille varataan erityismahdollisuudet.

Nyt suojautumaan myrskyiltä!

EKSTRA - TIEDE
[94|196] ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/83997/sdp-n-sanna-marin-keskustan-katri-kulmuni-tulevaisuus-suomessa-nyt?changed=1600329921 - (95) 10486
..
"Sanojen jälkeen tekoja"

...
16695

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pahvi ei ymmärrä kaapeloinnista ja kaapelinvedosta yhtään mitään. Lisäksi kaapelit ovat kaupungeissa olleet maan alla jo pitkään. Maaseudullakin uusia kaapeita vedetään koko ajan, mikä tehdään koneellisesti eikä työntekijöitä ole kuin muutama.

      • Anonyymi

        Avaaja puhuu työreformista, jossa ei työtä tehdä voitontekomielessä, uskoisin, että laatu edellä työllistäen.


      • Anonyymi

        Näin on. Avaajalla ei ole hajuakaan miten työ suoritetaan. Ei nykyään enää mitään kaiveta, mitä avaaja luulee tietävänsä.


    • Anonyymi

      Ainoat uudet työpaikat tulevat TE-keskuksiin.

      • Anonyymi

        Voisi siellä olla työvoimaetsinnän koordinointia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisi siellä olla työvoimaetsinnän koordinointia?

        Meinaatko hakea työvoimaetsinnän koordinaattorin jobia? Varmasti Marin lainaa rahaa palkkaasi varten - ja kansa maksaa.


      • Anonyymi

        Siellä onkin sitten varmaan ammattitaitoista porukkaa hankkimaan työtä työttömille mutta mistä ne luulevat pieraisevansa ne työpaikat jotka myös maksavat sellaista palkkaakin ettei sossunluukulle ole asiaa, no turha murehtia kun niitä työpaikkoja ei vaan ole, kaikille.


    • Anonyymi

      Sipilän parjattu aktiivimalli leikkurilla muuttuu Sanna Marinin giljotiini -aktiivimalliksi, jolla viedään työttömältä tuhkatkin pesästä. Telkkarista voi katsella Marinin kuminaaman patenttihymyä.

      • Anonyymi

        Marin on eräs kansakuntamme suosituimpia poliitikkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin on eräs kansakuntamme suosituimpia poliitikkoja.

        Haluaa lahjoittaa miljardeja italialaisille suomalaisten ottamilla lainoilla.
        Perui vappusatasen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin on eräs kansakuntamme suosituimpia poliitikkoja.

        Kuin hyvä olut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuin hyvä olut

        ...kusettaa....kusettaaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin on eräs kansakuntamme suosituimpia poliitikkoja.

        Kyllä oli avuton esitys pääministeriltä. Ei vastannut yhteenkään esitettyyn kysymykseen, vaan toisti samoja fraaseja "suurista linjoista", joita on kuultu keväästä lähtien. Ymmärtääkö hän, millä paikalla on nyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin on eräs kansakuntamme suosituimpia poliitikkoja.

        Italialaiset tykkäävät ainakin Marinin kuningatarajatuksesta: Suomen kansa pakoitetaan lainaamaan 7, 4 miljardia ja niistä annetaan 4 miljardia italialaisille.


    • Anonyymi

      Asiaa, eikä turhaa puhetta.

      • Anonyymi

        Missä? Ainakin avauksen työllistämistoimet todettiin pötypuheeksi. Mitä siinä on muka asiaa?


    • Anonyymi

      Sipilän ja Orpon hallitus harjoitti työllisyyspropagandaa kaikkein hatarimmalla Tilastokeskuksen lukemalla työllisten määrällä. Sen virhemarginaali on niin suuri, että vuoden takaiseen verrattuna työllisten määrän ääripäillä on eroa yli 100 000. Mitään pitävää todistetta työllisten määrästä ei ole, koska hyväveljelässä halutaan salata kaikki arat asiat.

    • Anonyymi

      Siis 9€/päivä palkalla on varaa kaivattaa kyllä ihan lapiolla ne kaapelit, ja tehdä se kunnolla. Kiirettähän ei ole. Ja tekijöitä riittää.

      • Anonyymi

        Ei voi teettää alle minimipalkan. Valitan!

        Typerä kommenttisi perustuu KELAn matkakorvaukseen, joka on 9 €/päivä työttämälle. Tulee työmarkkinatuen päälle. Tyhmimmät luulevat sitä palkaksi - kuten sinä.


    • Anonyymi

      Huulipunahallitus ei työllistä. Valitettavasti näin.

    • Anonyymi

      Hillitön Hallitus yrittää kaikin tavoin nyt levittää Sanna Marininkin avulla sukupuoli-Herpestä kaikille kansalaisille :D

    • Anonyymi

      HOHHOIJAAAAAAA Kyllä on kiinnostavaa.

    • Anonyymi

      Jep, ja työllistää vielä enemmän kun lapioilla pannaan kaivamaan;D

      Hallitus ei todellakaan ole laskenut päätöstensä hintaa. minkään päätöksensä tai niiden vaikutusta yhteiskuntaan. Kaikki on yhtä höttöä.

      Samaa laatua, kuin ex-pressan herja naapurivaltiolle korona-kriisin hoidosta; kuinka feministi vihervasemmistohallitus hoitaa paremmin.
      Nyt nähdään kuinka on pelattu, Suomi on rikas maa- ja elvytetään eli otetaan velkaa koronan varjolla -kortilla, ilman minkäänlaista reaalista näkemystä.
      Hoettu maailmantaloudesta ja kuinka muut maat, Ruotsi, Saksa....myös miljardeilla elvyttää. No, heillä on varaa. Nyt yksi toisensa jälkeen Saksa, Ruotsi...muut valtiot ilmoittaa saavansa jo ensivuonna taloutensa tasapainoon, eli ei enää alijäämää. taas käy niin että Suomi ei saa. Ja jatketaan perusteluilla; korona, ei päästä maailmantalouden imuun. Alijäämällä mennään vuosikymmeniä ja historiallisella velalla, työttömyydellä ja vienti ei vedä. Kyllä sen normaalin talousjärjen omaavakin ymmärtää, ettei silloin investoida.
      Hallituksen reilun vuoden toiminta samaa tasoa, kuin miehellä jota talvella paleli ja päästi housuihinsa, hetken se lämmitti.

      No, uudella pakolaispolitiikalla saadaan otettua niitä Tajjan "setiä ja tätiä" myöden katsomaan tänne tulleiden perään. Vihreiden väh. 80 000/v. Taas rikastutaan, 10 000/nuppi;D ottamalla huomioon jatkuvat uudet jäsenmaksun korotukset ja uudet normaalit yhteisvelat sekä verot...maksetaan vielä muidenkin "solidaarisuus".

    • Anonyymi

      "Ajelehtiva - erityisesti nuori - on vaarassa liukua polulle, joka vie lopulta kehitykseen, jossa työpanos jää antamatta."

      Tuskin mahdollista jos se tekee vaikka rikoksia niin se työllistää poliiseja ja satoja vartijoita. 100:n rikollisen narkkarin ansiosta meillä saattaa työllistyä 1000 vartijaa

      jos noita 100 rikollista narkkaria ei olisi niin työpaikkoja olisi 1000 vähemmän

      100 opettajaa ei luo työpaikkoja kenellekkään? eivät varasta esimerkiksi siinä määrin että liikkeet vartijoita palkkaisi niiden takia.

      • Anonyymi

        Hallitus voisi luoda työpaikkoja helposti. Vapauttais huumeet ja poistais sosiaaliset avustukset Pian myymälöistä varastettas niin paljon että kymmeniätuhansia uusia vartijoita pitäisi palkata. Vankeinhoito kulut ei kasvais kun laki muutettas niin että alle 500 e varkauksista selviäisi aina poliisin huomautuksella.

        Samoin köyhät narkarit vois potkia näyteikkunoita sisään mikäli tuollaiset pikku rikkeet ei olisi rangaistavia vaan huomautuksella selviäisi aina ja korvausvelvollinen olisi vakuutusyhtiö tai ikkunan omistaja
        Lasitusliikkeet palkkais lisää henkilökuntaa mahdollisuudet olis rajattomat luoda uusia työpaikkoja.

        Sosiaalimenoissa säästettäs jo miljardeja niitä kun ei maksettas


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      129
      9905
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2891
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      177
      2687
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1508
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe