Jos ei olisi uskontoja niin kaikki olisi paremmin.

Anonyymi

Olenko ainut sitä mieltä, että uskonnot ovat turhia ja joudumme moniin sotiin ja konflikteihin niiden takia? Jos ei olisi uskontoja niin olisimme kaikki yhtä mieltä asioista emmekä katsoisi kaikkia valintoja ettisesti tai jonkun uskon hyväksymällä tavalla.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siihen tulokseen olen tullut.Kun tänään puhuin muslimin kanssa,hän vakuutti,että hänen usko on oikea.Eilen otin yhteen hellareiden kanssa,täysin rakkaudetonta.Olen siis entinen hellari,nyt olen kurkkua myöten täynnä kaikkia uskontoja.Haluan elää normaalia elämää,olla ihminen,nauttia elämästä.

      • Anonyymi

        Ainoista Oikeista Uskonnoista se Oikein on vanhoilliselestaadiolaisuus.
        Siinä jää muslimikin lähtotelineisiin, kun se Taivaskustu kajahtaa.
        Heti kun se piskuinen (n.100 000henkilön) lauma on päässyt Ikuisiin Suiviseuroihin, pläjähtää Taivaallinen veräjä kiinni.
        Sieltä taivaallisisilta suviseuroilta käsin on sitten kiva katsella helvetissä kärvisteleviä helluntalaisia ja islaminuskoisia.


    • Anonyymi

      "Olenko ainut sitä mieltä, että uskonnot ovat turhia ja joudumme moniin sotiin ja konflikteihin niiden takia? "

      No et todellakaan ole ainut!

      Uskonto on vähän kuin aseet amerikassa. Kivääriyhdistys sanoo että ei ne aseet ketään tapa vaan niiden käyttäjät. Kaikki kuitenkin tietävät että aseilla ei tapettaisi ihmisiä jos aseita ei olisi. Aivan sama uskontojen kanssa.

    • Anonyymi

      Uskontoja on monia,ja islam lienee niistä sotaisin.Sodat aiheuttaa,tai aloittaa politiikot,jotka ovat saatanan käskyläisiä.Jollei politiikkoja olisi,sotisi vain islam,jonka käsi on pystyssä kaikkia ja kaikkea vastaan.

    • Anonyymi

      Aloituksessasi osuit osittain oikeaan. Mutta se ei ole koko totuus uskonnoista. Yllättävää eikö totta.
      Ihmiskunnan sotien enemmistö on liittynyt enemmän ja vähemmän aina uskontoon. Niin tänä päivänä myös. Ei tarvitse kuin seurata sivusilmällä mitä lähi-idässä tapahtuu jatkuvasti. Mikään ei jaksa enää yllättää.
      Varsinkin kirkkojen siis kristikunnan mennyt historia on monella tapaa hurjaa menoa. Lähes toistakymmentä ristiretkeä Jeesuksen nimessä pelkkää sotaa ja tappamista. Vain Jumala taivaassa tietää kuinka paljon kirkkojen teurastuksissa kuoli ihmisiä. Mitenkähän taivas suhtautui kaikkeen näkemäänsä pahaan ? Ja kaikki tuo papiston hyväksymänä ja kirjallisena säätämyksenä.
      Näilläkin kirkkoisillä oli Raamattuja, mutta on eri asia ymmärsivätkö he lukemansa syvälliset totuudet? Jos olisivat, kirkkojen historia olisi ollut väkivallattomampi luku ihmiskunnan historiassa.
      Varhaiskristityt 1 vuosisadalla kristillisen seurakunnan perustamisen aikoihin noudattivat Kristuksen rakkauden viitoittamaa tietä ennenkuin luopumus saastutti seurakunnat. Historioitsijat ovat todenneet löydettyjen dokumenttien perusteella, että yksikään Kristuksen seuraajaksi tunnustautunut ei osallistunut Rooman poliittiseen vehkeilyyn tai politiikkaan, eikä heitä näkynyt Rooman legioonissa impperiumin sotilaina. He olivat rauhaa, lähimmäisiä ja Rooman säätämiä lakeja kunnioittavia kansalaisia.
      Joten kyllä Raamatulla ja Kristuksen opetuksilla oli ihmisiä muuttava todellinen voima.
      Uskoa siis todellakin tarvitaan, koska todellisella totuudella on voimaa muuttaa ihmisen sisäistä maailmaa.
      Nykyään Jehovan todistajat mielestäni seuraavat Kristuksen rakkauden mallia ihmissuhteissaan ainoana totuuteen perustuvana uskonnollisena ryhmänä, joka on vapauttanut heidät rodulliseen tasa-arvoon sekä hengelliseen vapauteen kautta maailman. Voitko löytää vastaavaa tämän päivän sekavan uskonnollisen maailman myrskyävältä mereltä? Jos löydät, ole hyvä ja kerro?
      Siksi uskallan väittää, että jos kaikki ihmiset planeetallamme seuraisivat Kristuksen mallia kuten Jehovan todistajat, maailmamme olisi sodaton rakkauden kehto, jossa joksisella olisi turvallinen elämä. Onneksi tuo päivä on tulossa, koska Jumala sanassaan on niin luvannut. Eikä hän koskaan muutu tai valehtele.

      • Anonyymi

        Kaikki uskonnot ovat satua! Uskonnot käyttävät hyväksi ihmisiä taloudellisesti, seksuaalisesti, henkisesti ja fyysisesti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki uskonnot ovat satua! Uskonnot käyttävät hyväksi ihmisiä taloudellisesti, seksuaalisesti, henkisesti ja fyysisesti!

        Perustelut kiitos väitteillesi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perustelut kiitos väitteillesi!

        Tämä on tullut ilmi useissa tutkimuksissa!


      • Anonyymi

        Islamin valloitussodat olivat aikoinaan ja vielä nykyäänkin monisatakertaisia verrattuna hetkellisiin ristretkiin pimeällä keskiajalla. Jehovauskonnon uhrien määrä ja kärsimys nykyään puistattavaa.


    • Anonyymi

      Et ole ainut, mutta tuskin asia on näin. Osa ihmisistä on kovin alttita menemään kaikenlaiseen huuhaan perässä. Jos ei olisi uskontoja tulisi kohta jotain vastaavaa. Esimerkkinä täyskahjo Qanon-liike, joka lienee lähtenyt pilasta liikkeelle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2012
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1559
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      145
      1448
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      274
      1090
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      124
      991
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      967
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      51
      802
    Aihe