Kateelliset ihmiset ovat ahdistavaa seuraa

Anonyymi

Minä olen siis ihminen jolla on kaikin tavoin terveitsetunto ja olen yhden hyvän fitnesmoton mukaan paras versio itsestäni päivittäin enkä pelkää tavoitella minun unelmia jokapäivä oli ne sitten pieniä tai suuria uskon, että ihminen voi olla melkein mitä vain se vain päättää ja haluaa.

Minua ahdistaa minun lähipiirissä olevat kateelliset ihmiset ja heidän kommentit siitä miten he ovat kateellisia minulle. Miten sellaisten ihmisten kanssa pitäisi olla?

Herkkänä ja kilttinä ihmisenä koen sen asian niin että tässä pitäisi jotenkin alkaa omaa itseä maahan lyömään jotta olisin heidän alapuolellaan ja he kokisivat olevansa parempia kuin minä. Huoh. Eivätkö ihmiset ymmärrä, että kateus on ahdistavaa ja sellaisten kateellisten kanssa ei tee mieli olla tekemisissä, kun on sellainen olotila että tekee jotain väärää kun on oma itsensä ja onnellinen. Onko onnellisuudessa jotain väärää?

11

1503

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No voithan sä aina kertoo vastoinkäymisistä, tai kiireestä, kovasta työstä yms. ettei mikään tuu ilmaiseksi. Eikai kuitenkaan kaikki suju leikiten kellään.

   • Anonyymi

    Olen kertonut, ei tunnu auttavan. 🤦‍♀️


  • Anonyymi

   Puhut piirteestä, mikä on ollut kansantauti ties kuinka monta sukupolvea. Milloin kateellinen olisi tyytyväinen toisen puolesta? Ei milloinkaan ja siinä menet ojaan, jos lähdet sellaiselta kerjäämään hyväksyntää onnellisuuteesi, eli, jos tuollaisia alkaa ilmenemään lähelläsi sinun oman hyvän olon tunteesi takia, niin olisiko silloin viisainta erkaantua sellaisesta "lähipiiristä"? Kateellinen ei tuo elämääsi mitään positiivista, joten...? Ts. jos lähdet hakemaan jatkuvaa hyväksyntää, niin lyöt päätäsi seinään lopun ikääsi. Kannattaako? onnellisuus ja sen tavoittelu on perusoikeus eikä etuoikeus, mikä olisi joltakin (kateelliselta) vastaavasti pois mutta nuohan ei sitä ymmärrä ja vittujako sitä myöten noille mitään selitteleekään. - cu-

   • Anonyymi

    Tämä kuulostaa hyvältä idealta. En jaksa potea syyllisyyttä siitä, että olen painanut koko elämäni niska limassa hommia ja nyt menestyn. 🤦‍♀️ Lopetan ajan viettämisen negatiivisten ihmisten kanssa ja keskityn positiivisiin asioihin elämässä.


  • Anonyymi

   Viestisi kuulostaa joltain amerikkalaiselta itsetunnon kohotusoppaalta. Ota rennosti, anna kaikkien kukkien kukkia ja anna itsellesi ja läheisillesi mahdollisuus tehdä virheitä, olla ihmisiä. Siitä se aito inhimillisyys lähtee eikä mistään jenkkioppaista ja fitnessmotoista.

   • Anonyymi

    Minusta kuulostaa minä minä mieheltä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minusta kuulostaa minä minä mieheltä.

    Olen minä nainen, mutta kiitos kuitenkin kohtaliaisuudesta. 👍


   • Anonyymi

    Jokainen määrittelee itse, että minkä moton mukaan elää ja se että se nyt vain sattuu olemaan fitnesmotto ei tee siitä itse asiasta jotenkin vähemmän positiivista eikä vähemmän inhimillistä.

    Sanot omassa kommentissasi, että antaa kaikkien kukkien kukkia ja läheisille pitäisi sallia negatiivisuus ja kateus koska se on inhimillinen virhe mutta koetat samaan aikaan ampua minun suosikki moton koska se on sinun mielestäsi jotenkin vähemmän inhimillinen. Pientä kaksinaismoralismia havaittavissa kenties? 🤔 Ja taidat kuulua niiden negatiivisten ihmisten joukkoon jotka on negatiivisia ja kateellisia ja oikeuttaa kaiken sanomalla että se on "inhimillistä" no ei ole. Se on tietoinen valinta olla inhottava toisia ihmisiä kohtaan, koska sinulla on omasta mielestäsi jonkunlainen oikeutus siihen vaikka ei ole. 🤦‍♀️

    Juuri sinunlaisista ihmisistä haluan pysyä mahdollisimman kaukana, et voi tietää mitä kaikkea kipua toiset kantaa niiden sydämmessä mutta ne päättää silti valita sen positiivisen elämänasenteen. Aina voi valita jokapäivä minkälainen ihminen haluaa olla ja minä valitsen sen, että olen paras versio itsestäni koska en voi enkä halua olla kukaan toinen kuin minä. Mikä sinä haluat olla? Kaksinaismoralismia harjoittava ihminen suomi24:n palstalla? Jotkut tunteet, etenkin kun ne on negatiivisia niin voi pitää ihan omanakin tietona, kiitos vaan. 👍 Tule sitten takaisin, jos on jotain hyvää sanottavaa. Minun onnellisuus ei ole sinulta pois mitenkään.

    Jos sinulla on vaikeaa elämässä hae apua siihen äläkä pura omaa pahaaoloa toisiin niin minäkin tein aikoinaan. Elämä on täynnä tietoisia valintoja!


  • Anonyymi

   hyvä kommentti tekopyhältä ihmiseltä, minua kunnollisempaa ihmistä saa etsiä tästä sontaläjästä jota kaupungiksi myös kutsutaan.

   minä häivyn pikku hiljaa kokonaan täältä, enkä jää kaipaamaan teitä vaan aitoja ja fiksuja ihmisiä kuten omaisia, esim.

   heitä minä kaipaan ja arvostan, en teitä enkä tule teitä arvostamaan koskaan.

   jokainen elää tietyn elämän, osa sairastellen, osa köyhyydessä, osa varattomuudessa, minä en välitä mistään muusta kuin siitä että jokaisella on loppu niin pahoilla kuin hyvillä, ketään EI onneksi ole ikuinen.

   • Anonyymi

    Dodih!


   • Anonyymi

    Millä perusteella sanot minua tekopyhäksi? Sinun kommentti oli niin negatiivinen että et jättänyt muuta mahdollisuutta kuin sanallisen puolustautumisen mikä on ihan luonnollinen reaktio ihmiseltä kun hänen uskomuksiaan pilkataan eikä se tee kenestäkään tekopyhää ihmistä.

    Kuka sitä paitsi antoi sinulle oikeuden alkaa haukkumaan toisia ihmisiä ilman että tiedät heistä yhtikäs mitään?

    Näytä minulle se mittari jolla voit sanoa olevasi parempi kuin toiset ihmiset. Vähän veikkaan, ettei sellaista olekkaan ja se mielikuva näennäisestä paremmuudesta on sinun ihan omassa päässä vaan.
    🤦‍♀️

    Mjaa. Mitä tuohon pitäisi sanoa? Se on hyvin valitettavaa, jos olet valinnut sellaisen asuinpaikan itsellesi ja koet itsesi onnettomaksi sen takia, mutta edelleenkään suomi24 ei ole oikea osoite pahanolon purkuun, jos tuo sinun setti menee oikein törkeäksi voidaan sinun ip osoite jäljittää ja joudut rikosoikeudelliseen vastuuseen sinun internet kirjoituksista niin suosittelen vetämään syvään henkeä ja miettimään useamman kerran mitä kirjoitat ennenkuin painat sitä lähetä nappia.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   17
   2148
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   2083
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   179
   1440
  4. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   83
   872
  5. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   262
   826
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   66
   809
  7. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   34
   711
  8. Voehan taivahan talikynttilät

   Kuumin misu ja haluttavin pipari olet kyllä...Nam nam totean vain 🥰 Oot 🔥♥️🔥
   Ikävä
   37
   683
  9. Toivottavasti ,nyt jo

   Ymmärrät ja jätät mut rauhaan! Öitä
   Ikävä
   55
   653
  Aihe