Arabit arvostelee palestiinalaisia

Arabit arvostelevat palestiinalaisia:
"Palestiinalaiset toistavat samat virheensä”
Khaled Abu Toameh 21/9/2020
"Israel ei tuhonnut Syyriaa; Israel ei polttanut Libyaa eikä tuhonnut Libyaa; Israel ei syrjäyttänyt Egyptin kansaa; Israel ei repinyt Libanonia. Ennen kuin te arabit syytätte Israelia, katsokaa itseänne peiliin. Ongelma on teissä. " - Arabiemiirikuntien islamilainen pappi Wassem Yousef, Twitter, 16. syyskuuta 2020.
"Palestiinalaisjohtajat epäonnistuivat sijoittamaan mahdollisuuksiin. He eivät tehneet strategisia päätöksiä ja valitsivat sen sijaan solmia liiton Iranin kanssa." - Saudi-kirjailija Yusef al-Qabalan, Al-Riad, 18. syyskuuta 2020.
Suurimmat ”häviäjät” ovat tietysti taas palestiinalaiset - jotka menettävät nopeasti kasvavan määrän arabien myötätuntoa.
Palestiinalaiset ovat vetäneet pois Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Bahrainin suurlähettiläänsä vastalauseena rauhansopimusten allekirjoittamiseen Persianlahden kahden valtion ja Israelin välillä. Palestiinalaiset uhkaavat nyt vetää lähettiläänsä myös mistä tahansa arabimaasta, joka seuraa esimerkkiä ja luo suhteet Israeliin.
Lisäksi useat palestiinalaiset ryhmittymät ovat kehottaneet palestiinalaisjohtoa vetäytymään Arabiliitosta protestoidakseen arabimaiden kieltäytymistä tuomitsemasta normalisointia Israelin kanssa. Aiemmin tässä kuussa Arabiliiton ulkoministerit kieltäytyivät hyväksymästä Palestiinan päätöslauselmaesitystä, jossa tuomitaan Yhdistyneet arabiemiirikunnat sen päätöksestä tehdä rauha Israelin kanssa.
"Normalisointi Israelin kanssa on valtava petos palestiinalaiskysymykselle ja puukotus palestiinalaisten ja arabien uhrauksiin ja tuskaan," sanotaan palestiinalaisten julkilausumassa. Uhkaus vetäytyä Arabiliitosta ja palestiinalaislähettiläiden vetäminen arabimaista, jotka luovat suhteita Israeliin, ovat herättäneet pilkkaa ja kriittisiä kommentteja arabimaailmassa, erityisesti Persianlahden valtioissa. Kritiikin pääteemana on: Palestiinalaiset eivät opi virheistään.
Arabikritiikki, joka kohdistuu lähinnä palestiinalaisjohtajia kohtaan, on jälleen osoitus palestiinalaisten ja arabimaailman kasvavasta vastakkainasettelusta. Tätä menoa palestiinalaiset saattavat herätä eräänä aamuna huomaamaan, että heillä ei ole enää yhtään ystävää arabimaissa. Monet arabit ovat raivoissaan palestiinalaisten uhkailuista sekä päivittäisistä hyökkäyksistä Yhdistyneitä Arabiemiirikuntia ja Bahrainia vastaan. Näihin kuuluu syytöksiä siitä, että Persianlahden valtiot ovat "pettäneet Al-Aksan moskeijan, Jerusalemin ja palestiinalaiskysymyksen" sopimalla suhteiden luomisesta Israeliin.
Arabit muistuttavat myös palestiinalaisia niistä monista mahdollisuuksista, jotka he menettivät, kun he hylkäsivät useita rauhanaloitteita ja -suunnitelmia.
Libanonilainen toimittaja Khairallah Khairallah ilmaisi suuttumuksensa siitä, että palestiinalaiset nimittivät Israelin, Arabiemiirikuntien ja Bahrainin välisten sopimusten allekirjoittamisen Valkoisessa talossa "mustaksi päiväksi".
Khairallah huomautti, että palestiinalaiset viittaavat heidän karkottamiseensa Jordaniasta 1970-luvun alussa "mustana syyskuuna". Tuolloin, hän sanoi, tällä nimellä palestiinalaisten irrottautunut ryhmittymä yritti perustaa valtion Jordanian valtion sisälle ja murhata Jordanian kuninkaan Husseinin. Vuoden 1967 kuuden päivän sodassa tapahtuneen tappionsa jälkeen kuningas oli antanut PLO: n perustaa sotilastukikohtia valtakuntaansa oletettavasti hyökätäkseen Israelia vastaan. Kun palestiinalaiset yrittivät kuitenkin kaataa Jordanian hallituksen, hän karkotti heidät Libanoniin. Siellä he osallistuivat Libanonin sisällissotaan, joka alkoi vuonna 1975 ja jatkoi terrori-iskujen käynnistämistä Israelia vastaan. Vuonna 1982, kun Israel johti hyökkäyksen Libanoniin, palestiinalaiset karkotettiin jälleen - Tunisiaan.
"Viisikymmentä vuotta" mustan syyskuun " jälkeen, mikään ei ole muuttunut", Khairallah kirjoitti.
"Palestiinalaisjohtajat kieltäytyvät oppimasta aikaisemmista kokemuksista. Palestiinalaiset aseelliset järjestöt ovat toistaneet Jordanian kokemuksen Libanonissa. Niillä oli rooli Libanonin tuhoamisessa sisällissodan aikana. Olisiko palestiinalaiskysymys hyötynyt, jos palestiinalaisjärjestöt olisivat onnistuneet vuonna 1970 kaatamaan kuningas Husseinin? "
Khairallah totesi, että PLO: n entinen johtaja Yasser Arafat teki "suuren virheen" vuonna 1990 ryhtyessään tukemaan Saddam Husseinin hyökkäystä Kuwaitiin, joka oli rauhanomaisesti työllistänyt lähes puoli miljoonaa palestiinalaista. Sen jälkeen kun Yhdysvaltojen johtama koalitio vapautti Kuwaitin vuonna 1991, sadat tuhannet palestiinalaiset, joita pidettiin epälojaalisina, karkotettiin Kuwaitista ja muista Persianlahden osavaltioista.
"Yasser Arafat ei oppinut Jordanian ja Libanonin kokemuksista", hän lisäsi. "Odotettiin, että Abu Mazen [Mahmoud Abbas] olisi oppinut Yasser Arafatin virheistä sekä Jordanian ja Libanonin kokemusten virheistä, mutta hän toimi Yasser Arafatia huonommin. Puoli vuosisataa palestiinalaisten nimittämän " mus

20

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Yasser Arafat ei oppinut Jordanian ja Libanonin kokemuksista", hän lisäsi. "Odotettiin, että Abu Mazen [Mahmoud Abbas] olisi oppinut Yasser Arafatin virheistä sekä Jordanian ja Libanonin kokemusten virheistä, mutta hän toimi Yasser Arafatia huonommin. Puoli vuosisataa palestiinalaisten nimittämän " mustan syyskuun " jälkeen mikään ei ole muuttunut. Palestiinalaisilla on edelleen kyky tehdä samat virheet." (Al-Arab, 20. syyskuuta 2020)
      Saudi-Arabian poliittinen analyytikko Sami al-Morshid huomautti, että palestiinalaisjohto on aiemmin hylännyt useita rauhanaloitteita ja sopimuksia. Joka kerta, kun palestiinalaiset tekevät tämän, "he häviävät", al-Morshid sanoi.
      "Valitettavasti Palestiinan johtajat toistavat samat virheet. He hylkäsivät Egyptin ja Jordanian rauhanaloitteet [Israelin kanssa] ja hylkäsivät Yhdysvaltain presidentti Bill Clintonin rauhanaloitteen [Camp Davidin huippukokouksessa 2000]. Nyt he hylkäävät presidentti Donald Trumpin rauhan aloitteen ja lopuksi he hylkäävät Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Bahrainin rauhanaloitteet. "
      Irakilainen kirjailija Farouk Youssef sanoi, että palestiinalaisten ongelma on se, että heidän johtajansa eivät halua palestiinalaisvaltiota. "Palestiinalaiset eivät onnistuneet perustamaan valtioaan", Youssef huomautti." He epäonnistuivat, koska eivät halunneet perustaa valtiota. Tarkoitan tässä poliittisia johtajia, joista osa vaatii edelleen toistamaan vallankumouksellisia lauseita. Palestiinan valtion perustaminen olisi taakka palestiinalaisjohtajille ja estäisi heitä harjoittamasta korruptiota ... Palestiinalaishallinto ei enää sovi edustamaan palestiinalaisia,"toteaa irakilainen kirjailija Farouk Youssef, Al-Arabiya, 19. syyskuuta 2020.
      Egyptiläinen toimittaja Imad Adeeb kirjoitti, että jos hän olisi palestiinalaisjohtaja, hän olisi irtautunut Qatarista, Turkista ja Iranista. Adeeb neuvoi myös palestiinalaisjohtajia välttämään loukkausten ja panettelun kieltä arabeja vastaan: "Jos olisin yksi palestiinalaisjohtajista, olisin luopunut poliittisesta päättämättömyydestä ja loukkaavasta, panettelevasta ja yllyttävästä kielen käytöstä ... Jos olisin palestiinalaisjohtaja, olisin käyttänyt hyväkseni Yhdistyneiden arabiemiirikuntien rauhanaloitetta. Jos olisin palestiinalaisjohtajien joukossa, en olisi pelannut Qatarin, Turkin ja Iranin peliä maltillisia arabivaltioita vastaan. " (Al-Watan, 8. syyskuuta 2020)
      Saudi-kirjailija Yusef al-Qabalan syytti myös palestiinalaisjohtajia toistuvasta rauhanaloitteiden hylkäämisestä viime vuosikymmenien aikana:…."Palestiinalaisjohtajat epäonnistuivat sijoittamaan mahdollisuuksiin. He eivät tehneet strategisia päätöksiä ja valitsivat sen sijaan solmia liiton Iranin kanssa." ( Al-Riad, 18. syyskuuta 2020).
      He ovat sivuuttaneet arabiveljiensä viestit ja neuvot. Länsirannan ja Gazan alueen Hamasin palestiinalaisjohtajat eivät pidä siitä, että heitä muistutetaan virheistään. Lisäksi he eivät halua hyväksyä mitään neuvoja, silloinkaan, kun se tulee arabivaltioilta, jotka ovat pumpanneet heille miljardeja dollareita.
      Khaled Abu Toameh on Jerusalemissa toimiva palkittu toimittaja Gatestone-instituutissa.

      • Anonyymi

        Hieno ja syväluotaava kirjoitus!!!
        Vielä kun saisi sunnit lukemaan omaa Koraaniaan ja kohdat" joissa Jumala lupaa Israelin maan juutalaisille ja juutalaiset tulevat talaisin omaan maahansa."
        Koraanin mukaan ja nykykäytännön politiikan mukaisesti palestiinalaiset ovat Koraania ja Islamia vastaan ja arabien vihollisten ennenmuuta Iranin puolella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hieno ja syväluotaava kirjoitus!!!
        Vielä kun saisi sunnit lukemaan omaa Koraaniaan ja kohdat" joissa Jumala lupaa Israelin maan juutalaisille ja juutalaiset tulevat talaisin omaan maahansa."
        Koraanin mukaan ja nykykäytännön politiikan mukaisesti palestiinalaiset ovat Koraania ja Islamia vastaan ja arabien vihollisten ennenmuuta Iranin puolella.

        "Miksi arabit tekisivät rauhan? Jos olisin arabijohtaja, en koskaan sopisi Israelin kanssa. Tämä on luonnollista: me olemme ottaneet heidän maansa. Tietysti, Jumala lupasi sen meille, mutta mitä väliä sillä on heidän kannaltaan? Meidän Jumalamme ei ole heidän, Me tulemme Israelista, se on totta, mutta kaksi tuhatta vuotta sitten, ja mitä se merkitsee heille? On ollut antisemitismiä, natsit, Hitler, Auschwitz, mutta onko se heidän vikansa? He näkevät vain yhden asian: Tulimme ja ryöstimme heidän maansa. Miksi he hyväksyisivät sen?

        lausui david ben-gurion
        terroristi järjetö haganah perustaja,
        ensimmäinen pääministeri...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Miksi arabit tekisivät rauhan? Jos olisin arabijohtaja, en koskaan sopisi Israelin kanssa. Tämä on luonnollista: me olemme ottaneet heidän maansa. Tietysti, Jumala lupasi sen meille, mutta mitä väliä sillä on heidän kannaltaan? Meidän Jumalamme ei ole heidän, Me tulemme Israelista, se on totta, mutta kaksi tuhatta vuotta sitten, ja mitä se merkitsee heille? On ollut antisemitismiä, natsit, Hitler, Auschwitz, mutta onko se heidän vikansa? He näkevät vain yhden asian: Tulimme ja ryöstimme heidän maansa. Miksi he hyväksyisivät sen?

        lausui david ben-gurion
        terroristi järjetö haganah perustaja,
        ensimmäinen pääministeri...

        Ehkäpä arabienkin olisi syytä ryhtyä käyttämään molempia silmiään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Miksi arabit tekisivät rauhan? Jos olisin arabijohtaja, en koskaan sopisi Israelin kanssa. Tämä on luonnollista: me olemme ottaneet heidän maansa. Tietysti, Jumala lupasi sen meille, mutta mitä väliä sillä on heidän kannaltaan? Meidän Jumalamme ei ole heidän, Me tulemme Israelista, se on totta, mutta kaksi tuhatta vuotta sitten, ja mitä se merkitsee heille? On ollut antisemitismiä, natsit, Hitler, Auschwitz, mutta onko se heidän vikansa? He näkevät vain yhden asian: Tulimme ja ryöstimme heidän maansa. Miksi he hyväksyisivät sen?

        lausui david ben-gurion
        terroristi järjetö haganah perustaja,
        ensimmäinen pääministeri...

        Monet kansat, jotka ovat menettäneet maata 1900-luvulla, ovat tehneet rauhan ja elävät rauhassa naapuriensa kanssa. Miksi tämä olisi mahdotonta arabeille?


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Miksi arabit tekisivät rauhan? Jos olisin arabijohtaja, en koskaan sopisi Israelin kanssa. Tämä on luonnollista: me olemme ottaneet heidän maansa. Tietysti, Jumala lupasi sen meille, mutta mitä väliä sillä on heidän kannaltaan? Meidän Jumalamme ei ole heidän, Me tulemme Israelista, se on totta, mutta kaksi tuhatta vuotta sitten, ja mitä se merkitsee heille? On ollut antisemitismiä, natsit, Hitler, Auschwitz, mutta onko se heidän vikansa? He näkevät vain yhden asian: Tulimme ja ryöstimme heidän maansa. Miksi he hyväksyisivät sen?

        lausui david ben-gurion
        terroristi järjetö haganah perustaja,
        ensimmäinen pääministeri...

        Ei Israel keneltäkään maata ole vienyt. Jordania vei kun otti alueesta 4/5 osaa ja 1/5 osasta Israelin olisi vielä annettava puolet arabeille.


      • Anonyymi
        Arto777 kirjoitti:

        Ei Israel keneltäkään maata ole vienyt. Jordania vei kun otti alueesta 4/5 osaa ja 1/5 osasta Israelin olisi vielä annettava puolet arabeille.

        outoa väkytystä,

        vaikka zionin terroristi,
        myöntää tapahtuman...


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Miksi arabit tekisivät rauhan? Jos olisin arabijohtaja, en koskaan sopisi Israelin kanssa. Tämä on luonnollista: me olemme ottaneet heidän maansa. Tietysti, Jumala lupasi sen meille, mutta mitä väliä sillä on heidän kannaltaan? Meidän Jumalamme ei ole heidän, Me tulemme Israelista, se on totta, mutta kaksi tuhatta vuotta sitten, ja mitä se merkitsee heille? On ollut antisemitismiä, natsit, Hitler, Auschwitz, mutta onko se heidän vikansa? He näkevät vain yhden asian: Tulimme ja ryöstimme heidän maansa. Miksi he hyväksyisivät sen?

        lausui david ben-gurion
        terroristi järjetö haganah perustaja,
        ensimmäinen pääministeri...

        ""Miksi arabit tekisivät rauhan? Jos olisin arabijohtaja, en koskaan sopisi Israelin kanssa. "

        Eli haluat saada kunnolla turpaan. Aina arabit häviävät joka taistelun Israelille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        outoa väkytystä,

        vaikka zionin terroristi,
        myöntää tapahtuman...

        Ei kun totta. Vain arabi terroristit häviävät aina Israelille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Miksi arabit tekisivät rauhan? Jos olisin arabijohtaja, en koskaan sopisi Israelin kanssa. Tämä on luonnollista: me olemme ottaneet heidän maansa. Tietysti, Jumala lupasi sen meille, mutta mitä väliä sillä on heidän kannaltaan? Meidän Jumalamme ei ole heidän, Me tulemme Israelista, se on totta, mutta kaksi tuhatta vuotta sitten, ja mitä se merkitsee heille? On ollut antisemitismiä, natsit, Hitler, Auschwitz, mutta onko se heidän vikansa? He näkevät vain yhden asian: Tulimme ja ryöstimme heidän maansa. Miksi he hyväksyisivät sen?

        lausui david ben-gurion
        terroristi järjetö haganah perustaja,
        ensimmäinen pääministeri...

        Miksi sinä haluat sotaa Israeliin ja sen lähialueille?
        Sinulla alkaa olla pakonomainen tarve siihen.
        Sama Jumala , mutta eri nimi:
        Juurihan ilmoitin ,että Allah Koraanissa antoi Israelin maan juutalaisille ja he tulevat takaisin..
        Arabimaat hyötyvät siitä ,että Israel ei ole sodassa heidän kanssaan ja alue voisi vaurastua Israelin teknologian ja muun avun varassa.
        Lisäksi Iranin vaara on todellinen uhka sunniarabeille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ehkäpä arabienkin olisi syytä ryhtyä käyttämään molempia silmiään.

        New York Times kallistuu kohti yhden valtion ratkaisua Israel-Palestiina

        New York Times tarjosi lukijoille signaalin siitä, mitä post-James Bennet, post-Bari Weiss mielipiteen ja toimituksellisen sivut näyttäisi kanssa op-ed ja podcast Peter Beinart ehdottamalla poistamisesta Israelin juutalaisvaltion ja sen korvaaminen maa, jota Beinart kutsuu "Israel-Palestiinaksi", "juutalaiseksi kodiksi, joka on myös palestiinalaiskoti", "juutalaiseksi kodiksi, joka ei ole juutalainen valtio".

        Reagoimalla Israelin, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Bahrainin välisiin rauhansopimuksiin Times Times kaksinkertaistaa Beinartin ja hänen sisäisen mestarinsa Timesissa , ylimmän mielipidetoimittaja Max Strasserin , antionionismin .

        Jaa Jaa Facebookissa
        Tweet Jaa Twitterissä
        Tulosta Tulosta artikkeli
        Sähköposti Lähetä tämä artikkeli sähköpostilla
        27. SYYSKUUTA 2020 15.320
        New York Times kallistuu kohti yhden valtion ratkaisua Israel-Palestiina
        hahmokirjoittanut Ira Stoll
        LAUSUNTO

        New York Times-logo. Kuva: Wikimedia Commons.

        New York Times tarjosi lukijoille signaalin siitä, mitä post-James Bennet, post-Bari Weiss mielipiteen ja toimituksellisen sivut näyttäisi kanssa op-ed ja podcast Peter Beinart ehdottamalla poistamisesta Israelin juutalaisvaltion ja sen korvaaminen maa, jota Beinart kutsuu "Israel-Palestiinaksi", "juutalaiseksi kodiksi, joka on myös palestiinalaiskoti", "juutalaiseksi kodiksi, joka ei ole juutalainen valtio".

        Reagoimalla Israelin, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Bahrainin välisiin rauhansopimuksiin Times Times kaksinkertaistaa Beinartin ja hänen sisäisen mestarinsa Timesissa , ylimmän mielipidetoimittaja Max Strasserin , antionionismin .

        SAAT ALGEMEINERIN PARHAAT PUOLET SUORAAN POSTILAATIKKOOSI!

        KIRJAUDU!
        The Times julkaisi kanadalaisen syntyneen Orwellin-nimisen "Yksi demokraattinen valtio -kampanja" -mestarin Diana Buttu julkaiseman teoksen . Viime toukokuussa Buttu vertasi Israelia Ku Klux Klaniin: "Samoin kuin mielestämme olisi käsittelemätöntä käydä vuoropuhelua KKK: n kanssa tai majoittaa KKK: ta, niin myös meidän on lopetettava israelilaisten uudisasukas-siirtomaa-asioiden sekoittaminen."

        Alle Times otsikko, ”UAE-Israel Lennon ole mitään juhlia” Buttu kirjoitti: ”Sen sijaan jatkaa painamalla kahden valtion ratkaisua, PLO tulisi sen sijaan paina yhtäläiset oikeudet. … Herra Abbasin ja muiden palestiinalaisjohtajien tulisi pyrkiä tarjoamaan toimiva strategia oikeuksiemme saavuttamiseksi sen sijaan, että pyrittäisimme rauhoittamaan Israelia ja kansainvälistä avunantajayhteisöä hyväksymällä apartheidin vastaisen strategian. "

        Buttu-artikkeli seuraa Beinart-Strasserin linjaa, jonka mukaan sionismi on eteläafrikkalaistyylinen rasistinen apartheidi ja yhden valtion ratkaisu on parempi kuin juutalainen valtio ja palestiinalais-arabivaltio.

        Provosoivammin tämä lähestymistapa leviää hienovaraisesti avatun sivun ulkopuolelle henkilöstön toimituksiin, jotka edustavat Timesin virallista, institutionaalista näkökulmaa. Timesin äskettäinen pääkirjoitus päätteli:

        Todellinen Lähi-idän rauhansopimus edellyttää majoitusta 4,75 miljoonan palestiinalaisen kanssa Länsirannalla ja Gazassa, kansalle, jolta on evätty kotimaa yli seitsemän vuosikymmenen ajan. Heidän ahdinkonsa herättää edelleen myötätuntoa ja epäluottamusta ympäri maailmaa, ja heidän turhautumisensa lisää edelleen väkivaltaa. Kahden valtion ratkaisu on ainoa toteuttamiskelpoinen vaihtoehto joko nykytilalle tai yksittäiselle maalle, jossa juutalaiset ovat vähemmistö.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ehkäpä arabienkin olisi syytä ryhtyä käyttämään molempia silmiään.

        Tämä on väärin niin monella tasolla, että on vaikea tietää, mistä aloittaa, mutta aloitetaan luvulla 4,75 miljoonaa. CIA: n maailman tietokirjassa Gazan väestö on 1,9 miljoonaa ja Länsirannan väestö 2,9 miljoonaa, joista noin 630 000 on israelilaisia ​​uudisasukkaita. Tällä laskemalla Times laskee yli puolella miljoonalla palestiinalaisten määrän Länsirannalla ja Gazassa.

        Seuraava on väite, että näille ihmisille "on evätty kotimaa yli seitsemän vuosikymmenen ajan". No, se on outoa. Mikä on palestiinalaishallinto, ellei siellä asuvien ihmisten kotimaa? Vuosina 1948–1967 Gaza oli Egyptin valvonnassa ja Länsiranta ja Itä-Jerusalem Jordanian valvonnassa. Kuka sitten teki "kieltävän"? Lause "yli seitsemän vuosikymmentä" tekee selväksi, että Times ei ole niinkään 1967 ja seuraava "miehitys" vaan pikemminkin nykyaikaisen Israelin valtion luominen vuonna 1948.

        Times väittää, että ahdinko palestiinalaisia ”jatkaa piirtää myötätuntoa ja epäluottamuslause ympäri maailmaa”, mutta mitä Arabiemiirikuntien ja Bahrainin tarjoukset osoittavat, että tämä ”sympatiaa” On vain niin paljon lupauksia. Palestiinalaiset saavat myötätunnon toimittajilta New York Timesissa, mutta ei niin paljon muualla. Vastaavasti väkivalta ei ole palestiinalaisten "turhautuminen", vaan pikemminkin erilaiset diktaattorit ja demagogit, jotka hyödyntävät tilannetta omiin tarkoituksiinsa. On paljon tapoja reagoida turhautumiseen, paitsi väkivaltaan, jotka ovat tuottavampia. Timesväittää, että "kahden valtion ratkaisu on ainoa toteuttamiskelpoinen vaihtoehto joko nykyiselle tilanteelle tai yhdelle maalle, jossa juutalaiset ovat vähemmistö." Mutta "nykytilanne" muuttuu, kun yhä useammat maat, kuten Arabiemiirikunnat ja Bahrain, hyväksyvät Israelin olemassaolon ja Israelin juutalaisen väestön kasvaessa. Times toimituksellisen ei ilmennä parempana vastaan ”yhden maan, jossa juutalaiset ovat vähemmistö,” se vain kuvaa sitä mahdollisena vaihtoehtona.

        Yksi mielenkiintoinen kysymys on, rajoittuuko tämä näkökulma toimituksellisiin ja op-sivuihin vai levitäkö se uutissarakkeisiin. Buttu lainataan yhä useammin Times- uutisartikkeleissa. Hän ilmestyi ensimmäisen sivun artikkelissa joulukuussa 2017 , Times- uutisartikkeleissa marraskuussa 2017 ja syyskuussa 2017 , heinäkuussa 2014 ja monissa muissa tapauksissa. Hän tuskin koskaan tunnistettu Kanadan-syntynyt, vaikka Times usein asuu oletetulla Euroopan alkuperä Israelin perustajien sukupolvi.

        Se on melko hyvä merkki siitä, kuinka kaukana ideologisilla marginaaleilla New York Times on. Arabiemiirien muslimijohtajat, kuten Arabiemiirikuntien ja Bahrainin, osoittautuvat olevan halukkaampia hyväksymään modernin Israelin todellisuus kuin New York Timesin toimittajat . Ehkä se olisi askel Strasserin, Beinartin ja hänen tilalleen. joidenkin tulevien toimittajien kanssa Arabiemiirikunnista tai Bahrainista. Se auttaisi Timesia saavuttamaan usein sanotun tavoitteensa monipuolistaa toimituksellista työvoimaansa, ja se saattaa vain tehdä sanomalehdestä Israelia kannustavampaa.

        Ira Stoll toimi The Forwardin toimitusjohtajana ja Pohjois-Amerikan The Jerusalem Postin toimittajana. Hänen mediakriitiansa, säännöllinen Algemeiner-ominaisuus, löytyy täältä .

        https://www.algemeiner.com/2020/09/27/new-york-times-tilts-toward-one-state-solution-on-israel-palestine/


      • Sotilasasiantuntijat eivät vieläkään osaa selittää kuuden päivän sotaa ja sen ihmeitä
        Kuuden päivän sota oli ihmeellinen voitto Israelille, samoin kuin Israelin olemassaolon jokainen hetki. Et voi selittää sitä. Ainoa tapa selittää se on Jumalan kanssa.
        KUUDEN PÄIVÄN SOTA
        Kuuden päivän sodan aikana kertoimet olivat Israelia vastaan. Israelin viholliset yrittivät tuhota sen. Heitä oli kokonaan enemmän. Vihollisilla oli enemmän aseita, enemmän ihmisiä. Mutta mahdotonta tapahtui. Israel voitti.
        Ihme ihmeestä. Israel valloitti jopa Jerusalemin vanhan kaupungin . Et voi selittää kuuden päivän sodan voittoa uskomatta, että Jumala suojeli Israelia ja taisteli heidän puolestaan. Ei ole mitään järkevää syytä siihen, että Israelin olisi pitänyt voittaa vihollinen! Mutta se tapahtui!
        KERTOIMET OVAT AINA ISRAELIA VASTAAN
        Kuulostaako se tutulta? Että kertoimet olivat Israelia vastaan? Tämä näyttää olevan tapa, jolla historia on mennyt. Kertoimet ovat olleet juutalaisia ​​vastaan, mutta niitä on edelleen olemassa. He eivät vain ole olemassa, vaan myös menestyvät.
        Kuten Mark Twain kirjoitti: "Jos tilastot ovat oikeat, juutalaiset muodostavat vain yhden prosentin ihmiskunnasta. Se viittaa sumun himmeään tähtipölyyn, joka on kadonnut Linnunradan sytyttämässä. Oikeasti juutalaisesta tuskin pitäisi kuulla, mutta hänestä on aina kuultu. Hän on yhtä merkittävä planeetalla kuin kaikki muutkin ihmiset, ja hänen kaupallinen merkityksensä on ylivoimainen suhteessa hänen massansa pienuuteen. Hänen panoksensa maailman kirjallisuuden, tieteen, taiteen, musiikin, rahoituksen, lääketieteen ja epäselvän oppimisen suurten nimien luetteloon ovat myös suhteettomia hänen lukujensa heikkouteen. Hän on tehnyt ihmeellisen taistelun kaikkialla maailmassa. ja on tehnyt sen kädet sidottuina taakseen. Hän voisi olla turhaa itsestään ja olla anteeksi siitä. Egyptin, Babylonian ja Persian nousi, täytti planeetan äänellä ja loistolla, sitten haalistui unelmoiksi ja kuoli; kreikkalaiset ja roomalaiset seurasivat ja tekivät suuren äänen, ja he ovat poissa; muut kansat ovat nousseet ja pitäneet taskulampunsa jonkin aikaa, mutta se paloi, ja he istuvat nyt hämärässä tai ovat kadonneet. Juutalainen näki heidät kaikki, löi heidät kaikki ja on nyt sellainen kuin hän aina oli. Hänellä ei ollut dekadenssia, ikärajoituksia, osien heikkenemistä, energioiden hidastumista, valppaiden ja aggressiivisten mielien tylsistämistä. Kaikki asiat ovat kuolevaisia ​​paitsi juutalainen; kaikki muut voimat kulkevat, mutta hän pysyy. Mikä on hänen kuolemattomuutensa salaisuus? " ja he istuvat nyt hämärässä tai ovat kadonneet. Juutalainen näki heidät kaikki, löi heidät kaikki ja on nyt sellainen kuin hän aina oli. Hänellä ei ollut dekadenssia, ikärajoituksia, osien heikkenemistä, energioiden hidastumista, valppaiden ja aggressiivisten mielien tylsistämistä. Kaikki asiat ovat kuolevaisia ​​paitsi juutalainen; kaikki muut voimat kulkevat, mutta hän pysyy. Mikä on hänen kuolemattomuutensa salaisuus? " ja he istuvat nyt hämärässä tai ovat kadonneet. Juutalainen näki heidät kaikki, löi heidät kaikki ja on nyt sellainen kuin hän aina oli. Hänellä ei ollut dekadenssia, ikärajoituksia, osien heikkenemistä, energioiden hidastumista, hälyttävän ja aggressiivisen mielen tylsistämistä. Kaikki asiat ovat kuolevaisia ​​paitsi juutalainen; kaikki muut voimat kulkevat, mutta hän pysyy. Mikä on hänen kuolemattomuutensa salaisuus? "
        https://www.israelunwired.com/military-experts-still-cant…/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Miksi arabit tekisivät rauhan? Jos olisin arabijohtaja, en koskaan sopisi Israelin kanssa. Tämä on luonnollista: me olemme ottaneet heidän maansa. Tietysti, Jumala lupasi sen meille, mutta mitä väliä sillä on heidän kannaltaan? Meidän Jumalamme ei ole heidän, Me tulemme Israelista, se on totta, mutta kaksi tuhatta vuotta sitten, ja mitä se merkitsee heille? On ollut antisemitismiä, natsit, Hitler, Auschwitz, mutta onko se heidän vikansa? He näkevät vain yhden asian: Tulimme ja ryöstimme heidän maansa. Miksi he hyväksyisivät sen?

        lausui david ben-gurion
        terroristi järjetö haganah perustaja,
        ensimmäinen pääministeri...

        Tarvitaan myös arabijohtajia, jotka ymmärtävät juutalaisten näkökantoja.


    • Anonyymi

      arabeja ne palestiinalaisetkin on

    • Anonyymi

      Arabit voisivat oppia jotain meistä, Suomi menetti n. 10% maa-alastaan, suuria teollisuuslaitoksia, joutui asuttamaan yli 400 000 uusille asuinalueille. Ihmisiltä meni omaisuus, ja monilta tulevaisuus, silti emme heittele pommeja,tai tee terrori-iskuja. Palestiinalaiset ovat kärsineet huonoista johtajista, joille tarkeintä on ollut sotaisuus ja vihankylvö. Kansa on tästä kaikesta saanut kärsiä. EU ja länsimaat ovat omaltaosalta tukeneet tätä kehitystä, avustamalla suuresti palestiinalaispuolta.

    • Etelä-Afrikan apartheidhallituksellakin oli maanosan vahvin armeija, Israelin aseistama ydinaseita myöten.

      Missä se on nyt?

      Samoin käy Israelillekin vielä.

      Historian lakia ei voi kiertää.

      • Anonyymi

        Aivan kuin Irakilla 1990.


    • Anonyymi

      Hyvä aloitus. Nostellaas kun on taas ajankohtainen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe