Joukkomurhasta syytetyt irakilaismiehet ja arabien öljyvarat

Anonyymi

https://yle.fi/uutiset/3-11555747

Irakilaismiehiä on ensin epäilty joukkomurhasta jonka jälkeen heidät on vangittu. Nyt oikeus on todennut heidät syyttömiksi ja miehille maksetaan mielestäni aika suuret vahingonkorvaukset heidän aiheettomasta tutkintavankeudessa olostaan.

Siis VAIKKA Suomen oikeuslaitos onkin mokannut ja miehet sinänsä syyttömiä...Niin olisiko oikeus ja kohtuus, ettemme sotkeutuisi näiden lähi-itäläisten tai muslimien tai minkä tahansa muukalaisten asioihin, niin EI KÄVISI tällaisia mokia josta veronmaksajat joutuvat maksamaan oikeustoimet ja korvaukset. Annettaisiin näiden kaukomaiden ihmisten vain rauhassa hoitaa ongelmansa itse eikä edes päästettäisi näitä tänne tänne Suomen lintukotoon sotkemaan asioitamme, VAIKKAKIN tässä jutussa suomen viranomaiset ovat mokanneet.

Viranomaisten mokaaminen on tietysti täysin ymmärrettävää, koska kenen Suomessa työtä tekevän oikeusoppineen voidaan edes vaatia olemaan täysin perillä mitä jossain Irakissa tapahtuu. Mitkä ovat sen ja sen maan senhetkiset olosuhteet.
Miten on todennäkäisyys, että joku partasuinen muslimi voidaan edes luotettavasti tunnistaa jostain epämääräisestä valokuvasta tai videosta kun ne kaikki näyttävät kuta kuinkin samoilta.

Otettaisiin järki käteen ja hoidettaisiin omat asiamme kuntoon. Nuo muslimit ja muut arabit tuottavat takuuvarmasti vain sitä enemmän kustannuksia ja verorasitusta mitä enemmän heidän kanssaan olemme tekemisissä. Se miksi länsimaat yleensä ovat näiden arabien kanssa tekemisissä on pelkästään öljy. Surullista mutta totta, että olemme ainakin vielä jonkin aikaa riippuvaisia heidän luonnonvaroistaan, mutta tunnelin päässä näkyy valoa, sillä öljy voidaan vielä korvata muilla energiamuodoilla ja näin tulee myös tapahtumaan nopeammin kuin kuvittelemmekaan. Arabit ja muslimit tietävät sen, että lähitulevaisuudessa meitä rehellisiä eurooppalaisia ei voisi vähempää kiinnostaa heidän tekemisensä tai kulttuurinsa, vaan saavat he saavat tyytyä ryysyläiskerjäläistön kaltaiseen orjan asemaan surkean kehityksen valtioissaan. Tietenkin toivomme, että hekin löytäisivät järjen ja suhteellisuudentajunsa eivätkä ajautuisi kaaokseen.

Mutta arabien ja muslimien taktiikkana on juuri lisääntyä ja levittää vaikutuksensa mahdollisimman nopeasti kaikkialle maailmalle, koska tietävät että ainoastaan siten he voivat säilyttää asemansa edes jonkin aikaa ennen kuin heidän öljyvaransa loppuvat. Euroopan pitäisi toki varustautua aseellisestikin, koska konfliktin vaara kasvaa mitä lähemmäksi tulee piste jolloin riippuvuussuhteemme arabien öljystä katkeaa.

Siis toivokaamme ja olen varmakin, että teknologian tutkimuksemme ja kehityksemme pystyy löytämään ne ratkaisut joilla öljy korvataan. Seuraavat asiat voivat pelastaa meidät ja ovat jo nyt kääntämässä arabien öljyn kysyntää laskusuuntaan:

sähköautot
vetyautot,
biopolttoaineet
Fischer–Tropsch-menetelmä
fuusiovoima
polttokennot
aurinko- ja tuulivoima
ydinenergia ylipäätään

Arabit saisivat toki käydä kauppa kanssamme jatkossakin, mutta heidän maahanmuuttonsa asuinsijoillemme olisi täysin pois suljettu asia, koska he eivät halua sopeutua tapoihimme vaan vaativat meidät sopeutumaan heidän tapoihinsa mikä ei vaan yksinkertaisesti käy.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En usko et meistä tulee jotain

        Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
        Ikävä
        10
        2830
      2. Kuvaile itseäsi

        Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
        Ikävä
        104
        2065
      3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

        Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
        Suomalaiset julkkikset
        43
        1554
      4. Huomenta keskipäivää

        Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
        Ikävä
        260
        1398
      5. Oletko koskaan katunut kun

        elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
        Ikävä
        70
        993
      6. Olen J-mies

        Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
        Ikävä
        47
        911
      7. Ei sitten, ei olla enää

        Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
        Ikävä
        77
        880
      8. Sinusta näkee että

        Kaipaat paljon.
        Ikävä
        55
        874
      9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

        Olet suloinen...
        Ikävä
        44
        785
      10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

        Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
        Pyhäjärvi
        93
        726
      Aihe