Onko Päivi Räsänen ainoa konservatiivi kristitty medialle?

Anonyymi

Suomen Kuvalehti sanoi että media kiinnostuu aina heti Räsäsestä oli asia mitä tahansa mistä tahansa. Räsäsellä on aina kansan valtavirrasta poikkeava näkemys jonka hän esittää läpitunkevasti kirkkaalla äänellään nauraen tyylillään. Medialle on tärkeää että hän herättää voimakkaita tunteita. Onhan hän arvostettu vaikutusvaltainen poliitikko, vielä nainen ja lääkäri. Päivin kiinnostus kohdistuu homouden ja homoliittojen kieltämiseen, raiskausraskauksien sallimiseeno, siis raiskattujen tulee synnyttää raiskaajalle, down-aborttien kieltämiseen. Seksi kuuluu vain avioliittoon ja muut ei saa sitä harjoittaa tai ajatella.

Konservatiivikristittyjen kanta on julkisuudessa Räsäsen varassa. Mitä 5 tai 10v päästäo nun hän eläköityy. On silloin jo yli 70v.

21

<50

  Vastaukset

  • Päivi tippuu eduskunnasta 80-90 prosentin todennäköisyydellä 2023, minkä jälkeen hän joutuisi käyttämään medioita tyyppiä OM ja MV saadakseen ajatuksiaan julki. Somea tietysti myös. Voimakkaasti evankelioivaan lahkoon kuuluvan ihmisen ei oikein voi ajatella vetäytyvän yksityisyyteenkään.

   • Olen varma, että maailmassa on vielä paljon hyväsydämisiä ihmisiä, jotka haluavat auttaa ja tarjoavat mielellään Päivi Räsäselle sekä tarvittavat työkalut että some-näkyvyyttä.


   • Henki kirjoitti:

    Olen varma, että maailmassa on vielä paljon hyväsydämisiä ihmisiä, jotka haluavat auttaa ja tarjoavat mielellään Päivi Räsäselle sekä tarvittavat työkalut että some-näkyvyyttä.

    Ei Päiviltä ystävät lopu! He ovat vain eduskuntapaikan kannalta jo liian hajallaan.

    Myös heidän mahdollisuutensa somenäkyvyyden tarjoamiseen on rajallinen, mutta varmaan kaikki keinut otetaan sitten käyttöön.

    Päivi on pysynyt hajuraon päässä AA:sta, mutta nettilähentyminen saattaa olla tosiasia kolmen vuoden päästä. Hukkuvilla kun on taipumus takertua toisiinsa.


   • "Voimakkaasti evankelioivaan lahkoon kuuluvan ihmisen". Kutsut kirkkoa oikein lahkoksi, Päivi kuuluu kirkkoon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Voimakkaasti evankelioivaan lahkoon kuuluvan ihmisen". Kutsut kirkkoa oikein lahkoksi, Päivi kuuluu kirkkoon.

    En kutsu, mutta viidesläisyyttä kyllä kutsun.

    Usko.vainen on täällä oikein elvistellyt sillä, miten hänkin kuuluu viidesläisiin, vaikka ei maksa kirkollisveroa. Päivi sentään maksaa.


   • Repe.Ruutikallo kirjoitti:

    En kutsu, mutta viidesläisyyttä kyllä kutsun.

    Usko.vainen on täällä oikein elvistellyt sillä, miten hänkin kuuluu viidesläisiin, vaikka ei maksa kirkollisveroa. Päivi sentään maksaa.

    Lutterin kirkko on suomen suurin lahko, mikäli mittapuuna on Raamatun antama mittakeppi.

    tätähän ei kallo nyt tokikaan voi ymmärtää vaikka kuinka kiikkaisi tiuhaan tahtiin.


  • Oman alansa Kardashian.

  • No, jaa! Kansavirta ja Jumalan Sanan virta- sehän tiedetään ja on tiedetty.
   Kirjoitukset ovat esiintuoneet, että Perkele on heitetty alas taivaista ja voi maata.
   Eli maa kärsii Jumalanmielenmukaisuuden vastaisuudesta. Eli kärsimme itse siitä, että teemme jotain väärin ja siitä keskustelussa on aina yleensä kyse.

   Räsänen varmasti tulee kirjoitusten kautta esiin, tavallaan on tämän kaidan tien näkemyksen sanansaattaja ja sitä lavean tien vastaanottajat ei oikein katso suopein silmin.

   Kun maailma- sitten elää, toimii ja sen henkiset voivat ikäänkuin olla uskonnollisiakin, he pyrkivät tavallaan Pyhään ominluvin.
   He tulkinnassaan- ilman parannusta haastavat uskovaisia samaan kelkkaan, missä he itse ovat. Eli siinä puhutaan Jumalan tahdon vastaisesta - Jumalan valtakunnan lain rikkomisen elämäntavasta, jonka kirjoitukset nimittävät sanoilla SYNTI!

   No, mitä synti loppujenlopuksi on? SE on sydämestä kumpuavaa tahtoelää, joka ei taivu Jumalanmieleisyyteen, olla Pyhyyden puolella. Tahdotaan olla jumalia hyvän ja pahantiedonpuulla ja istutetaan ihmisen valtajakkara, jossa mitataan sillä "käärmeen" ajatuksella, että näin ja noin, tässä olemme autuaat.
   Mutta ei ihmisen hallinta johda hyvään.

   Siksi ihmisen tehtävä on taipua kirjoitusten tuomaan elämänmalliin.

   Maailmahan kirjoitusten mukaan saa elää, ja niittää sitä, mitä se kylvää, mutta sen tuominen kirkkoon, että kirkossa kylvetään siementä- joka nimitetään Jumalanmieleiseksi siemeneksi, vaikka se on lustetta, se on Jumalalle kauhistus.

   Onhan meillä esimerkkiä, vaikka hallintovallasta, korkeasta virasta eläkkeelle jääneestä, jolta kysyttiin, että miksi hän ei ole avioitunut.
   Vastaus oli, että hän ei ole avioon kelpaava.
   Toimittaja ei enempää udellut, mutta nostin tuolle "eläkemiehelle" hattua.
   Olkoon se mikä "syy" tahansa, niin hän eli kieltäymyksessä.

   Abortit ja vammaisuus, se on elämälle haaste. Terveinä me nousemme monessa tuomariksi ja tavallaan surmataan elämä.
   Kuinka moni on syntynyt vammaisena ja elää ihmisen elämää, eikä se ole hänelle ongelma, miksi me teemme ongelman? Eli yhteiskunnallisesti ME, jotka osoitamme korkeaa viisautta, pitäisi ottaa sen perhe oikeaan tukihuostaan ja palvella heitä, heidän elämää ylläpitävän työn ääressä, jossa tämän vamman haasteen edessä on.
   Vammainenkin on ihminen, rakastettava, meitä opettava, samanarvoinen kuin mekin, vaikka monta rajoitusta hänen elämänsä kantaa.
   Jumalan silmissä, me olemme erittäin vammaisia. Saatetaan ihmiskunta surulliseen tapaan elää.
   Siksi on hyvä, että tällaiset Räsäset laittaa meidän eteen haasteita, ettemme sotkeutuisi yhä syvempään suohon tässä "synnin" tekemisessä.

   • Joo. Mutta se ettei konservatiiset kannat edisty eduskunnassa johtuu siitä ettei hellari äänestä. Näin syntiset lait syntyy


  • Päivi Räsäsen luonnevika estää häntä seuraamasta Jeesusta.

  • Suomessa ja Maailmalla on paljon ihmisiä jotka jakavat hänen ajatuksensa, joten mitään pientä marginaalia hän ei edusta. Räsäsen tavoin ajattelevia on Suomessa enemmän kuin homoja ja lesboja.
   Mitään merkitystä ei määrillä sinällään ole.
   Räsänen ei myöskään elämässään keskity mihinkään homojen asiaan tai abortteihin. Hän on vain sanonut julkisuudessa mielipiteensä kun niistä on kysytty. Media haluaa vastakkainasettelua ja Räsänen on hyvä haastateltava. Pöyristyttävää on että valtakunnansyyttäjän toimesta hän on tutkinnassa mielipiteidensä johdosta! Kertoo paljon punavihreän aatteen kannattajien viehtymyksestä totalitarismiin. Jos eläisimme sadan vuoden takaisessa Neuvostoliitossa, valtakunnansyyttäjä olisi punatuomari joka silmää räpäyttämättä määräisi Räsäselle kuolemantuomoin ja Räsänen rukoilisi teloittajien sielujen puolesta.
   Tämä ero on Räsäsellä ja 'suvakeilla'.
   Toivotan Räsäselle Jumalan siunausta.

   • >Räsäsen tavoin ajattelevia on Suomessa enemmän kuin homoja ja lesboja.

    Tämä muuten taitaa olla totta. Päivi häviää vasta kun biseksuaalitkin otetaan laskuihin.


   • >Jos eläisimme sadan vuoden takaisessa Neuvostoliitossa, valtakunnansyyttäjä olisi punatuomari joka silmää räpäyttämättä määräisi Räsäselle kuolemantuomoin ja Räsänen rukoilisi teloittajien sielujen puolesta.

    Sata vuotta sitten Venäjällä tosin käytiin vielä sisällissotaa, ja myöhemmissä Stalinin oikeuksissa tuomittiin lähes yksinomaan kommunisteja, joiden Iosif uskoi hautovan hänen syrjäyttämistään. Ei niissä uskovaisia juurikaan tuomittu, eikä varsinkaan sen perusteella että he pitivät homoutta häpeänä.

    Homoista päinvastoin sai sanoa vapaasti pahasti, sillä he olivat N-liitossa vainon kohteena. Päivi olisikin päässyt Stalinin maassa kurmoottamaan heitä sydämensä kyllyydestä.


   • Repe.Ruutikallo kirjoitti:

    >Räsäsen tavoin ajattelevia on Suomessa enemmän kuin homoja ja lesboja.

    Tämä muuten taitaa olla totta. Päivi häviää vasta kun biseksuaalitkin otetaan laskuihin.

    Ikävä tuotta repe.rääväkalliolle pettymys, mutta Päivin maine ja kannatus vain nousee uskovien keskuudessa ja hänen eduskuntapaikkansa on jo varma. Mutta voihan repe itkeä siinä vieressä kun itse on täysin pihalla Raamatun sanasta.
    Epätoivoista ininää repen taholta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ikävä tuotta repe.rääväkalliolle pettymys, mutta Päivin maine ja kannatus vain nousee uskovien keskuudessa ja hänen eduskuntapaikkansa on jo varma. Mutta voihan repe itkeä siinä vieressä kun itse on täysin pihalla Raamatun sanasta.
    Epätoivoista ininää repen taholta.

    Katsotaan 2023, ja vain Hämeen vaalipiirin äänethän merkkaavat. Ei auta, vaikka Päkä olisi Takahikiän suosituin, jos hän ei ole siellä ehdolla.

    Ongelmahan ei tietenkään ole Päivin kannatus ”uskovien” keskuudessa, vaan se, että ”uskovia” on ainakin Hämeessä jo liian vähän.

    Raamatun sanalla ei valitettavasti päästä eduskuntaan. Vain äänet merkitsevät. Muistathan Antsu äänestää! Kynän teräpuoli sitten lipukkeeseen päin. 😊


  • Mediaa ei kiinnosta se mitä Räsänen tekee tai jättää tekemättä eikä se, mitä mieltä Räsänen on jostain asiasta. Mediaa kiinnostaa vain se, että tulee lisää mainosklikkauksia, jos Räsäsen nimi vilahtaa jossain uutisessa. Ja jos uusia uutisia ei satu olemaan, lämmitetään joku vanhempi Räsäs-uutinen.

   Toisinsanoen, media vain käyttää Räsästä hyväkseen, mielipiteistä viis.

   • Tämä on totta. Ei media raamatullisista.mielipiteistä välitä vaan käyttää räsäsjuttuja mainostamiseen kun Räsänen ei jätä ketään kylmäksi.
    ap


  • tampereen sakki vauhdissa, sanois äitivainaani!

   • Mauno Mattila ihmetteli miksi vain vanha nainen PR pääsee julkisuuteen. Vain yksi pääsee esittämään konservatiivien ajatuksia. Näin annetaan kuva että vain tämä yksi edustaa äärikantoja. Sen sijaan esim Pridea edustaa moninaisia. Mattila voisi itse tulla lehtiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mauno Mattila ihmetteli miksi vain vanha nainen PR pääsee julkisuuteen. Vain yksi pääsee esittämään konservatiivien ajatuksia. Näin annetaan kuva että vain tämä yksi edustaa äärikantoja. Sen sijaan esim Pridea edustaa moninaisia. Mattila voisi itse tulla lehtiin.

    Ihmettelen todella,miten Mattila,Norolampi,Paavola,jotka ovat suurimpia Jumalan miehiä,ainakin omasta mielestään,ole näkyvästi esillä pitämässä suurkokouksia,eduskunnassa vaikuttamassa,hoitamassa tätä hajallaan olevaa lammaslaumaa rakkaudella.


  • Mainittu kansanedustaja selvästi haluaa kaikille vain hyvää. On merkillisen kieroutuneita ihmisiä, jotka yrittävät vääntää asioita päälaelleen. Jopa siinä määrin, että vastustavat hoitoja, joita ihmiset vapaaehtoisesti haluaisivat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3393
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1812