Aihe

No stalistitt

Anonyymi

Saatteko 5000 kannattajakorttia lokakuun loppuun mennessä. Alkaa ensimmäiset mennä vanhoiksi, niin kuin aatteenne..

10

62

  Vastaukset

  • Taidat olla aika naiivi jos luulet että kommunismi on kuollut. Parhaillaan eurooppaa ja suomea hallitsevat monet uuskommarit. Se että ne on vaihtanut nimeä ei tarkoita että niitä ei enää ole olemassa, mutta se on hyvä taktiikka, niin että ihmiset luulee että kommunismi on kuolemassa, vaikka se on oikeastaan päinvastoin, ottamassa haltuun koko maata pikkuhiljaa.

   • Ai niinku vihreät vesimeloonit. Kuori on vihreä ja sisältä punainen.


   • Toivottavasti kirjoittelet noita höpinöitäsi huumorimielellä. Mutta jos olet oikeasti tosimielellä liikkeellä - se on huolestuttavaa.


   • Kommunismin historia on kauhistuttava.
    Lenin,Stalin Li Anderson, Arhinmäki ja muut kommarit ovat äärimmäisen liukkaita valeteoilta.Oivako nämä nykykommari lukutaidottomia historiasta.
    Kommunistivalta on aina johtanut loppujen lopuksi kavettuun ojaan joka on täynnä ammuttuja ihmisiä. usein joukossa on myös mukana ammuttuna kommunisteja.
    Neuvostoliitto Kiina Venetsueela ja monta muuta..
    Silti tämän päivän kommunistit luottavat edelleen aatteeseensa.
    Olen pohtinut mielessäni, ovatko he tyhmiä vai vain pelkästään vallanhimoisia.
    Heidän äänestäjäkuntansa on niin sanottua loiselävää roskasakkia, rehellinen työ ei maita.
    Rehellinen työ on kauhistus ja useat ilmoitat luottamuksella ettei tulisi mieleenkään lähteä töihin.
    Kapitalisti pitäisi saada kyykkyyn, sehän heiltä onnistuu, eivätkä ymmärrä syövänsä kapitalisti työläisen ja yrittäjän tekemää leipää.
    Kapitalistien tappaminen Neuvostoliitossa aiheutti mielettömän nälän hädän jossa ihmiset pahimmillaan tappoivat omia lapsiaan syötäväksi.
    No kyllähän Suomalainen kommunisti tällaisen selittää, sehän hänen mielestä saattaa kuulua asiaan unelmavaltiossa.


   • Kommunismi saattaa aatteena elää hyvinkin pitkään. Mutta rekisteröitynä puolueena siivet eivät kanna. Hänekseeen menee. Koko homma.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kommunismi saattaa aatteena elää hyvinkin pitkään. Mutta rekisteröitynä puolueena siivet eivät kanna. Hänekseeen menee. Koko homma.

    Juuri näin. Etenkin KTP:llä ei nykyisessä tilanteessa ole mitään saumaa edes haaveilla puoluerekisteriin pääsystä - kun se ei onnistu SKP:llekaan. Ja SKP on kumminkin selkeästi noista kahdesta kommaripuolueesta se suurempi.


  • Suomalaisen änkyräkommunistien viimeinen hengenvetäisy nkp:n
   p:seen nuolijat aikoinaan.

  • Kommari maissa kansalaiset on tasasen köyhiä ei tasasen rikkaita paitsi ne jotka kuuluvat puolueeseen.

  • KTP sivulla ilmoitetaan jo, että keräys epäonnistui ja vaaliin mennään valitsijalistan kautta. Puolueeksi pääseminen ei nyt onnistu ja syytetään koronaa, vaikka kannatus se on joka puuttuu.

  • Tässä muutama lainaus kommaritiimin katkerasta vuodatuksesta vuodelta 1947 "Luokkasodan muisto"

   "Mahtava on nyt sosialistinen Neuvostoliitto, ja valtavalla innostuksella suoritetaan parhaillaan sosialismin rakentamista Puolassa, Tshekkoslovakiassa, Unkarissa, Jugosla­viassa ja Bulgariassa.
   Eräänä päivänä on nouseva salkoon sosialismin punainen lippu myös pienessä Suomessamme, ja ne päämäärät, joiden puolesta niin monet urheat toverimme v. 1918 elämänsä antoivat ja vertansa vuodattivat, tulevat toteutumaan.

   (Porvarit) saattoivat Suomen riippuvaisuuteen imperialistisista »auttajistaan», ja lopulta samojen saksalaisten imperialistien sillanpääasemaksi maailman taantumuksellisimmassa sodassa, Hitlerin fasistisessa »ristiretkessä» maailimandemokratian linnoitusta, Neuvostoliittoa vastaan.

   Pelkkä viittauskin yleisesti tunnettuihin, kiistattomiin tosiasioihin riittää osoittamaan, että hyökkäävänä puolena luokkasodassa olivat valkoiset saksalaisine liittolaisineen, kun taas punaiset kävivät tyypillistä puolustussotaa."
   .....................

   Tämä kommunistisen puolueen "kirjailijat" kirjoittavat vapaussodasta tällaista skeidaa vielä sen jälkeen, kun Neuovostoliitto on tappanut satoja tuhansia ja suomalaisia ja pitävät sitä maailmandemokratian linnoituksena.

   En oikeasti tiedä, että pitäisikö itkeä vai nauraa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1760