Taas alkaa uusi työttömyysviikko

Anonyymi

Taas on tekemistä niin paljon ettei viikko riitä- Ja joku viel sanoo et kotona lorvitaan. Kyll se enempi töissä lorvitaan, kun snaotaan et töihin mennään huilaamaan.
Hohoijaa.,.. miten se nyt olikaan työlliset? Mitä työ teette siellä duunis??? Lorvitte ja sitten huutelette työttömille jotka paahtaa niska limassa kotona. Se se vasta rassaakin, kun kotona ei kerkii edes päiväkahvia nauttia. Hohoijaa... lopettaaks jo se huutelu ja tehkää niitä töitä seillä duunissakin. Kotona olijoiksi teistä ei ole kun ei se työ maistu!!! Hohhjoijaa

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yleensä se on niin että töihin mennään lepäämään, ja kotona raadetaan.

      Kotityötä ei kukaan arvosta, siksi se ei näy, ja ne jotka tietää että kotona on kovaa työtä, niin menevät sinne työpaikalle siksi että seillä pääsee helpomalla.

      Joka ikinen mies tuttavapiirissänikin on sanonut aina lastensa synnyttyä että on kiva mennä töihin kun siellä saa huilata. Samoin monet äidit sanoo loman päätteeksiettä on kiva päästä taas töihin kun siellä pääsee helpommalla. Ne jotka muuta väittää eiät ole perheellisiä.

      Itse lin kotiäiti kunnes neljäs lapsikin oli kouluiässä. Ei tullut mieleenkään alkaa tehdä kahta työtä, töissä ja kotona.

    • Anonyymi

      minäkin olen ollu jo pitkään "työttömyys töissä" työmarkkinatuella. tippunu jo ansiosid.... jne..

      Ennen koronaa te typ yms systeemit häiritsi erilaisilla tarpeettomilla paperisuunnitelmilla. Mutta koronan jälkeen on saanu olla työttömänä aivan omassa rauhassa.

      köyhhyys, työmarkkinatuki, ei pääsyä palkkatöihin, ei pääsyä eläkkeelle, jne.
      kulutus seis. aidosti köyhänä.

      Suuresti huvittuneena olen seurannut politiikkaa ja budgetti kriisiä. Rikkaat ihmiset sekoilee ja on tekevinään jotain tärkeinä. mutta keinoja ei vaan löydy. .
      Massa työttömyys ongelmaa ei haluta ratkaista !! tuloa ja työtä ei haluta jakaa.....

      • Anonyymi

        Juuri näin, töissä näytetän että tehdään tärkeitä uttuja, mutta pelkkää paperin pyöritystä ja turhaa kävelemistä ees taas, sekä juomuamista, työstä seilleä ei ole kyse. Pelkästä olemisesta kotitöitä paossa.

        Tärkeät työt tehdään kotona.

        Ja oletteko huomanneet, mitä vähemmän tekee oikeaa työtä sen vähemmin siitä maksetaan.

        Ihmiset ahertaa hiki hatussa eikä saa juurikaanpalkkaa.

        Kun oelt kotona, teinaat olemisella ja kotitöillä. Johtajat tienaa golffaamisella ja istumisella, matkustamisella, mitään he eivät tee silti saavat 82 000 e kk... Mitä korkeemmalla olet sen vähemmän teet , mutta huilaat ja saat rahaa.

        Eli, työnteko ei kannata.


    • Anonyymi

      Juu, kiirettä pitää näin työttömänäkin. On harrastuksia, lukemista, kotiaskareita, kuntoilua, opiskelua, kyläilyä yms. Mökkikin pitäisi laittaa talviteloille...

      • Anonyymi

        Samoin tuskin ehtii edes istahtaa, aina on tekemistä. Jos olisi töissä, ei olisi näin rankkaa. Kotona aina pitää puuhastella- Nytkin olen tänään jo pessyt pyykit, laittanut kuivumaan, silittänyt ne, mankeloinut, imuroinut, purkanut yhden kaapin, pessyt yhden huoneen lattian, laittanut ruokaa, tiskannut, vienyt roskat,,,, kauheesti hommia. Nissä välissä täs duunamas kävis, ei missään. No sitten olisi kotityöt jätettävä tekemättä jos menisi istumaan ja lukemaanlehtiä töihin. Menisi vaan aika hukkaan kun voisi kotona tehdä hommia.

        Koti on vaativa työpaikka, siksi siitä maksetaan niin vähän, jos olisin duunamassa muualla saisin vähän enempi istumisesta. Mutta tykkään olla töissä kotona.


      • Anonyymi

        ... Köyhällä mökki ja varaa ylläpitää sitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ... Köyhällä mökki ja varaa ylläpitää sitä?

        Sähkötön perintömökki. Siitä ei ole juuri muita kuluja kuin muutaman satasen kiinteistövero kerran vuodessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sähkötön perintömökki. Siitä ei ole juuri muita kuluja kuin muutaman satasen kiinteistövero kerran vuodessa.

        Okay. Kävellen käyt tarkastamassa?


    • Anonyymi

      Työllinen joutuu tekemään nuo samat kotityöt vielä päätyönsä jälkeen illalla. Tulee tehtyä tuplatyöt. Miettikääpä sitä "koti työläiset".

      • Anonyymi

        o niin, uusi aamu. Just heräsin ja nyt syön aamupalaa. Mietin mitä tekis, ensin vois huilata vähän ja sitten alkaa kotitöihin. Onkin paljon tekemistä.

        Kuules tuplaihminen, työpaikalla et tee lähestkään niin paljon kuin kotona. Huilaat ensin työpäiväsi ja sitten kotona vasta teet työtä.

        Mutta onhan sitä k iva istuu duunissa, kun saa kokopäivän palkan sieltä, kyl miekin voisin olla rahan takia istumassa, mutta ei sovi mun luonnolle, pitää olla tekemistä. Kotona on.

        Meil alkaa keittiöremontti tulee uudet kaapit ensviikolla. joten kyllä siinä taas puuhaa on yllinkyllin.
        Sitten pitäs siivoo alakerta ja varasto ja piha. Ehei en ehtisi oelmaan toisella työssä. Pitäs palkata talonmies ja kotiapulainen.


    • Anonyymi

      Id-varkaudet on tätä päevää. Verottaja ei juurikaan ole vaatimassa samaa mitä vihreät. Etteivät syylliset olekin samassa puljussaan.

    • Anonyymi

      tänään olutta.hyi jos joutuisi krapulassa lähtemään töihin.eihän siellä voi rauhassa olutta juoda tai savukkeella käydä.nyt kuitenkin olutta ja myöhemmin kauppaan koska pakko hakea lisää.savukkeita on onneksi ja käryää kokoajan.

    • Anonyymi

      Ei kaikki työt sentään ole ns. "valkokaulus" töitä, joista selviää istumalla. Jotkut joutuu jopa "otsa hiessä" leipänsä tienaamaan. Edes kaupassa ei olisi yhtään mitään myytävää "koti työläisille", jos kaikki vain istuisivat työpaikalla.

    • Anonyymi

      Laiskat töitänsä luettelee. Kyllähän kaikki ny pyykkiä jotuu peseen,valmistaan ruokaa,siivoileen.

      • Anonyymi

        "Töitä tekevät" eivät niitä pysty luettelemaan! Hii haa. höh hööö.....

        Nyt lähden jäteasemalle viemään jätelautaa... sitten meen pitsalle, ja taas kotiin kotitöihin. Imurointia, tiskausta ja ompelemista.


    • Anonyymi

      Huonompi homma ylipainoisille kun vielä syövät pizzaa ja päivät makaa.

      • Anonyymi

        Huonompi homma laihoille ikäville luuperseille kun vielä syövät pizzaa ja nälvii ja narisee ja päivät makaa tärkeinä jossain muka tärkeenä......


    • Anonyymi

      Tein just makaroonilaatikkoa

    • Anonyymi

      Niimpä, kotonaolijat luettelee jotain kotihommia niin höpö höpö kun on töissä käyviä ja tekevät kotihommat kanssa. Organisointia vaikka tekee isoja määriä ruokia ja niitä pakkaseen.Joku siivous niin perhana kuinka isossa asunnossa köyhä oikeen asuu.

      • Anonyymi

        On se kurja kun joutuu oleen töissä, lepäämässä tosin. No ottahansenkin pannuun kun istuu monta tuntia eikä ole töissä mitään tekeimistä toskihan se rasittaa. Jos teet 3 tuntia töissätöitä ja lopun olet vaan ja istut, niin enkyllä vaihtas paikkaa sun kanssa. Ennemmin puuhastelen kotona kun istuisin työpaikallla. Huh huh...
        Kotonaolijat oivat suunnitella oman työpäivänsä ihan itse, se on parasta. ja siitä vielä maksetaan, mulla ainakin hyvä tuntiliksa kun ottaa kaikki tuet huomioon. Ei tarvi enää erikseen tehdä kotitöiä kun se kuuluu tähän samaan kotonaolemiseen.

        Työlliset ensin istuu töissä muka töissä ja vielä erikseen tekee kotihommat, jos tekee. Sanoisin että säälin, säälin säälin teitä ns työllisiä.


    • Anonyymi

      Olet nyt ymmärtänyt asiat väärin vai onko bussikuski tekemättä mitään tai kaupankassa.Taikka sairaanhoitajat,poliisi,sairaankuljetus.

      • Anonyymi

        Mihin unohdit, toimistovirkailijat, tehtaissa valvomossa, puutahassa työskentelijät, siivoojat, yirtysten johtajat, pankkivirkailijat, postivirkailijat,.... aika plajon unohdit työpaikkoja joista et maininnut. Remppamiehet, lastenhoitajat, autokoulunopettajat, urheiluvalmentajat... voi voi...
        Poliisti istuu autossa ja ajaa ympäri ämpäri kaupunkia...


    • Anonyymi

      Työvoimavirkailija ei ehkä tee mitään.

      • Anonyymi

        olen huannut, että typ ja te virkailija pyörittelee papereita, osa niistä on jotenkin syrjäytyneitä ja ilkeitä, väsyneitä jne.. Kun keinoja ei ole.
        Typ tätejä olen tavannut hieman ,, sanoisiko,,,, joko typeriä tai virkansa mukaisia?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1459
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1358
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      41
      1283
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1228
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe