Viimeinen mohikaani

Anonyymi

Harmi, ettei tässä saa mainita pienpuolueessa toimivien politikoitsijoiden nimiä - tein kerran yrityksen kirjoittaa tänne Vapaan Suomen liitto-itsenäisyyspuolueen historiaa. Suurella vaivalla rakennettu juttu lähti kävelemään sääntöjen vastaisena. Ilmeisesti ne säännöt sanovat, että liian pienen rekisteröidyn puolueen vaaliehdokkaina, puoluehallituksessa ja kansalaisaktiiveina julkisuudessa toimineiden henkilöiden nimiä ei saa mainita. Suuren puolueen joka komeljantterina joskus toiminut kyllä doksataan vapaasti. Tässä ei ole mitään uutta tai ihmeellistä: Jos vasemmistoliberaalilla eliitillä ja teknologiayrityksillä ei olisi kaksoistandardeja, ei niillä olisi standardeja ollenkaan!

No mut'joo. Voin kertoa, että kerran jopa yli 30 000 ääntä keränneestä puolueesta - tai puolueen klassisesta kokoonpanosta yleensä - oli viime aikoihin saakka jäljellä enää kuusi vanhan kaartin jäsentä. Yksi näistäkin on nukahtanut sometiliensä kanssa, yksi on mennyt omille teilleen ihan ihme juttuihin, kuten muuan toinenkin aikanaan suuri sankari liikkeessämme (joka ei ole suosituimmuuskilpailu sinänsä: me teemme sen, mikä on oikein - äänimäärät sinne tai tänne), yksi on jo niin vanha, että ilmeisesti sen takia hänkin on vaiennut toimija tässä skenessä, vaikka joku taasen on vielä vanhempi, mutta hyvin aktiivinen, lievästi sanottuna, vaikka hänen kohdallaankin voimme todeta, että tämä entinen liikkeemme merkkihenkilö on mennyt omille teilleen. Jäljelle jää yours truly.

Viimeinen mohikaani. Joskus lapsena uhosin Judge Dredd albumini takaa, että me maamme vapauttamista Euroneuvostoliitosta ajavat "taistelemme viimeiseen mieheen!" Ja tässä sitä nyt ollaan. Epäilemättä joku sanoo tähän, että "olinhan siellä minäkin", kuten perussuomalaisen/sinisen puolueen pystymetsästä pöllähtäneen nousukassukupolven edustajat oman puolueensa kohdalla usein vänkäävät ihan turhaan: Pienpuolueissa on se hyvä puoli, että siellä tulee kaikki tutuksi. Jos joku outo tyyppi väittää olleensa Vapaan Suomen liitossa, sanon siihen vain, niin kuin Sleepy Sleepers, että "Oli, oli, yllättävän moni oli!"

Taas tuli vastaan itsenäisyysmielinen henkilö, joka ei ollut koskaan kuullut Vapaan Suomen liitto-IPUsta est. 1994. Turhaanko me pommitimme kaupunkeja Vapaa Suomi -lehdillä niin kuin taistelussa Britanniasta. Kutsuin jakelutalkoitamme nimellä Blitz, enkä ollut tuntenut sanaa muutoin kuin alkuperäisestä asiayhteydestään. Kuulin vasta myöhemmin, että sitä todella käytetään mainoskampanjoiden terminä englanninkielisissä maissa. Saksassa se olisi poliittisesti epäkorrekti ellei peräti laiton sana. Ahaa! Natseja mitä natseja. Yritin saada Muutosvoimat -vaalipuolueemme ohjelmaan sellaisen pykälän, jolla Hitu-kortti olisi pelattu pois pöydältä. Samoin koetin siilata liikkeestämme sivuun kaiken maahanmuuttokritiikin (käsite maahanmuuttokriittinen on nk. kansallismielisten kaappaus sanasta EU-kriittinen), jotta voisimme rauhassa keskittyä omaan tavoitteisiimme eli maamme vapauttamiseen EU:sta ja sen rahaliitosta, ja kansalaisten oikeusturvan sekä sosiaalisen oikeudenmukaisuuden parantamiseen. Itsenäiselle Suomelle rajavalvonta ja oma päätäntävalta maahantulopolitiikkaan olisivat tulleet siinä sivussa, mikäli joku niistä on kiinnostunut.

Euroskeptikko

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan tuo jo säälittää,sn.Et ole ikinä kuulunut IPUun ja olet lapsuudestasi lähtien levittänyt sontaa meistä. Et edes käsitä että IPU on kohdistanut politiikkansa maaseudulle eikä kaupunkiin,siksi että kaupungeilla ei ole tulevaisuutta. Tämän sinun pitää itse ymmärtää jotta voit puhua mitään IPUn asioista.Ne eivät kuulu tomppeleille.IPUn takana on oikea käsitys ihmiskunnan tulevaisuudesta jota pörssipuolueet ovat johdonmukaisesti nakertaneet rikki. Tämä koronaepidemia ja talouskaaos osoittaa vääjäämättä miten oikeassa IPU on aina ollut. Suuruuden ihailu johti tähän ja osana tätä hullua koneistoa joka ei piittaa tulevaisuudesta eikä ihmisistä jotka ovat nyt joutumassa tuhoon. Lisäksi IPU on ainoa puolue joka on ymmärtänyt kohtuuden alkeet ja markkinoiden tärkeyden toisinkuin vasemmistopuolueet. Ihmettelen mikä viha KMS-porukalla on suomalaisia kohtaan jotka halöuavat elää maassaan rauhassa ja tehdä työtä josta on hyötyä kaikille asukkaille? Kuolemme kaikki mutta teikäläiset nopeuttavat asiaa pahantahtoisuutensa takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe