Keskustelu käytävä joskus. eikö tätä voi jo hyväksyä.

Anonyymi

Asia on niin, että Suomi on monikulttuurinen maa jos ei ole niin 10-20.vuoden sisällä on. Eikö tätä voisi jo hyväksyä ilman toistemme kyräilyä, ihmisiä tässä vaan ollaan tästä varmaan joskus on käytävä suuri keskustelu. En nyt malta olla sanomati ketkä tämän on laittanut alkuun ennakkoluulon ja muukalais vihan ja rasismin esim. pakolaisia kohtaan kyllä se on HallaAHON Jengi.

48

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei pelkästään tuo jengi, vaan kaikki ne suomalaiset, jotka ovat kyllästyneet maksamaan elintasosiirtolaisten ja sotilaskarkureiden elättämiseen meneviä miljardeja. Jotka ovat kyllästyneet rikoksiin, häiritsevään käyttäytymiseen, röyhkeyteen, jota nämä porukat aiheuttavat.
      Nämä ovat ikuisesti elätettäviä ja uhka sivistykselle ja rauhalliselle elolle, katso naapurimaassa tapahtuvaa kehitystä.

    • Anonyymi

      en lukenut kokonaan en viitsinyt arvasin loput. ei ne kaikki soskun elätettäviä ole ja tarkoitin justiinsa tätä tuo asenne pitää huolen , että täällä on yksi jos toinen sormi liipasimella. sanoisin tuosta sinun repliikistä, että kaasit kaiken standardi paskan niskaani mitä vaan voi odottaa. ja kyllä tänne mahtuu ja varmasti tekisivät töitä siinä missä suomi poika jos saavat ja maksavat veronsa.- muuten aksentista päätellen olet joku öky.-rikas joka jauhaa kuinka veron maksajien rahoilla jne...,.....

    • Anonyymi

      Taas jonkun idioottimaisen mamuttajasuvakin vuodatus?

      Typerys ei ole eds sen vertaa valistunut, että tietäisi missä mennään? Ja kaiken lisäksi omaksunut täysin suomalaisvastaisen mamutuspropagandan!

      Pätevän laskelman mukaan Ruotsi muuttuu jo YHDEN sukupolven aikana ensin mamuenemmistöiseksi ja heti perään muslimienemmistöiseksi maaksi!

      Suomen aina Ruotsia ihaileva ja matkiva eliittimme haluaa maamme seuraavan mallimaataan mahdollisimman nopeasti.

      Nyt KUN tiedät tämän faktan, niin vieläkö ihailet ja kannatat Suomen " monikultturistamista"???

    • Anonyymi

      no joo olen sitten kai suvakki mutten mikään rotu oppien kannattaja. pyydän nöyrästi anteeksi jos pahoitit mielesi. asia on, kun täällä asutaan on ketä hyväänsä suvaitsemalla toisia tullaan juttuun. 2. en minä rikollisuutta kannata tai muuta törkyä mutta sen ratkaisee laki ja oikeusjärjestelmä. samat oikeudet kaikille myös vastuut.

      • Anonyymi

        "en minä rikollisuutta kannata"
        Miksi tietentahtoen valehtelet?Rikollisuudesta puheen ollen, rikollinenhan sellainen on joka laittomasti tulee maahan ilman asianmukaisia matkustusasiakirjoja.
        Suvakkina et vaan näe/halua nähdä sitä tosiasiaa, että suomalaisten ei tarvitse eikä pidä suvaita näitä laittomasti maahantunkeutuneita turvapaikka turisteja.
        Jo tällä perusteella kaikki ilman ko. asiakirjoja tulleet pitää jo rajalla käännyttää. Tosiasioita ymmärtämättömien suvakkien takia näin ei kuitenkaan ole toimittu.
        Kantaako suvakit vastuunsa toiminnastaan? Ei. Sälyttävät vastuut aihettamastaan katastrofista muiden maksettavaksi. Älyävätkö edes hävetä? Ei. Tapasi mukaan mökeltävät mm. näillä palstoilla "ketä hyvänsä suvaitsemalla" jne. muuta sontaa.


      • Anonyymi

        Menepä kokeilemaan suvakkioppejasi muualle maailmaan. Näet miten kanssasi yritetään elää samanlaisena ihmisenä kuin muutkin. Siinä ei nimityksiä pohdiskella ja aatteita pyöritellä.


      • Anonyymi

        Kunhan sinulla on neuvot, miten saat monokulttuurin omaksumaan samat lait ja vastuut. Oikeudet heillä on jo hyvin hallussa. Sharialaki ei ole rotu, huom.


    • Anonyymi

      Vielä voidaan Suomi pelastaa. Ei samoja ongelmia tänne kuin esim. Ruotsissa on.

      • Anonyymi

        Voidaan kyllä pelastaa mutta toiminnalla on todella kiire.
        Vaalit on vasta pitkän ajan kuluttua jolloin voi olla/on liian myöhäistä.
        Kaikkien isänmaallisten yksilöiden on välittömästi ryhdyttävä asianmukaisiin toimiin joilla mm. Ruotsista tutut ongelmat voidaan ennakolta torjua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voidaan kyllä pelastaa mutta toiminnalla on todella kiire.
        Vaalit on vasta pitkän ajan kuluttua jolloin voi olla/on liian myöhäistä.
        Kaikkien isänmaallisten yksilöiden on välittömästi ryhdyttävä asianmukaisiin toimiin joilla mm. Ruotsista tutut ongelmat voidaan ennakolta torjua.

        Kuntavaalit ovat jo ensi vuonna.
        https://vaalit.fi/aikataulut-kuntavaaleissa

        Kannattaa panostaa jo niissä.


      • Anonyymi

        Ilman keskusteluakin on viimein hyväksyttävä se tosiasia, ettei kaikki maahan tulijat halua sopeutua yhteiskuntaamme. Joten menoliput voi vielä kustantaa eikä mitään muuta enää.


    • Anonyymi

      On kansoja, joiden kulttuuriin kuuluu vihata länsimaisia elämäntapoja ja länsimaista kulttuuria. Näin se valitettavasti on. Tätä aihetta sivuten, niin Ruotsissa sosiaalidemokraattien nuorisojaoston Philip Botström on ilmaissut mielipiteensä siten, että pakolaisia pitäisi auttaa paikan päällä, sen sijaan että heitä tuodaan Ruotsiin.

      Voin hyvin yhtyä tähän mielipiteeseen. Mikäli autetaan siellä paikan päällä (tai ainakin lähellä), niin silloin autetaan kaikkia, eikä pelkästään niitä parempiosaisia, joilla muuten olisi ollut resursseja lähteä pois maastaan. On siis oikeudenmukaisempaa auttaa lähtöpäässä. Jos parempiosaiset tulevat tänne, niin jäljelle jäävät he, jotka tarvitsevat sitä apua kipeämmin, mutta eivät sitä saa.

      Myös auttamalla paikan päällä, vältytään vaaralta, että tänne tulevat sellaisia, jotka vihaavat länsimaisia tapoja eivätkä halua integroitua länsimaiseen yhteiskuntaan ja jotka voivat olla jopa potentiaalisesti vaarallisia. Tietyt kansalaisuudet ja kulttuurit eivät vain kykene elämään keskenään ilman ristiriitoja. Tämä on kylmä totuus.

      • Anonyymi

        Tätä kylmää totuutta ei jotkut millään pysty käsittämään. Kuvitellaan että ihmiset olisi samanlaisia kuin he itse. Fysiikka, tunteet ja tarpeet voi olla, mutta asenteet, kasvatus ja ideologiat aivan eri. Se ratkaisee. Suvakki ei voi sietää edes eri tavalla ajattelevaa maanmiestään, mutta kuvittelee tulevansa hyväksytyksi aivan erilaisessa maailmassa.


    • Anonyymi

      Onko se rasismia jos ei tykkää siitä että muut määräävät kantasuomalaista pientä vähemmistöä maailmassa?

    • Anonyymi

      Onko se monikulttuurisuutta jos ei eriavää mielipidettä sallita? Minusta se on hirmuvaltaa ja monokulttuurisuutta.

      • Anonyymi

        Ellei toisinajattelua sallita, se on diktatuuri silloin.


      • Anonyymi

        Minkä takia tällaiset aloittajat eivät sitten tule vastaamaan heille esitettyihin kysymyksiin kuten nuokin kaksi kysymysta tuossa ylempänä? Eivät enää keskustele asiasta. Minä tiedän vastauksen siihen. Heille meni jauhot niinsanotusti suuhun.


    • Anonyymi

      Aloittajan pointti on vähintäänkin hämärä. Monikulttuurisuus on nykymuodossaan lähinntä huono vitsi, joka on aiheuttanut rajattomasti ongelmia koko euroopassa. Sen jälkeen kun muslimien massainvaasio alkoi vuonna 2015, ei yhdessäkään heitä vastaanottaneessa maassa asiat ole sujuneet edes kohtalaisesti. Pelkkiä ongelmia on ollut ja on myös tulevaisuudessa. Ongelmien aiheuttajat ovat yleensä niitä, jotka tänne tulivat - ei kantaväestö. Suomi on Suomi ja täällä eletään meidän arvojemme mukaan. Ehdoitta. Tätä ei tule yhdenkään pakolaisen unohtaa. Ellei kelpaa, niin aina pääsee pois suomesta.

    • Anonyymi

      Mikäs siinä
      SoWhat antaa mennä Mutta suomi ei saisi ottaa ketään
      monikultturi asujaa maahansa maasta jonka kanssa
      Suomella ei ole luovutus-sopimusta?!

      Islamimaista ei saisi päästää suomeen mitään maata
      jonka kanssa luovutus-sopimusta ei ole tehty!

      Luovutus sopimuksen ulkopuolelta tullut maahan muuttaja
      voi tappaa ja murhata sekä raiskaa lapsia?
      Sen jälkeen se voi palata kotimaahaansa
      ja elää siellä pyhänä sekä kunnioitettuna allahin palvelijana
      lopun elämämäänsä?

      Suomen valtio ei saa sitä raiskaaja tuomiolle kotimaahamme koska
      maidemme välillä ei ole luovutus-sopimusta.

    • Anonyymi

      Fakta on se että on kansoja joiden elämäntapaan kuuluu vihata länsimaista kulttuuria ja länsimaisia arvoja. Ei mielestäni ole yhtään rasistista toivoa, ettei tällaisia ihmisiä tai kansoja tulisi länsimaihin ollenkaan. Kaikki eivät ole kaikkien kavereita eivätkä koskaan sitä tule olemaan. Maailmassa on maat ja niillä rajat ja armeijat ihan syystä. Tiettyjä kansoja ei pidä sekoittaa tai laittaa toistensa lähettyville. Tämä on kylmä totuus, halusi sitä tai ei.

      Esimerkki naapurista: Vielä muutama vuosikymmen sitten Ruotsin maahanmuuttomyönteinen eliitti ja sen media vähättelivät naureskellen varoituksia väestönvaihdosta. Sellainen oli kuulemma foliohattuisten salaliittoteoreetikkojen pelottelua, mutta nyt on sävy ruotsissa muuttunut.

      Ruotsissa sosiaalidemokraattien nuorisojaoston Philip Botström sanoo nyt, että pakolaisia pitäisi auttaa paikan päällä, sen sijaan että heitä tuodaan Ruotsiin. Tämä on selvä merkki ajatusmaailman muuttumisesta.

      • Anonyymi

        Tuo että autettaisiin paikan päällä, olisi yli sata kertaa taloudellisestikin tehokkaampaa. Näin on Oxfordin yliopisto tutkinut. Siinä saisi satakertainen määrä ihmisiä apua jos oikein toimittaisiin. Ei vaan kelpaa. Pitää kalliimman kaavan mukaan toimia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo että autettaisiin paikan päällä, olisi yli sata kertaa taloudellisestikin tehokkaampaa. Näin on Oxfordin yliopisto tutkinut. Siinä saisi satakertainen määrä ihmisiä apua jos oikein toimittaisiin. Ei vaan kelpaa. Pitää kalliimman kaavan mukaan toimia.

        Siis samalla rahalla sasi satakertainen määrä ihmisiä apua. Ei ole auttamishalua näköjään. Tilanne on se että tässä on aivan muut syyt tälle maahantulolle kuin hätä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo että autettaisiin paikan päällä, olisi yli sata kertaa taloudellisestikin tehokkaampaa. Näin on Oxfordin yliopisto tutkinut. Siinä saisi satakertainen määrä ihmisiä apua jos oikein toimittaisiin. Ei vaan kelpaa. Pitää kalliimman kaavan mukaan toimia.

        Tuo hinta on tarkemmin sanottuna 130 kertainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo hinta on tarkemmin sanottuna 130 kertainen.

        Löytyykö faktaa tälle väitteelle?


    • Anonyymi

      Paljon mielenkiintoisia näkemyksiä.

      - Kooysi -

    • Anonyymi

      Aloittaja taitaa olla suhteellisen nuori, eli siinä mielessä voidaan myös pikkuisen katsoa läpi sormien lapsellinen idealismi.
      Kysehän ei ole monikulttuurisuudesta ja globaaliudesta vaan puhtaasti oikeudenmukaisuudesta. Suomi on ja tulee olemaan yhtä monikulttuurinen kuin mikä tahansa muukin maa, mutta sitä, että hiellä ja vaivalla ansaitsemamme rahat "sijioitetaan" sellaiseen monikulttuuriin, joka ei ala itse tuottamaan on väärin jokaista veronmaksajaa kohtaan. Onko tämä jotenkin vaikea ymmärtää? Tässä aloittajan ihannoimassa monikulttuurissa on myös se pieni vika, että sen siivellä maahan tulee myös ihmisiä, joilla ei ole pienintäkään aikomusta kotoutua saatika työllistyä.

      • Anonyymi

        Tämä asia on punaisen ihmisen vaikea ymmärtää, etenkin myöntää.


      • Anonyymi

        Niin totta että ajatuksiaan laukoo täällä keskenkasvuiset joilla ei oikeasti ole käsitystä maailman menosta. Sääli on hyvästä, muttei väärässä paikassa kuten rikollisen joutoaineksen suosimisessa, vieläpä muiden kustannuksella.


    • Anonyymi

      Tekopyhyttä sanoa persuja rasisteksi joita eivät edes ole. Mitä tekee vihervasemmisto? Haluaa tuoda maanosaan juutalaisten vihollisia jolloin rasismi juutalaisia kohtaan räjähtää ennennäkemättömiin mittasuhteisiin. Kohta valkoinen ihminen on alistettu orjan asemaan. Sekö ei ole rasismia?

      • Anonyymi

        On siis olemassa uskonto jonka pyhä kirja kehottaa vihaamaan juutalaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On siis olemassa uskonto jonka pyhä kirja kehottaa vihaamaan juutalaisia.

        Aina kun tuodaan kylmää faktaa esiin, aloittajat jotka ovat niinsanottuja suvaitsevaisia, vihervassuja, he vaikenee kuin muuri. Miksi näin? He jotain möläyttävät rasismista ja kenties syyttävät persuja siitä, mutta siinä kaikki. Ei koskaan he katso mitä itse ovat aiheuttamassa kuten tuossa ylempänä viittasin. Itsessään eivät näe mitään vikaa, ovat täydellisyyden ruumiillistumia omasta miekestään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina kun tuodaan kylmää faktaa esiin, aloittajat jotka ovat niinsanottuja suvaitsevaisia, vihervassuja, he vaikenee kuin muuri. Miksi näin? He jotain möläyttävät rasismista ja kenties syyttävät persuja siitä, mutta siinä kaikki. Ei koskaan he katso mitä itse ovat aiheuttamassa kuten tuossa ylempänä viittasin. Itsessään eivät näe mitään vikaa, ovat täydellisyyden ruumiillistumia omasta miekestään.

        Mielestään siis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina kun tuodaan kylmää faktaa esiin, aloittajat jotka ovat niinsanottuja suvaitsevaisia, vihervassuja, he vaikenee kuin muuri. Miksi näin? He jotain möläyttävät rasismista ja kenties syyttävät persuja siitä, mutta siinä kaikki. Ei koskaan he katso mitä itse ovat aiheuttamassa kuten tuossa ylempänä viittasin. Itsessään eivät näe mitään vikaa, ovat täydellisyyden ruumiillistumia omasta miekestään.

        Sama juttu eduskunnassa tai A-studiossa. Kun persut tai toimittaja kysyy suoraa jotain asiaa, alkaa vinmattu kiemurtelu ja kaartelu kuin käärneet ikään. Tämä todistaa että nykyinen hallitus ja sen puokueet eivät ole asiassaan oikeassa. Vääryys näet laittaa kiertelemään ja kaartelemaan.


    • Anonyymi

      Puhuvat hurskastellen monikulttuurisuudesta. Se ei toteudu, vaan tulee monikulttuuri jossa ei saa eriävää mielipidettä sanoa.

      • Anonyymi

        Korjaus. Puhuvat hurskastellen monikulttuurisuudesta. Se ei toteudu, vaan tulee MONOkulttuuri jossa ei saa eriävää mielipidettä sanoa. Toisinajattelija laitetaan vastuuseen sanoistaan jos kritisoivat erästä uskontoa.


    • Anonyymi

      Jälleen ovat suomalaiset käyttäytyneet rasistisesti ulkomaalaisia vip-vieraita kohtaan. Tämä SOS porukka Sipilä, Orpo ja Soini päästivät 2015 vastoin kaikkia mahdollisia sopimuksia ja lakeja maahan yli 30.000 täysihoitoturistia. Sen jälkeen maassa on tehty rasistisia rikoksia oikein urakalla kuten tappoja, murhia, lasten ja naisten raiskauksia. Nämä rikokset ovat kohdistuneet yksinomaan suomalaisiin ja tekijöitä on ollut yksinomaan ulkomailta tänne helpon elämän pariin tulleet turistit. Teot ovat sen vuoksi rasistisia, että näillä tekijöillä olisi mahdollisuus kohdistaa tekonsa omiin maanmiehiinsä ja - naisiinsa tai ylipäätään muihin kuin valkoihoisiin. Yksi viimeisimmistä kepposista on eilen Helsingissä suurella joukolla tehty ryöstöyritys ja puukotus.

      • Anonyymi

        Joo, ei ollut JH-A:n porukka asialla vaan Sipilän hallituksen ottopojat.


      • Anonyymi

        "Sisäministeriö vastaa maahanmuuttoa koskevan lainsäädännön valmistelusta, ohjaa ja kehittää maahanmuuttohallintoa sekä tulosohjaa Maahanmuuttovirastoa."

        Jokainen löytää varmasti aika nopeasti tiedon kuka oli 2015 aikoihin sisäministerinä.


    • Anonyymi

      NO VOI PASKA TAISIN AVATA PANDORAN LIPPAAN AVAUKSELLANI.

      • Anonyymi

        Tyhmyydestä sakotetaan. Matumyönteiset kai tosissaan kuvitteli, että tuon uskonnon piiristä tulevat ovat samanlaisin tavoittein ja valmiuksin varustettuja kuin me täällä länsimaissa. No miltä vaikuttaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyhmyydestä sakotetaan. Matumyönteiset kai tosissaan kuvitteli, että tuon uskonnon piiristä tulevat ovat samanlaisin tavoittein ja valmiuksin varustettuja kuin me täällä länsimaissa. No miltä vaikuttaa?

        Olet oikeassa. Monessa maassa vihataan länsimiata, länsimaista kulttuuria ja länsimaista elämäntapaa. Suomessa ollaan sinisilmäisiä ja luullaan että kaikki ovat hyvää pataa keskenään ja haluavat kaikille muille pelkkää hyvää.


      • Anonyymi

        Et avannut mitään. Tässä keskusteluketjussa on asioita jotka ovat yleisesti tiedossa.


    • Anonyymi

      Paskat ajatuksia vika näitä maahan tulijota tuli ilmeisesti ryppäässä liian paljon ymmärrän tämän enkä muuten ole vihervasu alotin tämän rakentavassa hengessä joten jatkan pakolaisuus ei ole raha valinta tai on siis eettinen arvovalinta lähetetäänkö me nuo ihmiset kiväärin piipujen eteen , suuri enemmistö tuntuu kannattavan. ja tulevat tänne elätyttämään itseään mm. meidän Soskun varoilla. no asia on niin, että ne kaikki tai suurin osa ON PERS.-AUKISIA Niin minne muualle ja meidän työllistämis lait sun muut on perseestä onko se nyt niin, että pitää elätyttää itseään vuosi ennen kuin kelpaa työn hakijaksi. on siellä paljon paskaakin kuten nämä rikollinen aines, tuomitkoon oikeus laitos nämä ja voi sanoa ankarammin sillä he ovat alustavasti meillä vieraina. ja en ole nuori tai naivi en ajattele musta valkoisesti. muuten on meitä Suomalaisiakin mmuuttanut maata ja ovat nyttemmin jorisseet paska kohtelusta jonka me täysin ymmärrämme koetetaan tajuta muitakin..- ja paskat

    • Anonyymi

      Ennakkoluulot eivät tuota pedofiliaa terroria joukkoraiskauksia ja muuta väkivaltaa. Murhia päänkatkomisia seuraa ennakkoluulot koska et voi tietää kuka vastaantulija on seuraava päänkatkoja.

      Ilman terroria pedofiliaa joukkoraiskauksia murhia ei olisi rasismia. Joten keskuste yksinäs.

      Niin kauan kuin satanistit nimittää terrorismin vastustajia rasisteiksi niin kauan ei ole mitään keskusteltavaa. Terroristien kanssa on turha keskustella. Terroristien suojelijat ovat terrorismin kannattajia ja suuri osa suomalaisista EI KANNATA terroria.

    • Suomi on ollut monikulttuurinen maa jo jääkauden jälkeisistä ajoista lähtien. Kansaa tuli jokaisesta ilmansuunnasta, ja kuten suomalaisten ulkonäkökirjosta voi päätellä, emme ole yhteneväinen "rotu". Vrt. aasialaiset, arabit jne., jotka ovat kuin yhteen muottiin valettuja.

      Nyt meneillään oleva pääasiassa kahden eri etnisyyden humanitaarinen maahansijoitus ei tee monikulttuurisesta Suomesta pätkääkään enempää monikulttuurista; meistä valtaosa, ainakin uskoisin niin, on perillä siitä, miten afrikkalaisia ja lähi-itäläisiä suojellaan "pahoilta suomalaisilta". Siihen sisältyy yhtenä osana erilaisten mielikuvien tuputus, joilla ei ole juurikan muuta merkitystä, kuin rakentaa tulijoiden ympärille "brändiä", jota on mahd. hankala kritisoida millään tavalla tulematta julkisesti tuomituksi ja leimatuksi "pahaksi" ihmiseksi. Ja jos islamin uskoiset saa mahdollisuuden kasvaa maassa enemmistöksi, niin jokainen, joka tuntee islamin historiaa, osaa päätellä ilmiön seuraukset; monokulttuuri.

    • Anonyymi

      sanoiko joku lopulta monikulttuurinen maa minä itse vastaan niin ,että ymmärretään täällä on virolaisi myös heidän huoria, ryssiä, ruotsalaisia, kauempaa tullutta meille eksootista väkeä joita me ei ymmärretä jotkut vihaa länsimaista kulttuuria silti tänne tulevat, kun ei kotona hyvä JNE.

    • Anonyymi

      Kovasti yritetään että monikulttuurisuus säilyisi eikä muuttuisi monokulttuuriksi. Liity joukkoon äläkä typerehdi.

    • Anonyymi

      Jokin on pahasti vinksallaan, jos humanitaarinen maahanmuutto ja moraalinen auttamisenhalu ajavat oman kansan turvallisuuden ja hyvinvoinnin edelle.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1438
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1225
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1175
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1174
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1062
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe