Aihe

Tässä kasaarimedian myyntikampanjaa Natosta:

Anonyymi

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006649792.html

"TAVALLISEN kansalaisen on helppo ymmärtää, että Suomi hyötyy läheisestä kumppanuudesta puolustusliitto Naton kanssa"

Ei muuten varmastikaan hyödy Natosta, Naton suuret valtiot USA, Britannia, Saksa ja Ranska sekä useat muutkin valtiot ovat Rothschildin pankkimafian talutusnuoran jatkeena, tämä pankkimafia on ollut kaikkien Euroopan sotien oikea äiti jo satoja vuosia. Nato näytti uuden suuntansa jo Libyassa, jossa se toteutti tämän Rothschildin pankkimafian ryöstösodan.
Seuraava suurempi sota tällä mafialla on Venäjän haltuunottoyritys, jota varten suomessa asustavat kasaarijohtajat on alkanut hankkimaan hyökkäyskalustoa suomalaisten veronmaksajien piikkiin, USA:ssa olevista omista tuotantolaitoksistaan, näiden maassamme toimivien kasaarimedioiden säestyksillä.
Suomi hyötyisi eniten, jos häviäisimme tuon sodan Venäjälle totaalisesti, se takaisi oikean vapautemme tulevaisuuden. Olemme jo nyt joutuneet tuon pankkimafian, kiihtyvään velkaorjuus ansaan ja lopulta oikeaksi orjaksi.

Tässä kahden konnan koalitiossa, paljastuu se puistattava mädännäisyys, mille linjalle koko Nato on lähtenyt tuon pankkimafian juoksupoikana.
(Linkki ei kelvannut)
Suomessa ilmestyvät kasaarimafian omistamat mediat, huusivat yhteen ääneen, kuinka DIKTAATTORI Irakissa nujerretaan ja viedään demokratiaa tilalle, mutta tuossa olikin taas se oikea totuus asiasta.
Länsimaisista arvoista on turha puhua enää yhtään mitään, ne on annettu luciferkansalle tuhottavaksi, ilman pienintäkään vastarintaa. No tosin, onhan siitä pieni älymystö varoitellut, mutta vastaanottajien älykkyystaso on ollut liian olematon.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Reptilaanijutut kuuluu salaiittohörhöpalstalle sinne litteämaa, haarp, liskopankkiiri, illuminaatteihin

  • Anonyymi

   NATOoon Suomea yritetään liittää milloin milläkin perusteella ja nyt Kaikkosen puheen varjolla Hesari ilmeisesti yrittää sitä puolustusyhteistyösopimusten karsimisella NATOn hyväksi ihan korruptiokentsujen tahdon mukaisesti. Lisäksi Hesari yrittää esittää isäntämaasopimusta paljon paremmaksi mitä se onkaan. USAn maailmanallianssimafian tahdon mukaan kasaarijuutalaisomisteiset mediat uutisoi painostaen poliitikkoja niiden päätöksenteossaa

   • Anonyymi

    Venäjästä ja miehittämistä maista on jo tähän mennessä lähtenyt vapauteen ja itsenäisyyteen yli 200.000.000 ihmistä.

    Että silleen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjästä ja miehittämistä maista on jo tähän mennessä lähtenyt vapauteen ja itsenäisyyteen yli 200.000.000 ihmistä.

    Että silleen.

    Eiks niitä ollut lähtenyt n. 20 000 000 000


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiks niitä ollut lähtenyt n. 20 000 000 000

    Neuvostoliiton ja Varsovan liiton maat + Venäjältä pois muuttaneetl


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14781
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13441
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9062
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6473
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   235
   3791