Aihe

Nato Länsi Itä ja Sota Oy

Anonyymi

Haluan ottaa käsittelyyn asian joka liittyy nykyiseen moderniin maailmaan ja elämään.
Olen nuori nainen ja haluan kertoa oman näkemykseni tästä maailmasta joka liittyy yrityksiin ja sotilasliittoutumiin.Maailma on muuttunut paljon.Yritykset ovat muuttuneet ja modernisoituneet.Ruotsisat tulivat avokonttorit koska haluttiin läpinäkyvyyttä.Meillä Suomessa yrityksissä toimivat mm. markkinointiosastot,HR-puoli,kirjanpito.myynti jne
ja tietysti johto toimitusjohtajat,lakimiehet jne.Aina kun on tilaisuus yrityksessä jossa kvarttaali asiat käydään läpi niin toivotaan että eri osastovat tekevät yhteistyötä ja kommunikoivat keskenään.Kaikki juovat kahvia ja lupaavat hyvää yhteistyötä.Mutta kun seuraava arkipäivä kohtaa niin taas mennään omiin poteroihin ja sama vanha elämä jatkuu.Mikään ei muutu.
Kun katsomme missikisoja niin ikäiseni nuoret missikandidaatit kokoontuvat yhteen ja heidän keskellään on juontajana vanha melkein eläkeiässä oleva miesjuontaja.Tämä tuntuu oudolta mutta siihen on kai syy.Hän haluaa tuoda oman vanhentuneen eläköityneen moraalisen elämäntavan missien keskuuteen ja syöttää tiedostamattaan tätä nuorille mutta nuoret eivät ole siellä tätä vanhaa miestä varten vaan elämään varten.
Olemme nähneet kuinka brändejä on muutettu yrityksissä ja pankit ovat hyvä esimerkki tästä.SYP,Merita jne mutta muuttuiko mikään brändien vaihdossa ei todellakaan.
Yksi muuttumaton yritys on Sota Oy.Sitä johtavat vanhat miehet vanhoineen käsityksineen ja vanhat televisioissa keskustelufoorumeissa hymyilevät toisilleen,taputtelevat toisiaan koska he saavat ymmärrystä vain toisiltaan ei enään nuorilta eikä aikaa seuraavilta ihmisiltä.Sota Oy on kuin vanha putkiradio jota yritetään syättää meille.Olihan aikoinaan hyvä vanhus Marshall putkivahvistin josta lähti kuin vanha vihainen särö vanhasta maailmasta.Aika muuttuu ja ei tarvita säröjä eikä vihapuheita eikä vanhoja protokollia ja vanhoja pölyttyneitä miehiä.Jos kaivaisimme maasta tämän edelleen hyvinvoivan Sota Oy yrityksen sieltä vanhasta putkiradiosta niin käsiimme nousisi yllätyksenä verkko joka on täynnä likaista kuparia,ruosteisia osia ja puolimätiä rungon osia ja ne koostuvat näistä sodan toimijoista,kenraaleista ja aseiden myyjistä. Tässä verkossa kuuluu säröä ja huutoa ja syyttelyä muita osia kohtaan ja jopa syyttelyä kommunikaatiokatkoksista kun on pommitettu vääriä kohteita.Tässä ei ole rakentunut mitää uutta tai hyvää joka nostaisi nuorten mielenkiinnon tai positiivisen asenteen.Yritykset kehittyvät ja ottavat luonnonsuojelun ja ihmisoikeudet tärkeimmiksi tavoitteikseen ja yhä enenevässä määrin. Voidaan verrata nykyistä tilannetta hiekkalaatikkoon jossa on kolme poikaa.Kaksi tappelee keskenään ja kiusaa toisiaan ja kolmas seuraa sivusta.Kaksi tappelijaa ovat Usa ja Venäjä (ent.NL) ja kolmas vielä rauhallinen nuori josta on kasvamassa aikuinen Suur-Valta Kiina.
Ehkä tulevaisuudessa nousee positiivisia voimia jotka oikeasti kitkevät korruption ja sodanlietsonnan pois valtakuntien saleista ja saamme hyviä presidenttejä kuten meillä Suomessa on hyvä ja rauhallinen mutta myös huumoria taitava meidän presidenttimme.Presidentti joka joutuu välillä näiden kiusaajien keskelle hiekkalaatikkoon ja siellä ehkä meidän Pressa saa muut pojat taas positiivisesti yhdessä leikkimään ja tulee lopulta hyvä fiilis kaikille.Ja nyt on vanha radio muuttunut kunnon radioksi jossa ei ole enään mitään säröjä.Yeeeees

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Trump-Biden väittely toi todella sen totuuden esille että joillakin mahtimailla on sellaisia presidenttejä että meidän Suomen Presidenttiä on todella suuri ilo ja kunnia ihan aidolla rakastavalla sydämellä näyttää muille maille että meillä Suomessa on Presidentti joka kuuntelee kaikkia niin pienestä vauvasta vanhaan vanhukseen.Myös kahvia ja pullaa ja lämmintä hetkeä on meillä täällä Suomessa tarjolla kaikille vieraille kunhan nukkumaan meno aika ilmoitetaan hyvissä ajoin.

  • Anonyymi

   Sodan syyt on syvemmällä valtarakenteissa ja omien arvojen viemisessä muihin maihin nykyiseen uuslipilaariseen suunnan mukaisesti. Vanhat miehet ei sotia sytytä sen enempää kuin vanhat naisetkaan vaan heidän takanaan toimii sotien synnytysorganisaatiot sairaine ideologeineen ja Sauli on osa tätä.

  • Anonyymi

   Sodassa jos tehtäisiinkin asiat oikein niin olisi hyvä mutta siellä oleva palkallinen porukka ja työväki on tottunut hyviin etuihin ja laiskottelemaan kun siihen on mahdollisuus ja asiakkaita ei palvella ja pidetään liian pitkiä lounastaukoja.
   Armeijassa WC:t on aina varattuja koska ne torkkuu siellä pitkiä aikoja.

  • Anonyymi

   Aloittaja on hyvin vähän "nuori nainen" DDD Nauraa

  • Anonyymi

   On niin vaikea kuvitella nuorta naista joka soittaa skittaa ja on fiksu

  • Anonyymi

   Nuori tyttö joka on Saatanan palvoja olisi uskottavampi Nato piireissä

   • Anonyymi

    Todistat taas omat ennakkoluulosi! Vielä vaikeampaa on löytää älykäs stallari, joka ei valehtele!


  • Anonyymi

   Näytä minulle yksi fiksu kommentoija täältä

  • Anonyymi

   Kun lukee mitä Usan pressa möläyttelee niin tuntuu kuin hän todella on joku Saatananpalvoja ja luo todella pahuutta ja negatiivisia fiboja ympärilleen.Tulee joskus iho niin kananlihalle että yöllä pitää katsoa sängyn alle että siellä ei ole Trumpin kiemurtelevia ja äänteleviä kummituksia ja demoneita.Usa:ssa on raportoitu paljon että Trump on jakanut kahtia perheet Usa:ssa niin pahasti että yöllä jopa esineet ja taulut putoilevat maahan ja tarvitaan manaajia kirkoista toimittamaan rituaaleja koteihin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14825
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13448
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9075
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6486
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   237
   3802