Sovitus, Armo vai Karitsa?

Anonyymi

Profeetta Sakarjan kirjan loppupuolella kutsutaan ristinuhria Sovun Liitoksi. (1992 käännös). Ja kerrotaan, että se murskataan ja murretaan. Niin tapahtui 600-luvulla kun Islam syntyi. Islam kielsi sovituksen ja ristinkuoleman, Jumalan kärsimyksen, Jumalan Pojan olemassaolon ja itse asiassa kaikki Sovituksen kanssa tekemisissä olevat Kristilliset sanat ja termit.

Islam itse odottaa vielä Imaami Mahdia joten islamia itseään ei vielä ole kumottu. Mutta Mahdin tulemuksen ja vaikutuksen jälkeen myös Islam kumotaan. Islam edustaa Profeetta Sakarjan kirjan Armon Liittoa ja myös tuo liitto kumotaan, murskataan ja murretaan. Toivottavasti sen tajuavat ihmiset tällä kertaa ajoissa sillä Sovun liiton murtamista he eivät uskollisina oikein tajunneet ajoissa, vaan jäivät ns. ristille roikkumaan.

Mitä jää jäljelle? Karitsa yksin jää jäljelle? Totuuden puhuminen, Neitseelinen vaeltaminen ja Karitsan seuraaminen ja 1000 vuotisen valtakunnan ja ruumiin ylösnousemuksen odottaminen. Karitsa ei ollut Kristus, vaan Kristus oli Jumalan Karitsa. On olemassa Israel ja Jumalan Israel, Ihminen ja Jumalan Ihminen sekä Karitsa ja Jumalan Karitsa.

Mitä sitten on totuus? Itse osaan jonkin verran puhua totta kristinuskon kannalta kun olen 50 vuotta sitä seurannut, mutta Islamia, Hare Krishnaa, Jehovan todistajia, Mormoneita ja muita sellaisia joita en tunne tarkoin ylistän ja palvon turhaan totuuden kannalta. En tunne noiden uskontojen todellisuutta ja totuuden tilaa, vaikka puhun niistä ylistäen. Saatan osottautua valehtelijaksi noiden uskontojen totuuden suhteen kun puhun asioista joista en tiedä niin yhtään mitään. Yksi totuuden edellytys on että puhuu vain siitä mistä todella jotakin tietää. Niinpä esimerkiksi Antiikin Roomalaiset kirkkoisät elivät usein niiden lahkojen keskuudessa jonkin aikaa, joista he kritiikkiä esittivät. Ja he saavuttivat siten kultaisen pään aseman ja kultaisen totuuden tason.

Karitsaa vastaan muuten tulee olemaan jokainen sotilasvalan vannonut sillä Ilmestys kertoo, kaikki maailman sotajoukot käyvät taisteluun Karitsaa vastaan. Ne jotka ovat vannoneet sotilasvalan ovat hylänneet Karitsan ja valinneet Jumalan Karitsan eli Jeesuksen tässä ajassa vaikuttavan muodon. Itse tunnen monia sotilasvalan vannoneita kristittyjä ja he kaikki ovat pilkkaajia ja pahan puhujia sekä hyväksikäyttäjiä niitä kohtaan jotka ovat Karitsan eivätkä Jumalan Karitsan kannalla. TOTUUS ON VAIKEAA KUN EI TUNNE TODELLISUUDESSA MITÄÄN VIERASTA USKONTOA TAI KULTUURIA VAAN JOUTUU HÖPISEMÄÄN NIISTÄ VALHEITA, LATTEUKSIA, YLITYSKSIÄ JA MAIRITTELEVIA HUNAJAPUHEITA.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nehän halal teurastaa karitsanne ja syö pois 😅

    • Anonyymi

      Sovun liitossa Jumala, joka kuoli ristillä kirottuna, teki sovun saatanan kanssa. Jumalan pojille ja siis myös saatanalle hän testamenttasi koko maailman. Tuo sovun liitto on tavallaan siis kumottu, mutta pahat pitävät yhä kiinni tuosta kumotusta liitosta, joka takasi heille koko maailman.
      Ei ole paljoa mahdollisuuksia kenelläkään tuota liittoa todellisuudessa tehdä täysin mitättömäksi.
      Baabelin tornin luona ihmiskunta hajotettiin ympäri maailmaa ja heidän kielensä sekoitettiin. Torninsa ja kaupunkinsa tuhottiin. Tuollainen ihmisruumiin hajaannus johtaa ennemmin tai myöhemmin koko ihmiskunnan sukupuuttoon joutumiseen. Ihmisillä on kuitenkin kaikesta huolimatta yrityksiä perustaa omaa valtakuntaa, ihmisten valtakuntaa. Saa nähdä onnistuvatko he siinä.
      Mutta armon liiton keskelle eli islamin keskelle on tulossa Profeetta Isa, joka on Uusi Aadami mitä todennäköisimmin. Se tuhoaa armon liiton eli islamin sisältä käsin ja alkaa iankaikkinen liitto Profeetta Isan, Uuden Aadamin puitteissa.
      Aikanaan tuokin liitto kaiketi kumoutuu, mutta edetään askel kerrallaan.
      Tänä päivänä on kaksi asiaa vireillä: Ihmisten valtakunta, jonka perustamisedellytykset ovat melko pienet, Uuden Aadamin perustama Ikuinen Liitto korvaamaan Sovun liiton ja Armon liiton.

      • Anonyymi

        Kamelinnussijoilla oli aikansa, ajat eivät palaa sillä aika on ajanut heidän ohitseen.


    • Anonyymi

      Islamin odottama Mahdi saapui jo vuonna 1844, baha'it tuntevat hänet nimellä Bab - portti. Tuo vuosi 1844 oli islamilaisen kalenterin vuosi 1260. 1260 puolestaan on luku, joka esiintyy lukuisia kertoja Raamatussa, erityisesti Ilmestyskirjassa ja Danielin kirjassa, jossa sama luku tunnetaan muodossa aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Tuo Raamatun antama luku 1260 vuotta on siis aika Muhammedin ilmestymisestä Mahdin, eli Babin, ilmestymiseen. Mahdi puolestaan oli portti, joka avasi tien Messiaan toiselle tulemiselle ja uudelle aikakaudelle ihmiskunnan historiassa. Näin ollen myös islamin aikakausi on jo päättynyt, koska uusi ilmoitus on tullut ja uusi aika alkanut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe