Lopunajan tapahtumat: Suomen nuorison aloittaa kapinan monia kirkkoja vastaan

Anonyymi

Profetia Jumalalta. Suomessa alkaa pian valtava nuorisoherätys. Senkaltainen nuorisoherätys jota ei Suomessa ennen ole nähty. Tämän herätyksen aikana monet nuoret tulevat kiroamaan ev. lut kirkon saarnat sekä monet muut kirkkokunnat sentähden että he eivät kertoneet heille mitä on todellinen Jumalan seuraaminen. Siksi että he eivät kertoneet heille kuinka vapautua syntielämästä ja kirouksesta mikä synnin tähden tulee elämään. Monet nuoret suomalaiset tytöt tulevat olemaan Jumalan kuningattaria ja heidän kauneutensa tulee häikäisemään ihmisiä sillä heidän kasvoillaan tulee loistamaan kaikkivaltiaan rakkaus. Monet pojat ylä-asteilla sekä ammattikouluissa tulevat olemaan Jumalan äijiä jotka taistelevat Herran miekka kädessään joka on Jumalan sana. Kun he ennen viettivät aikansa bilettäen alkoholin ja huumeiden kanssa nyt he näkevät kun sairaat paranevat, kuurot kuulevat ja sokeat näkevät kun henkivallat menevät polvilleen heidän edessään. Tytöt ja pojat tulevat julistamaan syntiä vastaan sillä he tulevat oppimaan kuinka kirkot valehtelivat heille pienestä pitäen syntiin ja parannuksentekoon liittyen. Suomen sosiaalinen media tulee pian täyttymään valtavalla Jumalan kuvalla

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ota tuosta kappalejaottomasta höpinästä nyt sitten jotakin tolkkua. Näyttää olevan kirjoittajalla hurmostila päällä.

    • Anonyymi

      Tuohon nuorisoherätykseen en jaksa uskoa. Ja noita ennustajia herätyksestä riittää. Huvittavaa nimittäin on se, että ensin ennustetaan, että profeetta nousee, sitten ennusteet loppuu kuin seinään, jonka jälkeen profeetasta ei puhuta sanallakaan, mutta sen sijaan tulee häirikkö, joka julistaa olevansa profeetta.
      Lisäksi olen nähnyt suoranaista mustaa magiaa alettaneen harjottaa uutissivustoilla. Onko ensimmäisen pariluvun näkemisellä joku merkitys? Se on tullut vastaan vähän väliä. Pääosin alkoi jokin aika ennen koronaa.
      Huomion arvoista unessa, jossa sotilaan näköiset astuivat idästä päin rivissä Suomeen, oli se, että vastarintaa ei ollut. Kun katsotaan miten tuo korona ongelma on hoidettu, näyttää siltä, että se tauti päästettiin maahan tahallisesti. Miksi juuri metallirotan vuonna (rotta on yksi kuuluisimmista tautien levittäjistä), ja vielä v. 2020? Jos nuo kymmenluvut laskee yhteen, jokainen tietää mitä siitä tulee, ja se luku on raamatustakin tuttu. Kukaan muu ei ole nähtävästi tästä kysellyt.
      Yksi jae tuli mieleen, että kuten Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin Ihmisen Poika ylennetään, eli jokainen, joka katsoo häneen, pelastuu, "eikä kuole myrkkyyn". Se ei tarkoita, että se pelastaisi kaikilta taudeilta yms. maan päällä, vaan että vaikka tuho kohtaisikin, niin Jeesus ja hänen mukanaan tuoma moraalinsa on se, joka antaa eväät seuraavalle kehittymisen tasolle tjsp.? Toisaalta eräs kirkkokunta muistaakseni USA:ssa on Jeesuksen nimeen juoneet myrkkyä, ja säilyneet elossa.
      Kävi mielessä naurava vanhahko nainen, joka nauroi kaavamaisesti, "tuoko muka profeetta, kun hädin tuskin tietää Jeesuksestakaan mitään".
      Hänelle sanoisin, etten tiedä yhtäkään kentsua, joka elelisi kuninkaansa virka-asunnossa ja olisi kaikessa samaa mieltä hänen kanssaan.

      • Anonyymi

        "Hänelle sanoisin, etten tiedä yhtäkään kentsua, joka elelisi kuninkaansa virka-asunnossa ja olisi kaikessa samaa mieltä hänen kanssaan."

        Ei hemmetti. Tulin vasta äsken ajatelleeksi mitä kirjoitin. onko kellään tähän mitään sanottavaa? Voisi kuvitella olevan. Sillä minä äsken tajusin mistä on kyse.


    • Anonyymi

      Profetia on osin tutkimuksen mukainen, suurin osa uskoon tulleista on nuorehkoa, mutta Jumalalle ei mikään ole mahdotonta, hän voi vaikuttaa kaiken ikäisiin Hengen kautta, mielen muutoksen, synnin hätään.

      • Anonyymi

        Jeesuksen kerrotaan sanoneen: kun teette ulkppuolesta sisäpuolen, ja sisäpuolesta ulkopuolen, pääsette sisään Jumalan valtakuntaan. Nimittäin eikö Jumalan virka-asunto ole luonto, ja hänen palatsinsa ole paratiisi? Jeesus sanoi myös, että joka alennetaan, se ylennetään.
        Yhteiskunnan alimmalla tasolla ovat kodittomat. Heitä on tuhansia, ja harva se, joka haluaa ottaa heidät luokseen. Itseasiassa ei juuri kukaan, koska eivät usko heihin, eivätkä muista mitä Jeesus on sanonut, ja vaikka muistaisivat, he eivät välitä, vaan asettavat itselleen kahleita, jotka estävät liikkumasta ja tekemästä.
        Moniko koditon asuu Pihon luona, tai yhdenkään papin luona? Montako oivallusta Piho on tänne tuonut? Hän levittää nettiin vain profetioita, ja siteeraa raamattua. Mitä hän tuo itsestään? Moniko uskova avaa raamatun, kuin lapsi oppikirjan, etsiäkseen vastaukset sieltä, eikä itsestään?

        Tämä tajuaminen oli niin suuri äimistys, ja järkytys, että minun oli pakko itkeä, kun ymmärsin tämän. Aloittaja taisi sittenkin olla oikeassa. Taidan olla ensimmäinen nuori sielu, joka tämän on tajunnut.
        En luultavasti olisi tajunnut tätä, ellen olisi kieltäytynyt työtarjouksesta, jonka takia menetin työttömyysturvan. Nyt minulla ei ole tuloja enää mistään, paitsi jos menen sosiaalista hakemaan.
        Menkää ja levittäkää tätä tietoa, mutta pahoin teette, ellette sitä tee. teidän raamatun lukunne raukeavat tyhjiin.

        Essealaisten rauhanevankeliumin mukaan:
        Jeesus sanoi: "Älkää etsikö lakia kirjoituksista, sillä laki on elämä, kun taas kirjoitus on kuollutta. Mooses ei saanut lakeja Jumalalta kirjoitettuna, vaan elävän sanan kautta. Laki on elävän Jumalan elävä sana eläville profeetoille eläviä ihmisiä varten.
        Kaikessa elävässä on laki kirjoitettuna. Te löydätte sen ruohosta, puusta, joesta, vuoresta, taivaan linnuista, meren kaloista, kuitenkin etsikää sitä pääasiassa itsestänne. Kaikki elollinen on lähempänä Jumalaa, kuin kirjoitus, joka on vailla elämää. Niin Jumala teki elämän ja kaiken elollisen, jotta ne voisivat opettaa ihmisille ikuisen sanan kautta totisen Jumalan lakeja.
        Jumala ei kirjoittanut lakeja kirjansivuille, vaan teidän sydämiinne ja teidän henkeenne. Ne ovat teidän ruumiinne jokaisessa osassa - hengityksessäkin. Ne ovat läsnä ilmassa, vedessä, maassa, kasveissa, auringonsäteissä, syvänteissä ja kukkuloissa. Ne kaikki puhuvat teille, jotta te voisitte ymmärtää elävän Jumalan kielen ja tahdon.
        Kirjoitettu sana on ihmisen työtä, mutta elämä ja kaikki sen sotajoukot ovat meidän Jumalamme työtä. Miksi ette kuule Jumalan sanoja, jotka ovat kirjoitettuna Hänen töihinsä? Ja miksi te tutkitte kuolleita kirjoituksia, jotka ovat peräisin ihmisten kädestä? Teitä ei hyödytä kirjoitusten miettiminen, jos te teollanne kiellätte sen, joka teille kirjoitukset antoi.
        Jumala ja Hänen lakinsa eivät ole mässäilyssä ja juopottelussa, eikä himoja palvovassa elämässä tai himokkuudessa, ei rikkauksien etsimisessä eikä teidän vihollistenne vihaamisessa.
        Kaiken tämän te kannatte itsessänne: ja siksi ei Jumalan sana ja mahti tunkeudu teihin, koska kaikella himolla ja sen tyydyttämisellä on asuntonsa teidän ruumiissanne ja hengessänne."

        Uskovat pelkäävät enemmän kun luulinkaan. He ovat kuin räksyttäviä apinoita kiivenneenä puiden oksistoihin, missä ajattelevat olevansa turvassa kaikelta, mikä maassa voi kohdata. He ovat kuin hitaita lehmiä, jotka jauhavat yhtä ja samaa AIV rehua, ja samoja ruohon korsia niityllä. Kun jotain outoa tulee eteen, he lopettavat jauhamisen kuin hoo mollit, kunnes kääntyvät pois, ja menevät navettaan niin, että vain peräpäät näkyvät, missä sitten hakevat vastauksia toisilta lehmiltä, kunhan vain joku muuu... koska eihän ihminen, navetan isäntä ole sama kuin lehmä, eikä osaa lehmien kieltäkään.

        Jeesuksen essealaiskirjasta:
        "Siunattu on Valon lapsi, joka rakentaa maan päälle taivaan valtakuntaa, sillä hän on asuva molemmissa maailmoissa."


      • Anonyymi

        Jumalan henki vaikuttaa, kun isovanhemmat rukoilevat lastenlasten puolesta. Kun omat lapset jäivät rukousta paitsi herkässä iässään, niin herätys tulee ja näkeminen nuorison pahoinvoinnin edessä! Lienee nyt niin, että nuoret johdattavatkin vanhempansa uskon tielle, mitä ei seurakunnat välittäneet tehdä, Suurin osa vain suvaitsi auktoriteetillaan.
        Sekin on siunaus maallemme, että nuoret ovat älykkäitä ja nopeita arvioidessaan asioita. Erityisesti räikeitä valheita kontrolloidessaan. Näyttää siltä, että he näkevät ihmisen lävitse ja varsinkin sellaisen, joka esiintymisellään esittää uskovaista.

        Nuoret osaavat ymmärtää luetun sanan oikein. Aivan toisin kuin nyk. keski-ikäiset. Jos Raamatun sana selittää kymmenen käskyä ja luettelee ison litanian erilaisia syntejä, niin se on juuri niin. Sen hyvin nuori ymmärtääkin rehellisyydessään. Mutta sitä he eivät enää ymmärrä , että Raamatun Sana sana voidaan muuttaa itse kullekin mieleisekseen ja synninteko pitääkin nykyisin suvaita, vaikka ei ennen. Että pitääkin huomioida eri aikakausissa tapahtuneet "sivistysmuutokset". Siis , että ihmiset määrääkin vuostuhanten jälkeen Jumalan Sanan ja sen 10 käskyä! Onneksi vielä on Pyhä Raamatun Sana ja onneksi nuoret voivat IHAN ITSE lukea ja pyytää Pyhän Hengen johdatusta lukemiseensa. Totuus aukeaa Raamatun Sanaa lukiessa.

        Jeesus toi rakkauden lain, mutta se ei kumoa 10 käskyn lakia. Päinvastoin Hän totesi, että siinä on rakkaus Häneen, että pidämme käskyt. Joka rakastaa Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä kuin itseään, niin siinä on 10 käskyn laki aina ohjeena.

        Kun mielistelemme itseämme ja lähimmäistämme niin, ettei 10 käskyä tarvitse huomioida, vaivumme suohon , joka vie mennessään.
        Kuten Miika 2
        "11 Jos tulisi mies, joka tuulta tavoittelisi ja petollisuudessaan valhettelisi: "Minä saarnaan sinulle viinistä ja väkijuomasta", siinä olisi saarnaaja tälle kansalle"
        Erilaiset "viinit" valtasivat aikoinaan maassamme niin suuren jalansijan, että huppeli olotila opetti kansamme suvaitsemaan kaikenlaista vääryyttä, mitä Jumalan 10 käskyä ei salli. Hän tietää, mikä on ihmiselle todelliseksi iloksi , rauhaksi ja terveydeksi elää pitkä maanpäällinen elämänsä, niin että ymmärtää ottaa ilolla vastaan sen kaiken hyvän , mikä tulee Häneltä.

        Nuorilla on järkyn paljon masennussairautta ja sen tuomaa muutakin sairautta. Miksi?
        Missä meni vikaan? Oliko vanhemmillaan liian kauan liikaa hauskuudenhakua päihteistä?

        Itsekukin tietää, mutta erityisesti sen tietää tämän päivän nuoriso, kunhan vain herää täysin ja näkee kansamme uskovaisten kaksimielisyyden? Näkee , miten harhaan heidät oli johdettu - täysin tasa-arvoisesti itsekukin!


    • Anonyymi

      Onko sulla karenssi (2kk) määrätty, jonka mittaisen itse sain kieltäytyessä tarjotusta työstä?
      Lisäksi tein pätkä työn yritys luontoisena, niin luonnollisesti niiltä päiviltä en saanut työttömyyskorvausta, mutta kun työttömyys jatkui siitä vähennettiin aluksi yritys luontoisena saatu palkka pienempänä työttömyyskorvauksena.

      • Anonyymi

        En tajua noista mitään. Vasta marraskuun lopulla alkavat taas maksaa. Luultavasti se on se. Toisekseen en pidä suurista rahoista. Haluaisin jakaa ylimäärästäni niille, jotka tarvitsevat. Mielummin olisin ilman rahaa yhteisössä tai jonkun datsalla työskentelemässä. En haluaisi palkkaa, mutta työrahaa ja luontainen ylläpitokorvaus (henk.kohtainen ruoka yms), eli sellaista rahaa, jota tarvitaan työn tekoa varten (bensakulut yms.) Ylimäärän antaisin porukan johtajalle säilöön, ja hän antaisi siitä tarpeen mukaan myöhemmin takaisin. Prkl oon semmonen uuskommunisti että käyttäisin kolikot mielummin kansallisvaatteiden koristeiksi tjsp.
        Tapahtumasta oli kuitenkin jotain hyötyä. Tajusin jotain syvällistä, ja muistin, että Sinenmaa oli sanonut, että vain yhtälailla kärsivä tietää miltä kärsivästä tuntuu.
        Voisin majottaa luokseni jonkun huonotuurisen, mutta minun kämppä on vain n. 25 neliöinen, siis pieni, eikä tänne mahdu tavaraa. Olen jo pitkään ajatellut tätä. Mutta jos majottaa jonkun luokseen, virkakoneisto leikkaa saaduista rahoista, jos saavat tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tajua noista mitään. Vasta marraskuun lopulla alkavat taas maksaa. Luultavasti se on se. Toisekseen en pidä suurista rahoista. Haluaisin jakaa ylimäärästäni niille, jotka tarvitsevat. Mielummin olisin ilman rahaa yhteisössä tai jonkun datsalla työskentelemässä. En haluaisi palkkaa, mutta työrahaa ja luontainen ylläpitokorvaus (henk.kohtainen ruoka yms), eli sellaista rahaa, jota tarvitaan työn tekoa varten (bensakulut yms.) Ylimäärän antaisin porukan johtajalle säilöön, ja hän antaisi siitä tarpeen mukaan myöhemmin takaisin. Prkl oon semmonen uuskommunisti että käyttäisin kolikot mielummin kansallisvaatteiden koristeiksi tjsp.
        Tapahtumasta oli kuitenkin jotain hyötyä. Tajusin jotain syvällistä, ja muistin, että Sinenmaa oli sanonut, että vain yhtälailla kärsivä tietää miltä kärsivästä tuntuu.
        Voisin majottaa luokseni jonkun huonotuurisen, mutta minun kämppä on vain n. 25 neliöinen, siis pieni, eikä tänne mahdu tavaraa. Olen jo pitkään ajatellut tätä. Mutta jos majottaa jonkun luokseen, virkakoneisto leikkaa saaduista rahoista, jos saavat tietää.

        Ai niin oli tuosta muutakin hyötyä. Lähdin ulos hoitaakseni erään kotiin liittyvän tutkimuksen pois alta, ja löysin metsästä kaikesta päätellen lähteen. Vesi oli juotavaa ja hyvää, ja virtasi purona alas minimaalisesta lätäkkölammesta. Kartassa paikkaa ei näkynyt.


    • Anonyymi

      Täytyy kai tässä alkaa vapisemaan. Tiiliskivetkin jo lentelevät ikkunoista sisälle kaiken muun mielenkiintoisen oheisena. Joten nuorisoliittolaisten kristillisyys saa kirveestä kuuppaan! stalingrad hans...

    • Jos olisit saanut profetian Jumalalta, tuskin kirjoittaisit sitä pelokkaasti Anonyymina.

    • Anonyymi

      Te kuvittelette että teidän syytokset menee tälle aloittajalle mutta teidän syytökset tulee suoraan Jeesuksen ristille. Se on Jeesus joka ottaa tämän palstan mieltä pahoittavat kommentit hartioilleen niin kauan kuin aloittaja kärsii lihassa sillä hän on suostunut käymään todellisen synneistä riisumisen tien joka on nimeltään Jeesuksen ristintie. Kuinka kauheaa monista kristityistä on kokea viimeinen tuomio kun he älyävät että heidän syytöksensä tulivat suoran Jeesukselle eikä ihmisille

      • Anonyymi

        Sinä vielä rauhoitut tuosta nuoruuden innostasi, mutta on se hienoa nähdä heitä, jotka kiivaasti kiivailevat uskonsa puolesta.

        Se vaan, että kirjoitat itsestäsi kuin kolmas sivusta katsoja, jos siis olet aloittaja ja sitä tässä epäilen, että olet.

        kerrohan nyt, oletko sinä mielestäsi se nuori parikymppinen "mikael"?
        Ja jos olet, niin mistä tai mitä kautta sait nämä ideat?

        t. se profeetta


      • Anonyymi

        Sinä, joka puhuit Jeesuksen ristin tiestä, huomaatko miten kiinnostunut pakkomielteen riivaama väärä profeetta on sinusta?
        En väitä, että aivan jokainen ulkona asuva on Jumalan kenraali, koska siellä on myös pahoja, mutta se, millaiseen kurjuuteen he ovat joutuneet, ja miten kristityt suhtautuvat heihin, samoin kun muslimit ja juutalaiset, kertoo siitä, mitä usko nykyään on.
        On köyhiä, jotka ovat tilanteensa ansainneet, ja jotka eivät ole tilannettaan ansainneet. Sama koskee rikkaita. Mutta hallitusta ei kiinnosta, vaikka jollain olisi miljardi tilillään, ja haaskaisi sen kyseenalaisiin toimiin (kursiivilla: kunhan lakia ei rikota), sen sijaan, että hän jakaisi omastaan niille, jotka sen rahan tarvitsevat ja ansaitsevat.

        Ja miksi tuettavia ihmisiä ei tunneta? Koska ei ole klaania, tai mitään, jonka puolesta he puhuisivat, ja joka heitä suosittelisi sopivaan virkaan.
        Kuten olen sanonut: ruotsissa on alkanut kokoaminen, mutta vääränlainen, rikollinen. Suomen pitäisi koota myös. sillä armeijan täytyy varustautua sen mukaisin vastatoimin, mitä uhat edellyttävät.
        Jos uhka tulee mereltä, on tehtävä veteen sopivia välineitä sen estämiseksi. Sama juttu, jos se tulee ilmasta, tai maalta. Kertokaa jos pystytte, miksi Suomella on hävittäjiä ja ilmatorjuntaan kehitettyjä aseita?

        Jos uhka tulee yhteiskunnalliselta tasolta, klaaneina tai heimoina, on tehtävä samoin. Ai ei kyetä? Koska privatisoimisesta on tehty ehdottomuus? Minä, ja minun omaisuuteni... Ainoa tie on sitten tuhon tie, koska lajien luonnollisia mekanismeja ei voi tukahduttaa. Tulee porukoita, jotka vääntävät väkivalloin puitteet kohdilleen. Ruotsissa se on jo alkanut, ja he vielä hokevat "eriarvoisuudesta"! Onko se, että henkilö syyllistyy rikollisuuteen vain "eriarvoisuutta"? Miten vastuunottokyvytön kelvoton voidaan asettaa vastuunottokykyisen viisaan rinnalle?! Ei koskaan, kuten ei taivasta voida asettaa helvetin viereen!
        Mitä Sinenmaa sanoo?:
        "HS, YLE, TS, AL ja monet muut lehdet esittävät, miten vain heillä on oikea arvomaailma, kun he eivät kunnioita arvoja, vaan jumalattomasti julistavat, miten kehitysmaista tulevien maahanmuuttajien arvot ovat yhtä hyviä kuin suomalaisten, jotka ovat rakentaneet Suomesta maailman parhaan kansakunnan. Vähäinenkin ymmärrys riittäisi sen tajuamiseen, että useimmilla maahanmuuttajille ei ole ymmärrystä, miten markkinavetoinen kapitalistinen valtio toimii.
        Ei ole väärin elää Suomessa suomalaisia arvoja todeksi, mutta se on mieletöntä väittää, että muiden kulttuurien arvot ovat Suomessa yhtä hyviä kuin suomalaisuus. Länsimaissa on moraaliongelma siinä, että sinne on muuttanut valtava joukko ihmisiä, joiden moraalikäsitys on peräisin kivikaudelta, tai ainakin kaukaa menneisyydestä".

        Juuri länsimainen yhteiskunta
        on privatisoinut ihmisen,
        ja irrottanut yksilöt niin perheestään,
        suvustaan, kuin paikallista yhteisöistäänkin. (antropologi Matti Sarmela)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä, joka puhuit Jeesuksen ristin tiestä, huomaatko miten kiinnostunut pakkomielteen riivaama väärä profeetta on sinusta?
        En väitä, että aivan jokainen ulkona asuva on Jumalan kenraali, koska siellä on myös pahoja, mutta se, millaiseen kurjuuteen he ovat joutuneet, ja miten kristityt suhtautuvat heihin, samoin kun muslimit ja juutalaiset, kertoo siitä, mitä usko nykyään on.
        On köyhiä, jotka ovat tilanteensa ansainneet, ja jotka eivät ole tilannettaan ansainneet. Sama koskee rikkaita. Mutta hallitusta ei kiinnosta, vaikka jollain olisi miljardi tilillään, ja haaskaisi sen kyseenalaisiin toimiin (kursiivilla: kunhan lakia ei rikota), sen sijaan, että hän jakaisi omastaan niille, jotka sen rahan tarvitsevat ja ansaitsevat.

        Ja miksi tuettavia ihmisiä ei tunneta? Koska ei ole klaania, tai mitään, jonka puolesta he puhuisivat, ja joka heitä suosittelisi sopivaan virkaan.
        Kuten olen sanonut: ruotsissa on alkanut kokoaminen, mutta vääränlainen, rikollinen. Suomen pitäisi koota myös. sillä armeijan täytyy varustautua sen mukaisin vastatoimin, mitä uhat edellyttävät.
        Jos uhka tulee mereltä, on tehtävä veteen sopivia välineitä sen estämiseksi. Sama juttu, jos se tulee ilmasta, tai maalta. Kertokaa jos pystytte, miksi Suomella on hävittäjiä ja ilmatorjuntaan kehitettyjä aseita?

        Jos uhka tulee yhteiskunnalliselta tasolta, klaaneina tai heimoina, on tehtävä samoin. Ai ei kyetä? Koska privatisoimisesta on tehty ehdottomuus? Minä, ja minun omaisuuteni... Ainoa tie on sitten tuhon tie, koska lajien luonnollisia mekanismeja ei voi tukahduttaa. Tulee porukoita, jotka vääntävät väkivalloin puitteet kohdilleen. Ruotsissa se on jo alkanut, ja he vielä hokevat "eriarvoisuudesta"! Onko se, että henkilö syyllistyy rikollisuuteen vain "eriarvoisuutta"? Miten vastuunottokyvytön kelvoton voidaan asettaa vastuunottokykyisen viisaan rinnalle?! Ei koskaan, kuten ei taivasta voida asettaa helvetin viereen!
        Mitä Sinenmaa sanoo?:
        "HS, YLE, TS, AL ja monet muut lehdet esittävät, miten vain heillä on oikea arvomaailma, kun he eivät kunnioita arvoja, vaan jumalattomasti julistavat, miten kehitysmaista tulevien maahanmuuttajien arvot ovat yhtä hyviä kuin suomalaisten, jotka ovat rakentaneet Suomesta maailman parhaan kansakunnan. Vähäinenkin ymmärrys riittäisi sen tajuamiseen, että useimmilla maahanmuuttajille ei ole ymmärrystä, miten markkinavetoinen kapitalistinen valtio toimii.
        Ei ole väärin elää Suomessa suomalaisia arvoja todeksi, mutta se on mieletöntä väittää, että muiden kulttuurien arvot ovat Suomessa yhtä hyviä kuin suomalaisuus. Länsimaissa on moraaliongelma siinä, että sinne on muuttanut valtava joukko ihmisiä, joiden moraalikäsitys on peräisin kivikaudelta, tai ainakin kaukaa menneisyydestä".

        Juuri länsimainen yhteiskunta
        on privatisoinut ihmisen,
        ja irrottanut yksilöt niin perheestään,
        suvustaan, kuin paikallista yhteisöistäänkin. (antropologi Matti Sarmela)

        "Tulee porukoita, jotka vääntävät väkivalloin puitteet kohdilleen."

        Jos joku nyt nauraa, että onko Ruotsissa nyt sitten puitteet kohdillaan kun rikolliset klaanit rehottavat, niin kysyn: ettekö te osaa enää ajatella itse? Edelleen annatte television ajatella puolestanne? Kysymys on pidemmän aikavälin muutoksesta.

        Kun lauma hevosia päästettiin vapauteen eräälle arolle, kesti vuosia, ennenkun niiden hierarkkiset voimasuhteet olivat kunnossa. Vähän väliä tuli tappeluita ja kiistoja, koska ne, jotka eivät ansainneet johtajan paikkaa, pyrkivät muuttamaan voimasuhteita.
        Se on luonnonlaki, jota ei voi muuttaa. Ruotsissa on nyt käynnissä uusi voimasuhteiden asettelu. Kun se on ohi, rikollisuus loppuu, koska voimasuhteet ovat oikein, jos klaanin pääsevät hallitsemaan, mutta silloin myös oikeus alkaa hallita, koska vääryydellä mikään yhteiskunta ei kauaa voi pysyä.
        Kuka on lukenut kirjan "viattomat tappajat"? Suosittelen jokaiselle kaavamaiseen elämään tottuneelle.

        Lauma on hierarkkisesti järjestäytynyt.
        Jos yksilö on mielestään väärällä hierarkian tasolla, hän stressaantuu.
        Ihmisen yhteiskunnissa tämä on jokapäiväinen ilmiö.
        Suurin nykyisistä ongelmista näyttääkin olevan virheellinen suuntautuneisuus,
        tai totaalinen päämäärättömyys.
        Tyydyttämättä jäänyt pätemisen tarve vaurioittaa ihmisen itsetuntoa,
        ja vaikuttaa seurausilmiönä myös ruumiiseen.
        Pienet yhteisöt on luonnollisesti helpompi järjestää sellaisiksi,
        että kaikki sen jäsenet tuntevat olevansa omalla paikallaan. (eräs sosiaalitutkija)

        Ja:
        "Kulttuuriyhteiskunta ei ole mikään perinnölliseen etuoikeuteen perustuva suuri hyväntekeväisyysklubi, johon kaikki ihmiset syntyvät ilmaisjäseniksi ja tasa-arvoisina. Se on ennemminkin maailman työtätekevien ylevä ja alati edistyvä kilta, joka hyväksyy riveihinsä vain niiden ahertajien aateliston, jotka pyrkivät tekemään maailmasta paremman paikan, jotta heidän lastensa ja lastenlastensa olisi myöhempinä aikoina siellä hyvä elää ja edistyä.
        Ja tämä sivilisaation kilta perii korkeat pääsymaksut, pakottaa tiukkaan ja kovaan kuriin, säätää ankarat rangaistukset kaikille toisinajattelijoille ja sopeutumattomille, samalla kun se myöntää vain muutamia henkilökohtaisia vapauksia ja oikeuksia niiden etujen lisäksi, jotka koituvat turvallisuuden lisääntymisestä yhteisiä vaaroja ja rotuun kohdistuvaa tuhon uhkaa vastaan.
        Yhteiskunnallinen yhteenliittyminen on hyödylliseksi havaittu henkivakuutuksen muoto. Useimmat yksilöt ovat siksi valmiit maksamaan nämä vakuutusmaksut, jotka koostuvat itsensä uhraamisesta ja henkilökohtaisen vapauden rajoittamisesta, ja jotka yhteiskunta perii jäseniltään korvaukseksi tästä paremmasta, ryhmän tarjoamasta suojelusta. Nykyinen yhteiskuntamekanismi on lyhyesti sanottuna kokeilun ja erehdyksen kautta syntynyt vakuutusjärjestely, jonka tarkoitus on tarjota jonkinasteista varmuutta ja suojaa sellaista mahdollisuutta vastaan, että palattaisiin ihmisrodun myöhempien aikojen kokemuksille tunnusomaisiin hirveisiin ja antisosiaalisiin yksinäisyyttä edistäviin oloihin."

        Onko niin, että niin kauan kun ruokaa riittää, ja hallitus ei ole halukas muuttamaan rakenteita, muutosta ei ole odotettavissa? Odottaako hallitus, että Ruotsin ongelmat tulevat tänne?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tulee porukoita, jotka vääntävät väkivalloin puitteet kohdilleen."

        Jos joku nyt nauraa, että onko Ruotsissa nyt sitten puitteet kohdillaan kun rikolliset klaanit rehottavat, niin kysyn: ettekö te osaa enää ajatella itse? Edelleen annatte television ajatella puolestanne? Kysymys on pidemmän aikavälin muutoksesta.

        Kun lauma hevosia päästettiin vapauteen eräälle arolle, kesti vuosia, ennenkun niiden hierarkkiset voimasuhteet olivat kunnossa. Vähän väliä tuli tappeluita ja kiistoja, koska ne, jotka eivät ansainneet johtajan paikkaa, pyrkivät muuttamaan voimasuhteita.
        Se on luonnonlaki, jota ei voi muuttaa. Ruotsissa on nyt käynnissä uusi voimasuhteiden asettelu. Kun se on ohi, rikollisuus loppuu, koska voimasuhteet ovat oikein, jos klaanin pääsevät hallitsemaan, mutta silloin myös oikeus alkaa hallita, koska vääryydellä mikään yhteiskunta ei kauaa voi pysyä.
        Kuka on lukenut kirjan "viattomat tappajat"? Suosittelen jokaiselle kaavamaiseen elämään tottuneelle.

        Lauma on hierarkkisesti järjestäytynyt.
        Jos yksilö on mielestään väärällä hierarkian tasolla, hän stressaantuu.
        Ihmisen yhteiskunnissa tämä on jokapäiväinen ilmiö.
        Suurin nykyisistä ongelmista näyttääkin olevan virheellinen suuntautuneisuus,
        tai totaalinen päämäärättömyys.
        Tyydyttämättä jäänyt pätemisen tarve vaurioittaa ihmisen itsetuntoa,
        ja vaikuttaa seurausilmiönä myös ruumiiseen.
        Pienet yhteisöt on luonnollisesti helpompi järjestää sellaisiksi,
        että kaikki sen jäsenet tuntevat olevansa omalla paikallaan. (eräs sosiaalitutkija)

        Ja:
        "Kulttuuriyhteiskunta ei ole mikään perinnölliseen etuoikeuteen perustuva suuri hyväntekeväisyysklubi, johon kaikki ihmiset syntyvät ilmaisjäseniksi ja tasa-arvoisina. Se on ennemminkin maailman työtätekevien ylevä ja alati edistyvä kilta, joka hyväksyy riveihinsä vain niiden ahertajien aateliston, jotka pyrkivät tekemään maailmasta paremman paikan, jotta heidän lastensa ja lastenlastensa olisi myöhempinä aikoina siellä hyvä elää ja edistyä.
        Ja tämä sivilisaation kilta perii korkeat pääsymaksut, pakottaa tiukkaan ja kovaan kuriin, säätää ankarat rangaistukset kaikille toisinajattelijoille ja sopeutumattomille, samalla kun se myöntää vain muutamia henkilökohtaisia vapauksia ja oikeuksia niiden etujen lisäksi, jotka koituvat turvallisuuden lisääntymisestä yhteisiä vaaroja ja rotuun kohdistuvaa tuhon uhkaa vastaan.
        Yhteiskunnallinen yhteenliittyminen on hyödylliseksi havaittu henkivakuutuksen muoto. Useimmat yksilöt ovat siksi valmiit maksamaan nämä vakuutusmaksut, jotka koostuvat itsensä uhraamisesta ja henkilökohtaisen vapauden rajoittamisesta, ja jotka yhteiskunta perii jäseniltään korvaukseksi tästä paremmasta, ryhmän tarjoamasta suojelusta. Nykyinen yhteiskuntamekanismi on lyhyesti sanottuna kokeilun ja erehdyksen kautta syntynyt vakuutusjärjestely, jonka tarkoitus on tarjota jonkinasteista varmuutta ja suojaa sellaista mahdollisuutta vastaan, että palattaisiin ihmisrodun myöhempien aikojen kokemuksille tunnusomaisiin hirveisiin ja antisosiaalisiin yksinäisyyttä edistäviin oloihin."

        Onko niin, että niin kauan kun ruokaa riittää, ja hallitus ei ole halukas muuttamaan rakenteita, muutosta ei ole odotettavissa? Odottaako hallitus, että Ruotsin ongelmat tulevat tänne?

        "Sinä, joka puhuit Jeesuksen ristin tiestä, huomaatko miten kiinnostunut pakkomielteen riivaama väärä profeetta on sinusta?"

        Siinä tapauksessa, että henkilö ei ole sama. Tämä paikkahan on väärintekijöille omiaan - he pysyvät täällä piilossa valheineen, mutta kun sota-/poikkeustila tulee, ja netti pimenee, väärintekijöiden on pakko lähteä ulos, ja hän antaa itsensä ilmi, koska heillä on pakkomielle.
        Sen takia väärä profeetta on täällä, koska häntä ei voitaisi sietää normaalissa yhteiskunnassa. Hänet olisi aikoja sitten päästetty tuskistaan, koska vain terve voi saada luottamusta osakseen, ja yhteiskunnan pystyssä pysyminen perustuu terveydelle, kansan moraalisten terveiden arvojen puolustamiselle ja vakaudelle. Sen takia suomalaiset ja venäläiset pystyvät elämään rinnakkain, koska meidän arvot on samat. Mutta sopeutumattomat on päästetty maahan. Heidän pitäisi oppia meiltä, mutta meidän ei tarvitse oppia heiltä? Mitä juuri sanoin vihollisesta ja kyvystä vastata siihen? Nyt kysytään uusia aseita - ei konekiväärejä ja ohjuksia, vaan yhteiskunnan rakenteiden muuttamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Sinä, joka puhuit Jeesuksen ristin tiestä, huomaatko miten kiinnostunut pakkomielteen riivaama väärä profeetta on sinusta?"

        Siinä tapauksessa, että henkilö ei ole sama. Tämä paikkahan on väärintekijöille omiaan - he pysyvät täällä piilossa valheineen, mutta kun sota-/poikkeustila tulee, ja netti pimenee, väärintekijöiden on pakko lähteä ulos, ja hän antaa itsensä ilmi, koska heillä on pakkomielle.
        Sen takia väärä profeetta on täällä, koska häntä ei voitaisi sietää normaalissa yhteiskunnassa. Hänet olisi aikoja sitten päästetty tuskistaan, koska vain terve voi saada luottamusta osakseen, ja yhteiskunnan pystyssä pysyminen perustuu terveydelle, kansan moraalisten terveiden arvojen puolustamiselle ja vakaudelle. Sen takia suomalaiset ja venäläiset pystyvät elämään rinnakkain, koska meidän arvot on samat. Mutta sopeutumattomat on päästetty maahan. Heidän pitäisi oppia meiltä, mutta meidän ei tarvitse oppia heiltä? Mitä juuri sanoin vihollisesta ja kyvystä vastata siihen? Nyt kysytään uusia aseita - ei konekiväärejä ja ohjuksia, vaan yhteiskunnan rakenteiden muuttamista.

        No höpö höpö.
        Ihan asiallinen kysymys se oli.
        Sinä taas aloitit pitkän saarnasi ja muut höpö höpösi.

        t. se sama profeetta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Sinä, joka puhuit Jeesuksen ristin tiestä, huomaatko miten kiinnostunut pakkomielteen riivaama väärä profeetta on sinusta?"

        Siinä tapauksessa, että henkilö ei ole sama. Tämä paikkahan on väärintekijöille omiaan - he pysyvät täällä piilossa valheineen, mutta kun sota-/poikkeustila tulee, ja netti pimenee, väärintekijöiden on pakko lähteä ulos, ja hän antaa itsensä ilmi, koska heillä on pakkomielle.
        Sen takia väärä profeetta on täällä, koska häntä ei voitaisi sietää normaalissa yhteiskunnassa. Hänet olisi aikoja sitten päästetty tuskistaan, koska vain terve voi saada luottamusta osakseen, ja yhteiskunnan pystyssä pysyminen perustuu terveydelle, kansan moraalisten terveiden arvojen puolustamiselle ja vakaudelle. Sen takia suomalaiset ja venäläiset pystyvät elämään rinnakkain, koska meidän arvot on samat. Mutta sopeutumattomat on päästetty maahan. Heidän pitäisi oppia meiltä, mutta meidän ei tarvitse oppia heiltä? Mitä juuri sanoin vihollisesta ja kyvystä vastata siihen? Nyt kysytään uusia aseita - ei konekiväärejä ja ohjuksia, vaan yhteiskunnan rakenteiden muuttamista.

        Nimenomaan Suomessa odotetaan nyt terveiden luonnollisten ja iloa tuottavien rakenteiden palautusta ennalleen. Ei sen kummempaa.
        On oltu puolivuosisataa eksyksissä ja eksytetty jälkipolvet epämääräisen ja luonnottomaksi muodostuvan tasa-arvon nimissä.

        Mielettömän tasa-arvon, joka toi kansamme jälkeläisille pysyvän ahdistuksen ja stressin . Tasa-arvon nimissä alettiin pinestä kansasta mammuttisuuressa metsä/järviluontomaassa tekemään markkinajumalan orjia. Totaalisesti johtajat ml:n. Vaikka karu muistutus ja kääntymismahdollisuus -90-lamassa annettiin, jatkettiin aletulla polulla. Siltikin, vaikka monet johtajat näyttivät uuden elämäntavan karun lopun.
        Kun tuolloin lapset olisivat vihdoin saaneet olla vanhempiensa seurassa ½ miljoonan henkilön työttömyyden vuoksi, kuulutti median valtaajat hätäänsä ja pelkoansa tasa-arvoidea-romahduksen pelossa. Hätä oli se, että lasten jokaisen on päästävä pian takaisin päiväkotiin ja yhteiskunnan kontolle, jotta vanhemmat saavat rauhassa kodissaan "etsiä työtä". Pysyvä laki "päiväkotioikeus lapselle" pelasti tuolloin Suomen "TASA-arvon".......?
        Luonnotonta, täysin luonnotonta tuollainen vallankäyttö ja valhe-elämän syöttö.


    • Anonyymi

      "t. se sama profeetta"

      Jos sinä olet profeetta, niin tiedät mikä on paholaisen väri. Kerro se.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      250
      2421
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1595
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      74
      1404
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1285
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1202
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1132
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      978
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      81
      962
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      922
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      99
      815
    Aihe