IsoBoob - Merinovilla!

Toisen kerroksen karjatasanteella, viimeistä edellisenä viikonloppuna. Et mahtunut tavarahissiin - hyppäsit alas. Löydät minut privana samalta paikalta.

Tiedotteet olivat tässä ja sitten hengellisiin ilmoituksiin.

John Kellogg. John Kellogg kärsi potenssista. Kerran hänen potenssinsa oli hälyyttävän korkealla ja ambulanssi hälyytettiin. Sairaalassa nurse kokeili käsin hanen potenssinsa ja hänet siirrettiin välittömästi helikopterilla tyksiin. John selvisi tästä koettelemuksesta hengissä ja alkoi kehitellä itseparannusta tähän vaikeaan sairauteen. Hän kehitti Kellogg's Corn Flakesit ja myöhemmin Rice Crispiesit. Näitä syömällä potilaan potenssi pysyi aisoissa tai ainakin aisassa ja näihin suomalaisetkin ovat luottaneet jo sata vuotta. John oli myös johtotehtävissä Seitsemännen Päivän Kirkastuksen Jeesuksen Kristuksen Adventtikirkoss. Hän kannatti rodunjalostusta ja kasvissyöntiä, mutta jäi myöhemmin elämässään kiinni mustista lapsista ja joutui eroamaan kirkosta. Corn Flakesit piti nauttia alunperin ilman puudutusta, koska se oli rangaistus väärästä elämästä.

Poliisihallitus on kieltänyt murha- aseiden käytön poliisiasemilla. Moni murha on jäänyt selvittämättä, kun oikudenkäynnin jälkeen murha- asetta on käytetty esimerkiksi leipäveitsenä paikallisella poliisilaitoksella. DNA on kadonnut ja se olisvoitu nykyteksiikalla selvittää. Tämä vain aasinsiltana Puukko- Mäkiin:
https://www.youtube.com/watch?v=dXf5NKU_Kgg&t=84s

3

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen tälläinen perusjamppa. Elän peruspäivärahalla ja saan perusturvan minimiosan. Musiikissa suosikkini on nuoruudesta asti ollut Maukka Perusjätkä. Olen aina äänestänyt Perussuomalaisia.Minä olen vaatinut perustuslakiin perustavaa muutosta, jotta YK:n peruskirjaa ihmisoikeuksista voitaisiin todella noudattaa. Perusteenani on perustuslakivaliokunan nykyinen, poukkoileva suhtautuminen perusasioihin. Koulutuspohjani on peruskoulu. Talo, jossa asun vuokralla on rakennettu peruskallion päälle. Perusolemukseni on synkkä ja perusoletukseni on, että kaikki menee perustavasti päin honkia. Harrastuksenani käyn katsomassa julkisten rakennusten peruskiven muurauksia. Haaveenani on vielä joskus käydä Perus!

      • Anonyymi

        Aikosin mettä kattooh verontulia Sodankylään kun siellä ihan jostain erityisistä syistä saa uskomattoman hyvät unet.
        Posti toi tänään yli 2000€ lisäveroklapun. Niettä siehen meni se Lapinmaan hinku.

        Merinovillajutuista sain varmuuden siitä, että presidentti Tramp ainakin myöhemmällä iällään alkaa saarnaamaan koronatautia vastaan. Tähän näkyyn vaikutti ehkä itätaivaan Mars tähden kuumanoloiset silmäniskut.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aikosin mettä kattooh verontulia Sodankylään kun siellä ihan jostain erityisistä syistä saa uskomattoman hyvät unet.
        Posti toi tänään yli 2000€ lisäveroklapun. Niettä siehen meni se Lapinmaan hinku.

        Merinovillajutuista sain varmuuden siitä, että presidentti Tramp ainakin myöhemmällä iällään alkaa saarnaamaan koronatautia vastaan. Tähän näkyyn vaikutti ehkä itätaivaan Mars tähden kuumanoloiset silmäniskut.

        Lähetin Trumpille merinovillasta tehdyn maskin. Postin pakettiseurannan mukaan se seilaa edelleenkin edestakasin Helsingin ja Kirkkonummen välillä. Laitoin sen menemään jo kaksi kuukautta sitten. Hienoa, että edes sinulle posti kulkee.

        Tunnen yhden koronalingon, jonka ilmaantuvuusluku oli yli 100 ja kun hän alkoi käyttämään tuota maskia, se putosi nollaan! Merinovilla on antibakteerinen eli se tappaa kaikki pöpöt, paitsi ne hyödylliset.

        Älä huoli veikkonen, jos et pääse pohjoseen revontulija katsomaan. Virvatulet ovat vielä päräyttävämpi ilmestys ja niitä esiintyy milloin missäkin. Asumattomilla seuduilla, yleensä aamuhämärissä. Virvatulen näkeminen on parempaa kuin kuolemanrajakokemus. Voit vaikka hämärässä metsässä laulella näin:

        "Sulle laulan neiti, kesäheinä,
        sydämeni suuri hiljaisuus,
        uskontoni, soipa säveleinä,
        tammenlehvä-seppel vehryt, uus.
        En ma enää aja virvatulta,
        onpa kädessäni onnen kulta;
        pienentyy mun ympär' elon piiri;
        aika seisoo, nukkuu tuuliviiri;
        edessäni hämäräinen tie
        tuntemattomahan tupaan vie."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2477
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      178
      1491
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      100
      1281
    4. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      103
      1201
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1187
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1092
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1065
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1037
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      1020
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      72
      941
    Aihe