SUOMEN ISRAELIN VASTAINEN ÄÄNESTYSKÄYTTÄYTYMINEN YK:SSA Suomi on pääsääntöisesti äänestänyt YK:n

SUOMEN ISRAELIN VASTAINEN ÄÄNESTYSKÄYTTÄYTYMINEN YK:SSA

Suomi on pääsääntöisesti äänestänyt YK:n yleiskokouksessa ja sen toimielimissä Israelin tuomitsevien päätöslauselmien ja päätösten puolesta, mihin me allekirjoittaneet vaadimme muutoksen alla esitetyin perusteluin.

Keskeiset YK:n elimet, jotka ilmaisevat mielipiteensä ihmisoikeuksista ja kansainvälisestä oikeudesta - kuten yleiskokous, ihmisoikeusneuvosto ja naisten asemaa käsittelevä komissio - eivät noudata lainkaan YK:n tasa-arvon ja universaalisuuden (=koskettaa yhtäläisesti kaikkia maita) periaatteita. Alla olevat numerot paljastavat YK: n irrationaalisen pakkomielteen yhtä ainoaa valtiota, Israelia, kohtaan. Jopa ne, jotka pitävät Israelia kritiikkiä ansaitsevana, eivät voi kiistää sitä, että Israelin vastaisten päätöslauselmien määrä tavoittelee jo äärimmäisen valikoivaa asennoitumista. Kun universaaleja standardeja sovelletaan niin valikoivasti, ne lakkaavat olemasta standardeja. Keskittymällä suhteettomasti Israeliin niin äärimmäisessä määrin, YK laiminlyö miljoonien ihmisoikeuksien uhrien ahdingon ympäri maailmaa.

Esimerkkejä YK:n elimien päätöslauselmista (resoluutiot), suluissa kunkin maan tuomitsevien päätöslauselmien määrä (Lähde: https://unwatch.org/database/)

YK:n yleiskokous ajanjakso 2015 - nykyhetki

Israel (94), Iran (4), Korea (5), Syyria (7), Myanmar (3), Venäjä (10), USA (6), muut maat, esim. Kiina, Kuuba, Qatar, Libya, Turkki, Pakistan, Venezuela, Zimbabwe (0)

YK:n ihmisoikeusneuvosto, ajanjakso 2006 - nykyhetki

Israel (90), Syyria (34), Pohjois-Korea (13), Iran (10), Eritrea (10), Venezuela (1), muut maa, esim. Kuuba, Sudan, Kiina, Venäjä, Pakistan, Sudan, Saudi-Arabia, Turkki, Zimbabwe (0)

YK:n naisten asemaa käsittelevä komissio, ajanjakso 2015 - nykyhetki

Israel (4), muut maat, esim. Iran, Saudi-Arabia, Jemen, Pakistan, Syyria, Qatar, Turkki, Mauritania, Egypti, Jordania, Marokko (0)

https://www.adressit.com/israel_aanestys?fbclid=IwAR1YmFoCUINlC97s8drs4atgNEQjyQMLCEO2qd_tD6XXuBdo4XIInGCFIRU#form

16

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Et tainnut ollenkaan ymmärtää mistä aloituksessa on kyse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et tainnut ollenkaan ymmärtää mistä aloituksessa on kyse.

        wannabe zionin jihadistin,
        murhan himosta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et tainnut ollenkaan ymmärtää mistä aloituksessa on kyse.

        MInä ymmärsin täydellisesti. Mutta ymmärrätkö sinä ne syyt mistä johtuu tuo "Israelin vastainen äänestyskäyttäytyminen"? Vai etkö halua uskoa rakkaasta ihannemaastasi mitään pahaa?
        Mitäs jos naapuri tulisi ja rakentaisi talon sinun tontillesi ja tulisi vielä aseen kanssa häätämään sinut pois?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et tainnut ollenkaan ymmärtää mistä aloituksessa on kyse.

        Saako Israel sille luvatun maan?

        https://www.facebook.com/photo?fbid=10158006047888985&set=a.414696838984


      • Katso sinä arabien ihmisoikeus rikkomukset ensin ja syytä sitten vasta Israelia, jos edes on mistä voi syyttää. Ja idollimaasi iran rikkoo ihmisoikeuksia kaikkein eniten eikä sitä yk:ssa tuomita.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et tainnut ollenkaan ymmärtää mistä aloituksessa on kyse.

        Saudi-Arabian entinen vakoojapäällikkö lyö "arabienhallinnon" johtoa


        Abba Eban kertoi kerran, että "arabit eivät koskaan menetä mahdollisuutta menettää tilaisuutta". Tämä pätee enemmän Israelin valtion arabeihin, jotka ovat luoneet oman kuvitteellisen kansallisen kokonaisuutensa ja väittävät olevansa osa muinaista arabimaita, nimeltään "palestiinalaiset". “Palestiinan” liike on pohjimmiltaan kehittynyt maailmanlaajuiseksi taisteluksi Israelin valtion delegointiksi ja Israelin valtion taloudelliseksi eristämiseksi, kunnes he antavat periksi ja luovuttavat osan Holylandista uudelle muodostetulle ”Palestiinan valtiolle”. Tämä on kaikki unelma, jota ei tapahdu. Saudien entinen vakooja ymmärtää miksi. Tämä on lyhyt selitys.

        Israelin valtion arabijohtaja välittää vähemmän omasta itsemääräämisoikeudestaan ​​ja enemmän omasta vallan säilyttämisestä. Lisäksi tärkeimmän vallan säilyttämisen prioriteetin jälkeen arabien johto käyttää mieluummin resurssejaan terrorisoimaan Israelia kuin auttamaan omaa kansaansa. Tämä ei ole vain teoria monista Israelin puolelta. Tämän tunnustaa myös valtaosa arabeista - mutta ei kirjallisesti.

        Kymmenet miljoonat dollarit, jotka virtaavat Palestiinalaishallinnon (PA) kassaan, eivät valuta kadulle arabimiehen luo - ellei mies ole etuyhteydessä johonkin PA: n johtajista. Korruptio on normi. Lähes kaikki hyväksyvät tämän itsestään selvänä. Vaalit voittavat melkein aina suuret enemmistöt, ja harvoin nähdään merkittäviä parannuksia infrastruktuuriin tai palveluihin arabeille PA: n ylläpitämän kaupungin kadulla. Siksi niin monet Israelin kaupungeissa asuvista arabeista haluavat olla Israelin valtion kansalaisia ​​eikä PA: n korruptoituneen johdon alla.

        Palestiinalaishallinnolla oli runsaasti mahdollisuuksia saada tarjouksia jopa 93 prosentilla Israelin sydämestä. Ehud Barak ja Ehud Olmert olivat molemmat halukkaita luovuttamaan myymälän. Mutta molemmat kohtasivat itsepäisiä vastalauseita eivätkä päässeet mihinkään. Saudien entinen vakooja on oikeassa. Mutta jonain päivänä on rauhallinen loppu - kun nuorempi sukupolvi kaataa riittävästi PA: n johtoa, joka hylkää korruption ja ajattelee enemmän kuin Bahrainin ja Arabiemiirikuntien nuoret johtajat.

        https://www.israelunwired.com/saudi-ex-spy-chief-slams-palestinian-leadership/


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et tainnut ollenkaan ymmärtää mistä aloituksessa on kyse.

        Ei kts tajua, kun on muslimi.


    • Anonyymi

      Se johtuu varmaan siitä, kun profeetat haukkuu, evankeliumi haukkuu, koraani haukkuu.
      Mihin koirat karvoistaan.

    • Anonyymi

      Ohhoh ! ... Linkistä lainattua

      "Esimerkiksi Neturei Kartan johtajat osallistuivat vuonna 2006 hallituksen tukemaan holokaustin kieltokokoukseen Teheranissa."

      Tämä on antisemitismia.

    • Anonyymi

      Milloin Suomi tuomitse muslimimaiden naisten sorron?

    • Anonyymi

      Kysyin tätä asiaa jo kauan sitten ulkoministeri Soinilta. Hän vetosi vanhoihin päätöslauselmiin. Nämä päätöslauseet olivat tosin yksipuolisia ja arabiliiton läpi ajamia valheellisia lausuntoja.Euroopan valtiot olivat aina arabien valheiden puolella. EU on aina rohkaissut ja rahoittanut miljardeilla palestiinalaisia epä realistiseen käytökseen. Heille pitäisi sanoa suoraan,ettei lainmukaisen valtion Israelin tuhoaminen tule kysymykseen. Lopettaa avustukset. Jospa he viimein alkaisivat sivistyneesti neuvotellen naapuriensa kanssa Palestiinan valtiosta.

    • Suomella on hyvä linja joka tukee palestiinalaisia ja hyvä niin.

      Luonnollista ja OIKEIN!

      HYVÄ!

    • Anonyymi

      Taitaa olla maapallon ainoa maa, joka on muurein eristetty väkivaltaisuutensa vuoksi.
      Muut katsovat karsaasti eivätkä tee mitään vaikka alkuperäiset asukkaat on ajettu huut hiiteen. Vedetkin viedään tarpeisiin ja muut saavat jos riittää. Rahaa on otettu sieltä jos täältä sotiin vedoten ja vielä Sveitsin pankin tilitkin, joilla ei omistajaa on vaadittu itselle ja saatu USA:n myötävaikutuksella uhkailuin. Saksa on sodan jälkeen lypsetty myös. Aseitten avulla tuota pidetään vain yllä. Karpon ohjelmasta löytyy suomalaisten rauhanturvaajien filmi, jossa juutalaiset ajavat heidän päälleen ylimielisesti naureskellen. Nyt on osat vaihtuneet ja sorretut sortavat kostamalla viattomille.

      • Anonyymi

        Nyt olet tainnut eksyä kommentoimaan johonkin ihan eri keskusteluun kuin mihin luulet kommentoivasi. Tuo ei liippaa edes läheltä tämän keskustelun aihetta, Suomea eikä Israelia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt olet tainnut eksyä kommentoimaan johonkin ihan eri keskusteluun kuin mihin luulet kommentoivasi. Tuo ei liippaa edes läheltä tämän keskustelun aihetta, Suomea eikä Israelia.

        zionistien terrorin,
        aiheuttama ahdistus,
        tais purkautua...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe