Vasemmistoliberaali hurlumhei

Anonyymi

Itsenäisyyspuolueen kannattaa havaita seuraava ilmiö ja määritellä suhteensa siihen. Kenties jopa käsitteenmäärittelyyn riittää työsarkaa. Amerikassa tämän ilmiön edustajat tunnetaan yksinkertaisesti nimellä "Liberals" tai "Left", joskus myös "Radical Democratic Left". Suomeksi puhuttaessa samasta aatejärjestelmästä olen käyttänyt sanaa vasemmistoliberalismi. Kun kuulemme puhuttavan tästä ideologiasta, siitä käytetään erilaisia karkeita, kansanomaisia termejä, jotka eivät ole mielestäni riittävän tarkasti kuvaavia aikamme johtavalle valtioaatteelle vasemmistoliberalismille: punavihreät, marksilaiset; kulttuurimarksistit - tms. Tämä radikaali vasemmistoliberaali - ja marksilainen - aatesuunta alkoi Yhdysvalloista 1970-80-luvulla, siis se alkoi tuolloin saavuttaa asemia maan hallinnossa.

Anyways, vasemmistoliberalismi on se vasemmiston äärisuuntaus, joka lyö kättä globalistisen suurteollisuuden kanssa. Ei ole outoa, että yhtiöt liputtavat sateenkaarikansan, BLM:n, marksilaisen feminismin, monikultturismin, ilmastohumpan -ym. puolesta. Tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden sijasta tämän hurlumhein taustalla on alusta alkaen vaikuttanut sellaisia porukoita kuin Weather Underground ja Antifa. Vasemmistoliberaalit harjoittavat kovaa painostustoimintaa ja suoraa väkivaltaa, samalla kun markkinoivat itseään ihmisoikeuksien, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnuslausein. Tämä suvaitsevaisto kaikkine "vähemmistöjen ja naisten aseman parantamisineen" pyrkii tuhoamaan kaikki sellaiset eri kansanryhmien edustajat, jos nämä esittävät jotain muuta kuin vasemmistoliberaalia politiikkaa. Tämä on hiukan kummallista. Vasemmistoliberaali hurlumhei ei anna edustamiensa tahojen ajatella itsenäisesti. Logiikan ja standardien puute on leimallista radikaalille vasemmistolle.

Eräs teoria vasemmistoliberalismin nousulle ja vallanpitäjien sekä valtamedian sille antamalle tuelle on se, että kun kansallisvaltion ja kansalaisten kokonaisetua ei enää voi - ei siis haluta - käsitellä konkreettisina kysymyksinä, annetaan korvikkeeksi mielenosoituspolitiikkaa. Työllisyys, talous, verotus, palkat -ym. jäävät ilmastohumpan, "ihmisoikeuksien" ja sateenkaarten varjoon. Vasuriliberalismia käytetään sumuverhona vaikeiden koko kansakuntaa koskettavien ongelmien sivuuttamiseksi.

Ilmastohumppa on edelleen yksi osuus siitä, missä kohtaa liberaali laitavasemmisto ja globalistinen suurpääoma korruptoimine poliitikkoineen kättelevät.

Tasapainon puolesta todettakoon, että hyväksymme kaikki perinteisen KLASSISEN LIBERALISMIN tasa-arvon ja kansalaisoikeuksien periaatteet, toteamme samalla, että niissä on myös parantamisen varaa esimerkiksi sananvapauden ja kansanvallan toteutumisen kohdalta.

Lyhyesti Euroneuvostoliiton jäsenyydestä, jota niin ikään kannattavat yksissä tuumin sekä puheena oleva
vasemmiston suuntaus että äärikapitalismi:
1. EU ottaa enemmän kuin antaa.
2. Se, jonka se antaa, on saatavilla myös ulkopuolelta.

Tällainen avaus aiheeseen, ja haasteeseen, johon on vastattava tasapainon puolesta.

Euroskeptikko

3

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On kovin surullista että ihmiset ovat niin vieraantuneet todellisuudesta etteivät enää käsitä mikä on ongelmana. IPU perustettiin siksi että Suomessa ei enää ollut yhtäkään puoluetta joka toimii Kansantalouden hyväksi. Huomasimme mitä EU oli tehnyt ja miksi.EUn johtajien päämääräksi oli tullut suuryritysten tukeminen ja kansan aliarvioiminen. Tämä on pilannut työnteon mahdollisuudet aloilla joita nytkin tarvitaan,saati tulevaisuudessa.Tätä ei ratkaise aatteet vaan lait ja politiikka joka toimii.
      Vasemmistolaisuus on hyvä asia työntekijöille jos se pystyy luomaan työpaikkoja ja pitämään ympäristön kunnossa. Nythän se on keskittynyt tuhoamaan ne molemmat aivan samoin kuin kapitalistien joukko.Rahan himo on johtanut aatteet samalle apajalle jota pörssi pyörittää EKPn johdolla.Siksi nykypuolueet ovat niin EU-myönteisiä ja kaikkia uudistuksia vastaan.Onneksi luonto pistää kaikki lopulta järjestykseen eikä kysy kansan mielipidettä jota voidaan ostaa rahalla vaaleissa.
      Ipulaisten päämäärä on edelleen sama. Me pyrimme turvaamaan ihmisten elämän myös tulevaisuudessa. Tätä vallassa olevat eivät hyväksy,joka osoittaa niiden tyhmyyden konkreettisesti.Ilmastonmuutos juuri tuhoaa elämisen edellytykset koska pienetkin muutokset tekevät planeetan asuinkelvottomaksi. Tämä pörssiporukkaa ei huoleta,vaikka juuri raha on tuhon syy.Sitä näet tehdään siten että ympäristö siitä kärsii.
      Suomessa bioenergian varaan vannominen johtaa vääjämättä hengitysilman täydelliseen pilaantumineen ja terveyskatastrofiin. Auton takia ei kannata hirttää itseään.Tässä ei siis ole kysymys sosialismista eikä muusta hölynpölystä vaan henkiinjäämisestä ja terveydestä.Järkevä talous perustuu työhön joka ei tuhoa ympäristöä. Sen kaupunkipuolueet ovat unohtaneet.

    • Anonyymi

      Heh, tossa oli yksi blogi joka valotti ihan samaa ilmiötä ... toi hienosti esiin olkiukkoilun ja tahallisen väärinymmärtämisen ja muunkin sekoilun... Kysehän on oikeestaan siitä, että oikeisto-vasemmisto akseli on vanhentunut. Pitäisi kuulemma puhua Liberaali-Konservatiivi akselilla...
      https://romahdusteoria.blogspot.com/
      löysin vielä linkin..

      • Anonyymi

        Kysymyksessä on korruptio jolla puolueet kalastavat äänestäjiä yritysten rahoilla. Sitten eduskunnasta käsin jatketaan äänestäjien lahjomista yhteiskunnan varoilla kaiken kattavan tukiaisrahan voimin. Näin raha muuttuu tärkeämmäksi kuin asiat jotka voidaankin sitten täysin unohtaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe