Vasemmistoliberaali hurlumhei

Anonyymi

Itsenäisyyspuolueen kannattaa havaita seuraava ilmiö ja määritellä suhteensa siihen. Kenties jopa käsitteenmäärittelyyn riittää työsarkaa. Amerikassa tämän ilmiön edustajat tunnetaan yksinkertaisesti nimellä "Liberals" tai "Left", joskus myös "Radical Democratic Left". Suomeksi puhuttaessa samasta aatejärjestelmästä olen käyttänyt sanaa vasemmistoliberalismi. Kun kuulemme puhuttavan tästä ideologiasta, siitä käytetään erilaisia karkeita, kansanomaisia termejä, jotka eivät ole mielestäni riittävän tarkasti kuvaavia aikamme johtavalle valtioaatteelle vasemmistoliberalismille: punavihreät, marksilaiset; kulttuurimarksistit - tms. Tämä radikaali vasemmistoliberaali - ja marksilainen - aatesuunta alkoi Yhdysvalloista 1970-80-luvulla, siis se alkoi tuolloin saavuttaa asemia maan hallinnossa.

Anyways, vasemmistoliberalismi on se vasemmiston äärisuuntaus, joka lyö kättä globalistisen suurteollisuuden kanssa. Ei ole outoa, että yhtiöt liputtavat sateenkaarikansan, BLM:n, marksilaisen feminismin, monikultturismin, ilmastohumpan -ym. puolesta. Tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden sijasta tämän hurlumhein taustalla on alusta alkaen vaikuttanut sellaisia porukoita kuin Weather Underground ja Antifa. Vasemmistoliberaalit harjoittavat kovaa painostustoimintaa ja suoraa väkivaltaa, samalla kun markkinoivat itseään ihmisoikeuksien, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnuslausein. Tämä suvaitsevaisto kaikkine "vähemmistöjen ja naisten aseman parantamisineen" pyrkii tuhoamaan kaikki sellaiset eri kansanryhmien edustajat, jos nämä esittävät jotain muuta kuin vasemmistoliberaalia politiikkaa. Tämä on hiukan kummallista. Vasemmistoliberaali hurlumhei ei anna edustamiensa tahojen ajatella itsenäisesti. Logiikan ja standardien puute on leimallista radikaalille vasemmistolle.

Eräs teoria vasemmistoliberalismin nousulle ja vallanpitäjien sekä valtamedian sille antamalle tuelle on se, että kun kansallisvaltion ja kansalaisten kokonaisetua ei enää voi - ei siis haluta - käsitellä konkreettisina kysymyksinä, annetaan korvikkeeksi mielenosoituspolitiikkaa. Työllisyys, talous, verotus, palkat -ym. jäävät ilmastohumpan, "ihmisoikeuksien" ja sateenkaarten varjoon. Vasuriliberalismia käytetään sumuverhona vaikeiden koko kansakuntaa koskettavien ongelmien sivuuttamiseksi.

Ilmastohumppa on edelleen yksi osuus siitä, missä kohtaa liberaali laitavasemmisto ja globalistinen suurpääoma korruptoimine poliitikkoineen kättelevät.

Tasapainon puolesta todettakoon, että hyväksymme kaikki perinteisen KLASSISEN LIBERALISMIN tasa-arvon ja kansalaisoikeuksien periaatteet, toteamme samalla, että niissä on myös parantamisen varaa esimerkiksi sananvapauden ja kansanvallan toteutumisen kohdalta.

Lyhyesti Euroneuvostoliiton jäsenyydestä, jota niin ikään kannattavat yksissä tuumin sekä puheena oleva
vasemmiston suuntaus että äärikapitalismi:
1. EU ottaa enemmän kuin antaa.
2. Se, jonka se antaa, on saatavilla myös ulkopuolelta.

Tällainen avaus aiheeseen, ja haasteeseen, johon on vastattava tasapainon puolesta.

Euroskeptikko

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On kovin surullista että ihmiset ovat niin vieraantuneet todellisuudesta etteivät enää käsitä mikä on ongelmana. IPU perustettiin siksi että Suomessa ei enää ollut yhtäkään puoluetta joka toimii Kansantalouden hyväksi. Huomasimme mitä EU oli tehnyt ja miksi.EUn johtajien päämääräksi oli tullut suuryritysten tukeminen ja kansan aliarvioiminen. Tämä on pilannut työnteon mahdollisuudet aloilla joita nytkin tarvitaan,saati tulevaisuudessa.Tätä ei ratkaise aatteet vaan lait ja politiikka joka toimii.
      Vasemmistolaisuus on hyvä asia työntekijöille jos se pystyy luomaan työpaikkoja ja pitämään ympäristön kunnossa. Nythän se on keskittynyt tuhoamaan ne molemmat aivan samoin kuin kapitalistien joukko.Rahan himo on johtanut aatteet samalle apajalle jota pörssi pyörittää EKPn johdolla.Siksi nykypuolueet ovat niin EU-myönteisiä ja kaikkia uudistuksia vastaan.Onneksi luonto pistää kaikki lopulta järjestykseen eikä kysy kansan mielipidettä jota voidaan ostaa rahalla vaaleissa.
      Ipulaisten päämäärä on edelleen sama. Me pyrimme turvaamaan ihmisten elämän myös tulevaisuudessa. Tätä vallassa olevat eivät hyväksy,joka osoittaa niiden tyhmyyden konkreettisesti.Ilmastonmuutos juuri tuhoaa elämisen edellytykset koska pienetkin muutokset tekevät planeetan asuinkelvottomaksi. Tämä pörssiporukkaa ei huoleta,vaikka juuri raha on tuhon syy.Sitä näet tehdään siten että ympäristö siitä kärsii.
      Suomessa bioenergian varaan vannominen johtaa vääjämättä hengitysilman täydelliseen pilaantumineen ja terveyskatastrofiin. Auton takia ei kannata hirttää itseään.Tässä ei siis ole kysymys sosialismista eikä muusta hölynpölystä vaan henkiinjäämisestä ja terveydestä.Järkevä talous perustuu työhön joka ei tuhoa ympäristöä. Sen kaupunkipuolueet ovat unohtaneet.

    • Anonyymi

      Heh, tossa oli yksi blogi joka valotti ihan samaa ilmiötä ... toi hienosti esiin olkiukkoilun ja tahallisen väärinymmärtämisen ja muunkin sekoilun... Kysehän on oikeestaan siitä, että oikeisto-vasemmisto akseli on vanhentunut. Pitäisi kuulemma puhua Liberaali-Konservatiivi akselilla...
      https://romahdusteoria.blogspot.com/
      löysin vielä linkin..

      • Anonyymi

        Kysymyksessä on korruptio jolla puolueet kalastavat äänestäjiä yritysten rahoilla. Sitten eduskunnasta käsin jatketaan äänestäjien lahjomista yhteiskunnan varoilla kaiken kattavan tukiaisrahan voimin. Näin raha muuttuu tärkeämmäksi kuin asiat jotka voidaankin sitten täysin unohtaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1265
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      91
      1170
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1092
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      980
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      877
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      761
    Aihe