Kaupungin ajojahti jatkuu! Joko Maccarin palkkasaatavat on maksettu?

Anonyymi

Taas tuli oikeuslaitoksen päätös demareiden aloittamassa ajojahdissa Maccarin asiassa. Kielteinen julkisuus jatkuu ja jatkuu. Palkkasaatavat on jo tuomittu maksuun. Joko ne on maksettu?

Hölmöily jatkuu, kun ostetaan kalliilla ulkopuolisia lääkäripalveluja ja omasta takaa on olemassa taitava ihminen, joka on lomautettuna. Palvelut ei ole ainakaan paremmat ja rahaa kuluu paljon enemmän. Se on sitä demareiden taloudenhoitoa.

Sitoutumattomat valtuustoon.

28

613

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt tais Makkari hävitä jutun.

    • Anonyymi

      Antakaa sille makkarille sitä rahhoo kun se on ilman sitä rahhoo.

    • Anonyymi

      Kerrataan:
      - Maccari ei ollut syyllistynyt mihinkään tuomittavaan rikokseen. Teko oli vähäinen.
      - Maccari oli irtisanottu laittomasti. Hänelle pitää maksaa palkkasaatavat viime vuoden loppuun asti.
      - Uuden tuomioistuimen päätöksen mukaan. Maccari on palkkasaatavien määräytymisajan jälkeen ollut mahdollista lomauttaa. Viisasta se ei ole, mutta mahdollista.

      Tämä ajojahti alkoi, kun perusturvajohtaja ja perusturvalautakunta, silloin puhennjohtaja Putte Lindströmin johdolla lähtivät savustamaan Maccaria ulos tekaistuin syin. Syyt oli todistettavasti tuomioistuin todennut vähäisiksi. Harmillista Hangon kannalta, koska Maccarin aikana Terkkarissa sai palvelua ja kustannukset laski, jopa alle budjetin. Ei kelvannut demareille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ohoh miten se nyt silleen??eikö oikeus taipunut hankolaisen mahtimiehen tahtoon,kyllä nyt menee rennietä ja paljon ennen kun uni tulee kavanderilla silmään seuraavan kerran

    • Anonyymi

      Kaupunki joutuu maksamaan Maccarille 440.000 ja Kavander henkilökohtaisesti 1.500 euroa. Sellainen ajojahti.

      Kuka ottaa vastuun kaupungin lähes 0,5 miljoonan euron korvauksesta ilman työvastinetta?

      Demarit ja perusturvajohtaja aloittivat ajojahdin tekaistuin syin,

      Sitoutumattomat valtuustoon, että tällainen puolueiden hiekkalaatikkoleikki loppuu. Asioiden hoitamiseen ei tarvita minkään puolueen ohjeistusta vaan tervettä järkeä.

      Terve järki puuttuu ryhmäpäätöksissä, joissa kaikki ryhmän jäsenet pakotetaan äänestämään päsmärin mielipiteen mukaan vaikka itse olisi toista mieltä. Se ei ole demokratiaa.

      Sitoutumattomille pitkä ehdokaslista ja valtuustoon enemmistö!

    • Anonyymi

      Kalliiksi tuli veronmaksajille tällainen harjoitus. Maallikkopäättäjät kun veivät ei makseta linjausta eteenpäin ja kaupungin viranhaltijalla ei ollut riittävää juridista osaamista asiassa pelin viheltämiseksi poikki, niin päätös oli sitten tällainen. Rollemainen änkyröinti kävi yksityishenkilölle kalliimmaksi kuin Rollelle koskaan. Hyvä että lääkäri saa palkkasaatavansa.

      • Anonyymi

        Rolle ei änkyröi. Rolle on hankolaisten sankari, joka puolustaa hankolaisten parasta. Ei Rolle ole ollut Maccarin ajojahdissa. Ne on aivan muut miehet ja naiset, demarit etunenässä. Putte Lindströn oli vielä perustusvalautakunnan johdossa, kun ajojahti alkoi, Kukaan demareista ei uskaltanut vastustaa. Ei kukaan. Demarerille lasku 440.000 euroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rolle ei änkyröi. Rolle on hankolaisten sankari, joka puolustaa hankolaisten parasta. Ei Rolle ole ollut Maccarin ajojahdissa. Ne on aivan muut miehet ja naiset, demarit etunenässä. Putte Lindströn oli vielä perustusvalautakunnan johdossa, kun ajojahti alkoi, Kukaan demareista ei uskaltanut vastustaa. Ei kukaan. Demarerille lasku 440.000 euroa.

        täähän on demareille pieni voitto nyt on taas yksi syy ottaa lainaa ei sen takia että se olisi kaupungille positiivista vaan se on valitettavasti heidän ainoa kyky tehdä jotain.Demarit=hangon syöpä













        ja se tulee päättymään todella surullisesti


    • Anonyymi

      Kun lukee lehtiä, niissä kirjoitetaan, että miksi kaupunki ei muuttanut/korjannut päätöstä oikeaksi. Tällöin ei olisi ollut velvoitetta maksaa palkkaa näin pitkältä aikaa. Nyt kaupungin juristi on tunaroinut, ottamatta kantaa koko juttuun muuten.
      Ja demarivetoinen perusturva.

      • Anonyymi

        Missä muualla voi yrittäjä saada käteensä tällaisen vuokrasopimuksen. Sopimus
        jatkuu vuokra-ajan päätyttyä ilman erillistä käsittelyä, mikäli epäselvyyksiä
        vuokrasopimuksen suhteen on niin ne käsitellään raastuvan-oikeudessa, sopimus
        voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle ( myydä) vuokra-oikeuden haltijan toimesta.
        Vuokra 500e indeksiin sidottuna ja sisältää 3-5 kpl venepaikkoja. Eli tuolla
        sopimuksella tekee jo tumpelokin tiliä. Näin Hangossa toimitaan.


    • Anonyymi

      Miettikää... lähes puolen miljoonan suoritus kattoon syljeskelystä. Mahtaa asianosainen vihellellen kulkea kaupungin kaduilla.

    • Anonyymi

      tämä 500000e hoidetaan lainarahalla eli se ei maksa kaupunkilaisille mitään (demari logiikkaa)

    • Anonyymi

      Tällaisista sotkuista päästään vain, jos ja kun ja valitaan valtuustoon keväällä sitoutumattomia viisaita. Asioiden hoitaminen on nääs aivan eri asia kuin politikointi. Puoleisiin kahlehditut ajavat vain omaa agendaansa, joka saattaa olla päätetty Helsingissä. Ei Hangon asioiden hoitamiseen tarvita Helsingin herroja.

      Sitoutumattomat hoitavat asioita järjellä ja uskaltavat äänestää omantunnon mukaan joka asiasta. Se on demokratiaa ja viisautta.

      Pitkä lista sitoutumattomia ehdokkaita, niin kaikki kääntyy paremmaksi. Ei ainakaan huonommin voi mennä. Se on ainakin tullut jo selväksi.

      • Anonyymi

        Suurin osa demareista maccarin puolella koten älkää jauhako paskaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa demareista maccarin puolella koten älkää jauhako paskaa.

        demarit on silläpuolella millä käsketään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa demareista maccarin puolella koten älkää jauhako paskaa.

        Niinhän sinä sanot. Yrität nyt kääntää takkia ja siirtyä voittajien puolelle. Jos demarit olisi olleet Maccarin puolella, niin ajojahtia ei olisi syntynyt.


    • Anonyymi

      Olisikohan aiheellista tutkia Kavanderin mielenterveys kun ei käsitä että korkein instanssi on jo asiasta tehnyt päätöksen ja edelleenkin selittää että Hangon ei tarvitse maksaa?

    • Anonyymi

      Perkeleen Kavander pitäisi laittaa omista rahoistaan maksamaan kaikki perusteettomat oikeudenkäynnit ja perusteettoman irtisanomisen palkkasaatavat ei niitä pitäisi Hangon veronmaksajien maksettaviksi laittaa.

    • Anonyymi

      Alkoiko juttu todella siitä että Putte ja Jouko eivät saaneet ollessaan vuodeosastolla tuttia yöksi?

    • Anonyymi

      "Sen minkä taakseen jättää, sen edestä löytää." Perusturvajohtaja oli esittelijä. En luota häneen. Hän halusi "demarimaisesti" ulkoistaa ja Maccari ei. Vielä Putten kielipolitiikka päälle. Eikö ole parempi saada hoitoa kuin puoskarointia på svenska tai ei hoitoa ollenkaan? Ei kelvannut demareille. Eiköhän ne Terveystalon lekurit ole kielipuolia nytkin.

      500.000 euroa meni ja enemmänkin, kun piti maksaa kalliille ulkoistetuille. Hyvä ihminen, Maccari, joka järjesti toimivat palvelut halvemmalla kuin budjetti, pistettiin roviolle ja häpeäpaaluun. Onko demarit pyytäneet häneltää julkisesti anteeksi, kun julkisesti ovat myös haukkuneet häpeällisesti ja valheellisesti? Onko pyydetty anteeksi?

      Kuulemma Kavanderilla on vieläkin piikki takamuksessa asian suhteen. Oikeuslaitos asetti Kavanderille henkilökohtaisen laskun. Tuomittiinko maksamaan myös korvausta henkisestä ahdistelusta?

    • Anonyymi

      Joko Maccarin velka on maksettu vai maksattaako Kavander 18%:n? viivästyskorkoja lisäksi? Se tekee jotain 7000 euroa joka kuukausi lisää. Se ei hetkauta Kavanderin klaania vaan jatkavat pelittämistä Trumpin tapaan, joka ei hyväksi vaalitappiota. Voiton hetkellä on hienoa olla voittaja, mutta tappion hetkellä tulee ihmisen luonto esiin.

    • Anonyymi

      Vaietaanko tämä megaluokan juttu kuoliaaksi eli veronmaksajat hoitavat? Vai se, jonka mörhöilystä on alunperin kysymys?

      • Anonyymi

        demarit aloittivat maccarin ajojahdin tekaistuin syin, jotka eivät kantaneet edes "hovissa".


    • Anonyymi

      Missä on julkinen anteeksipyyntö, demarit? Olette edelleen ajojahtaajia.
      Maccarin panettelu kaatui hovissa. Syyttelystä kirjoiteltiin lehdissä, mutta eipä ole syyttömyydestä kirjoitettu eikä pyydetty lynkkausta anteeksi. Hävetkää demarit!
      Palkkoja ei ole vieläkään maksettu. Palkkavelka juoksee korkea, perkele! Kuka jarruttaa? Onko demaripomo, joka sotkeentuu virkamiesten tekemisiin, ylittää valtuutensa ja tehtäväkuvansa monenkertaisesti? Eikö puoluetoverit saa kuriin? Häpeäksi Hangolle, häpeäksi puolueelle.

    • Anonyymi

      Joko on maksettu vai vieläkö viivästyskorot juoksevat? Rahaa on... itsepäisyys ja hölmöys kukoistaa. Korot ovat kuukaudessa enemmän kuin koululaisten lautatavara, jota ei ole teknisiin töihin varaa ostaa... Perkele!

    • Anonyymi

      ei kuntalaisten kannata olla tämän takia huolissaan Maccari saa kyllä saatavansa ja ne ei kustanna kuntalaisille mitään kun se hoidetaan lainarahalla (suurta demari ajattelua) miten ihmiset vielä viittii uskoa tähän demari shittiin ei siinä ole päätä eikä häntää silti jotkut vaan uskollisesti äänestää näitä torvia.

    • Anonyymi

      Muistin virkistämiseksi. KHO ei ole ottanut kantaa miksi Kaupunki ja McDonalds,in tiet kulkivat eri suuntiin, vaan (ja ainoastaan) ettei irtisanomismenetelmä ollut laillista - "Korkein hallinto-oikeus päätti, että valtuusto 2015 irtisanoessaan Mcdonaldin oli menetellyt laittomasti".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4274
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1799
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe