Aihe

Salisburyn myrkkyisku -sarja netflixissä-pakko katsoa...

Anonyymi

..kuten oli tsernobylin tragediasta tehtykin.
Myrkkyiskusta tehty sarja näyttää mitä on kun rauhanomaiseen maahan tehdään biologisen aseen kanssa sotilaallinen isku. Salamurhataan venäjän kansalaisia ja samalla aiheutetaan kokonaiselle kaupungille valtava vaara. Useat saivat altistuksen myrkystä.
Lontooseen aiemmin tehty salamurha-isku Polonium ydinjäte myrkyllä, sekin Putinin määräyksestä. Novishok myrkky isku viimeisempänä, se tehtiin Venäjällä.

Venäjällä on sotilas käytössä biologisia aseita. Venäjän johto ,myös salamurhannut ihmisiä tavanomaisin keinoin euroopassa.

Miten Nato ja Suomikin voi iskeä takaisin , kun tällainen hirveä ,massatuho isku tehdään?
Venäjä pitää eristää kaikesta länsimaisesta yhteistoiminnasta, kaupasta. Suomen olisi liityttävä Natoon. Venäjä haihattelee paluusta aikaan, jota ei ole ollut olemassakaan. Venäjän suuruuden aika on tulevaisuudessa, jossa KGB konstaapelit eivät tuhoa maan kehitystä.

Suomen meppien ei pidä ehdottomasti antaa viestiä siitä, että biologisin asein tehdyt murhat voidaan sallia, kuten SDP mepit ja keskustan meppi teki EU myrkkyäänestyksessä. Demari puhui jopa niin, että "se ei ole Suomen ulkopolitiikan mukaista"...

26

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Länsi ei myrkyillä pelaa. Putinia vastaan ei auta muu kuin polonium.

  • Anonyymi

   Nasset pitävät sepitteitä totena. Ilmankos täällä esiintyy niin vääristynyttä kuvaa todellisuudesta.

  • Anonyymi

   Sama sarja näkyy YLEllä ja kertaa sen tapahtumia ja heti huomasi että se poikkesi tositapahtumista jo heti alkuun monissa kohdissa ja monissa kohdin kerrottiin myrkkyä olleen siellä missä sitä ei todellisuudessa ei olllut. Sarja yrittää pitää tuloksettomia tutkimuksia hengissä ainakin siltä osin mitkä viittaa Venäjän syyllisyyteen.

   • Anonyymi

    Löytyykö yleareenasta?


  • Anonyymi

   Koko sarjaa ei ole edes olemassa. Ressukka trollin aloitus ja omat vastaukset olisi moderaation syytä poistaa heti.

  • Anonyymi

   Venäjä on vaipunut pimeään keskiaikaan,ei mikään sivistysvaltio murhaa ihmisiä,banaanivaltiot tekevät niin

  • Anonyymi

   BBC:n suuri draamahitti Salisburyn myrkytykset on tositapahtumiin pohjautuva, koskettava ja realistinen kuvaus ihmisten pahimmista peloista ja viranomaisten sankaruudesta suuronnettomuuden keskellä. Maaliskuussa 2018 kaksi ihmistä tuupertuu puiston penkille Salisburyn kaupungissa. Kuinka venäläinen kaksoisagentti Sergei Skripal tyttärineen voi joutua murhayrityksen kohteeksi Britanniassa keskellä kirkasta päivää? (The Salisbury Poisonings. Tuotanto: Dancing Ledge Productions, BBC. Britannia 2020.)

   Ei siis mitään tekemistä netflixin kanssa. Ja Tsernobyl oli HBO:n sarja.

   Pietarissa ei bändi tiedä mistään mitään.

  • Anonyymi

   Valtiolliset toimijat ovat pyrkineet järjestelmällisesti salailemaan asioita aina oppositiojohtaja Boris Nemtsovin murhasta ja malesialaisen MH17-matkustajakoneen alasampumisesta Itä-Ukrainassa entisen sotilastiedustelu-upseerin Sergei Skripalin ja tämän Julija-tyttären sekä Pussy Riot -aktivisti Pjotr Verzilovin myrkytykseen.

   Samalle listalle voi lisätä myös kolumnisti Oleg Kašinin.

   Venäjän vallanpitäjistä kriittisesti kirjoittava toimittaja hakattiin kotiovellaan henkihieveriin kymmenen vuotta sitten. Hän selvisi iskusta vaivoin koomaan vaivuttamisen, leikkausten ja pitkällisen kuntoutuksen jälkeen.

   Silloinen presidentti Dmitri Medvedev otti tutkinnan erityiseen valvontaansa heti samana päivänä. Murhayrityksenä tutkitun hyökkäyksen käsittely lakkautettiin viiden vuoden päästä ilman, että pahoinpitelyn tilaajaa saatiin oikeuden eteen.

   Toimittaja Oleg Kašin epäilee, että häneen kohdistuneen hyökkäyksen takana oli Pihkovan alueen silloinen kuvernööri Andrei Turtšak. Nykyään tämä toimii senaattorina ja Venäjän parlamentin ylähuoneen varapuheenjohtajana.

   Muiden tapausten takana Kremlistä riippumaton media on nähnyt milloin Tšetšeniaa johtavan Ramzan Kadyrovin tai Venäjän puolustusministeri Sergei Šoigun, milloin trollitehtaastaan tunnetun "Putinin kokin" eli suurliikemies Jevgeni Prigožinin, milloin jonkun muun.

   Alexei Navalnyi tuotiin Berliiniläiseen sairaalaan 22. elokuuta
   Aleksei Navalnyi tuotiin berliiniläiseen sairaalaan 22. elokuuta.Clemens Bilan / EPA
   Kašinin mielestä ei ole edes oikeastaan väliä, tiesikö Putin etukäteen Navalnyin myrkytyksestä tai muista kohua herättäneistä tapauksista. Jos jokaisen iskun tilaaja jää löytämättä ja vaille rangaistusta, vastuu siirtyy tekijöitä suojelevalle järjestelmälle.

   – Päästäessään rikolliset vastuusta Putin ottaa vastuun teoista itselleen, Kašin kirjoittaa.

   Lue tästä, kuinka useita Putinin kriitikoita on myrkytetty tai ammuttu vuosien varrella.

   Venäjän oppositio vaatii Navalnyin tapauksen tutkimista ja syyllisten saattamista vastuuseen.

   Samaa vaaditaan myös länsimaissa. Saksan liittokansleri Angela Merkelin lisäksi asiaan on kiinnittänyt huomiota esimerkiksi EU:n ulkoasiain edustaja Josep Borrell.

   Kahden vuosikymmenen ajan Venäjällä jatkunut vaikutusvaltaisten tekijöiden rankaisematta jättäminen ei anna toivoa Navalnyinkaan tapauksen selvittämisestä.

   Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov ei näe vielä syytä sille, että Venäjän vakavia rikoksia tutkiva komitea aloittaisi Navalnyin tapauksesta rikostutkinnan.

   – Se on tyhjää melua, Peskov kommentoi asiaa (siirryt toiseen palveluun) tänään tiistaina.

   Navalnyia vastaan on sen sijaan aloitettu rikostutkinta lukuisia kertoja. Tutkintakomitea avasi viimeisimmän kesällä (siirryt toiseen palveluun) epäillystä neuvostoveteraanin kunnianloukkauksesta. Navalnyi oli arvostellut Twitterissä (siirryt toiseen palveluun) vanhuksen käyttämistä perustuslakiuudistusta puoltavassa mainosvideossa.

  • Anonyymi

   Kyllä venäjän kemiallisella aseella isku Nritanniaan aiheutti valtavan sotkun kaupunkiin

   • Anonyymi

    Siis Britanniaan


   • Anonyymi

    Venäjällä ei ole kemiallisia aseita mutta Britannialla on ihan lähellä Salisburya Porton Downissa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjällä ei ole kemiallisia aseita mutta Britannialla on ihan lähellä Salisburya Porton Downissa

    Ja sillä poliisina esiintyneellä myrkyttäjällä hajuvesipullossa novitsokkia. No se "kuoli" sitten itte.

    Teatteri Britannia esitti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja sillä poliisina esiintyneellä myrkyttäjällä hajuvesipullossa novitsokkia. No se "kuoli" sitten itte.

    Teatteri Britannia esitti.

    Joko olet katsonut ?
    Täältä löytyy:
    https://areena.yle.fi/1-50513348


  • Katsoin tuon sarjan Areenasta ja täytyy sanoa, että vaikuttava sarja, joka kuvasi realististisesti yhteisön taistelua tuota hirmuista kemiallista asetta vastaan. Myrkkyiskun vaikutus tavalliseen kansaan oli paljon laajempi kuin mitä pelkästään lehtiä seuraamalla olisi voinut päätellä. Venäjän syyllisyyttä tuohon iskuun ei sarjassa paljon korostettu, mutta toki se tuli siinä selvästi esille.

   • Anonyymi

    Minä katsoin myös ,avaa muuten silmät asialle,venäjän kemiallisella aseella isku Britanniaan olisi saanut antaa kovemmat sanktiot sotakiimaiselle venäjälle


  • Anonyymi

   ..ok,ok YLE pakko tv esittää. Mutta erinomaisen hyvin tuo esiin mitä Venäjän johto tekee ja voisi tehdä. Todella kammottavaa...

  • Anonyymi

   Haavisto sanoo, että pakotteiden perusteena on erityisesti kaksi raskauttavaa tekijää.

   – Se, että tällaista kiellettyä Novitshok-ryhmään kuuluvaa myrkkyä on Venäjällä valmistettu ja pidetty hallussa. Sitähän ei pitäisi kenelläkään olla. Toinen asia on se, että sitä on käytetty keskeistä oppositiopoliitikkoa vastaan, ja Venäjä ei ole ollut yhteistyöhaluinen tämän tapauksen selvittämisessä, Haavisto sanoi.

   Haavisto ei kommentoinut, kuinka pitkä Navalnyi-pakotelistasta on tulossa. Hän ei myöskään ottanut kantaa siihen, onko kaavailluilla nimillä yhteyksiä Suomeen.

   – Pakotteissa on sellaisia henkilöitä Venäjän hallinnossa, joiden katsotaan liittyvän Novitshok-myrkyn joko kehittämiseen, varastoimiseen, levittämiseen tai vastuuseen siitä, että sitä on voitu varastoista viedä eteenpäin.

   Navalnyi myrkytettiin elokuun lopussa Tomskissa Siperiassa, minkä jälkeen hän oli sairaalahoidossa Saksassa.

   Kemiallisten aseiden kieltojärjestö OPCW vahvisti viime viikolla, että Navalnyista otetuista näytteistä on löytynyt jälkiä Novitshok-ryhmän hermomyrkystä. Novitshokin käyttö viittaa siihen, että myrkytyksen takana oli Venäjän valtiollinen toimija.

   • Anonyymi

    Niin tai joku 20 novitsokmaasta lännessä


  • Anonyymi

   ..Suomalaiset demari mepit kyseenalaistivat myrkyn alkuperän. SDP on sitä mieltä , että Ranskalaiset, Ruotsalaiset ja Saksalaiset tutkijat valehtelevat. ja Venäjä on syytön, koska ei ole "todistettu" että myrkky olisi peräisin Venäjältä.

   SDP on esimerkki, miksi dikttaattori murhaajat aina kieltävät tekonsa-aina joku ajaa sillä myös omaa asiaa...

  • Anonyymi

   Hyvin tehty sarja BBC:ltä. Paljastaa venäläisen hermomyrkkystrategian kokonaisuudessaan. Ja tietysti Russia Today RT:n uutiskanavan mädännäisyyden Skribalien myrkytystapauksesta uutisoinnissa. Kuvottavaa.

   • Anonyymi

    Paljastaa enempi poton downin myrkkystrategian siilä jos venäläiset olisi syyllisiä niin asia olisi jo ratkaistu


  • Anonyymi

   RT on lähinnä vitsi. Toimittajat varmaan häpeävät yksipuolista journalismia. Mutta minkäs teet, jos hengen ja työpaikan eteen täytyy kirjoittaa valtion propagandaa.

   • Anonyymi

    Kommentisi on vitsi sillä rt on valittu yhdeksi ykn tiedottajaksi


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11686
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   2710
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2077