Aihe

Toni Torppa - Kuka ja "mikä" on tämä opettaja? Onko suositeltaa kuunella tahi paeta paikalta?

Anonyymi

Kuka ja mikä on Toni Torppa?

Jumalan ja Kirjoitusten arvovallan puolesta!
Sillä me emme voi mitään totuutta vastaan, vaan totuuden puolesta. (2.Kor.13:8)

"Blogin päätarkoitus on tarjota lääkettä kulttuuriamme vaivaavaan epidemiaan nimeltä "harhaan johdetut", joka on koulutusjärjestelmämme kautta päässyt leviämään koko yhteiskuntaan. Kyseinen epidemia ilmenee yhteiskunnassamme käsityksenä, että tieteellinen todistusaineisto olisi Raamatun ilmoituksen vastainen. Epidemia on vaarallinen sillä pahimmillaan ja hoitamattomana se johtaa ihmiset helvettiin, siksi koen aiheen erittäin tärkeäksi."

"Epidemia on vaarallinen sillä pahimmillaan ja hoitamattomana se johtaa ihmiset helvettiin, siksi koen aiheen erittäin tärkeäksi."

Metoo ja siksi kyselen jos et pidä halpa minulle vastata ja muille samalla!

"Raamatun arvovallan puolustus on tärkeää kulttuurissa, joka on liukunut pakanuuteen, koska mikäli ihmiset eivät anna mitään arvoa uskosi perustalle, niin eivät he kuuntele myöskään väitteitä jotka perustuvat kyseiseen perustukseen."

ONKO TÄSSÄ sinun syy ja sitten sepustukset, mitä yhdessä opetutekusessa havaitsin, vääriksi, niin todellinen SYY:
Ihmiset, MAAILMA ei arvosta minua!

"koska mikäli ihmiset eivät anna mitään arvoa"
"eivät he kuuntele"

Nyt Mitä sanoo Jumalan Sana?
Kuulkaa tahi olkaa kuulematta!
Mitä se sinua tahi minua tahi edes Jumalaa vaivaa jos eivät arvosta!
ei tietenkään arvosta, mutta onko se meidän eli sinun tärkein seikka että saat arvostusta etkä pidä kaikkea mitä maailmassa ja sinussa on "oppineisuutta ja viisautta ja hyvää" ROSKANA, Jumalan Pojan Jeesuksen ARVOSTUKSEN ja kunnoituksen rinnalla?

Mitä sanoo Herra:
Joh. 5:41
En minä ota vastaan kunniaa ihmisiltä;

Joh. 5:44
Kuinka te voisitte uskoa, te, jotka otatte vastaan kunniaa toinen toiseltanne, ettekä etsi sitä kunniaa, mikä tulee häneltä, joka yksin on Jumala?

Joh. 7:18
Joka omiaan puhuu, se pyytää omaa kunniaansa, mutta joka pyytää lähettäjänsä kunniaa, se on totinen, eikä hänessä ole vääryyttä.

"Usko Raamatun ilmoituksen selitysvoimaisuuteen todistusaineiston suhteen ei vielä ketään pelasta, mutta se voi johtaa monet kuuntelemaan vakavasti Raamatun sanomaa ja ennen kaikkea etsivällä sydämellä ja se on ensiarvoisen tärkeää, koska Raamattu sanoo, että":

siis Raamatun eli Kirjoitusten ymmärtäminen eli sen hyvä selitys, esim ateisteille sitten JOHTAA pelastukseen?

Mikä ON Raamatun eli Kirjoitusten YDIN?
sen selitys? vai
Jeesus Joka pelastaa ja usko tulee siis:
Room. 10:17
Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.

Kyllä:
että "ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät." (Hebr.11:6)

Mutta MISTÄ SE USKO TULEE!
ei selityksistä vaan KUULEMISESTA, JUMALAN VOIDELTUA SANAA eli Saarnasta!

Room. 10:17
Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.

18 Mutta minä kysyn: eivätkö he ole kuulleet? Kyllä ovat: "Heidän äänensä on kulkenut kaikkiin maihin, ja heidän sanansa maan piirin ääriin".
19 Minä kysyn: eikö Israelilla ole ollut siitä tietoa? Ensiksi jo Mooses sanoo: "Minä herätän teidän kiivautenne kansan kautta, joka ei ole kansa, ymmärtämättömän kansan kautta minä teitä kiihoitan".
20 Ja Esaias on rohkea ja sanoo: "Minut ovat löytäneet ne, jotka eivät minua etsineet; minä olen ilmestynyt niille, jotka eivät minua kysyneet".
21 Mutta Israelista hän sanoo: "Koko päivän minä olen ojentanut käsiäni tottelematonta ja uppiniskaista kansaa kohden".

Nyt eikö heille, kuka lie sitten ole TIEOA eikö he ole kuulleet mitä tiede sanoo, (Raamatun ilmoituksen selitysvoimaisuuteen)

vai mistä kiikastaa?

eikö tästä:
Room. 1
16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
eli Room. 10:17!

20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.

Eli KUKAAN ihminen ei voi sanoa ettei tiedä että on Jumala ja mitä Jumala tahtoo!
vaan HE EIVÄT TAHDO, tehdä parannusta ja sitten pelastua, joten selitykset eli tiede ja
"Usko Raamatun ilmoituksen selitysvoimaisuuteen".

Nyt KUITENKIN jos tahdot sitten väitellä, niinkuin Jeesus teki ja Paavali, niin:

TEE SE OIKEIN!
ei kuten Jobin kelvottomat ystävät! laastarilla Jumalan Ilmoitusta tahi Jumalaa paikaten!

jatkuu 1/3

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toni Torppa, tahdotko OPPIA johdonmukaista, loogisesta ajattelua ja sen PEURSTEITA!
   Vetoat Jumalaani, Luojaani sekä Isääni, ja et kuitenkaan, loogisesti vaan epäjohdonmukaisesti!

   Nyt, tämä ONNETON selitys ja sepustus on täysin väärin, Jumalan joka itse on Viisaus ei epäjärjystystä ja kaaosta, kuten sinun aivotoimintasi on nolosti esillä tässä:

   Argumentaatiovirheet - esineellistämisen virheargumentti
   https://www.youtube.com/watch?v=wkADPMP0p60

   "Luominen vs. evoluutio -debatissa esiintyy usein argumentaatiovirheitä. Argumentaatiovirheitä on useita ja käyn erilaisia virheargumentteja läpi tulevissa videoissa, jos Herra suo ja elän. Ensimmäisenä käsiteltävänä argumentaatiovirheenä on reifikaatio argumentaatiovirhe, eli esineellistämisen harha-argumentti. Reifikaation argumentaatiovirhe on melko yleinen evolutionisteille nettikeskusteluissa. Argumentaatiovirheet ovat ajatteluvirheitä ja siksi kristittyjen on tärkeää oppia tunnistamaan ne, sillä meillä on velvollisuus ajatella ja käyttäytyä rationaalisesti (perustella väitteet johdonmukaisesti ja ristiriidattomasti), koska Jumala ajattelee ja käyttäytyy rationaalisesti. Raamatun Jumala on logiikan alkuperä, koska Jumala on kaikkien totuusväitteiden standardi."

   Jos näillä eväillä PYRIT todistamaan ja väittelemään ateistien tahi kenen tahansa kanssa olet jo hävinnyt ja sen perusteella olet:
   HÄPEÄKSI Herralle!

   JOS et ymmärrä, mitä on perustelut, argumentaatiot ja et tiedä mistä puhut ja väität!

   "Argumentaatiovirheet ovat ajatteluvirheitä ja siksi kristittyjen on tärkeää oppia tunnistamaan ne, sillä meillä on velvollisuus ajatella ja käyttäytyä rationaalisesti"

   Totta totisesti, ne ovat ajatteluvirheitä! ja niitä on enemmän tässä lyhyessä opetuksessa kuin havunneulasia metsässä!

   "Havunneulasia voi kasata vaikkapa happaman maan kasvien juurille. Esimerkiksi pintajuuriset alppiruusut hyötyvät neulaspeitteestä, joka suojaa niitä pakkaselta ja muhevoittaa maatuessaan kasvualustaa. Tässä listaa muista happaman maan kasveista.

   Voit toki käyttää pieniä määriä neulasia myös kompostissasi, mutta suuret määrät vaikeuttaisivat pieneliöiden hajoitustoimintaa (= kompostoituminen hidastuu). Neulaset myös maatuvat melko hitaasti - ja tekevät valmiista kompostista hieman happamampaa (mustettava kalkituksen yhteydessä).

   Jos neulasia on oikein suuri määrä, eikä niitä voi käyttää puutarhassa tai siirtää läheiseen kuusi-/mäntymetsään, niin silloin jää vaihtoehdoksi koko kuorman toimittaminen kaatopaikalle, joka vastaanottaa risuja ja muita kasvijätteitä."

   Sana ’helvetti’ on kreikaksi ’geenna’ (Gehenna) ja
   hebreaksi ”gehinnom” eli Hinnomin laakso.

   Nyt kuten tiedät, sillä VETOAT Jumalani ilmoittamaan Sanaan, niin:

   Job 12:
   1 Job vastasi ja sanoi:
   2 "Totisesti, te yksin olette kansa, ja teidän mukananne kuolee viisaus!

   7 "Mutta kysypä eläimiltä, niin ne opettavat sinua, ja taivaan linnuilta, niin ne ilmoittavat sinulle;
   8 tahi tutkistele maata, niin se opettaa sinua, ja meren kalat kertovat sinulle.

   Job 13:1
   1 "Katso, kaikkea tätä on silmäni nähnyt, korvani kuullut ja sitä tarkannut.
   4 Sillä te laastaroitte valheella, olette puoskareita kaikki tyynni.
   5 Jospa edes osaisitte visusti vaieta, niin se olisi teille viisaudeksi luettava!
   7 Tahdotteko puolustaa Jumalaa väärällä puheella ja puhua vilppiä hänen puolestaan;
   12 Tuhkalauselmia ovat teidän mietelauseenne, savivarustuksia silloin teidän varustuksenne.

   Sananl. 12:3
   Ei ihminen kestä jumalattomuuden varassa, mutta vanhurskasten juuri on horjumaton.

   Matt. 15:13
   Mutta hän vastasi ja sanoi: "Jokainen istutus, jota minun taivaallinen Isäni ei ole istuttanut, on juurineen revittävä pois.

   5. Moos. 29:18
   Älköön siis teidän joukossanne olko ainoatakaan miestä tai naista, sukua tai sukukuntaa, jonka sydän tänä päivänä kääntyisi pois Herrasta, meidän Jumalastamme, mennäkseen palvelemaan noiden kansojen jumalia; älköön teidän keskuudessanne olko juurta, josta kasvaa koiruohoa ja marunaa,

   Jes. 40:24
   21 Ettekö te tiedä, ettekö kuule, eikö teille ole alusta asti ilmoitettu, ettekö ole maan perustuksista vaaria ottaneet?

   24 Tuskin he ovat istutetut, tuskin kylvetyt, tuskin on heidän vartensa juurtunut maahan, niin hän puhaltaa heihin, ja he kuivettuvat; myrsky vie heidät kuin oljenkorret.

   Matt. 13:6
   Mutta auringon noustua ne paahtuivat, ja kun niillä ei ollut juurta, niin ne kuivettuivat.

   Kol. 2:7
   6 Niinkuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa hänessä,
   7 juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu; ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen.
   8 Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen.

   jatkuu 1/3

  • Anonyymi

   Hes. 17:1-8
   9 Sano: Näin sanoo Herra, Herra: Menestyyköhän se? Eiköhän kotka kisko ylös sen juuria ja raasta sen hedelmiä; niin että kaikki siitä versoneet lehdet kuivuvat ja puu kuivuu? Eikä tarvita suurta voimaa, ei paljoa väkeä sen nostamiseksi juuriltansa.
   10 Katso, istutettu se on-menestyyköhän se? Eiköhän se kuivu, kun siihen käy itätuuli, kuivu penkereessä, jossa se versoi?"

   "Eikä tarvita suurta voimaa, ei paljoa väkeä sen nostamiseksi juuriltansa."

   Nyt jos tahdot opettaa, ajattelua joka on hyvää ja menestyvää, älä tee sitä omien sekavien ajatusten kautta ja avulla:
   vaan kuten Jumala, ja Jeesus sekä Paavali opettaa:
   "7 juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu;"

   Meidän ja varsinkin niiden jotka, mukamas opettavat, tulee sitten tietää ja tuntea se mitä opettavat ja mitä oikeaksi väittävät.
   Nämä sinun perustelut, Argumentaatiot, jo kolmasluokkalainen kumoaa "vasemalla kädellä"!

   Joten Jos tahdot voi sinulle OPETTAA kuinka oikein Argumentoit/ perustelet mitä väität Jumalan "teoiksi" ja varsinkin sen osan mitä väität ettei ole Jumalan teko! ja aivoitus!

   voi voi ja voi, te järjettömät tomppelit!

   Kun Herra tulee takaisin, ensiksi hakemaan meidät häihin ja sen jälkeen sitten hävittämään jumalattomat ja kaikki jotka eivät rakasta totuutta ,se on tosi-asioitam jotka Jumala on jo Luomisessa meille ilmoittanut kuten Paavali kirjoittaa Roomalaisille:

   Room. 1:
   19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
   20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
   22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet

   Ap. t. 14:17
   16 Menneitten sukupolvien aikoina hän on sallinut kaikkien pakanain vaeltaa omia teitänsä;
   17 ja kuitenkaan hän ei ole ollut antamatta todistusta itsestään, sillä hän on tehnyt teille hyvää, antaen teille taivaasta sateita ja hedelmällisiä aikoja ja raviten teidän sydämenne ruualla ja ilolla."

   Ap. t. 17:27
   24 Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaikki, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä,
   25 eikä häntä voida ihmisten käsillä palvella, ikäänkuin hän jotakin tarvitsisi, hän, joka itse antaa kaikille elämän ja hengen ja kaiken.
   26 Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat,
   27 että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää-hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä;
   28 sillä hänessä me elämme ja liikumme ja olemme, niinkuin myös muutamat teidän runoilijoistanne ovat sanoneet: 'Sillä me olemme myös hänen sukuansa'.

   Koska en voi NYT perustella, sinun uutupe kanavalla, teen tähän VAROITUKSEN, ensijaisesti uskoville ja taas annan sinulle;
   Toni Torppa
   Mahdollisuuden oppia oikein ja Jumalan mielen ja tahdon sekä aivoitusten mukaan, todistamaan ja esillä pitämää Elävää Jumalaa että kaikki voisivat pelastua.

   Nyt siis, jos luet tätä, niin tässä on paikka, jossa saat oppia!
   3. Moos. 26:
   15 vaan hylkäätte halpana minun ohjeeni ja teidän sielunne vieroo minun säädöksiäni, niin ettette pidä kaikkia minun käskyjäni, vaan rikotte minun liittoni,

   2. Sam. 12:9
   Miksi sinä olet pitänyt halpana Herran sanan ja tehnyt sitä, mikä on pahaa hänen silmissään?

   Sananl. 1:7
   Herran pelko on tiedon alku; hullut pitävät halpana viisauden ja kurin.

   Sananl. 15:32
   Joka kuritusta vieroo, pitää sielunsa halpana; mutta joka nuhdetta kuuntelee, se saa mieltä.

   Joten, te Jumalan Rakkaat, jotka ymmärrätte ja tiedätte kuinka tulee itsekullekin vastata, niin, olkoon ilolle kaksinkertainen ja riemunne rajaton, Jumalan Kaikkivaltiaan, LUOJAN kunniaksi ja iloksi.

   jatkan ketjua jos on tarpeen.

   Hepr. 12:5
   1 Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa,
   6 sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".
   7 Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?
   8 Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.

   loppu 3/3

  • Anonyymi

   Ehdotan, että aloittaja tekisi täyden parannuksen, hylkäisi varmasti harhaopettajiksi jo arvelemansa henkilöt, eikä etsisi puolustusta synnilleen hellareitten foorumeilta, joista tätä kieltämättä kyllä paljonkin löytää. Sillä raha tahtoisi vaihtaa omistajaa.

   Myös, että aloittaja todella uudestisyntyisi Jumalan Pyhästä Hengestä että jopa täyttyisi Hänen Pyhällä Hengellään.

   Silloin ei koskaan tarvitsisi"kysellä", etenkään puolustusta synneilleen.

  • Anonyymi

   Ottamatta kantaa Torpan uskonnollisiin oppeihin, niin hän on yksi niitä, jotka uskovat kykenevänsä kaatamaan laajoja luonnontieteellisiä teorioita peruskoulupohjalta.
   Dunning-Kruger ylivertaisuusvinoutumaa puhtaimmillaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19672
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   377
   7332
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2458