Voiko itseensä liittyvä unia kertoa etukäteen?

Voiko itseensä liittyviä unia kertoa etukäteen?

Otsikon kysymys johtuu siitä, että kerrottuani jokin aika sitten julkisesti menneinä vuosina näkemistäni itseeni ja tulevaan profeetalliseen ja ehkä jopa presidentilliseen tehtävääni liittyvistä unista ja toistenkin saamista sanomista, jotkut pitivät profetioiden julkistamista narsistisena itsekorostuksena, mitä minun ei olisi heidän mukaansa pitänyt tehdä. Sen lisäksi he eivät usko, että mitään unissa kerrottua koskaan tapahtuisi.

Jäin sitten itsekin miettimään asiaa siltäkin pohjalta, sanooko Raamattu asiasta mitään. Jostain syystä mitään ei tullut mieleeni ennen kuin pari päivää sitten, jolloin mieleeni muistui yhtäkkiä Joosefin tapaus.

Nuori Joosef nimittäin kertoi isälleen ja veljilleen näkemänsä unet, joiden mukaan Jumala tulee vielä korottamaan hänet sellaiseen asemaan, että veljet ja jopa isäkin kumartavat häntä.

Veljet suuttuivat moisista unista ja alkoivat kateellisina vihata Joosefia sanoen: ”Sinustako tulisi meidän kuninkaamme, sinäkö muka hallitsisit meitä?” Jaakob-isäkin nuhteli Joosefia ja kysyi: ”Mitä tuollaiset unet ovat olevinaan? Pitäisikö minun ja äitisi ja veljiesi muka tulla kumartamaan sinua?” Mutta Jaakobia jäivät unet kuitenkin askarruttamaan.

Raamatun kertomuksen tuntevat tietävät, että Joosefin uni toteutui myöhemmin kirjaimellisesti sen jälkeen kun Joosefista oli tullut Egyptissä faaraosta seuraava eli meidän sanoillamme Egyptin pääministeri.

Joosefin tapauksen perusteella olen sitä mieltä, että ei ollut väärin eikä itserakasta, että julkistin minuun liittyviä unia etukäteen.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vähän tämän unen samantapaista olen saanut kaksi kertaa, että usko vaihtuu Jumalan voimasta ihmisten viisauteen johon usko perustuu ja siihen nojaudutaan tulkaten ja opettaen Raamattua ja annetaan tukea järkeisopeille, jotka ovat riivaajien viisaudesta ja riivaajien oppeja.

    • Anonyymi

      Tiedätkö kenestä Joosefin unet kertoivat? Ketä tähdet ja hänen veljensä tulisivat kumartamaan? Ne kertoivat JEESUKSESTA. Katsos jokaisen ihmisen elämän tarkoitus on että meidän liha eli toinen minämme kuolee pois ja meidät palautetaan niiksi ihmisiksi, joiksi meidät alunperin luotiin. Eli että ensimmäinen Aadam eli Jeesus ottaa sinussa muodon! Eli että sinun lihasi ristiinaulitsemisen ja ylösnousemuksen jälkeen Jeesus elää ja näyttäytyy sinun ruumiisi kautta. Eli viitaten Paavalin kirjeeseen: "En elä enää MINÄ, vaan Jeesus Kristus elää minussa"! Eli toisin sanoen: "Ei elä enää Jouko, vaan Jeesus elää Joukossa." Ja jos sinä haluat, että Herra tulee käyttämään sinua, niin sinun on ymmärrettävä että sinun Suomi24 kirjoituksesi ovat olleet narsistista lihan pönkittämistä. Aivan kuten Josoefkin ylensi itseään kun hän oli vielä lihallinen. Jos Herra tulee sinua käyttämään suurella tavalla, voit olla varma että Jouko Pihon liha ei tule saamaan siitä mitään kunniaa. Vaan sinut tuntevat ihmiset tulevat hämmästymään kun sinun kasvosi ja koko olemuksesi tulee muuttumaan 100% totaalisesti Kun Jeesus ottaa muodon sinussa. Ja se on se prosessi minkä kaikki suuret Raamatun profeetat kävivät läpi. Ja vasta silloin toteutuu nämä Jumalan sanat Jouko sinulle: "Minä asetan sinun vihollisesi sinun=Jeesuksen astinlaudaksi" Ota opiksesi tästä tekstistä niin Herra antaa sun menestyä

    • Anonyymi

      Minä-minä-minä….. voi voi!

      Täällä olikin hetkisen rauhaa, ettei tämä J.P. ollut tunkemassa sielullisia ja harhaisia unia ja näkyjä. Ny taas. Ja mikä on ääni kellossa? MINÄ!

      Minä olen se jokin erikoinen, valittu, joka…. Päästän suomalaiset kaikista ongelmista ja EU:n vallasta, ja, ja…. No?

      Eihän sairaudelle ja harhoille ihmisparka itse mitään mahda? Iän myötä ne yleensä pahenevat, tiedetään! Minä-minä-minä….

      Missä JEESUS? Mistä tietää väärän profeetan? J.P. on täynnä itseään, koko ajan on. Minä---

      Joh.7:18
      ”Joka omiaan puhuu, se pyytää omaa kunniaansa, mutta joka pyytää lähettäjänsä kunniaa, se on totinen, eikä hänessä ole vääryyttä.” KR 1938

      ”Joka esittää omia ajatuksiaan, tahtoo kunniaa itselleen..” KR 1992

      Kun J.P. edelleenkin kuvittelee omien ja toisten ennustelujen varassa itsestään suuria, sitä voi vain valittaa.

      Nyt hän on löytänyt itselleen jopa Vanhan testamentin Joosefin keppihevosekseen. Että hän on niinkuin Joosefin kaksoisolento? Ja jopa Moosekseen hän itseään rinnastaa. Voi-voi. Eikö vähempi itsekorostus riitä? Olla joosefia, moosesta, suomen presidenttiä, ja… profeettaa, ja….. Mutta kun paholainen saa ihmisen (uskovan) koukkuunsa, niin se riivaa vuodesta toiseen. Syöttää pajunköyttä: oot erikoinen! Unia, unia, unia. Ne tosin hivelevät narsismia, mutta samalla koukuttavat kuin huumeannos sairasta tilaa!

      Nyt J.P. viittaa erääseen kuolleeseen ystävään. Kun oli jenkeissä 1980-luvulla ihastui ilmeisesti tähän blondiin? (j.P. on itse kehunut kirjassaan, että blondit naiset ovat hänen heikkous!) No, tämä blondi sitten ennusti J.P:lle, että olet kuin Mooses! Ja J.p: uskoi tuon minäänsä hivelevän ennustuksen kuin lapsi sadun joulupukista!

      ”Beckyn profetia minulle

      Becky Amendola profetoi minulle 10.4.1982 Christ for the Nations Instituutissa USAn Dallasissa: ”Olet kuin Mooses erämaassa. Kun palaat Egyptiin, Herra on antava sinulle Aaronin, apulaisen, joka tukee sinua voimallisesti. Herra tulee käyttämään sinua kuten Moosesta Israelin vapauttamisessa.”

      Nyt J.P. surkuttelee, näin: ”Tämä yli 38 vuotta vanha profetia ei ole vielä toteutunut. Olen edelleen erämaassa eikä Aaronia ole näkynyt.”

      No, väärillä ja ihmistason profetioilla ei ole tapana toteutua!

      Mutta J.P:n kristillinen vakaumus onkin kovin ihmiskeskeistä? Mitkä todistus?
      Yleensä uskova tahtoo taivaaseen päästyään nähdä ENSIN rakkaan Herransa, Jeesuksen, joka lunasti ja maksoi hinnan Gogatan ristillä!

      Mitkä ovat J.P:n toiveet? Hesarin haastattelussa hän nimeää ne näin:

      ”Piho kertoo haluavansa tavata taivaassa kolme ihmistä. He ovat apostoli Paavali, 1980-luvulla kuollut ystävä Becky Amendola sekä Marilyn Monroe.”

      Paavalin nyt toki ymmärtää? Mutta kaksi naista? Joista toinen on elokuvataivaan blondi ja seksisymboli, Marilyn Monroe? Ja toinenkin joku tärkeä – hm – mikä? Becky Amendola.”

      On toki ymmärrettävää, että ihminen voi joutua mihin tahansa sekavuuteen. Vangiksi pimeyden profetioiden ja sairaiden unien sekamelskaan. Sellaiseen, jotka ruokkivat itsekeskeistä, narsistista tasoa. Mutta joskus tilanne etenee niin, ettei Jumalakaan enää mahda mitään. Siksi, ettei ihmiselle ole aikanaan kelvanneet nuhteet, varoitukset ja Raamatun Sanan terveet opetukset.

      Ei siis parantumista, raitistumista....

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3023
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2112
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1943
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe