Renoa Group on uusi kotisun

Anonyymi

Renoa group on kotisunin yritys johon he vaihtavat hiljalleen toiminnat kokonaan menetetyn maineen vuoksi

26

9306

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa asiaa googletin ja siltä näyttää! Kotisun firma näyttää siirtävän Renoa firman alle toiminnan

    • Anonyymi

      Vanhaa isääni yrittivät myös vetää höplästä. Onneksi toinen putkifirma pelasti homman käymällä ja totesivat ettei putkiremontin tarvetta ole.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Meille tuli semmonen Renoa (entinen Kotisun) myyjä käymään, varattiin aika puhelimessa. Ei meinattu päästä eroon, tarjous teetettiin että saadaan se lähtemään! Eipä siinä, paikallisen urakoitsijan tarjous oli tuhansia euroja edullisempi!

      Varokaa oikeesti Renoa Group ia siinä tulee vaan rahallisesti takkiin. Miksi tuohon toimintaan ei jo puututa?
      Facebookikin on täynnä aitojen paikallisten ihmisten negatiivisia arvioita näitten koijarien toimintatavasta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      meillä kävi renoan mies kuvasi putkia yhdessä putkessa oli pieni pilkku kertoi on jo vaaran paikka pelotteli vaimoa.vaimo oli yksin kotona teki sopiamuksen.asentaja kävi teki 3päivää.putkiremotin hinta 9470e josta putkien hinta 3500e täyttä huijausta ollaan eläkeläisiä. ovat todella kieroa porukkaa. älkää sortuko kysykää paikallisilta yrittäjiltä tulee tulee ainakin puolet halvemmaksi.varokaa etenkin eläkeläiset ovat tosi imeliä.

    • Anonyymi

      Surullista, että tällainen bisnes kukoistaa. Myyntitaktiikkana on tosiaan se, että mukavat pojat ja miehet tulevat kylään kahville ja sieltä se sopimus puristetaan samana iltana kasaan. Ja äkkiä aloitetaan remontti, että hyväuskoinen hölmö ei tajua kilpailuttaa asiaa. Tai siis ylipäätään sitä remontin tarvettakaan, että miksi sitä remonttia tehdään. Täälläkin vaihdettu lähes ikuiset valurautaputket halvimpaan komposiittiin. Ja maksanut aivan h#####tisti ekstraa

    • Anonyymi

      Keskiviikkona soittelivat vaimolle. Laittoi töihin viestiä että joku olisi jollain sähkö- tahi viemäriasialla tulossa huomenna klo 18:00. Ei ollut saanut nopeasta sepustustuksesta mitään muuta selkoa puhelimessa.

      Soitin takaisin niin automaatti luetteli jonkun toisen numeron johon soittaa. Siellä selvitti että ovat tulossa sähköjä tarkastamaan ja viemäriputkia kuvamaan. Kerkesin kahteen kertaan sanoa että ei tarvitse tulla, asiat kunnossa. Jankkaus vain jatkui, että kun on 30-vuotias talo niin sähköt pitää uusia.

      Hermo petti sen verran että piti karjaista väliin, että turpa kiinni ja ette tule huomenna. Muka sitten olevinaan perui homman.

      Eikö vain seuraavana pari kaupparatsua mersulla tullut ovelle. Vaimo ei avannut, soittelivat hänelle että tulivat viemäriputkia kuvamaan, vaan olivat sitten uskoneet ja lähteneet, kun sanoi että homma on peruttu.

    • Anonyymi

      Näyttää olevan heidän sivuillaan oikein Whistleblowing- kanava :D Tavallaan tosiaan tuli kuukauden naurut, mutta ei naurata tämä meidän tapaus. Edellistä iäkästä omistajaa vedetty höplästä ja myyty ylikalliilla kaiken lisäksi vielä turha remontti. Eikä kestäneet komposiittiputket kuin kymmenen vuotta. Edelliset oliskin olleet käytännössä ikuiset. Täytyy kyllä paatunut sanonko mikä, jos tuota pystyy tekemään työkseen ja käärimään voitot.

      • Anonyymi

        Nämä huijarit on Kelan yms. suojeluksessa. Olin työttömänä ja aloin tekemään sähköasennus tarkastuksia vastaavassa firmassa koska olin sähköalan ammattilainen. Viikon jälkeen tajusin että nämähän huijaa vanhoja yli 75-vuotiaita ihmisiä välittämättä mistään kaupanteon etikeistä. Peloteltiin että talo palaa yms. Urakat oli vähintään tuplahintaisia normaalitasoon verrattuna. Myyjä kollegat oli täysiä maalikkoja, eivät ymmärtäneet sähköistä mitään, myyntipäällikkökään ei tiennyt mikä on ohmi. Irtisanouduin viikon jälkeen ja kerroin työkkärissä irtisanomisen syyksi työnantajan minusta rikollisen toiminnan. Tuli 3kk karenssia ja valituksiin vastattiin: minun olisi työntekijänä pitänyt yrittää muuttaa ao. firman toimintatapoja lain vaatimaan suuntaan. Aika kova vaatimus koeajalla 1viikon töissä olevalle työntekijälle. Totesin että suomessa huijaamaminen ja vanhusten hyväksi käyttö on sallittua.


    • Anonyymi

      KILPAILUTTAKAA RENOAN TARJOAMAT REMONTIT!

      TEETTÄMÄMME SÄHKÖREMONTIN HINTA OLI PUOLET KALLIIMPI, KUIN KAHDELLA KILPAILIJALLA. TYÖN SISÄLTÖ JA TAKUU HYVIN YHTENÄISET KAIKILLA. HARMI, ETTÄ TAJUTTIIN KORKEA HINTA VASTA SIINÄ VAIHEESSA KUN SOPIMUKSEN ALLEKIRJOITUKSESTA OLI MENNYT YLI 14 PÄIVÄÄ.

      TYÖ TEHTIIN IHAN ASIALLISESTI JA ASENTAJAT OSASIVAT HOMMANSA, EI SIINÄ MITÄÄN.

      …MUTTA JO 3KK TEETTÄMÄMME REMONTIN VALMISTUMISEN JÄLKEEN OLEN SAANUT RENOALTA SOITTOJA PUTKIASIOIHIN LIITTYEN KUINKA OLEN OIKEUTETTU VANHANA ASIAKKAANA MAKSUTTOMIIN PUTKI- JA VIEMÄRIKARTOITUKSIIN…

      EIKÖ SIELLÄ YMMÄRRETÄ, ETTÄ EI TÄSSÄ MAAILMANTILANTEESSA OLE VARAA LAITTAA 20 00 EUROA JOKA VUOSI REMONTTEIHIN. RENOA TÄSTEDES EHDOTTOMASTI MEIDÄN MUSTALLA LISTALLA!

      MUILLA VASTAAVANLAISIA KOKEMUKSIA?

      • Anonyymi

        KORJAAN 20 000€


    • Anonyymi

      Uudelleen syksyllä soittelivat, ja taas hirmu vänkäys puhelimessa että kyllä ne putket pitäisi tulla kuvaamaan. Vai oliko että sähköt uusimaan.

      On kyllä ihan uskomatonta porukkaa. Vaikka kuinka jankkaa heille, että teiltä en osta mitään, niin pitäisi silti päästä käymään "asiakkaiden" kotona penkomassa ja kuvailemassa.

      Liekö muutakin hämäräbisnestä taustalla?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Renoa hyvä firma ja edullinen myös,laadukkaat materiaalit ja työn jälki sekä pitkät takuut joka tuo myös mielenrauhaa otaa hommat työnalle👍👍.Suosittelen lämpimästi asiantuntija käyntiä niin näette miten asiat hoidetaan kerralla kuntoon.
      Lehdet juorua joka asiasta ja kateelliset kantaa kaunaa kun itse ei samaan pysty😅niin normisuomalaista kateutta.

      • Anonyymi

        Tämmöistä ei voi puhua kun kyseessä olevan firman työntekijä, työn jälki täyttä shittiä, edullisuus kaukana. Yrityksen sivuillakin kuva sähkökeskuksesta, jossa käsin tehtyjä sulakemerkintöjä, sulake lisäyksetkin eri merkkisiä😂,kunnon amatöörejä ja ala-arvoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämmöistä ei voi puhua kun kyseessä olevan firman työntekijä, työn jälki täyttä shittiä, edullisuus kaukana. Yrityksen sivuillakin kuva sähkökeskuksesta, jossa käsin tehtyjä sulakemerkintöjä, sulake lisäyksetkin eri merkkisiä😂,kunnon amatöörejä ja ala-arvoista.

        Otappa selvää asioista🤯ennen kuin sontaa väännät.


    • Anonyymi

      En yhtään ihmettele miksi menettäneet maineensa. Olin "työhaastattelussa" siellä, ja en ole eläissäni tavannut yhtä epäammattimaista käytöstä.
      Haastattelija kysyi koko ajan että "paljon sä haluat tienata rahaa"... Sit toiseksi jos omassa ilmoituksessa ilmoitetaan, että töitä tehdään ma-pe niin turha ihmetellä, jos haastattelutilanteessa ei yhtäkkiä ollakaan halukkaita työskentelemään kahtena lauantaina kuussa, mitä selvästi olisi pitänyt haluta tehdä. Minimityöaika oli sitten se 7h päivä, mitä pitää jaksaa soitella ihmisille, ja se ei sitten tosissaankaan riitä vaan on HALUTTAVA tehdä vielä enemmän töitä.
      Mitään asiallisia taulukkoja palkkauksesta ei ollut esittää, tussilla jotain varmaan päästä heitettyjä töherryksiä paperille.
      Koin tilanteen jopa uhkaavana loppua kohden, kun haastattelija selvästi kiihtyi kun uskalsin kyseenalaistaa heidän omaa harhaanjohtavaa työpaikkailmoitustaan. Huusi mut sieltä pois, että "SINÄ ET TAIDA SOPIA TÄNNE" ja rypisti suurin elein haastattelupaperin edessäni.
      On varmasti paineita heillä, mutta asiallinen pitäisi jaksaa olla. Eihän tolleen voi aikuiset ihmiset käyttäytyä jotka yrittää rekrytä heille porukkaa töihin.
      Luoja tietää millaista siellä on olla töissä jos pelkkä "haastattelu" voi olla noin ahdistava. Kuka helvetti haluaa paikkaan töihin jos kysytään asiallisesti, että saako sairaslomalla edes palkkaa sieltä, niin "oletko paljon sairaslomalla". Älkää hakeko sinne töihin, on olemassa helpompia tapoja ansaita rahaa missä ei tarvistse huijata ihmisiä.

    • Anonyymi

      meille tehtiin putkiremontti .9500e.tarjouksen tehnyt sanoi että hän tulee katsomaan myöh emmin tehdyn työn.tuli puolen vuoden päästä.meille pääsee pannuhuoneeseen alakerran kautta.ehkä kävi siellä tuli yläkertaan sanoi että on vesi vahinko pannuhuoneessa.meillä on maalämpö ei ole ollut mitään ongelmia.muttatuli juuri kun hän tuli.me tietenkin säikähdettiin.hän rupesi heti tekemään tarjousta.eli kaikki uusiksi varo ja täyttöventtiili kiertovesipumppu paisunta astia termostaatit ja venttiilit pattereiden irrotus ja lattialämmön huuhtelu vanhan lämpöverkostonputkien poisto.tälle tuli hintaa 17.945e.soitettiin tuttuun firmaan tarkastettiin huolella sanoi ei syytä huoleen kaikki kunnossa.nyt on mennyt 7kk eikä mitään ole ollut.tulee mieleen mitä hän pannuhuoneessa teki ennen kun tuli yläkertaan.tietenkin olen perunut koko jutun.olemme eläkeläisiä.varokaa tätä renoa.

    • Anonyymi

      Kamalaa! Tilasimme vesiputkien korjaukset Renoa Groupilta.😅 Mitä meille tapahtuu tällaisten arvostelujen jälkeen? Toivon, että kaikki menee hyvin🙏

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe