Irrottaako tutkija atomista elektronin, vai saako hän syntymään uuden elektronin?

Mitä mieltä olet väitteestäni sen suhteen että aine koostuu laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä?

Siis siten että tuo kierrätettävä laajeneva työntävä voima ei olisi rekisteröitävissä olevaa, mutta siitä syntyisi sopivissa olosuhteissa rekisteröitävissä olevia elektroneja ja fotoneita.

Eli tutkija ei saisi elektronia irtoamaan atomin ytimen ympäriltä, vaan saisi syntymään uuden elektronin siten että lähettäessään sopivan energian / tiheyden omaavaa säteilyä kohti laajenevaa atomin ydintä ja tuo säteily vuorovaikuttaisi ytimestä peräisin olevan laajenevan työntävän voiman kanssa ja saisi pienen osan siitä laajenemaan räjähdyksenomaisesti tietyllä etäisyydellä laajenevasta atomin ytimestä ja näin syntyisi uusi rekisteröitävissä oleva elektroni.

Tutkija luulisi irrottaneensa atomista jo olemassa olleen elektronin, vaikka sai syntymään uuden elektronin.

Ps. Laajenevasta atomin ytimestä ulos työntyvä pimeä laajeneva työntävä voima ryhmittyisi laajeneviksi pimeiksi aalloiksi sen mukaisesti miten kohtaisi alkumatkastaan laajenevia pimeitä aaltoja.

Myöhemmin eli kauempana laajenevasta atomin ytimestä nämä laajenevat aallot ryhmittäisivät vastaan työntyviä aaltoja jotka ovat työntymässä kohti laajenevaa atomin ydintä ja näin jokaisesta laajenevasta atomin ytimestä pois päin työntyvät laajenevat aallot olisivat ryhmittyneet jokaiselle laajenevalle atomin ytimelle luontaisella tavalla.

Eli mitä enemmän laajenevia protoneita / neutroneita laajenevassa atomin ytimessä olisi, sitä tiheämmin pimeää laajenevaa työntävää voimaa kyseisestä laajenevasta atomin ytimestä ulos työntyisi ja sitä tiheämmin näitä aaltoja kyseisestä laajenevasta atomin ytimestä pois päin työntyisi.

🤔

42

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko laajeneva avaruus looginen johtopäätös vai pakon sanelema hokkus pokkus käsite

      "Avaruus on alkanut ja se laajenee. Tämä on ainoa looginen johtopäätös, jonka voimme tehdä kaikesta, mitä tiedämme."

      Se ei looginen johtopäätös.

      Se on pakon sanelema päätös.

      Jos nimittäin haluaa pakon omaisesti pitää kiinni vetävistä voimista, niin kuin laajenevan avaruuden käsitteen kehittänyt tyyppi halusi ja laajenevan avaruuden olemassa oloon uskovat haluavat, niin silloin on pakotettu uskomaan johonkin hokkus pokkus käsitteeseen.

      Kaikki paitsi Olli ymmärtävät jo että näkyvän maailmankaikkeuden alussa näkyvässä maailmankaikkeudessa kaikki oli jotakin erittäin tiheäksi puristunutta asiaa / energiaa.

      Ja koska vetävä voima olisi pitänyt sen pienellä alueella avaruudessa, piti keksiä joku tekijä joka saisi sen hajaantumaan vähemmän tiheäksi.

      Ja tähän tarkoitukseen tempaistiin hatusta hokkus pokkus tekijä eli jotenkin jotenkin räjähdyksenomaisesti laajeneva avaruus joka teki mitä haluttiin, mutta niin ettei kukaan pysty kuvailemaan sanoin, eikä visuaalisesti miten se sen teki.

      Jotenkin jotenkin sitä avaruutta vain oli yks kaks tosi paljon

      Näin toimivat jumalat.

      Luojajumalakin loi maailmankaikkeuden siten että se syntyi.

      Tuokin on siis teidän mielestänne tieteellinen väite?!?

      Avaruus laajeni räjähdyksenomaisesti siten että sitä oli yks kaks todella paljon.

      Jumala loi maailmankaikkeuden siten että se oli yks kaks olemassa.

      🤔

    • Miten avaruuden laajeneminen on muka voitu mitata?

      Eihän avaruus itsessään säteile infoa!!!

      Eikö olekin niin että on mitattu valon venyneen eli yleisesti punasiirtyneen?

      Avaruudessa laajenevien valojen muodostamilla laajenevilla energiakentillä eri suuruiset sisäiset paineet eri alueilla = selitys valon yleiselle punasiirtymälle.

      1. Laajenevalla valolla on paljon massaa, mutta meidän laitteilla ei voida rekisteröidä laajenevien valojen meille pimeitä laajenevia aaltoja jotka ovat sitä laajenevaa työntävää voimaa jota kaikki laajenevat atomien ytimet toistensa kanssa kierrättävät.

      2. Voimme tutkia laajenevaa valoa rekisteröitävissä olevien fotoneiden avulla.

      3. Laajenevat fotonit ovat erittäin pieni osa laajenevasta valosta. Ne ovat ikäänkuin laajenevan valon aaltojen vaahtopäitä.

      4. Laajenevan valon aaltoluonne työntyy esiin rekisteröitävissä olevien fotoneiden avulla.

      5. Lähetä kaksoisrakokokeessa liikkeelle yksittäisiä fotoneita ja katso minne laajenevan valon meille pimeät aallot niitä kuljettavat.

      6. Laajenevien valojen meille pimeät aallot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

      7. Mitä tiheämmin laajenevan valon aaltojen erillisiä laajenevia tihentymiä on, sitä suurempi on laajenevien valojen muodostaman laajenevan energiakentän sisäinen paine ja sitä voimakkaammin laajeneva energiakenttä hajaantuu / laajenee avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

      8. Galaksijoukkojen välisillä suurilla "tyhjillä" avaruuden alueilla laajenevien valojen muodostaman laajenevan energiakentän tiheys ei ole niin suuri kuin galaksijoukkojen sisäisesti.

      9. Pienemmän sisäisen paineen takia laajenevan valon vauhti ei kiihdy pois päin omasta galaksijoukosta niin nopeasti kuin laajenevien valojen vauhti kiihtyy edessä päin olevien galaksijoukkojen sisällä.

      10. Kun vanha laajeneva valo lopulta työntyy jonkun toisen laajenevan galaksijoukon sisälle tai sen ohi, uusi energisempi ja vähän nopeampi laajeneva valo kiihdyttää vanhan laajenevan valon vauhdin samaksi kuin omansa ja näin vanha laajeneva valo venyy eli yleisesti punasiirtyy.

      11. Mitä useamman galaksijiukon läpi / ohi vanha laajeneva valo on työntynyt, sitä venyneempää eli yleisesti punasiirtyneempää laajeneva valo on.

      Laajeneva valo vs. laajeneva avaruus.

      1. Avaruus ei säteile infoa. Avaruutta ei voi yrittää manipuloida siten että siitä saisi infon. Eli laajeneva avaruus on täysin uskonvarainen käsite. Laajeneva avaruus on keisari alasti.

      2. Valoa voidaan tutkia tieteellisesti. Jos ja kun valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa, voimme muuttaa laajenevan valon liikerataa miljardeja vuosia vanhan laajenevan valon avulla järjestämällä tieteellisen kokeen.

      Minkä takia kosmologit uskovat hatusta tempaistun laajenevan avaruuden olemassaoloon vaikka eivät voi todistaa sellaisen olemassaoloa tieteellisesti?!?

      Laajeneva avaruus on vastaava käsite kuin antiikinajan jumalat olivat.

      🤔

    • Katso tämä video ensin ajatuksella

      Is gravity an illusion?

      https://youtu.be/XRr1kaXKBsU

      Lue sitten tämä ajatuksella

      Minkä takia kehomme ei tunne kiihtyvyyttä kun olemme avaruudessa ja liikerata taipuu Maapallon kiertoradalla Maapallon ympäri.

      Tuo liikeradan taipuminen Maapallon ympäri perustuu siihen että kehoomme kohdistuu työntävää voimaa, mutta se kohdistuu kehoomme siten ettemme aisti kiihtyvyyttä eli tässä tapauksessa liikeradan suunnan muutosta.

      Aine koostuu laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä joista jokaista työnnetään koko ajan joka suunnasta joka suuntaan.

      Kun ihmisen laajenevan kehon jokaista erillistä laajenevaa kvarkkia työnnetään erillisenä laajenevana tihentymänä tiettyyn suuntaan ja jokaista saman verran, kiihtyy ihmisen kehon liike tuohon suuntaan siten ettei ihminen voi aistia tuota liikkeen kiihtymistä.

      Liikkeen kiihtymisen ihminen tuntee vain silloin kun hänen laajenevaa kehoa työnnetään jostakin suunnasta johonkin suuntaan yhtenä kokonaisuutena.

      Silloin työntävä voima välittyy hänen kehonsa läpi laajeneva solu laajenevalta solulta.

      Ja silloin aistimme kiihtyvän liikkeen.

      Joten gravitaatio ei perustu vetävään voimaan. Eikä se perustuu siihen että avaruus kaareutuu.

      Se perustuu siihen että aine koostuu laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä.

      🤔

      Ok, pohditaan nyt yhtä galaksia ja sitä miten se kokee sen kun jos sitä työnnettäisiin jostakin suunnasta johonkin suuntaan.

      Ajatellaan miten galaksia kohti työntyy galaksin halkaisijan kokoinen seinämä.

      Seinämä kohtaa galaksin tähtiä sitä mukaa kuin niitä osuu kohdalle.

      Galaksi kokee tämän työntävän voiman yhtenä kokonaisuutena ja sen "keho" painuu kasaan.

      Ok, kohdistetaan nyt työntävää voimaa jokaiseen galaksin tähteen erikseen ja jokaiseen sikäli saman verran että saadaan ne työntymään tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan yhtä nopeasti.

      Nyt galaksiin ei kohdistu työntävää voimaa siten että se kokisi sen yhtenä kokonaisuutena.

      Näin se ei painu kasaan.

      Tähdet sen sijaan kokisivat työntävän voiman yksinä kokonaisuuksina ja jos niitä jokaista työntäisi tähteä leveämmät isot seinämät, niin nyt tähdet painuisivat kasaan.

      Mutta voidaanhan työntävää voimaa kohdistaa jokaisen laajenevan tähden erilliseen laajenevaan kvarkkiin erikseen.

      Nyt tähdetkään eivät kokisi työntymistään tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan kokonaisuuksina.

      Eli laajenevien tähtien vauhti kiihtyisi tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan siten että ne säilyttäisivät muotonsa.

      Itse asiassa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden vauhti kiihtyy koko ajan tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan siten ettemme aisti tuota vauhdin kiihtymistä.

      Jokaisen laajenevan kvarkin vauhtia kiihdytetään tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan koko ajan ja tuo työntävä voima on sellaista joka työntyy laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden läpi. Eli se ei ole peräisin laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajenevista kvarkeista.

      Toki jokaiseen laajenevaan kvarkkiin kohdistuu koko laajenevaa työntävää voimaa siten että sitä työntyy niihin kaikista muista laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajenevista kvarkeista. Ja tuo on sellaista työntävää voimaa joka määrittää sen miten mitkin laajenevat kohteet liikkuvat avaruudessa laajenevassa näkyvässä maailmankaikkeudessa.

      🤔

    • Anonyymi

      Laita jo vihdoin se matemaattinen mallisi esille, muutenhan länkytät silkkaa paskaa.

    • Anonyymi

      Kohta varmaan prikymmentä vuotta samaa pöljäilyä.
      Atomit eivät laajene eikä valolla ole massa. Nuo kun korjaan näin aluksi, niin sitten voidan keskustella lisää.

      • Anonyymi

        Muutenkin koko laajeneva toimintamalli on täysin järjetön.
        Jos gravitaatio ei aiheuttaisi vetävää voima, niin laajenemisen pitäisi kiihtyä koko ajan gravitaation verran.
        Se taas tarkoittaisi että esimerkiksi maan pinnan laajenemisnopeus kasvaisi suunnilleen valonnopeuden vuodessa ja koska gravitaatio pienenee etäisyyden neliössä, myös laajenemisen kiihtyvyys pienenisi kauempana samassa suhteessa, josta taas seuraa että jos planeetat laajenee nopeammin kuin niiden väliset etäisyydet, suhteiden muutos olisi havaittavissa jo muutaman kuukauden välein, eikä kiertoratojen liike olisi ennakoitavissa, koska mitään kalkyloitavaa gravitaatiota ei silloin olisi.

        Tällaisia muutoksia ei ole toistaiseksi havaittu, joten vahva usko varovoiman läsnäolosta on vakuuttavampi.

        Tuo linkki gravitaatiosta ja ihmisen kyvystä havaita sitä on aikamoista roskaa.
        Se lienee selvää, että ihmisillä ei ole aistia, joka tunnistaisi gravitaation, vain sen aiheuttaman kiihtyvyyden voi aistia useammallakin tavoin (tunto, tasapainoelin...), ja jos gravitaatiokiihtyvyyden lisäksi vaikuttaa joku muu vastakkaissuuntainen kiihtyvyys, niin summa on 0, ja aivan missä tahansa, joten avaruuskikkailu on amatöörien ja tietämättömien puuhastelua.

        Taitaa koko OSP kompastua itseensä jo alusta a.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Muutenkin koko laajeneva toimintamalli on täysin järjetön.
        Jos gravitaatio ei aiheuttaisi vetävää voima, niin laajenemisen pitäisi kiihtyä koko ajan gravitaation verran.
        Se taas tarkoittaisi että esimerkiksi maan pinnan laajenemisnopeus kasvaisi suunnilleen valonnopeuden vuodessa ja koska gravitaatio pienenee etäisyyden neliössä, myös laajenemisen kiihtyvyys pienenisi kauempana samassa suhteessa, josta taas seuraa että jos planeetat laajenee nopeammin kuin niiden väliset etäisyydet, suhteiden muutos olisi havaittavissa jo muutaman kuukauden välein, eikä kiertoratojen liike olisi ennakoitavissa, koska mitään kalkyloitavaa gravitaatiota ei silloin olisi.

        Tällaisia muutoksia ei ole toistaiseksi havaittu, joten vahva usko varovoiman läsnäolosta on vakuuttavampi.

        Tuo linkki gravitaatiosta ja ihmisen kyvystä havaita sitä on aikamoista roskaa.
        Se lienee selvää, että ihmisillä ei ole aistia, joka tunnistaisi gravitaation, vain sen aiheuttaman kiihtyvyyden voi aistia useammallakin tavoin (tunto, tasapainoelin...), ja jos gravitaatiokiihtyvyyden lisäksi vaikuttaa joku muu vastakkaissuuntainen kiihtyvyys, niin summa on 0, ja aivan missä tahansa, joten avaruuskikkailu on amatöörien ja tietämättömien puuhastelua.

        Taitaa koko OSP kompastua itseensä jo alusta a.

        Äläpä hättäile.

        Jos gravitaatiota ajatellaan, niin aineen laajeneminen on vain yksi tekijä siihen minkä takia pysymme tukevasti laajenevan Maapallon pinnalla.

        Muita tekijöitä on ainakin viisi erillistä.

        Esim. se laajeneva työntävä voima joka työntyy laajenevaa Maapalloa kohti.

        🤔


      • Anonyymi kirjoitti:

        Muutenkin koko laajeneva toimintamalli on täysin järjetön.
        Jos gravitaatio ei aiheuttaisi vetävää voima, niin laajenemisen pitäisi kiihtyä koko ajan gravitaation verran.
        Se taas tarkoittaisi että esimerkiksi maan pinnan laajenemisnopeus kasvaisi suunnilleen valonnopeuden vuodessa ja koska gravitaatio pienenee etäisyyden neliössä, myös laajenemisen kiihtyvyys pienenisi kauempana samassa suhteessa, josta taas seuraa että jos planeetat laajenee nopeammin kuin niiden väliset etäisyydet, suhteiden muutos olisi havaittavissa jo muutaman kuukauden välein, eikä kiertoratojen liike olisi ennakoitavissa, koska mitään kalkyloitavaa gravitaatiota ei silloin olisi.

        Tällaisia muutoksia ei ole toistaiseksi havaittu, joten vahva usko varovoiman läsnäolosta on vakuuttavampi.

        Tuo linkki gravitaatiosta ja ihmisen kyvystä havaita sitä on aikamoista roskaa.
        Se lienee selvää, että ihmisillä ei ole aistia, joka tunnistaisi gravitaation, vain sen aiheuttaman kiihtyvyyden voi aistia useammallakin tavoin (tunto, tasapainoelin...), ja jos gravitaatiokiihtyvyyden lisäksi vaikuttaa joku muu vastakkaissuuntainen kiihtyvyys, niin summa on 0, ja aivan missä tahansa, joten avaruuskikkailu on amatöörien ja tietämättömien puuhastelua.

        Taitaa koko OSP kompastua itseensä jo alusta a.

        By the way

        Valothan tietysti laajenevat myös ja vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa, laajenevat valot kiihdyttävät toistensa laajenemista ja näin laajenevan valon vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

        Joten eihän laajenevan Maapallon pinta voi koskaan työntyä pois päin laajenevan Maapallon keskustasta millään yli valonnopeudella.

        Eli sinä kato et vaan hahmota kokonaisuutta vielä alkuunkaan.

        🤔


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        By the way

        Valothan tietysti laajenevat myös ja vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa, laajenevat valot kiihdyttävät toistensa laajenemista ja näin laajenevan valon vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

        Joten eihän laajenevan Maapallon pinta voi koskaan työntyä pois päin laajenevan Maapallon keskustasta millään yli valonnopeudella.

        Eli sinä kato et vaan hahmota kokonaisuutta vielä alkuunkaan.

        🤔

        Et tainnut huomata teoriasi ongelmaa.
        On aivan sama, kuinka kuvittelet laajenemisen etenevän, et saa sitä mitenkään sopimaan mitattuihin gravitaatioarvoihin, etkä havaittuun planeettojen liikemekaniikkaan.


      • Fotoneille on hyvin vaikeaa mitata massaa koska fotoneiden massa on hyvin pieni verrattuna siihen massaan joka laajenevan valon laajenevilla aalloilla on.

        Näitä laajenevsn valon laajenevia aaltoja ei vaan voi meidän laitteilla rekisteröidä.

        Mutta fotoneiden avullahan jo on todistettu että valolla on myös aaltoluonne.

        🤔


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et tainnut huomata teoriasi ongelmaa.
        On aivan sama, kuinka kuvittelet laajenemisen etenevän, et saa sitä mitenkään sopimaan mitattuihin gravitaatioarvoihin, etkä havaittuun planeettojen liikemekaniikkaan.

        Minkä teorian? Eihän minulla mitään teoriaa ole.

        Ajatuksia vain sen suhteen miten maailmankaikkeus toimii.

        Maakeskisesti ajatelleet olivat sata varmoja siitä ettei Maapallo voi mitenkään liikkua Auringon ympäri.

        He keksivät todisteeksi sun vaikka mitä asioita.

        Ensin pitää tietää ja ottaa huomioon kaikki avaruudessa liikkuva työntävä voima.

        Olen varma ettette te kykene siihen ja minäkään en vielä osaa ihan kaikkea välttämättä ottaa huomioon.

        🤔


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        Fotoneille on hyvin vaikeaa mitata massaa koska fotoneiden massa on hyvin pieni verrattuna siihen massaan joka laajenevan valon laajenevilla aalloilla on.

        Näitä laajenevsn valon laajenevia aaltoja ei vaan voi meidän laitteilla rekisteröidä.

        Mutta fotoneiden avullahan jo on todistettu että valolla on myös aaltoluonne.

        🤔

        Valo on sähkömagneettista säteilyä, jolla on aaltoluonne. Valo laajenee siinä mielessä, että se leviää kohteestaan valon nopeudella, joka tyhjiössä on c. Tällä sähkömagneettisella säteilyllä ole kuitenkaan ole massaa, kuten täysin harhaisesti väität.


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        Minkä teorian? Eihän minulla mitään teoriaa ole.

        Ajatuksia vain sen suhteen miten maailmankaikkeus toimii.

        Maakeskisesti ajatelleet olivat sata varmoja siitä ettei Maapallo voi mitenkään liikkua Auringon ympäri.

        He keksivät todisteeksi sun vaikka mitä asioita.

        Ensin pitää tietää ja ottaa huomioon kaikki avaruudessa liikkuva työntävä voima.

        Olen varma ettette te kykene siihen ja minäkään en vielä osaa ihan kaikkea välttämättä ottaa huomioon.

        🤔

        Et osaa ottaa huomioon vetäviä voimia, joita ilman fysiikkaa on mahdoton selittää.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Valo on sähkömagneettista säteilyä, jolla on aaltoluonne. Valo laajenee siinä mielessä, että se leviää kohteestaan valon nopeudella, joka tyhjiössä on c. Tällä sähkömagneettisella säteilyllä ole kuitenkaan ole massaa, kuten täysin harhaisesti väität.

        Meille valo on jotakin mikä koostuu rekisteröitävissä olevista hiukkasista eli fotoneista.

        Jotenkin jotenkin sillä valolla kuitenkin on myös aaltoluonne nykyisen fysiikankin mukaan.

        Minä väitän että nämä valon aallot koostuvat sellaista laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentynistä joita ei meidän laitteilla voida rekisteröidä.

        Ne ovat niin pieniä että niitä tarvitaan ziljoonittain yhden laajenevan fotonin syntymiseen.

        Silti fotoneiden osuus laajenevasta valosta on hyvin hyvin pieni.

        Juuri tämän takia fotoneille ei ole voitu mitata massaa, vaikka tietysti niilläkin on massa.

        Naurettavaa väittää ettei olisi.

        Jos ja kun fotoni koostuu jostakin fyysisen konkreettisesti olemassa olevasta asiasta mistä kaikki muukin pohjimmiltaan koostuu, niin tietysti fotoneilla on massaa.

        🤔


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et osaa ottaa huomioon vetäviä voimia, joita ilman fysiikkaa on mahdoton selittää.

        No selitähän vetävä voima?

        Mikään hiukkanen sitä ei voi välittää.

        Oletko kuullut liikemäärän säilymislaista?

        Kaareutuva avaruus on vastaava käsite kuin antiikinajan jumalat olivat.

        🤔


      • Anonyymi kirjoitti:

        Valo on sähkömagneettista säteilyä, jolla on aaltoluonne. Valo laajenee siinä mielessä, että se leviää kohteestaan valon nopeudella, joka tyhjiössä on c. Tällä sähkömagneettisella säteilyllä ole kuitenkaan ole massaa, kuten täysin harhaisesti väität.

        Jos ei ole massaa, ei ole mitään mistä tämä mukamas massaton hiukkanen koostuisi ja silloinhan sitä ei yksinkertaisesti voisi olla olemassa ollenkaan!

        FAKTA.

        Ns. Massattomat hiukkaset ovat takuu sille ettei fysiikan kaiken teoriaa voi saada aikaan nykyisten fysiikan teorioiden avulla!!!

        🤔


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        Meille valo on jotakin mikä koostuu rekisteröitävissä olevista hiukkasista eli fotoneista.

        Jotenkin jotenkin sillä valolla kuitenkin on myös aaltoluonne nykyisen fysiikankin mukaan.

        Minä väitän että nämä valon aallot koostuvat sellaista laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentynistä joita ei meidän laitteilla voida rekisteröidä.

        Ne ovat niin pieniä että niitä tarvitaan ziljoonittain yhden laajenevan fotonin syntymiseen.

        Silti fotoneiden osuus laajenevasta valosta on hyvin hyvin pieni.

        Juuri tämän takia fotoneille ei ole voitu mitata massaa, vaikka tietysti niilläkin on massa.

        Naurettavaa väittää ettei olisi.

        Jos ja kun fotoni koostuu jostakin fyysisen konkreettisesti olemassa olevasta asiasta mistä kaikki muukin pohjimmiltaan koostuu, niin tietysti fotoneilla on massaa.

        🤔

        Fotoni on sähkömagneettisen vuorovaikutuksen välittäjä, eikä sillä ole massaa. Paljonko massaa on 12 voltilla tai 100 hevosvoimalla?
        Olet yhtä pöljä kuin aloittaessasi kai jo parikymmentä vuotta sitten. Et kykene edes oppimaan.


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        No selitähän vetävä voima?

        Mikään hiukkanen sitä ei voi välittää.

        Oletko kuullut liikemäärän säilymislaista?

        Kaareutuva avaruus on vastaava käsite kuin antiikinajan jumalat olivat.

        🤔

        Hyppää räystäältä ja kokeile, onko F = G x m1 x m2 /r^2 totta.
        Ja ei. Lasjeneva maapallo ei rynni sinua vastaan, vaan gravitaatio vetää sinua puoleensa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Fotoni on sähkömagneettisen vuorovaikutuksen välittäjä, eikä sillä ole massaa. Paljonko massaa on 12 voltilla tai 100 hevosvoimalla?
        Olet yhtä pöljä kuin aloittaessasi kai jo parikymmentä vuotta sitten. Et kykene edes oppimaan.

        Jännä että valo joka on muka massatonta, saa maalin talon seinästä räjähtämään / laajenemaan vähemmän tiheäksi?!?

        Eiköhän se ole itsestään selvää että avaruudessa laajeneva valo koostuu jostakin joka on ihan oikeasti olemassa olevaa asiaa, niin ettei se koostu mitään hokkus pokkus massattomista hiukkasista joilla ei ole edes tiheyttä, eikä tilavuutta.

        🤔


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hyppää räystäältä ja kokeile, onko F = G x m1 x m2 /r^2 totta.
        Ja ei. Lasjeneva maapallo ei rynni sinua vastaan, vaan gravitaatio vetää sinua puoleensa.

        Mikäs tämä gravitaatio on joka perustuu vetävään voimaan?

        Ei ainakaan ilmeisesti Einsteinin lanseerama jumala nimeltä kaareutuva avaruus?!?

        🤔


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        Mikäs tämä gravitaatio on joka perustuu vetävään voimaan?

        Ei ainakaan ilmeisesti Einsteinin lanseerama jumala nimeltä kaareutuva avaruus?!?

        🤔

        Avaruuden kaareutuminen massan vaikutuksesta aiheuttaa näennäisvoiman, jota Newtonin kaava kuvaa.


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        No selitähän vetävä voima?

        Mikään hiukkanen sitä ei voi välittää.

        Oletko kuullut liikemäärän säilymislaista?

        Kaareutuva avaruus on vastaava käsite kuin antiikinajan jumalat olivat.

        🤔

        Kenttä välittää vetävää voimaa.
        Kun katodisädeputken katodia hehkutetaan, elektroneja irtoaa. Elektronit pysyvät kuitenkin elektrodin pinnalla kulkeutumatta mihinkään. Vasta kun anodijännite kytketään, elektronisuihku lähtee kohti anodia. Anodi tuottaa negatiiivisiin elektroneihin vaikuttavan vetovoiman positiivisella jännitteellä. Työntävällä voimalla asiaa ei mitenkään voi selittää.


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        Jos ei ole massaa, ei ole mitään mistä tämä mukamas massaton hiukkanen koostuisi ja silloinhan sitä ei yksinkertaisesti voisi olla olemassa ollenkaan!

        FAKTA.

        Ns. Massattomat hiukkaset ovat takuu sille ettei fysiikan kaiken teoriaa voi saada aikaan nykyisten fysiikan teorioiden avulla!!!

        🤔

        Fotoni on massaton. Se ei ole hiukkanen siinä mielessä kuin elektroni tai neutroni. Fotoni on mittabosoni, kuten W- ja Z-bosonit ja gluonit. Näistä fotoni ja gluoni ovat massattomia.

        Kyse on siitä, että yrität heikoilla peruskoulutiedoilla käsittää fysiikkaa, joka menee sinulta totaalisesti yli. Ei maailma ole mekanistinen. Jopa mainostmasi työntävä voima perustuu kentiin. Jos kaksi biljardipalloa törmää ja kimpoaa erilleen, ei niiden atomien elektronit missään vaiheessa kosketa toisiaan, vaan hylkivä voima syntyy SM-kentästä.


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        Jännä että valo joka on muka massatonta, saa maalin talon seinästä räjähtämään / laajenemaan vähemmän tiheäksi?!?

        Eiköhän se ole itsestään selvää että avaruudessa laajeneva valo koostuu jostakin joka on ihan oikeasti olemassa olevaa asiaa, niin ettei se koostu mitään hokkus pokkus massattomista hiukkasista joilla ei ole edes tiheyttä, eikä tilavuutta.

        🤔

        Valo koostuu energiasta. Ei energialla ole tiheyttä, jos tiheydellä tarkoitetaan massan ja tilavuuden suhdetta. Energialla ei myöskään ole tilavuutta. Vai kuinka monta kuutiometriä mielestäsi on megawattitunti?

        Kuinka joku on voinut jankuttaa samaa paskaa parikymmentä vuotta ilman, että on kyennyt oppimaan yhtään mitään? Ällityttävää ääliömäisyyttä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Avaruuden kaareutuminen massan vaikutuksesta aiheuttaa näennäisvoiman, jota Newtonin kaava kuvaa.

        Yritähän kuvailla kaareutuvaa avaruutta.

        Kun painava kuula on kumikalvolla, se painaa kumikalvon montulle.

        Ja tuo siis johtuu siitä että avaruus kaareutuu.

        Ok, kuvaile nyt kaareutuvaa avaruutta omin sanoin.

        🤔


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        Yritähän kuvailla kaareutuvaa avaruutta.

        Kun painava kuula on kumikalvolla, se painaa kumikalvon montulle.

        Ja tuo siis johtuu siitä että avaruus kaareutuu.

        Ok, kuvaile nyt kaareutuvaa avaruutta omin sanoin.

        🤔

        Hitto että olet taukki.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Valo koostuu energiasta. Ei energialla ole tiheyttä, jos tiheydellä tarkoitetaan massan ja tilavuuden suhdetta. Energialla ei myöskään ole tilavuutta. Vai kuinka monta kuutiometriä mielestäsi on megawattitunti?

        Kuinka joku on voinut jankuttaa samaa paskaa parikymmentä vuotta ilman, että on kyennyt oppimaan yhtään mitään? Ällityttävää ääliömäisyyttä.

        Heh heh heh.

        Einsteinin mukaan aine on energiaa.

        Jännä että aineella, joka siis on energiaa, on tiheys.

        🤔


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hitto että olet taukki.

        🤣🤣🤣

        Eikö onnistu?!?

        🤔


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        🤣🤣🤣

        Eikö onnistu?!?

        🤔

        Olet niin tyhmä ratanaula, ettet ymmärrä tuota vertausta lainkaan. Ei kukaan oikeasti voi olla noin typerä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olet niin tyhmä ratanaula, ettet ymmärrä tuota vertausta lainkaan. Ei kukaan oikeasti voi olla noin typerä.

        No yritähän nyt kuvailla sitä jumalaasi eli kaareutuvaa avaruutta ihan omin sanoin.

        🤔


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        No yritähän nyt kuvailla sitä jumalaasi eli kaareutuvaa avaruutta ihan omin sanoin.

        🤔

        Miten kuvata mitään oliolle, joka ei ymmärrä yksinkertaisimpia vertauksia? Kuinka opettaa ekaluokkalaisille yliopistotasoista fysiikkaa? Kerro. Minun tiedot ja taidot eivät riitä luennoimaan pululle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miten kuvata mitään oliolle, joka ei ymmärrä yksinkertaisimpia vertauksia? Kuinka opettaa ekaluokkalaisille yliopistotasoista fysiikkaa? Kerro. Minun tiedot ja taidot eivät riitä luennoimaan pululle.

        Tämä on kaikille niille jotka uskovat hokkus pokkus avaruuden olemassa oloon.

        Pelottaako ajatus siitä että oma keho koostuu koko ajan räjähtävää työntävää voimaa kierrättävistä koko ajan räjähtävistä tihentymistä.

        Koko ajan räjähtävistä tihentymistä joissa oleva työntävä voima räjähtää koko ajan.

        Siis siten että näissä koko ajan räjähtävissä tihentymissä oleva koko ajan räjähtävä työntävä voima vaihtuu niissä ajan kanssa kokonaan, sitä mukaa kuin ne kierrättävät keskenään tätä koko ajan räjähtävää työntävää voimaa?

        JOS, niin jatka sitten vaan uskoasi hokkus pokkus avaruuden olemassa oloon.

        Onhan se silloin helpompi tapa elää jos totuus pelottaa.

        🤔


    • Anonyymi

      Työnnä/vedä jo pääsi, sanonko minne/mistä!

    • Anonyymi

      Tässä ketjussa ei ainakaan Suomi voita. Ainoa voittaja on skitsofrenian hoitajat ja toivottavasti pian lääketeollisuus lääkityksen muodossa.

      • Keskity aiheeseen.

        Jos et siihen kykene, työnny pois.

        Kiitos

        🤔


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        Keskity aiheeseen.

        Jos et siihen kykene, työnny pois.

        Kiitos

        🤔

        Ime itsesi takapuoleesi tai työnny käteesi, kiitos!


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        Keskity aiheeseen.

        Jos et siihen kykene, työnny pois.

        Kiitos

        🤔

        Sinun jutut on niin villejä että niiden perkaamiseen menee päiviä. Ihan lähtien vaikka siitä että elektroneja synnytettäisiin tyhjästä ja voitaisiin pumpata loputtomiin atomeista ulos. Ei nimittäin ole vaikea todistaa vääräksi.

        Henkilökohtaisesti jätän tämän 10000 metrin uinnin tunkion läpi väliin, kiitos.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinun jutut on niin villejä että niiden perkaamiseen menee päiviä. Ihan lähtien vaikka siitä että elektroneja synnytettäisiin tyhjästä ja voitaisiin pumpata loputtomiin atomeista ulos. Ei nimittäin ole vaikea todistaa vääräksi.

        Henkilökohtaisesti jätän tämän 10000 metrin uinnin tunkion läpi väliin, kiitos.

        Höpö höpö.

        Eiväthän tutkijat "irrota" elektroneja aineesta ilman että käyttävät siihen energiaa.

        Itsestään selvä asia taas tuokin.

        🤔


      • Anonyymi
        SuomiVoittaa kirjoitti:

        Höpö höpö.

        Eiväthän tutkijat "irrota" elektroneja aineesta ilman että käyttävät siihen energiaa.

        Itsestään selvä asia taas tuokin.

        🤔

        Niin, energiaa se muutos vaatii. AINOA järkevä syy miksi elektronien irroittaminen vaatii energiaa on että ne muodostuvat portaalilla toisesta ulottuvuudesta. Se on tasan tarkkaan ainoa järkevä selitys tälle.

        Itsestään selvä asia taas tuokin.

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, energiaa se muutos vaatii. AINOA järkevä syy miksi elektronien irroittaminen vaatii energiaa on että ne muodostuvat portaalilla toisesta ulottuvuudesta. Se on tasan tarkkaan ainoa järkevä selitys tälle.

        Itsestään selvä asia taas tuokin.

        🤔

        Itse asiassa syy on siinä, että elektronien orbitaalit ovat kvantittuneet. Siityminen ylemmälle energiatasoltaan ylemmälle orbitaalille vaatii juuri tietyn määrän energiaa. Kun elektroni taas putoaa alemmalle tasolle, se absorboi valokvantin. Tähän perustuu mm. Led. Ledin väri tulee siitä, millainen ero on N- ja P- puolijohteiden elektronien ja aukkojen energiatasoissa.

        Olet katsonut takavuosina liikaa tähtiporttia. Tai voihan sitä katsoa, mutta kaikkeen ei kannata uskoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse asiassa syy on siinä, että elektronien orbitaalit ovat kvantittuneet. Siityminen ylemmälle energiatasoltaan ylemmälle orbitaalille vaatii juuri tietyn määrän energiaa. Kun elektroni taas putoaa alemmalle tasolle, se absorboi valokvantin. Tähän perustuu mm. Led. Ledin väri tulee siitä, millainen ero on N- ja P- puolijohteiden elektronien ja aukkojen energiatasoissa.

        Olet katsonut takavuosina liikaa tähtiporttia. Tai voihan sitä katsoa, mutta kaikkeen ei kannata uskoa.

        Tarkoitit kai emittoi.


    • Anonyymi

      Keskittyisit vähän pienempiin aineisiin ensin, kun nuo ovat liian isoja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe