Olen yksinäinen. Mitä teen

Anonyymi

Oon 12 v tyttö, ja asun aika syrjäsessä paikassa.
En tiiä mistä alottais. Mä oon viieme aikoina tuntenu itteni tosi yksinäiseks. Mun entisellä parhaalla kaverilla (joka on ollu mun paras kaveri n. 5 vuotta) on nyt poikaystävä. Melkeen aina, ku puhun entiselle parhaalle kaverilleni (sanotaan nyt vaikka Alma), hän vastaa me sanalla. Eli, jos vaikka kysyisin, miksi hän ei enää ole kanssani niin paljoa, kuin ennen, se vastaa jotain tähän tyyliin, me ei olla ehitty olla sun kaa, tai jotain...
Pahinta tässä on, että Alman poikaystävä, on kaverini, jonka kanssa olen asunut naapurina toosi kauan, mutta jonka kanssa en ole enää kauheen hyvissä väleissä, koska en enää luota häneen.
Molemmat, Alma ja sen poikaystävänsä, on mun luokalla, enkä voi vältellä niitä.
En tiedä kenen muun kaa olisin. Mun luokalla on yhteensä 8 tyttöä. 2 kahestaan parasta kaveria, joitten kanssa en voi, enkä halua olla. Yksi yksinäinen tyttö, joka on ihan mukava, mut tosi outo, ja ei yhtään samanlainen kuin minä, en usko, että meijän ystävyydestä tulis mitään. Yhen tytön kaa olen ollut ystävä tai kaveri, eskarissa asti, eli oon tuntenu sen jo 6 vuotta. Me ollaan ihan hyvis väleissä, mutta se on yleensä yhden toisen tytön kaa, joka on ollut samalla luokalla 3 vuotta. Tänä vuonna meijän luokalle tuli uusi tyttö, jonka kanssa tutustuin heti. Sanotaan sitä vaikka Siiriksi. Olin hetken Siirin ja Alman kanssa kolmistaan parhaita kavereita. Sitte Siiri alko olemaan koko ajan enemmän ja enemmän yhden rinnakkaisluokan tytön kanssa. Ne ovat vapaa-ajalla koko ajan kahdestaan. Siiri on mulle kiltti koulussa, ja niin edespäin, mutta en oikeesti usko, että se haluaa olla mun kans. Oon ollu vähän meijän luokan poikien kaa, ja niitten kaa on ihan kiva olla, mut ne ei varmastikkaa halusi olla mun kaa.

Yleensä kaikki vaa sanoo mulle, et oon ärsyttävä, ja sitte, ku kysyn miten, ne vastaa et puhun liikaa tai jotai tommosta. Joo, oon aika puhelias, mut kaikkihan sen ymmärtää, että se ei oo oikee syy. Tiiän, et oon ite ollu ehkä vähän ärsyttävä, ja oon vähä ehkä tunkeutunut muitten kaa, ku mua pelottaa, et jään yksin. Musta vaa tuntuu, ettei kukaa välitä musta,enkä oikee tiiä mitä tekisin. Kukaa ei oikee tiiä tästä mitää, ja tää on ollu jo pari kuukautta, eli oon ollu tosi yksinäinen sen ajan. Haluaisin saada jonkun hyvän ystävän, joka ei petä mua. Meijän kouluun tulee lisää ihmisii enemmän vasta ens vuonna, ku meen seiskalle. En tiiä miten kestän siihen asti.

Onks teillä muilla ees vähän samanlaista tilannetta, tai neuvoja mulle. Kiitti vastauksista jo etukäteen🙂

11

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eiks kukaa haluu vastata, vai miks tänne ei tuu yhtään vastausta😭

    • Anonyymi

      Jos joku on nähny tän, ni voisiksä vastat 🙏

      • Anonyymi

        En tiiä uskallanko mennä maanantaina kouluun, koska mua pelottaa, et jään ihan yksin. 😢


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiiä uskallanko mennä maanantaina kouluun, koska mua pelottaa, et jään ihan yksin. 😢

        💖🩹


    • Anonyymi

      Hei! Oletko kokeillut jutella sinun olostasi esimerkiksi Sekaisin247 chatissa kun se on auki? Nuortennetti :ssä kanssa voisi löytyä sinulle aiheita ja kavereita joiden kanssa keskustella. Siellä on nuorille keskustelupalstoja ja chattejä.

      Ainahan se harmittaa kun kaverilla ei ole sinulle aikaa, mutta kavereita voi aina etsiä laajemmin. En sano, että unohda paras kaverisi, mutta ainahan se on kivaa jos on kavereita joiden kanssa olla kun muilla kavereilal ei ole aikaa.
      Kunhan vain tietää mistä sellaisia löytää turvallisesti.
      Täällä Suomi24 ei ole turvallista kun ei tiedä kennen kanssa puhuu, mutta paikat jotka ehdotin on valvottuja ja nuortennetissä on ikäistäsi seuraa. Sieltä saa kanssa apuja ongelmiin.

      • Anonyymi

        Kiitos vastauksesta🙃meen varmaan sitte sinne toisille sivustoille


    • Anonyymi

      Yksin jäämistä ei tarvitse pelätä, se ei ole vaarallista vaan aivan ihanaa, kun saa olla rauhassa. Tutustu itseesi kaikessa rauhassa!
      Tarinoinnistasi päätellen et kuitenkaan ole yksin, sinusta vain tuntuu siltä. Sille ei kukaan voi mitään. Ympärilläsi on paljon ihmisiä.

      Minä inhoan ystävyyteen takertumista. Aikanasi sinullakin on poikaystävä. Hänen kanssaan sinäkin olet silloin 'me'. Mutta nauti siihen asti vapaudesta olla 'minä'!

    • Anonyymi

      Teiniaika on haastava, kun on noita kaveridraamoja. Muista, että olet hyvä juuri sellaisena kuin olet.
      Miksi se yksi tyttö on muka outo? Miksei voisi olla isolla porukalla kaikki yhdessä. Ketään ei saa, eikä kannata jättää yksin, ei edes outoja. Erilaisuus on rikkaus, ei outoa. Kannattaa tutustua monenlaisiin ihmisiin ja hyväksyä erilaisuus. Sanassa outo, on negatiivinen kaiku.

      Olisiko sulla joku harrastus mitä voisit alkaa tehdä? Usein sun ikäiset harrastaa jo jotain. Partio, sähly, tanssi, kuviskerho jne.

      Kannattaa harmeista puhua vanhemmalle, silloin harmi pienenee toivottavasti. Kokeile erilaisia juttuja. Habbo peliä pelaa kuulemma nuoret. Ja voi löytää virtuaalikavereitakin, demi palstalla on nuoria.

      • Anonyymi

        "Miksei voisi olla isolla porukalla kaikki yhdessä. Ketään ei saa, eikä kannata jättää yksin, ei edes outoja"

        Haloo? Onko valoo? Puhut vastoin luonnonlakeja.
        Yleensäkin lapsilla on luonteensa, ja voin olla varma, että oinaan ja kalan yhteiselosta ei välttämättä tule mitään. Ei se ole niin yksinkertaista, että kenet hyvänsä yhteen toisen kanssa. Minun kaveri oli tiikeri, ja arvet jäi sieluun.
        Minäkin olen ollut pääosin yksinäinen, koska en voinut härkäpäisenä sietää muiden nuorten toistensa prseennuolentaa ja ihqu patsastelua ja meikkausta. En ymmärtänyt eivätkö he halunneet valita omaa tietään? Nyt astrologiaan tutustuttuani en enää tuomitse heitä ja ymmärrän muita ihmisiä.
        Se on selvä, että joku aina jää yhteisöstä ulos. On turha tuosta noin yrittää liitää porukoita yhteen, varsinkaan jollain nykyajan tasa-arvoideologiahömpällä, jota ei ensinnäkään ole, koska luonto toimii tarkkojen lakien mukaan, joista yksi on yksilöiden luonne. Jos yksilö ei pärjää porukassa erilaisuutensa vuoksi, hän saattaa olla vanhempana näkijä, parantaja,. tai vanhankansan kielellä tuleva "profeetta". Näitä on aina ollut, ja tulee olemaan, ja heidän elämänsä voi olla hankalaa. Tämän maailman henkisten ja fyysisten puolten johtajien esiintyvyyttä ei ole sidottu kahteen tuhanteen vuoteen.
        Antaa erilaisten lasten kasvaa omalla tavallaan, mutta uskon, että parhaiten heidän sielunelämänsä löytää juurikin astrologian avulla. Mutta sehän ei "nykyajan uskottavuuteen" uskoville sovi. Vaan kun lapsi ei ole aikuisten ideologioiden, vaan luonnon lakien alainen.


    • Anonyymi

      Hei! Mä oon myös 12-vuotias tyttö. Ite mulla on aika same tilanne ton yksinäisyyden kanssa, mulla on kaksi "parastakaveria" mutta ollaan silleen erilaisia.kun toivoisin että mulla ois sellanen ystävä/ystävät jolle voisin laittaa viestiä kun jotain hyvää tai huonoa tapahtuu. Oon vapaa ajalla aina yksin harrastusten ulkopuolella, ja jos nään somessa tai ihan irl "parhaatkaverit" mulle tulee sellanen olo että oispa mullakin tota ja jotenkin sellanen kaipuu. Mulle ihmiset ei sano suoraan että oisin ärsyttävä, mutta ite pelkäään että oon. Ja oo myös aika äänekäs ja mun huumori saattaa olla loukkaavaa jos ei ota sitä läppäl. (En siis tarkoita sitä tosissani) Mulla on esimerkiks fudiksen kautta ihan mahtavii ystävii mut nähään vaan harkoissa ja joskus käydään pelailee tai teke jotain muuta. Mut tuskin koskaan rupeisiin niille (tai kenellekkäään mulle kertoo esim. Tätä) enkä ajattele niitä mun parhaina kavereina. Nautin kyllä kotona ajan viettämisestä mutta mulla on tosi huono itsekuri joka on ihan hirveetä. Esim tänään tultiin noin klo neljä semmoset urheilu opistolta ja sen jälkeen aloin kattoo yht leffaa sit vanhemmat kysy et mitä ten sanoin et rupeen kertaa rankan kokeeseen no katon sen leffan siinä ranskan kirjat pöydällä sen jälkeen syötiin ja sitten rupesin selaa instagramii ja joskus kymmenen aikoihin tuli mental breik down näin suomalaisittain itkin ja istuin vaan sängyllä ja ajattelin tätä tilannetta ja huomista koulupäivää tuplatuntia ranskaa klo 8.15 joka sisälsi kokeen neljää soitto tuntia ja kuuden tunnin koulupäivää. Tää kuulostaa ehkä rankalta mutta oikeesti asiat ei oo näin pahasti miltä se ehkä kuulostaa että ei tarvii huolestua (mun Koko viikko ei oo ollu tälöänen)
      Kiitos🥰ihan älyttömästi jos jaksoit lukee tän Kokonaan ja kerrat jos vastasit. Ja kiitos kans sulle joka aloitti tän palaan mulla on paljon parempi olo kun sain purettua tän kaiken ulos.
      Ja sori kirjoitus virheistä en jaksa tarkistaa tekstiä
      T: Yksinäinen lukihäiriöinen😊

    • Anonyymi

      Nuorten ongelma on yleensä siinä, etteivät tunne itseään, eivätkä kavereitaan. On paljon tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen jääkö ulkopuolelle vai ei. Luonto perustuu paljolti "samankaltaisuudelle". Mutta en kehoita matkimiseen. Siitä menettää oman elämänsä.
      Minäkin olin nuorena yksinäinen, ja kavereita ei juuri ollut. Luovuus on ollut yksi voimavarani.
      Yksinäisiä kehoitan näkemään mahdollisuudet ympärillään, mutta en kehoita turvautumaan psykologiin tms. Jos katsovat, että kyse on masennuksesta tms. niin pahimmillaan se on lääkekierre.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe