Helvetin lapset ja Jeesus

Anonyymi

Jeesus puhuu helvetin lapsista. keitä he ovat.

Matt. 23:15

- Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin? Siis kyse on niistä, jotka vihasivat Jeesusta samalla tavalla kuin Jeesuksen ajan kirjanoppineet ja fariseukset.

    • Anonyymi

      Johannes, 10: 12-13: he ovat sielujen varastajia. He esiintyvät Jumalan ihmisinä, mutta eivät välitä Jumalaa etsivistä ihmisistä kuten tulisi. Heistä on varoitus Jaakobin kirjeessä 3:1-2: "Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion. Sillä monessa kohden me kaikki hairahdumme. Jos joku ei hairahdu puheessa, niin hän on täydellinen mies ja kykenee hillitsemään myös koko ruumiinsa. "

      • Anonyymi

        Siis perinneopissa juuri tulee silmäpeitto ja oppi.
        Korvataan Sana ja siinä tilalla on ihmisoppi, eli varastaa sanan ja tekee sen tyhjäksi.

        Vertaus kylväjästä
        13:1 Samana päivänä Jeesus lähti ulos, meni järven rantaan ja istuutui. Hänen luokseen tuli niin paljon ihmisiä, että hänen oli mentävä veneeseen. Hän istui veneessä, ja väkijoukko oli rannalla. Jeesus selitti heille monia asioita vertausten avulla. Hän sanoi: »Mies lähti kylvämään. Kun hän heitteli siemeniä maahan, osa niistä päätyi tien viereen. Sitten linnut tulivat ja söivät ne. Osa siemenistä päätyi kallioiseen paikkaan, jossa maata ei ollut paljoa. Niinpä vilja alkoi kasvaa saman tien, koska multakerros oli ohut. Vilja jäi kuitenkin juurettomaksi ja paahtui kuivaksi auringon noustua. Osa siemenistä päätyi piikkipensaikkoon, ja pensaat kasvoivat ja tukahduttivat viljan. Mutta loput siemenet päätyivät hyvään maahan ja antoivat satoa sata, kuusikymmentä tai kolmekymmentä jyvää. Kuunnelkaa, jos teillä on korvat!»
        Vertausten tarkoitus
        10 Oppilaat tulivat kysymään Jeesukselta, miksi hän puhui ihmisille vertauksin. 11 Jeesus vastasi: »Teille on paljastettu taivaiden valtakunnan salaisuudet, mutta heille ei. 12 Sille, jolla jo on, annetaan lisää yllin kyllin. Siltä, jolla ei ole, otetaan sen sijaan loputkin pois. 13Puhun heille vertauksin, koska he eivät näe, vaikka katsovat. He eivät kuule eivätkä ymmärrä, vaikka kuuntelevat.
        rk. 2020 UT https://raamattu.fi/raamattu/UT2020/MAT.13/Matt.-


    • Anonyymi

      Aloittajakin toistoillaaan kiertää merta ja toitottaa mieliaihettaan. Otahan lääkkeesi, ADHD- kiihko on taas liikkeellä

    • Anonyymi

      Aloittajahan vain Raamattua lainaa. Se voi tietenkin olla kova pala harhaoppisille.

      • Anonyymi

        Peukalopaikoilla ei mitään raamattua lainata, vaan lihallista omaa juttua. Eli ei kannata ylistää typeryyttä.


    • Anonyymi

      Kyllä sen näkee nykyään, ketkä on helvetin lapset.
      He ovat Ismaelin jälkeläisiä.

      • Anonyymi

        Eiköhän monet näilläkin sivuilla kuulu siiihen ryhmään sanojen käytöstä päätellen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän monet näilläkin sivuilla kuulu siiihen ryhmään sanojen käytöstä päätellen!

        Helvetin lapsia ovat ainakin helvetistä kiihkoilevat pösilöt. Verenmaku suussa ja hullunkiilto silmissä ne saarnaa oma helvetinevankeliumiaan.


    • Anonyymi

      Raamatussa taidetaan sanoa, että KAIKKI Hänen tekonsa ovat ihmeteltävät ja kiitoksen ansainneet. No, ryhdytäänpä sitten kiittämään.

      Kiittäkäämme siitä, että seuraava Paavalin väite ei pidä paikkaansa: "Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi ja että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa kaikki, hänen kauttaan kaikki sekä maan päällä että taivaissa."

      Eikä tämä: "Jumala on määränyt kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi."

      Eikä tämä Johanneksen väite: "Ei Jumala ole lähettänyt Poikaansa tuomitsemaan maailmaa vaan, että maailma Hänen kauttansa pelastuisi."

      Kiitetään Jumalaa myös siitä, että vaikka Kristus on koko maailman syntien sovitus eikä pelkästään uskovien, koko maailma ei suinkaan pelastu.

      Kiitetään Jumalaa ja Jeesusta myöskin siitä, että vaikka Johannes Kastaja väitti Jeesusta Jumalan Karitsaksi, joka OTTAA POIS maailman synnin, Jumala kuitenkin näkee hyväksi tuomita ihmiskunnan enemmistön aikanaan iankaikkiseen vaivan paikkaan, vaikka tuomion peruste - synti - poistuikin ristillä.

      Kiitetään Jumalaa siitä, että vaikka Jeesusta kutsutaan sovitusuhriksi (joka esikuvallisena uhrina vanhan liiton Israelin aikoina peitti kansan synnit), Jeesuksen uhri ei konkreettisesti poistanut maailman syntejä, vaikka Raamattu muuta väittääkin.

      Kiitetään Jumalaa lisäksi siitä, että vaikka Hän tahtookin kaikkien pelastuvan, Hän EI kykene toteuttamaan tuota tahtoaan, vaikka Raamattu väittääkin, ettei MIKÄÄN voi vastustaa Hänen tahtonsa toteutumista.

      Kiitetään Isää Jumalaa siitä, että Hän antoi ainoan Poikansa ihmisten kiusattavaksi ja tapettavaksi antaakseen pelastuksen ja sovituksen ihmiskunnalle ainoastaan tarjolle eikä suinkaan konkreettiseksi ja loppuun saatatuksi pelastukseksi ja sovitukseksi - vaikka Raamattu toisin väittääkin.

      Kiitetään Jumalaa siitä, että Hän kaiken ennalta näkevänä näki hyväksi, että Aadamin lankeemus painaisi vaa'assa paljon enemmän kuin Kristuksen vanhurskauden teko, vaikka Paavali aivan muuta väittääkin.

      Kiitetään siitä, että osallisuus Aadamin lankeemuksesta ei edellytä ihmiseltä tietoista valintaa tai ratkaisua, kun taas osallisuus Kristuksesta ja Hänen vanhurskaasta teostaan edellyttää. Kiitetään Jumalaa siitä, että Hän on nähnyt hyväksi suhtautua näin nuivasti oman Poikansa uhriin ihmiskunnan edestä Aadamin lankeemukseen verrattuna.

      Kiitetään Jumalaa siitä, että vaikka Jeesus sanoi vetävänsä KAIKKI tykönsä, kun hänet korotetaan maasta, se ei tosiasiassa tarkoita oikeastaan mitään, toisin kuin Aadamin lankeemus.

      Kiitetään Jumalaa siitäkin, että voimme aivan hyvin tulkita huonosti suomennetut, tuomiota huokuvat Jeesuksen vertaukset kirjaimellisesti, kun taas armoa korostavat Jeesuksen vertaukset voimme nähdä pelkästään vertauskuvallisina.

      Kiittäkäämme Jeesusta ja Jumalaa ennen kaikkea siitä, että Jeesus ei suinkaan pelasta koko maailmaa, vaikka kaikissa erikielisissä Raamatuissa häntä kutsutaankin maailman Vapahtajaksi, ja kiittäkäämme Jeesusta ja Jumalaa myös siitä, että Jumala ei suinkaan ollut Kristuksessa ja sovittanut maailmaa, vaikka kaikissa erikielisissä Raamatuissa niin lukeekin.

      Iloitkaamme siitä samalla tavoin kuin siitä, että Iivo Niskanen ei suinkaan ole voittanut kahta olympiakultaa, vaikka kaikissa eri kielillä kirjoitetuissa urheilutuloksissa niin lukeekin.

    • Anonyymi

      Helvetin lapsia ovat ne, jotka uskovat helvettiin ja yrittävät uskotella vielä muille helvetin olemassaoloa. Sitä itse saa, mitä toisille kauppaa.

      • Anonyymi

        Halveksit siis Jeesuksen sanoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halveksit siis Jeesuksen sanoja.

        Raamatusta ei löydy koko helvetti sanaa. Ei sen enempää Jeesuksen sanomana kuin kenenkään muunkaan. Joka sellaista väittää, valehtelee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamatusta ei löydy koko helvetti sanaa. Ei sen enempää Jeesuksen sanomana kuin kenenkään muunkaan. Joka sellaista väittää, valehtelee.

        Helvetti tulee Ruotsin sanoista HEL ja VITE.

        Hel oli asauskon mukaan tuonelan kuningatar.

        Vite on sama kuin sakko. Piti maksaa korvausta Helille, jos ei ollut kuollut sankarillisesti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe