Aihe

Onko Trumppi maailman ihailluin?

Anonyymi

Melkein kaikki oikeasti uskovat uudestisyntyneet pelastuvat uskovaiset USA:ssa oovat Trumpin takana. Jos Trump häviää, kaikki USAn lapset abortoidaan ja kristityt eiväät saa enää kokoontua vaan demokraatit alkavat jahdat aheitä vankilaan. Miten taataan kristittyjen uskonnonvapaus demokraattipuolueen hallinnon alaisuudessa? Ei mitenkään. Nyt demokraatit pelkäävät, että aborteille eli lasten kansanmurhalle tulee loppu, kun korkeimman oikeuden tuomarit menee vaihtoon. Tässäkin on Trump tehnyt hyvän valinnan tämän tuomarin valinnassa.

Lainaus"Demokratit on mustamalaanut hänet hirviöksi vaikka Trump suoojelee lapset. Demokrati on niin saastunut, täyttä sentimentaliisuutta ja synnin empaatia!!"

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näinkö USA:ssa kävi, kun demokraatti oli viimeksi presidenttinä?
   Juttusi on sairaiden aivojen houretta.

  • Anonyymi

   Höpö höpö. USA:ssa on 60 milj. eri etnisistä taustoista tulevaa evankelikaalista. Trumppia kannattaa noin puolet valkoisista evankelisista kristityistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   13655
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   3548
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2309