Seuraavaan"nauristen" tiesulkuun siis voinee ajella läpi vain. Poliisien ei tarvi enää niitä purkaa!

Anonyymi

Ulla Appelsinin kommentti: Milloin tästä maasta tuli 17 sekunnin Suomi – ja miksi se on vaarallista? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006673366.html

7

<50

  Vastaukset

  • Kyllä näin on. Mutta tiesulkujen välissä poliiseilla on lupa kaasuttaa ja laulaa, kaasua lupasi komisario Pepponen.

  • Kai se on otettava oikeus omiin käsiin. Ja kun joka tapauksessa tulee tuomituksi väkijoukon edessä jo vääristä ajatuksista epäiltynä, onhan se nyt aika säälittävää kärsiä sellaisesta tyranniasta jotakin seurauksia. Parempi itse ansaita ne joka tapauksessa tulevat seuraukset, vaikka sitten ilmaisemalla valitsemillaan keinoilla lähimmälle pöyristyjälle, mitä tästä on mieltä.

  • Näinhän se on, mutta olisi voinut mennä syvällisemminkin aiheeseen.
   Mistä tämä on saanut alkunsa?

   Haluttiin monikulttuurisuutta, mikä sai aikaan vähemmistön radikaalin puolustamisen. Aluksi se koski pakolaisia, kaikki keskustelu mikä katsottiin vähänkin negatiiviseksi oli rasistia. Kaikki vähänkin erimieliset mielipiteet ja keskustelut tuomittiin rasistisiksi/vihapuheiksi. Lopuksi kaikki jopa elokuvista, taiteesta, kirjallisuudesta, historiasta kaivettiin vähäisetkin rasistiin vivahtavat ja leimattiin tuomittaviksi, poistettaviksi. Aloitettiin leimaamaan ihmisiä rasisteiksi. Työpaikoille, työnantajille, tehtiin ilmoitetuksia henkilön olevan rasisti ja vaadittiin eroa. Yrityksiä kiristettiin ja kansaa kiihotettiin yritysten vastaisiin boikotteihin. Mediasta tehtiin yksipuolista, oli vain yhtä oikeaa uutisointia. Tultiin ylivarovaiseksi ettei vaan leimattaisi rasistiksi tai natsiksi. Sen leiman sai, jos oli edes epäillyn rasistin tuttu tai sukulainen tai edes samassa valokuvassa.
   Nyt tämän saman "vallan" annetaan laajentua; vähemmistösukupuolten, naissukupuolten asiaa ajaville aktivisteille. Kansalaisten leimaaminen ja jaoittelu osiin kiihtyi.
   Jopa tarkoituksellisesti tehtiin tilaa Suomen rajojen ulkopuolelta tuleville kapina-järjestöille, jotka "rauhanomaisin mielenosoituksin" tarkoituksenaan vain käydä Suomen lakia, järjestystä ylläpitävien poliisien käskyvallan ja uskottavuuden murentamiseen. Poliisien jotka turvaavat kansalaisten omaisuutta ja terveyttä. Tätä on järjettömällä tavalla lähtenyt sisäministeri tukemaan ja jopa lisäämään vaatimalla kannabiksen laillistamista.
   Eikä pääministeri ja hallitus toimillaan ja sekavilla lausunnoillaan asiaa yhtään paranna.
   Somen kirjoittelusta annetaan ymmärtää niiden olevan ainoastaan tavallisten Suomen kansalaisten, syytetään suomalaisia. Uskonpa, että somessa on ideologiset trollit, joiden tarkoitus on muuttaa Suomen yhteiskuntajärjestystä tiettyyn suuntaan. Käsittämätöntä, että ne kyllä pääsevät sensuurin läpi, mutta niiden vastakkaiset mielipiteet eivät. Toinen käsittämätön asia on medioissa kansalaisten mielipiteiden sensurointi? Luulisi sen kuuluvan vain diktatuurisiin kommunistivaltioihin.

   Jos media on monipuolista, avointa, rehellistä, puolueetonta ja valtiovalta samoin niin ei kansalaisilla olisi minkäänlaista tarvetta edes epäillä tai alkaa etsiä salaliittoja.

   Toivoisinkin toimittajien/median aloittavan paluun toimittaa vain factoihin perustuvaa, puolueetonta uutisointia. Ei mielikuvia herättäviä tarinoita. Uskottavaa mediaa saa hakemalla hakea, eikä löydy. Nyt on kyllä epäluulo ja uskottavuus vähän joka taholla yhteiskuntaa murennettu. Viha sanaa viljellään kuin siemeniä pellolle. Moni on lopettanut jo Suomen uutisten ja median seuraamisen kokonaan...ja myös somen.
   Olisi kyllä hyvä, jos löytyisi edes muutama viisas pohtimaan; mikä tällä on tarkoitus? Mihin tämä johtaa? Kuinka pitkälle tämän annetaan mennä?

   • Täydellinen kuvaus Suomen nykytilasta ! kiitos.


  • Onkohan näitä tielläistuskeljoita nin usein että poliisille pitää ostaa kauhakuormaaja tai dumpperi? Vai tekekö sopmuksen rakennuskonevuokraamon kanssa?

   Istuskelijalle joka tapauksessa nippusteet ranteisiin ja nilkkoihin.
   Tässä vaativassa tehtävässä tarvitaan kahta poiisia muutama sekunti.

   Sitten hanttimiehet käyvät keräämässä kauhaan siistiin pinoon.
   Tämä on normaalia jätteidenkäsittelyä, ei vaadi poliisin valtuuksia.

   • Eikös niputetun elokapinasaastan voisi kerätä henkilöauton peräkärryyn?
    Laidat pois niin ei nostokorkeus olisi kovin suuri


  • Ainoita järkitoimittajia tuo Ulla. Hulluksi vetää näinä viimeisinä aikoina. Lopunaikaa siis elämme, kaikesta päätellenkin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10406