Republikaanien senaattori Ben Sasse haukkuu Trumppia suorin sanoin

Anonyymi

Selkokielinen tekstitetty kritiikki:

https://www.youtube.com/watch?v=olSIq_XQQos

https://www.youtube.com/watch?v=C7oVoDPL6bE

https://www.youtube.com/watch?v=GjjqzwsYi14

Samaa mieltä ovat monet muutkin senaattorit. Eivät ole vielä uskaltautuneet avautua julkisesti.

15

<50

  Vastaukset

  • Miksi pitäisi katsoa. Katsokaas nyt, republikaanit ja demokraatit ovat näytelleet samaa nukketeatteria vuosikymmenten ajan ja taustapirut ovat olleet tyytyväisiä. Sitten tulee Trump, joka on ehkä JFK:n jälkeen ensimmäinen ja ehkä hänen ohellaan ainoa modernin ajan presidentti, joka ei ole näiden globalistitahojen kontrolloitavissa. Totta kai molemmista puolueista esiintyy ääniä, jotka vastustavat tällaista hahmoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et osaa lukea englantia. Harjoittele ensin vaikka Google-kääntäjällä. Opit ehkä jotain politiikasta:

    https://eu.usatoday.com/story/news/politics/elections/2020/10/17/trump-ben-sasse-feud-over-senators-repeated-attacks-during-election/3693805001/

    Nyt on vaalivuosi 2020 ja nyt taistellaan senaatin enemmistöstä. Presidentinvaalit ovat pikkujuttu tuon rinnalla.

    Osaan englantia melko varmasti paremmin kuin sinä. Eikä tuo muuta sanomaani miksikään. Tuo republikaanipoliitikko on huolissaan siitä että osa puolueesta ei sulata Trumpin tyyliä esiintyä julkisuudessa. Siinä ei ole mitään uutta tai ihmeellistä. Ja väitteesi, että presidentinvaalilla ei olisi suurtakaan merkitystä, on lähinnä absurdi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Osaan englantia melko varmasti paremmin kuin sinä. Eikä tuo muuta sanomaani miksikään. Tuo republikaanipoliitikko on huolissaan siitä että osa puolueesta ei sulata Trumpin tyyliä esiintyä julkisuudessa. Siinä ei ole mitään uutta tai ihmeellistä. Ja väitteesi, että presidentinvaalilla ei olisi suurtakaan merkitystä, on lähinnä absurdi.

    Et osaa etkä ymmärrä edes suomen kieltä. Lopeta valehteleminen ja toisten sanomisien vääristäminen. Sairasta. Sinulla on joku ihmeen pakkomielle olla aina väärässä ja haukkua muita!

    Senaatin enemistö on 10 kertaa tärkeämpää kuin oman puoluen presidentti. Perehdy hiukan historiaan.

    Lukutaitoisille lisää selkotekstiä Sassesta:

    https://edition.cnn.com/2020/10/15/politics/ben-sasse-trump-criticism/index.html  • Aika harva demokraatti tai edes toimittaja on julkisesti sanonut totuuden noin suoraan.

   Asia olisi jo unohtunut ja jäänyt pimentoon, mutta Trumpin piti jostain ihmeen syystä tuoda Sassen antama kritiikki koko maailman tietoisuuteen kolme viikkoa ennen vaaleja. Sasse pääsee antamaan lisää kritiikkiä Trumpin typeryydestä ja suurella todennäköisyydellä osa republikaaneista tulee puolustamaan julkisesti Sassea. Vaikea arvat ketkä ja miten. Pakko vain odottaa.

   Voi syntyä historiallinen lumipalloilmiö. Todennäköisyys on x %. x>0.

   • Senaattorit ja kongressin edustajat ja kuvenöörit ja kaupunginjohtajat varmasti keskustelevat keskenään, mutta ketä kaikkia muita kuuluu "puolueeseen". Ketkä tekevät isot päätökset ja linjaukset?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Senaattorit ja kongressin edustajat ja kuvenöörit ja kaupunginjohtajat varmasti keskustelevat keskenään, mutta ketä kaikkia muita kuuluu "puolueeseen". Ketkä tekevät isot päätökset ja linjaukset?

    No varmasti jokin avaruusreptiliaanien kollegiaali, jonka tarkoituksena on tuhota koko planeetta ihan silkkaa piruuttaan. Illuminati tai mitä näitä nyt on.


  • Johtuu sitä, että Trump ei kelpaa rappari republikaaneille, koska ei ole näiden globalistinen talutusnuorassa...kuten eräs toinen ehdokas.

   • Mikset sano suoraan Trumpin olevan maanpetturi? Puolueen tuhoaja ja kansantappaja.


   • Diden on koira joka tassua antaa heiluttaa häntää kiltisti


  • Ben hoiti tyylikkäästi oman osuutensa. Kaikki hyötyvät.

  • Ben sasse,onko se joku islamistihörhö,ainakin nimi viittaa sellaiseen T:hiihtäjä 47 härmästä

   • Ben Sasse on republikaani. Trump on huligaani. Iso ero.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikutta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   10965
  2. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   147
   6250
  3. Martina lähti minne?

   Lentokoneessa näyttää olevan ja minne on Martina menossa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2020