No tulihan se sieltä taas totuus sähköautoilusta Suomessa

Anonyymi

Ensi viikolla julkaistava selvitys sähköautoilun kustannuksista Suomessa. Sähköautoilu Suomessa on kallimpaa, kun missään muussa EU maassa. Iltalehti.

9

<50

  Vastaukset

  • Onko selvityksessä otettu kantaa siihen riittäkö sähköverkon siirtokyky sähköautojen lataukseen koko maassa myös syrjä seutuja myöten.

   • No problem. Voidaan vetää uudet kaapelit vaikka joka mökkiin ja artisti maksaa.


  • Kaikki on Suomessa kalliimpaa kuin missään muussa EU-maassa, kiitos verotuksen jolla ylläpidetään ylisuurta julkista sektoria.

   • Kiitos 16-vuotisten porvarijohtoisten hallituskausien, joita ohjanneet elinkeinoelämän kauppiaat.
    Kaikki muut kallista paitsi työläisten palkat.


   • No nyt osuit just asian ytimeen hyvä ! Suomessa on ylisuuri julkinen sektori muissa EU maissa pärjätään paljon pienemmällä virkamies kunnalla.


   • Mitä höpötät? Julkista on koko ajan supistettu aina 1980-luvulta saakka. Yksityinen valtaa alaa joka puolella. Terveyspalvelut jo lähes vallattu ja siitä vasta hintaa tulee!!!

    Kun kansantalous jakautuu julkiseen ja yksityiseen. Verot ovat julkisen tuloja, mutta yksityine varallisuus on kymmenkertaistunut 30:ssä vuodessa. Julkinen on pysynyt kutakuinkin samana. Ja valtion bujettikin kasvanut vain vähän sinä aikana.

    Siis veroja onkin kerätty liian vähän?

    Bensa ja diesel ei ole noussut 2000-luvun alusta lainkaan!!!


  • Oottakaas kun saadaan vielä tienkäyttömaksuTASAVERO ehdotettu 10e/100km eli tyypillisellä 10 000 km vuosiajolla 1 000 euron uusi autoilun myös sähköautoilun lisäkulu. Tätä kannattavat ainakin Vanhanen ja Orpo.

  • Eikä johdu varmaan yhtään siitä, että muualla Euroopassa sähkömarkkinat toimii markkinatalouden sääntöjen mukaan, eikä kuten meillä, eli että sähkölaskun hinnasta puolet on silkkaa ilmaa jota myös siirtomaksuksi kutsutaan? :) :/

   • Siirtomaksujen korotuksen tarve oli vain noin 4 %, että saadaan maakaapelit .


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikutta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   11099
  2. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   147
   6347
  3. Martina lähti minne?

   Lentokoneessa näyttää olevan ja minne on Martina menossa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2041