Itäkylään vaihtokauppa

Anonyymi

Lakkautemme teiltä koulun, mutta saatte vastalahjaksi tuulivoimapuiston.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      tuulimyllyt tulevat kärnästen maille ,niin ja vapon ,itäkyläläiset ovat kateellisia nalkuttajia ,kun kärnäläiset saavat hyvät korvaukset.

    • Anonyymi

      Kiitos tämän otamme ilolla vastaan! Jotain pitää antaa tilalle jos jotain vie pois.

    • Anonyymi

      Puolan hallitus ehdottaa kaikkien maalla sijaitsevien tuulivoimaloiden sulkemista vuoteen 2035 mennessä. Tuulivoimaa rakennettaisiin sen sijaan merelle.
      Kansallisen energiapolitiikan luonnoksen mukaan Puolan hallitus ehdottaa kaikkien nykyis-ten maalla sijaitsevien tuulivoimaloiden sulkemista 2035 mennessä. Tuulivoiman sulkemis-ehdotuksen taustalla on hallitusta kannattavien äänestäjien keskuudessa vallitseva tuuli-voiman suuri epäsuosio, joka liittyy tuulivoiman merkittäviin terveyshaittoihin. Saksassa miljoona ihmistä on sairastunut Mainzin yliopiston mukaan infraäänen aiheuttamien sydän-lihasvaurioihin. Saksassa on perustettu yhdistys infraäänestä sairastuneille. Saksalaisten lääkärien mukaan maatärinä saattaa olla infraääntä haitallisempaa terveydelle. Äkkikuolemat ja keskenmenot ovat lisääntyneet voimaloiden myötä Länsi-Suomessa. 200-300 perhettä on muuttanut pois kodeistaan. Tuhannet oireilevat, mutta sinnittelevät. Kiinteistöjen arvo tuulivoimaloiden lähellä putoaa tai romahtaa. Niissä ei voi asua, kulut on silti maksettava. Se on perheille taloudellinen katastrofi. Tuulivoiman on väitetty olevan puhdasta vihreää energiaa, jonka haitat uusiutuvana energiana ovat vähäisiä. Nature-lehden julkaisema tutkimus Intiasta tuulivoima-alueita koskien kertoo kuitenkin merkittävistä ekosysteemiä muokkaavista vaikutuksista Intiassa. Pohjois-Kiinassa tehty tutkimus osoittaa, että tuulivoimala-alueella on merkittävä vaikutus lehtipinta-alaan ja kasvuun. Kesän kasvu heikentyi lähes 10 % ja koko vuoden nettotuotanto noin 4%. Tuulivoimalat heikensivät myös maaperän kosteutta ja lisäsivät vesistressiä. Alue koostui pääasiassa sadontuotantoalueesta ja ruohokasvillisuudesta.

      • Anonyymi

        Venäjällä tehdyn tutkimuksen muukaan tuulivoima hidastaa parran ja tukan kasvua. Tuulivoima pitää vaikutusalueella myös varpaanvälit kuivina.


    • Anonyymi

      Mitä ihminen tuulivoimalla täällä tekee kun ei tuule, ei yhtään mitään. Tilatkaa mieluumminhalpoja aurinkopaneeleja kotisähkötarpeisiin. Huonopuoli ettei akut varaa energiaa tähän, kai sillä vettä voi aina lämmittää kun sattuu paistamaan ja patteri ja käyttöveden lämmitykseen, että siinä mielestä lämmitykseen talvellakin? Eikös vesi varaa lämpöenergiaa.

    • Anonyymi

      Arvaa mitä koittavat hölmöillä, kuinka typeriin laittaa isoja rahoja esim tuulivoima. On kiva nolo tunne kun rahansa kadottaa hölmöilemällä nauravat vaan päälle kun ootte idiootteja ja kaikki käskyt menee lävitte, hä hää. näin se on.

    • Anonyymi

      Toinen mikä tarttee ihmisellä olla on öljypannu, yrittävät myös mainostaa että poistakaahan se hohhoijaa.

    • Anonyymi

      Ikiliikkujan kehittämiseen pitäisi kunnan myöntää avustusta, sellainen kun saataisiin Lappajärvellä kehitetyksi niin olisimme maailman tähtiä!

      • Anonyymi

        ennen toista maailmansotaa eräs nissinmies rakensi ikiliikkujaa ,liikkuja oli miltei valmis käyttöön ,ainoastaan yksi mutteri puuttui jostakin ,muuten toimi hyvin


    • Anonyymi

      Tokihan se kannattaa tuulimyllyt ottaa vastaan kun ne toinen kokonaan tekee ja rahoittaa,eikä siihen karvitse kunnalta yhtään rahaa eikä yksityisiltä .Päin vastoin ne tuottaa tuloja kunnalle kiinteistöveroja ja jos se voittoa tulee niin siitä verotuloja ja maan-
      vuokraajille vuokratuloja ja siitäkin kunta saa verotuloja.Mikä sen parempi on ,jos
      joku yritys perustaa tehtaan kuntaan ,niin kunta saa sitä olla takaamassa ja antaa sille vielä avusttusta ja sittenkin se saattaa mennä konkurssiin ja kunta saa maksaa sen konkurssin kokonaan ,näin on tapahtunut ennenkin Eikä se mitään asuntojen arvoa laske .Ja ne infraäänet on hölynpölyä ja sehän on tutkittu jo monelta taholta.Tuulimyllyjä ei vastusta kuin hirven metsästäjät jotka käyvät useinkin toisesta pitäjästä ,vain hirvimetsällä tälläisellä kunta ei rikastu.Päinvastoin ne ajavat ja polkevat teitä ja mehtiä,eivätkä osallistu milloinkaan metsäteiden korjaukseen ,muut sen saa tehdä, eivätkä maksa mitään vuokraa metsäysmaista.Tämä on erittäin hyvä tarjous ,kun tuulimyllyt rakennetaan

      • Anonyymi

        me itäkylän asukkaat otamme riemulla vastaan tuulipuiston, ainoastaan kuoppalan takapajuisessa kylässä on muutama vastaan hangoitteleva henkilö, joka ei ymmärrä omaa etuaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        me itäkylän asukkaat otamme riemulla vastaan tuulipuiston, ainoastaan kuoppalan takapajuisessa kylässä on muutama vastaan hangoitteleva henkilö, joka ei ymmärrä omaa etuaan.

        näinhän asia on


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        näinhän asia on

        Näinhän se on,ja hyvä niin.


    • Anonyymi

      Näinkö se tapahtuu?

    • Anonyymi

      Totuushan on se, että tuulivoimapuisto tulee ja koulu säilyy. Uusi koulu kylässä on myös neljän vuoden päästä.

    • Anonyymi

      kamalaa, sanosimpa todella kamalaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1733
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1421
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1116
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      879
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      204
      806
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      775
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      664
    Aihe