Mitä hyvää monikultturisuus on tuonut Suomelle

tai Euroopalle yleensä - onko mitään?

Kun jotkut ovat kovasti mainostaneet, että monikultti on rikkaus, niin sillä käytännössä tarkoitetaan ihmisiä jotka tulee Lähi-Idän ja Afrikan maista, ei esim. venäläisiä ja virolaisia.

Eli mitä jotain sellaista annettavaa afganistanilaisella, irakilaisella tai somalialaisella kulttuurilla on eurooppalaisille kulttuurille, että sen voidaan sanoa rikastavan eurooppalaista kulttuuria?

Tyttöjen silpomisia tai kunniakulttuuria ei kai voi pitää rikkautena, entä kaapuihin pukeutumista - tuskin. Kuopiossahan oli taannoin kunniamurha lähellä, kun mies yritti teilata ex-vaimonsa, mutta sivulliset saivat pelastettua. Sen sijaan Ranskassa kävi opettajalle huonosti.

38

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se on tuonut huomattavan elintason.

    • Anonyymi

      Monikulttuurisuus on tuonut runsaasti munakulttuuria.

      • Anonyymi

        Siinä on perää.


    • Anonyymi

      Ainakin alkuperäiset asukkaat tuntevat itsensä helkatin paljon älykkäämmiksi.

      • Anonyymi

        Aika hyvä.....


    • Anonyymi

      Mitä negatiivista monikultturisuus on tuonut Suomelle ?

    • Anonyymi

      Mitä negasiivisuutta se ei ole tuonut?

    • Anonyymi

      Suvakkien mielestä raiskatuksi tuleminenkin on rikkautta?

      • Anonyymi

        Kun nainen vetää kaavun päälleen, niin se tuntee itsensä tasa-arvoiseksi toisen kaapunaisen kanssa. Ei näy läskit, eikä arvet, saati mustelmat tai ruhjeet kehossa.


      • Anonyymi

        Karmeaa!


    • Anonyymi

      Paljon Nobelilla palkittuja tiedemiehiä, ei taida löytyä yhtään. Useita pommin rakentajia, niitä löytyy.

    • Anonyymi

      Monikulttuurisuus on tuonut länsimaihin
      Huomattavan määrän elätettäviä elintasosiirtolaisia ja sotehuijareita, jotka romuttavat hyvinvointiyhteiskunnan.

      Suuren määrän yhteiskuntaan sopeutumattomia ihmisiä, joilla ei ole mitään osaamista, jota tarvitaan työmarkkinoilla.

      Monikulttuurisuus ja maahanmuuttajat ovat tuoneet mukanaan rikollisuuden nousun, rikollisklaanit ja naisiin ja lapsiin kohdistuvaa rikollisuutta.

      Tämän ilmiön mukana on länsimaihin perustettu rinnakkaisyhteiskuntia, joissa on omat lait ja noudatetaan islamilaista sharialakia.

      Monikulttuurisuus on tuonut kouluihin levottomuuden ja väkivallan. Kouluissa on jo muodostunut mamujengejä, jotka tappelee, kiristää ja varastaa muilta oppilailta.

      Monikulttuurisuus on tuonut turvattomuuden kaduilla ja epätasa-arvoista kohtelua, joka kohdistuu suomalaisiin lapsiin ja nuoriin. Jos valitetaan syytetään rasismista.
      Että ei mitään hyvää.

      • Anonyymi

        Siinäpä asia kerrottu aivan niinkuin se todellakin on.


      • Anonyymi

        Hyvin kerrottu totuus, siihen ei voi suvakkikaan väittää vastaan.


    • Anonyymi

      useimmat islamilaiset maat, muutamaa yksittäistä maata lukuun ottamatta, ovat hyvin takapajuisia ja alkeellisia yhteiskuntia, joissa ei tiedetä mitään sellaisista asioista kuten demokratia tai tasa-arvo. Seksuaalivähemmistöt ovat hengenvaarassa, ilman suuren suvun tai klaanin taustaa olet arvoton hylkiö jne. Niin ikään yhteiskuntarauha on mitä on, ihmiset eivät luota toisiinsa eivätkä viranomaisiin.

      Islamilaisissa maissa ei ole minkäänlaista luovuutta taiteen ja tieteen saralla verrattuna ei-islamilaisiin maihin. Islamilaisista maista ei tule kirjallisuutta, tieteellisiä tutkimuksia, taidetta eikä yhtään mitään. Nobelin palkintoja ei kovin paljon jaella islamilaiseen maailmaan. Lähinnä islamilaisesta maailmasta kuulee itkua ja hammastenkiristystä.

      • Anonyymi

        Kuinka islamimaista voisi tulla mitään tieteellisiä ,tai kirjallisia julkaisuja,eihän siellä ole juurikaan lukutaitoisiakaan .Lisääntyä osaavat kyllä,mutta itsensä sivistäminen on utopiaa. Tämä kommentti poistetaan tietenkin rasistisena,totuuksia tänne ei voi kirjoittaa.


      • Anonyymi

        "Islamilaisissa maissa ei ole minkäänlaista luovuutta taiteen ja tieteen saralla ..."
        Tuohon voidaan löytää jonkinlaiset perustelut islamin opista. Nimittäin uskonnollinen kekseliäsyys on kiellettyä. Tarkoittaa uusia tulkintoja ja oppeja, mutta sitten tulee se vastaan, ettei islamissa ole kovinkaan selkeää jakoa maalliseen ja hengelliseen regimenttiin luterilaisuuden tapaan. Näin jokain kekseliäs ihminen ottaa riskin, että hänen keksintönsä onkin jotenkin islamia loukkaava tai muuten kiellettyä kekseliäisyyttä, kun islam kattaa kaikki elämän alueet ja tietenkin myös kuoleman.

        Eikä tuo väite pidä ihan paikkaansa islamin olemmassaolon alkuvuosisadoille. Esimerkiksi muslimit keksivät jäätelön Sisiliassa, jossa oli lumihuippuinen tulivuori. Sittemmin on tultu varovaisemmiksi.


    • Anonyymi

      Höpöhöpö persuilua . Maahanmuuttajien jälkeläiset elättävät teidät vanhoina eläkeläisinä ja vaihtavat teidän vaippannekin hoivakodeissa vielä kun syntyvyystilastojen perusteella ette lisäänny riittävästi tuottaaksenne tulevaisuuden suomalaisia ( Kouluja lakkautetaan koko ajan koko suomessa kun ei synny lapsia , sen kai sentään tajuatte ) . He sentään ovat tehokkaita lisääntyjiä joita Suomi kaipaa säilyttääkseen toimivan ikärakenteen maassamme . Susille ja karhuilleko maamme pitäisi lahjoittaa ja antaa viimeisten suomalaisten vanhusten hoito niille tehtäväksi työikäisten ihmisten loputtua ?

      • Anonyymi

        Ovat sitten erilaisia kuin Ruotsissa, jossa edes kolmannen polven mamut eivät elätä itseään saati sitten muita. Ja tuosta ikärakenteesta sen verran, että myös meillä kaikki ihmiset lopulta kuolevat ja tämä ikärakenne-"ongelma" poistuu sen myötä. Se oikea ongelma on siinä, että suuret ikäluokat, joita siis kukkapurkin multa odottaa parinkymmenen vuoden sisällä, haluaa elää viimeiset vuodet mahdollisimman leveästi. Tästä syystä he luulevat, että luku-, kirjoitus-, kieli-, ammattitaidoton kamelikuski pelastaa heidät. Tosiasiat vaan eivät tue tätä satua missään Euroopan maassa, joissa on paljon pidemmät perinteet matuhyysäyksestä.


    • Anonyymi

      Toki monikulttuurisuus on tuonut jotain länteenkin

      Jättimäisiä maahanmuuttajaghettoja, kuten Rinkeby, jossa eriytyneisyys ja ulkopuolisuus ympäröivästä yhteiskunnasta kukoistaa. Alhainen sosioekonominen status, asuinalueiden rauhattomuus, suuri rikollisuus, luku- ja kirjoitustaidottomuus sekä todella surkea yleistieto. Tietotaidot tekniikasta, fysiikasta ja muista luonnontieteistä ovat niin alkeelliset, että koko asiaa ei viitsi edes miettiä. Lisäksi on saatu ulkomaalaistaustaisia mafioita, jotka kuppaavat sellaiset määrät yhteiskunnan rahoja, että puhutaan miljardisummista.

      • Anonyymi

        Siinäpä sitä "rikkautta"


    • Media on tehnyt useita eri etnisyyksiin liittyviä kulttuuripläjäyksiä, joissa pääasiassa afrikkalaisia ja lähi-itäläisiä esitellään mm. värikkäissä asuissa, hyväntuulisina, hyväntahtoisina, tekemässä omille kulttuureilleen ominaisia spektaakkelimaisia asioita, joista meiltä odotetaan varauksetonta ihailua ja arvostusta. Tämä ns. positiivishenkinen pläjäys sitten vedetään nättinä yleispeittona yli koko massamuuttoliikkeen, ikään kuin kaikki tulijat olisi sitä sorttia. Sitten kun kritisoidaan massamuuttoon ja politiikkaan liittyviä lieveilmiötä, se saa vastaansa vastakritiikkiä, jossa käytetään hyväksi näitä positiivishenkisiä kulttuuripläjäyksiä. Tällä taktiikalla pyritään luomaan (harha)mielikuvia, kuinka sydämettömästi hyökätään hyväntahtoisten jne. ihmisten kimppuun, josta taas seuraa syytöksiä, kuinka suomalainen on rasisti, etnonationalisti jne. Tällainen toiminta on läpinäkyvää ja laskelmoitua kikkailua. Kun tällaisesta kritisoidaan mediaa ja päättäjiä, niin joko vaietaan, tai sensuroidaan, tai vastataan kysymyksiin Ohisalon tyyliin.

      • Anonyymi

        No afrikaanot osaa tanssia, ei juuri muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No afrikaanot osaa tanssia, ei juuri muuta.

        Pössyttelykin onnistuu.


    • Anonyymi

      On pajon helpompi luetella ikäviä asioita. Hyviä en keksi. Jos haluan nähdä erilaista kulttuuria matkustan muualle.

    • Anonyymi

      Musset ei ainakaan ole tuoneet mitään hyvää.

    • Anonyymi

      Monikulttur-Elli on varmaan sitä mieltä, että vaikkapa somaliankielen osaamisen lisääntyminen maassamme on plussaa. Eli se rikkaus on aika paljon mittarista kiinni. Jos tehdään haastattelututkimus, johon vastauksia kysytään vain enempi alkuperäisasukkailta (vaikkapa niin, että iso-isät ovat asuneet suomalaisalueella), niin voisi olla jopa enemmistö, jotka kokevat, etteivät ole itse hyötyneet yli haittojen maahanmuutosta ja muusta monikulttuurisuudesta.

    • Anonyymi

      Eli kehitysmaataustaiset Islamin palvojat elättävät meidät ja vaihtavat meidän vaippamme vanhuksina..... ja sitten lehmät lähti lentoon.... Maashallaah! Inshallaah! Allaahakbar!....

    • Anonyymi

      Ei yhtään mitään muuta kuin eksoottista parrua suominaisille. Ja katkeran opetuksen maailman realiteeteista meille muille.

    • Anonyymi

      Saadaanko tännekkin päänleikkauksia?

    • Anonyymi

      Kasapäin sekarotuisia kakaroita.

    • Anonyymi

      Ei muuta kuin paljon itkua.

      • Anonyymi

        Ainakin raiskatuille naisille.


    • Anonyymi

      Monikulttuurisuus on tuonut Suomeen paljon lääkäreitä, hammaslääkäreitä, hoitajia, kilpailukykyisiä rakentajia, Nokialle johtajan ja 5G verkon rakentajia, yliopistoihin kansainvälisiä proffia ja minulle upean vaimon. Sen lisäksi monikulttuurisuus on tuonut meille suomalaisille kelpaamattoman työn tekijöitä.

    • Anonyymi

      Vantaalle se on tuonut rikkautta ja suunnattomia voimavaroja.

    • Anonyymi

      Toivottavsti sen ymmärryksen, että yhtenäiskulttuuri luo yhteishenkeä ja rauhaa yhteiskuntaan. Monikulttuuri on vienyt sen kaikkialta, missä islam on saanut jalansijaa.

      On ihan turha kuvitella, että kaksi täysin eri suuntiin vetävää kulttuuria voisi sopeutua elämään sopuisasti keskenään. Suvaitsevaisuus on pelkkää vahingollista oman oksan sahaamista, kun toinen osapuoli ei pysty kulttuurinsa takia nähtävästi vielä ainakaan satoihin vuosiin kehittymään ja ssuvaitsemaan vastavuoroisesti.

      • Anonyymi

        Suvaitsevaiset kusevat omiin muroihin.


    • Anonyymi

      Paljon rikkautta jokaiseen kaupungin kolkkaan

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe