Sulo kanalja

Anonyymi

Salò on kaupunki ja kunta Brescian maakunnassa Lombardiassa Pohjois-Italiassa Gardajärven rannalla.
Vuosina 1943–1945 Salò oli Benito Mussoliniin johtaman Saksan nukkevaltion, Italian sosiaalisen tasavallan eli Salòn tasavallan pääkaupunki.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Italian_sosiaalinen_tasavalta

Italian sosiaalinen tasavalta (ital. Repubblica Sociale Italiana) tai Salòn tasavalta (ital. Repubblica di Salò) oli Saksan pystyttämä fasistien hallitsema nukkevaltio miehitetyssä Pohjois-Italiassa vuosina 1943–1945.

Mekin voisimme valita Salon pääkaupungiksi jos eroamme EU:sta ja perustamme uuden tasavallan. Emme olisi enää mikään EU:n nukkevaltio. Oli se sitten sosiaalinen tai sotilaalinen mutta tasavalta se kuitenkin olisi eikä niinkuin nyt missä kaikki päätäntävalta on kansalta pois. Olishan meillä jo presidenttikin joka on Salosta kotoisin. Kansallis hymniksi tulisi "Oi sä Saaaaa'aaaaalo, oi sä Saa'aalo - oi sä suu'uulo kaanaaalja" Kuka sitten valitaankaan kanljaksi. Valtion pääksi. Minä en lähe skaboihin.

Tulee muuten mieleen että onko fasismi ja jopa kansallissosialismi ääri keskutalaisia liikkeitä. Meillä oli Kosola ja lapuan talonpojat. Vennamosta Soini otti oppia ja Vennamo oli pienviljelijöiden puolella ja maaseudun puolueen pomo. Vennamo ja Kosola olivat kuitenkin eriä, mutta kai se Vennmokin oli aika jyrkkä antikommunisti niin kuin Soinikin; Kosolasta puhumattakaan. Mussolini suhtautui aluksi epäillen Adolf Hitlerin johtamaan Saksaan, vaikka natsien aate oli saanut vaikutteita Mussolinilta. Aatu oli aika lähellä vihreää aatetta paitsi juutalaiskysymyksessä veti omaa linjaansa.

Liikkeen tarkoitus oli Mussolinin kutsun mukaan ryhtyä taisteluun taantumuksellista oikeistoa eli kirkkoa sekä sosialistipuoluetta vastaan. Tätä tarkoitusta varten oli perustettava taistelujoukkoja Fasci di Combattimento.

Mussolini antoi liikkeen aatteelle fasismille visuaalisen symbolin, antiikin Roomassa käytetyn auktoriteettisymbolin vitsakimpun. Me voisimme nostaa tämän uuden tasavaltamme symboliksi aivan tavallisen ja rehellisen suomalaisen vihdan tai vastan, mutta mitään vastarintaa emme hyväksyisi eikä vihtahousuja katseltais hyvällä. Nyt kun seuraavan kerran menette saunaan ja vihdotte oikein kunnolla niin ajatelkaapa näitä minun sanoja.

Oma tasavalta > olis se hienoa. Päästäis kerta heitolla kaikista Rysselin herroista eroon ja nämä Suomen eu-hännystelijät (lue isänmaan petturit ja EUlaisten perseennualijat) saisivat jäädä ruikuttamaan rannoille. Jäisivät sinne Euroopan puoleisille rannoille. Vaikka Viroon tai Lyypekkiin tai Gdanskiin. Ruik ruik kuuluis vaan kun Suamen eulaiset ruikuttas.

Ei jumalauta mä oon tosissani. Nää saatanat tekee Suomen jälkipolville sellasen pankkivelan antaakseen rahat Mussoliinin jälkeläisille, ettei lapsemme selviä niistä koskaan ja itse jälkipolvi joutus käymään kohta kengittäkin kouluissa ja kuuntelemaan kaikenmaailman korona paskaa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Talonpoikaismarssi

Italian sosiaalisen tasavallan puolueohjelmaan kuului teollisuuden täydellinen sosialisointi, mitä Mussolini perusteli sotaponnistuksilla tai länsimielisten teollisuusmiesten petturuudella. Sosialisointia ei kuitenkaan toteutettu. Siinä se eros keskustalaisista tai en tiärä - olihan Kekkonenkin jonkin asteen vatiososialismin kannattaja ja puhutaankin Kekkosen perinnöstä, jonka nykypoliitikot on myyny sen pilkkahintaan minne lie.

Sosialisointi oli vain hämäystä. Uskollisemmat kannattajat olivat maajussit eli pientalolliset niin Italiassa kuin Suomessa. Kuka keskustalaisista ja ent SMP:läisistä Soinin lisäksi julistautuu fasistiksi. Sipilä ei käy vaikka uskovainen onkin.

Fasismin vastustajien mukaan fasistit eivät olisi koskaan pystyneet tulemaan valtaan tai pysymään vallassa, jos näillä ei olisi ollut kirkon tukea. Saksassa kirkko sen sijaan ei kontrolloinut kansallissosialistista puoluetta. Useimmat kansallissosialistiset johtajat näkivät uskonnon olevan yksityisasia, johon valtion ei pitäisi puuttua. Niinpä esimerkiksi sekä Adolf Hitler ja Hermann Göring olivat kirkon jäseniä kuolemaansa saakka.

Siis tämä uusi Suomen tasavalta ei tietenkään tulisi olemaan mikään fasistinen valtio eikä piperrysvaltio, missä määrätynlaiset pipertäjät hääräisivät. Siitä tulisi valtio jota johtaisi salolaiset viisaat miehet.Keitä ne sitten olisivat jää nähtäväksi. Mutta kohta on kiire. Italia odottaa rahaa Suomesta ja sitähän me ei fasisteille anneta.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16490446/orwell-1984

      POIMITTU TUOLTA!

      Anonyymi
      30.07.2020 19:07

      Anonyymi kirjoitti:
      Minä olen kirjoitellut tänne kaikenlaista ja varoittanut teitä Puppet Masterseista. "He" käyttävät avaruus asetta jolla saavat aikaan kaikenlaista ja "he" käyttävät symboleja viestinnässään. Tässä yksi symboli lisää. Punainen kukka. Ponimaijet? Capisce?

      Tarkoitin tietenkin punainen kukko enkä kakka eiku kukka. Palmea symboloisi punainen kakka eiku kukka eli ruusu.

      Tohon ylempään viestiin piti tulla linkki tänne. Sitäkään paloa ei olla selvitetty, hoten "he" saavat jatkaa avaruus aseellaan, Muistatteko Kiinan satama palon?

      https://yle.fi/uutiset/3-9930456

      Lue lisää
      https://lautasellinenvastarintaa.wordpress.com/2012/12/20/joululaatikot-omin-kasin/sorppavaan2/

      Saa nähdä kuka saa potkut. Punainen kukko iski jälleen ja luulet että se jatkuu.

      Anonyymi
      30.07.2020 19:13

      On noo vasemmistonuoret täysin ulkona maailman tapahtumista. Ne ei osaa puhua stalkkaamisesta eikä Palmen murhasta tai siitä että se oli lavastus. Mitä tollasilla nuorilla tekee. Ne on monipuoluenilkkejä. Samanlaisia ko keskusta tai sdp tai kokoomus. Persutkin taitaa olla monipuoluenilkkejä,

    • Fasisti- sanaa käytetään yleisesti; jopa vaatimattoman nimerkkini nasun ivaamiseen.
      Nasu- sanan pitäisi aiheuttaa myötätuntoa eikä mielikuvia juutalaisten saippuakeittopatojen vahtijana.

      Tässä nyt kuitenkin pienenä opetusmääränä tätä fasismi- sanan käyttäjille:
      - Fasismia on mahdotonta rajata ja määritellä koska se on ainoastaan teoreettinen ja siten käytännöltään hajanainen. Se on alati muuttuva eikä perustu mihinkään ideologiseen perusteokseen.

      Kuitenkin höhlät tätä sanaa käyttävät..... :-)

      • Anonyymi

        Lainattu Googlesta.

        Fasistinen liike alkoikin kääntyä voimakkaasti oikealle. Mussolini kuvasi tällöin fasismin
        .ideologiaa: ”Me suomme itsellemme ylellisyyden olla aristokraatteja ja demokraatteja, konservatiiveja ja edistyksellisiä, taantumuksellisia ja vallankumouksellisia, legalisteja ja lainrikkojia, aina olosuhteiden mukaan.”

        Eli tuon mukaa ainakin Mussolini oli opportunisti vai miten se hienosti sanotaan.

        Opportunismi merkitsee kulloistakin tilannetta hyväksi käyttävää, vallitsevia oloja myötäilevää asennoitumista tai niiden hyväksikäyttöä moraalisista näkökohdista välittämättä.

        Työväenliikkeessä opportunismilla on tarkoitettu porvarillisen yhteiskunnan pelisääntöihin mukautumista tai teoreettisten virtausten sokeaa seuraamista, joskin kommunistit ovat lanseeranneet käsitteet vasemmisto- ja oikeisto-opportunismi. Tääkin lainattu googlesta.

        Luulen että se pelottava asia, oli se mikä ismi tahansa vallalla, on siinä kun eri maissa jotkut johtajat nousevat diktaattorin asemaan, niin sitä vastustetaan kai nykyään eniten niin kuin moni ei haluaisi Trumpin jatkavan vaikka maailman rauhan kannalta se olisi parasta. Niin ja nykyään kukapa ei olisi vähän sellainen että yrittää jopa vähän hyötyä tilanteista ja katsoa mikä opportunity on milloinkin meneillään. Sanotaankin että tilaisuus tekee varkaan.


    • Anonyymi

      Talonpoikaismarssin esikuvana pidetään myös Benito Mussolinin valtaannousua avittanutta fasistien Rooman marssia vuonna 1922. Talonpoikaismarssin tavoin myös Ruotsin ja Italian marsseissa äärioikeisto hyökkäsi talonpoikien johdolla parlamenttia, liberaaleja ja vasemmistoa vastaan.

      Eipä nuo talonpojat ainakaan keskustapuoluetta oikein diganneet, joten heidät leimattiin keskustasta oikealle ja oikeisto ei oikein taas heitä diganneet niin he ajautuivat ääri oikealle. Maalaisuuden kanssa ei kai nykyään äärioikeistolla ole mitään yhteistä, Sitten kun ajatellaan ettei nyky fasisteilla ole oikein mitään mahkuja päästä valtaan, niin sama paska jatkuu. Kohta me lainaamme ja annamme rahaa Italialle ja kuka sen maksaa takaisin tulevaisuudessa. Me köyhät. Me köyhät maksamme sen takaisin sillä että olemme vain köyhiä ja syömme herrojen kädestä ja alistumme kohtaloon, mikä tulee olemaan leipäjonoja ja äärioikeiston turhia ja mitään aikaansaamattomia mielenosoituksia jotka ei johda muuhun kuin tappeluun poliisien kanssa ja ryysyköyhät köyhtyy entisestään. Entä sossuista ja vasemmisto-liitosta vasemmalla olijat. Eivät hekään saa mitään aikaan vaan alkavat pipertää vihreiden kanssa. Missä on kunnon kommarit ja natsit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5519
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3405
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1709
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1336
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      22
      1305
    Aihe