Ensimmäisessä jaksossa oltiin Espoon Olarissa. Sarja ei ole muuttunut Sukula ajoista. Hyvällä tyylillä mennään. Ihmetytti tuossa ravintolan sisustuksen uusiminen. Minkä takia ulkona ikkunoiden yläpuolella oleva puolipyöreä markiisi piti kokonaan poistaa ja tilalle ei mitään. Siinä sentään oli ravintolan nimi isolla. Likainenhan se oli , mutta on niitä markiisin pesijöitäkin , lisäksi antoi aurinkosuojaa sisätiloihin yhtäläailla kuin sisällä olevat kappaverhot jotka kanssa poistettiin.
Kuppilat kuntoon Hans Välimäki
8
1098
Vastaukset
- Anonyymi
Vallilan mainosta tuo kamojen vaihto, hyvin näkyvästi tavaroita purettiin Vallilan kasseista. Sponsorit hyötyy tv-näkyvyydestä. Se on pointti uudistuksessa.
Välimäestä en tykää, Sukula oli parempi.- Anonyymi
Minusta se, että ruokalistaan tulee hampurilaisia on hyvä asia. Ihmettelen miksi ravintolayrittäjät hylkäävät ne muutaman kuukauden kuluttua.
Taksikuskina otan aina hampurilaisen, pihvin sijaan. Nopeaa, tervellistä ruokaa ja siihen vielä kylmä limu, niin jaksaa yön ajella. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minusta se, että ruokalistaan tulee hampurilaisia on hyvä asia. Ihmettelen miksi ravintolayrittäjät hylkäävät ne muutaman kuukauden kuluttua.
Taksikuskina otan aina hampurilaisen, pihvin sijaan. Nopeaa, tervellistä ruokaa ja siihen vielä kylmä limu, niin jaksaa yön ajella.Vai terveellistä, siksihän te olette laitanaan läskejä.
- Anonyymi
Hirveitä mättöannoksia tehdään maisteltavaksi ja muutama haarukallinen maistetaan ja kaikki heitetään roskiin. Oikea ekoteko.
- Anonyymi
Tekemällä tehtyä "Kärjistettyä saadaan ihmiset kattoo!!!. Onhan tietysti jokuasia tottakin!!!.
- Anonyymi
Huomaa kyllä miksi ihmiset ovat ylipainoisia kun yhä enemmän syödään ulkona. Ravintoloissa ja pikaruokapaikoissa käytteään paljon rasvaa, annokset isoja ja jos saa itse ottaa niin samaan hintaan otetaan mahdollsimman paljon. Löhes kaikki asiakkaat ovat aina läskejä, samoin kokit.
- Anonyymi
Suomessa tarvittaisiin myös "Asiakkaat kuntoon, Hans Välimäki" -ohjelma, jossa Hans kouluttaisi asiakkaat pois epäterveellisestä ja heikkolaatuisesta ruoasta.
Ei hyödytä laittaa kuppilaa kuntoon, jos asiakkaat ovat juntteja, joille määrä on laatua tärkeämpää.- Anonyymi
Eipä se ole asiakkaasta kiinni jos kokit paistaa kaiken puolessa kilossa voita tai keittämistähän se jo on. Voilla saa tietenkin makua, mutta itse käytän kotona mahdollismman vähän rasvaa. Ja miksi kaikki kasviksetkin pitäisi paistaa pannulla tai grillata kuten se toinen kokki tekee. Ilmagrilli voisi olla hyvä jos ei tykkää keitetystä tai höyrytetystä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Useita puukotettu Tampereella
Mikäs homma tämä nyt taas on? "Useaa henkilöä on puukotettu Tampereen keskustassa kauppakeskus Ratinan lähistöllä." ht1803241Asiakas iski kaupassa varastelua tehneen kanveesiin.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33a85463-e4d5-45ed-8014-db51fe8079ec Oikein. Näin sitä pitää. Kyllä kaupoissa valtava3732121Kuka rääkkää eläimiä Puolangalla?
Poliisi ampui toistakymmentä nälkiintynyttä eläintä Puolangalla Tilalta oli ollut karkuteillä lähes viisikymmentä nälkii441979- 411941
Meneeköhän sulla
oikeasti pinnan alla yhtä huonosti kuin mulla? Tai yhtä huonosti mutta jollain eri tyylillä? Ei olisi pitänyt jättää sua321461Jos ei tiedä mitä toisesta haluaa
Älä missään nimessä anna mitään merkkejä kiinnostuksesta. Ole haluamatta mitään. Täytyy ajatella toistakin. Ei kukaan em931231- 541193
Muutama kysymys ja huomio hindulaisesta kulttuurista.
Vedakirjoituksia pidetään historiallisina teksteinä, ei siis "julistuksena" kuten esimerkiksi Raamattua, vaan kuten koul3841071Jumala puhui minulle
Hän kertoi sinusta asioita, joiden takia jaksan, uskon ja luotan. Hän kuvaili sinua minulle ja pakahduin onnesta kuulles114993- 42817