Mitä olisi suuren mittavan ydinsodan jälkeen

Anonyymi

Ensimmäiset vuodet ihmiset eläisvät pommisuojissa ahtaissa paikoissa monta vuotta.Tilat olisivat ahtaita ja loputtoman positiivisen ajattelun jälkeen syntyisi riitoja pommisuojissa.Ruoka on loppunut,ei ole lääkkeitä,reikiintyneet hampaat vaivaavat ja epämääräiset ja oudot taudit heikentävät pommisuojissa eläviä.
Lopulta osa lähtee ulos muiden varoituksista huolimatta ja avaavat isot rautaiset ovet sisältäpäin ja sisälläolijat laittavat ovet lähtijöiden jälkeen heti kiinni.Suurin osa jää pommisuojiin ja osa tekee itsemurhan.Ne jotka lähtevät ja näkevät kauhun mitä kaupungeille on tapahtunut niin osa palaa pikkuhiljaa takaisin pommisuojiin mutta osa jää vaeltamaan eteenpäin.Ryhmä joka lähtee kohtaa myös muita ryhmiä.Alkuun kaikki on hyvää mutta sitten syntyy tappeluita,epäluuloa ja ruokia ja arvotavaroita varastetaan heikommilta ja osa tapetaan koska ei ole enään yhteiskuntaa,ei poliiseja eikä moraalia.Myös rikollisia kalvaa pelko ja kauhu sydämessä mitä tulevaisuus on.
Ei ole tulevaisuutta eikä Jeesuksesta paasaajiin tai entisiin selvinneisiin upseereihin,poliiseihin tai katupartioihin uskota koska jokainen huominen on kauheaa raunioissa elämistä ja radioaktiiviisuus ja jätteet sekä myrkyt synnyttävät ilmakehään kauniin vihertäviä ja sinisiä utuja jotka ovat kuoleman vaaraksi ihmisille ja eläimille.Kaupungin raunioissa joskus näkee peuroja,kettuja ja jopa karhuja ja susia.Ne aistivat myös negatiivisuutta ja siksi hakeutuvat jopa ihmisten lähelle.Se on paradoksaalista.Kaunis luonto on ihmisen lähellä silloin kun kaikki lopulta tuhoutuu.
Mutta kaikkein pahin ei ole se että kaupungit ja planeetta on tuhoutunut ydiniskun jälkeen vaan se että ihminen on sisältä tuhoutunut ja sitä ei korjaa enään mikään.Vain se että menee makuulle,laittaa kädet ristiin rinnan päälle ja luovuttaa ja laittaa silmät kiinni koska on kipuja ruumiissa radioaktiivisuuden ja muiden myrkkyjen ansiosta että kuolema tuntuu silloin kauniilta ja lempeältä.Ympärilläolijat katsovat kuolemaa ja heillä ei ole mitään puhuttavaa enään toisilleen.He liikkuvat eri suuntiin ja toivovat ja toivovat ja toivovat...................

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uskon että joskus kun tuo pommisuoja löydetään ja luurangot niin sieltä voi löytyä kauniita piirustuksia tai jopa jonkinlainen sarjakuva jonka joku on tehnyt ja se on antanut hyvää fiilistä muille tai joku on hiljaa kirjoittanut novellin tai runon.Tai joku on ainoastaan kuunnellut toista ihmistä ja pitänyt häntä sylissä.

    • Anonyymi

      Ensimmäinen vuosi pommisuojassa onkin mielenkiintoista.Nuorilla on voimakkaita mielipiteitä ja osa saattaa jengiytyä muutamiin ryppäisiin.Löytyy hyvännäköisiä karismaattisia miehiä ja naisia mutta lopulta kaikille valkenee että nämä suurta meteliä pitävät jotka haluavat tulla johtajiksi pommisuojassa ovat vain ihmisiä ja puhti katoaa ja syntyy klikkejä ja jopa juonittelua eri yksilöiden ja ryhmien välille.Lopulta jotkut haluavat ulos koska saavat tarpeekseen jatkuvasta riitelystä ja kähminnästä ja toiset katsovat että nyt heillä on etsikkoaika ja aika olla seuraavia johtajia.Valta on aina ihmisten keskellä ja siitä käydään jatkuvaa sotaa ja kinaa.Ryhmädynamiikka ydinsodan jälkeen on mielenkiintoista koska ulkona kaikki on tuhoutunut mutta sisällä on elävää ja vielä elämänhaluista ihmisainesta.Osa työtätekevää tai akateemikkoa tai muuta sekalaista seurakuntaa ja aika on se että auktoriteettien aika saattaa olla ohi.

    • Anonyymi

      Auttaako pommisuojassa minun ankaraan hammassärkyyn ja vatsakipuihin se että annan ääneni sairaana jollekin vielä jotenkin hyvännäköiselle miehelle tai naiselle jotka meuhkaavat ja päättävät mitä ryhmä tekee huomenna ja missä järjestyksessä juodaan vanhoista kahvinporoista tehtyä kahvia ja palan painikkeeksi homeista leipää josta hometta on irroitettu jo viidettä kertaa viikon aikana.Onko sellaisella enään mitään väliä kysynpä vain

    • Anonyymi

      Jos pommisuojassa on vanhus joka on säästänyt lapsenlapsilleen jotain arvokasta kuten joditabletteja,tai lääkkeitä,nesteitä niin jotkut nuoret voivat käyttää tätä vanhusta tai muuta ihmistä hyväkseen.Lyöttäytyä lähelle häntä.Olla kiltti hänelle ja kertoa kauniita tarinoita hänelle ja saada luottamus.Vanhuksia on helppo jallittaa.
      Vanhuksilla on tietoa ja oppia sukupolvilta ja esimerkiksi jodin tai jonkun tiedon saaminen vanhukselta voi pelastaa kapisen ihmisen elämän jopa viikoiksi tai kuukausiksi jos ydinsota on käyty ja maailman jälkinäytöstä valmistellaan sen viimeisen bravuurin näytöksen joka ylittää kaiken järjellisen funktion ja metafooran mitä ihmisen mieli voi kohdata.

    • Anonyymi

      Onko ihminen vain oman onnensa seppä?

    • Anonyymi

      Mitä jos poimmisuojassa kaunis poika tanssii ihanan balettiesityksen balleriinan asussa ja silmät meikattuna.Saako hän ihanan kahvin tai teen esityksen jälkeen.Bravo

    • Anonyymi

      Olen kokenut tämän.Olen nähnyt tämän.Se alkoi kun löysin kellon joka kuului isoisälleni.Se oli isossa litteässä savukeaskissa jonka taakse oli kirjoitettu mitä ydinsodan jälkeen tapahtuu.Ja savukeaskin sisällä oli paperi jossa luki lisää.

    • Anonyymi

      Siihen liittyi todella Kello ja se oli Kirkonkello joka oli piilotettu ja syystä.Muutamat upseerit Suomessa tiesivät tämän salaisuuden.Se ei ollut iso Kirkon Kello joka oli kadonnut mutta Kello josta tämä totuus löytyi ihan Israeliin asti.

    • Anonyymi

      Tuomion Kello ja sen sisältö todella mahtui tupakka askin taakse kirjoitettuna ja salattuna

    • Anonyymi

      Ydinteknologiaa tuotiin Neuvostoliitosta niin sanotuilla "Raamatun kärryillä"
      maitse ja meritse.Israel oli ennen läheinen liittolainen Neuvostoliiton kanssa mutta sitten Neuvostoliitto aloitti veljeilyn Arabien kanssa koska tarkoituksena oli Arabian ja Lähi-Idän sosialismin projekti.Silloin Israel liittoutui Usan kanssa ja Suomen puolustusvoimat jatkoivat Tampellan tykistötekniikan ja matemaattisren tykistötulen tarkkojen koordinaattien ja niiden liittyvien ohjelmien integroimista ja myymistä Israelin Armeijalle.Israel on aina ollut diplomaattinen ja tehnyt yhteistyötä myös muiden kuin Usan kanssa.Israel on aina ollut pragmaattinen ja tämä toisaalta yhdistää ja erottaa Suomea.Suomella on ollut haavansa Venäjän kanssa mutta Israel pitää väylät ja kanavat auki niin Usa;han mutta myös erityisesti Venäjään koska syynä ovat myös historialliset asiat.Suomi on Kosovon tapaan vähän Venäjäkielteinen mutta on saanut arvostusta siitä ettei ole sotkenut politiikkaan liika rasahduspolitiikkaa eli jos on epäluuloinen jotain valtiota kohtaan ja erityiseti naapuria kohtaan niin ei pidä provosoitua joka rasahduksesta mitä naapurissa kuuluu koska sillä on vaikutusta myös salonkidiplomatiaan mitä Usa:han ja Israeliin tulee.
      Suomen suurin salaisuus liittyy ydinaseteknologiaan ja Neuvostoliittoon ja tarvikkeiden salakuljetuksiin korkean teknologian tuotteisiin.Hienoin strategian osoitus oli sillä että pidettiin huolta että Reaganin aikoihin tietokoneteknikkaa ei saanut viedä Lännestä Neuvostoliittoon mutta Neuvostoliitosta tuotiin Suomeen ydinteknologiaa joka päätyi "oikeisiin käsiin" lännessä ja tästä on todistusaineistoa yllin kyllin.Salakuljetuksiin ei osallistunut vain korkeasti koulutettuja vaan ihan tavallisia timpureita ja suomalaisia yrityksiä jotka toimivat siihen aikaan Neuvostoliitossa.

    • Anonyymi

      Operaatio Baryshnikov "BRSHKV" oli yksi niistä Bravo Sovetskyi Victory

    • Anonyymi

      Tätä operaatiota koordinoitiin tarkimmin varjeltu operaatio jota johdettiin Lappeenrannasta käsin.

    • Anonyymi

      Suomi pelaa kovaa uhka peliä Venäjää vastaan mutta jos häntä joutuu oven väliin niin silloin paljastuu.Mikään peli ei ole helppoa vaan saattaa olla jopa vaarallista

    • Anonyymi

      Esimerkiksi Venäjää syytetään ilmatilaloukkauksista mutta Norjalla on oma salainen Drone-divisioona "Jääkuningattaren (Jääkarhun) piikki" josta lähetetään droneja vakoilemaan Murmanskin sotilasalueita ja tämä on loukkaus suvereenia valtiota kohtaan,todella vaarallista peliä ja toivon että suomi ei sotkea itseään likaiseen peliin

    • Anonyymi

      Norjan tiedustelu on raportoinut teistä ja kulkureiteistä jotka ilmaston muuttuessa ovat sulanneet ja melkein kulkukelvottomia.Ennen Norjalaispartio pystyi liikkumaan vaivatta Venäjä puolelle Pohjoisalueella mutta nyt paljastuneiden raporttien mukaan tarvitaan jopa kevyitä veneitä retkien suorittamiseksi.On paljastunut että Norja on antanut Suomelle tiedustelutietoa Venäjän rajojen sisällä olevista kulkureiteistä.Tämä on vakoilua ja sotii Suomen ja Venäjän välisiä solmittuja sopimuksia vastaan.

    • Anonyymi

      Paras naapurin suhde on se että tosiasiat tunnustetaan.Kuppikuntia me kaikki olemme ja pomot meitä posiitiivisesti huolta pitää.Se kun viiksekäs pomo pikisilmillä meitä katsoo ja kaitsee kuin Isä Sheriffi niin jo silloin pitää tajuta homman nimi eikö vain.

    • Anonyymi

      Hahaaa jippijaijeeeeeeeeeiiiiiiiii

    • Anonyymi

      Ihmisen tarina olisi ohi! Taudit runtelisi armotta mätänevästä ympäristöstä ja saastunut maaperä ei antaisi ravintoa. Ikitalvi seuraavat 100v. jarruttelisi myös innokkaimpia.
      Ilmaa voisi oikeasti hengittää kuin erittäin tehokkaiden suotimien läpi ja niitä ei olisi mistään saatavilla, saati puhdistautuminen olisi jopa mahdotonta...

      Ei mikään yleinen "pommisuoja" oikeasti suojaa mitenkään vaan on mielikuvitusta ja jonkinlainen turvallisuuden tunteen keksintö. 1900 ne vielä toimi, mutta ei 2000-luvulla. Paraskin "pommisuoja" olisi vain hautakammio hitaalle kuolemalle...

      Torakat ilmeisesti olisivat niitä harvoja maanpäällä olevista joilla suku jopa jatkuisi, syvissä merissä myös jotain pysyisi voimissaan.

    • Anonyymi

      Ydinasehyökkäyksen suojautumisohjeen mukaan suojassa on oltava kaksi viikkoa. Sen jälkeen ulkona oleva säteily on tippunut sille tasolle, millä se tulee olemaan seuraavat 40.000 vuotta. Käytännössä tarkoittaa siivoustoimien aloittamista niillä,välialueilla, jotka eivät ole joutuneet välittömän vaikutuksen alle. Esim. maaseudulla talojen kattojen puhdistaminen pölyistä. Jatkossa laskeuma tulee vetenä, joten ränneihin tulevan veden kerääminen tai ohjaaminen pois asumuksesta on järjestettävä.
      Loppujen lopuksi ihminen sietää säteilyä yllättäviä määriä.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Aloitukseen: anarkistiset yhteisöt ovat itseorganisoituvia veljeyteen ja tasa-arvoon perustuvia demokratioita. Toimivat pienessä mittakaavassa, kunnes NWO:n diktatuuri korvaa sen.

    • Anonyymi

      Onneks on juotavaa , ei tartte kuolla selvinpäin !

    • Anonyymi

      Ja maa olis autio ja tyhjä, pimeys olis syvyyden päällä, ja säteily liikkuisi vetten yli. - :´-(

      Future

    • Anonyymi

      Voi vain toivoa, että ydinpommit osaavat hakeutua myös pommisuojiin ja kitkeä koko viheliäinen apinarotu maan päältä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe