Marin hallituksen erityiavustajat hyppii pelastusveneisiin uppoavasta laivasta?

Anonyymi

PÄÄMINISTERI Sanna Marinin (sd) hallituksen kolme keskeistä avustajaa jättää tehtävänsä loppuvuoden aikana.Hallituksen toiminnan kannalta olennaista on se, että kaikki kolme lähtijää kuuluvat tärkeään talouspoliittiseen erityisavustajaryhmään eli niin sanottuun talpotiin. Talouspoliittiset erityisavustajat ovat saaneet ratkaistavaksi usein myös muita kysymyksiä, joissa tarvitaan laajaa talouspoliittista osaamista...kuten esim. valtionvarainminiteriön nimitysasioissa.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006699516.html

Se miksi ko. henkilöt luikkivat pakoon hallituksesta johtunee todennäköisesti siitä kun Valtioneuvosto nimitti viime viikolla valtiovarainministeriön esityksestä uudeksi ylijohtajaksi Mikael Collanin. Lukuisat Vattin tutkijat ovat ihmetelleet syvästi, miksi nykyistä ylijohtajaa Anni Huhtalaa ei nimitetty jatkokaudelle.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006699516.html

Hallitus saattoi nimittää Vattin uuden ylijohtajan virheellisellä perusteella – ”Tämä voi olla erittäin olennainen tieto”, sanoo oikeuskansleri. HELSINGIN yliopiston hallinto-oikeuden emeritusprofessori Olli Mäenpää pitää nimittämismuistion puutteellisia tietoja johtamiskokemuksesta todella vakavana asiana.

”Valtioneuvoston nimityspäätös vaikuttaisi perustuneen olennaisesti virheelliseen tietoon. Asia on erittäin vakava, koska hakuilmoituksessa nimenomaisesti korostettiin johtamiskokemusta ja hakijan ansiot muodostavat perustuslain mukaan keskeisen nimitysperusteen. Mäenpää arvioi, että valtiovarainministeriön nimittämismuistio on kirjoitettu tarkoitushakuisesti ja Collanin ansioksi on luettu asioita, jotka ovat vaikeasti todennettavissa.

https://www.hs.fi/politTalouspoliittiset

PS....siis taas hallitukselta puoluepoliittinen nimitys..eipä hallitus näköjään häpeä mitään.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko hallitus täynnä idiootteja? Jatkuvasti tulee lakialoitteita, jotka ovat perustuslain vastaisia ja valiokunta joutuu niitä korjailemaan. Nimitysasiat ovat melkein aina "laittomia" ja suosii puoluepoliitisia mieltymyksiä. Idiotismia on se, että hallitus luulee että eivät jää kiinni "laittomuuksista " ja että media aina suojelisi heitä vetoamalla Sanna Marinin ihanuuteen ja kansansuosiooon..

      • Anonyymi

        Näin on..se on nähty


      • Anonyymi

        Toista se oli edellisen hallituksen aikana. Sotelaitkin oli niin viimeisen päälle valmisteltu, että mitään korjattavaa ei jäänyt. Taksilaista puhumattakaan.

        Vai miten se nyt olikaan?


    • Anonyymi

      Sanna Marinin Hallituksella on ollut eäät levällään moneen otteeseen koronakriisin hoidossa ja tiedottaminen on ollut monista asioista täysin perseesä, puutteellista ja suorastaan törkeän kaukana totuudesta.

      Muissa maissa ministerit olisivat jo itse lähteneet lätkimään ministeriaitiosta omasta tahdostaan. Mutta ei Suomessa! Täällä epäonnistuneet ja suuria virheitä tehneet vastuuministerit istuvat palleillaan kuin kärpänen paskassa. Punavihreät uutiskanavat ovat kehua retostellet viime päiviin saakka ja silitelleet pääministerin päätä hänen rankoista virheistä huolimatta.

      Missä on ollut kriittinen media, tuo vallan vihainen susikoira, joka nostaa aktiivisesti esiin hallituksen, tekemiä virheitä ja epäkohtia. ISOMMASSA JA DEMOKRAATTISESSA maailmassa media TOIMII KIITETTÄVÄSTI. Mutta ei Suomessa! Tällä hallituksen ministereiden erityisavustajat soittelevat vihaisia soittoja suurten lehtien ja medioiden päätoimiitajille ja uhkaavat lopettavansa hallituksen lupaamat lehdistötuet jos kirjoitukset ei ala olemaan myötämielisiä hallituksen suuntaan.

    • Anonyymi

      Sanna Marinin Hallituksella on ollut eväät levällään moneen otteeseen koronakriisin hoidossa ja tiedottaminen on ollut monista asioista täysin perseestä, puutteellista ja suorastaan törkeän kaukana totuudesta.

      Muissa maissa ministerit olisivat jo itse lähteneet lätkimään ministeriaitiosta omasta tahdostaan. Mutta ei Suomessa! Täällä epäonnistuneet ja suuria virheitä tehneet vastuuministerit istuvat palleillaan kuin kärpänen paskassa. Punavihreät uutiskanavat ovat kehua retostellet viime päiviin saakka ja silitelleet pääministerin päätä hänen rankoista virheistä huolimatta.

      Missä on ollut kriittinen media, tuo vallan vihainen susikoira, joka nostaa aktiivisesti esiin hallituksen, tekemiä virheitä ja epäkohtia. ISOMMASSA JA DEMOKRAATTISESSA maailmassa media TOIMII KIITETTÄVÄSTI. Mutta ei Suomessa! Tällä hallituksen ministereiden erityisavustajat soittelevat vihaisia puheluja suurten lehtien ja medioiden päätoimiitajille ja uhkaavat lopettavansa hallituksen lupaamat lehdistötuet jos kirjoitukset ei ala olemaan myötämielisiä hallituksen suuntaan.

    • Anonyymi

      Eikös tuo ole aivan hyvä asia?
      Ministereitä on moitittu jatkuvasti suuresta avustajien määrästä.
      Eikö nyt olekaan sitten oikea suunta?

    • Anonyymi

      "PS....siis taas hallitukselta puoluepoliittinen nimitys..eipä hallitus näköjään häpeä mitään."

      Ei kai nyt kukaan koskaan mitåän muuta yhtään miltään hallitukselta odotakaan.

    • Anonyymi

      Vihreiden Ohisalo on tehnyt useita poliittisisa nimityksiä. Oliko se nyt keskustan Vanhasen vuoro suosia keskustan ehdokasta?

      • Anonyymi

        kyllä ne kehtaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe