Aihe

Jos terapiassa tunnustaa murhan tai jonkun muun

Anonyymi

Törkeän rikoksen niin saako poliisi/syyttäjä käyttää näitä vuodettuja tietoja esitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä?

15

<50

  Vastaukset

  • Luulisi että ainakin poliisi voisi käyttää tietoa esitutkinnassa.

   • Pöpin lainsuoja alkaa siitä hetkestä alkaen kun lääkäri on kirjoittanut diagnoosipaperiin allekirjoituksensa. Sen jälkeen kaikki mitä henkilö suustaan päästää sillä sellaisella ei ole painovoimaa ei ainakaan poliisin asiakirjoissa.

    Käytännön tasolta henkilö voi "tunnustaa" poliisille vaikka mitä ja jos poliisi on niin urpo että ehdottaa sellaisia "tunnustuksia" tuomittavaksi tuomarille sellainen poliisi etsii aika nopeasti uutta työtä Prisman siivoojana.

    Jo pelkästään laki on mielenvikaisen syyntakeettomuuden puolella jonka johdosta häntä ei saa rankaista, lakitermillä tuomio kuuluu "jätetään rangaistukseen määräämättä"


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pöpin lainsuoja alkaa siitä hetkestä alkaen kun lääkäri on kirjoittanut diagnoosipaperiin allekirjoituksensa. Sen jälkeen kaikki mitä henkilö suustaan päästää sillä sellaisella ei ole painovoimaa ei ainakaan poliisin asiakirjoissa.

    Käytännön tasolta henkilö voi "tunnustaa" poliisille vaikka mitä ja jos poliisi on niin urpo että ehdottaa sellaisia "tunnustuksia" tuomittavaksi tuomarille sellainen poliisi etsii aika nopeasti uutta työtä Prisman siivoojana.

    Jo pelkästään laki on mielenvikaisen syyntakeettomuuden puolella jonka johdosta häntä ei saa rankaista, lakitermillä tuomio kuuluu "jätetään rangaistukseen määräämättä"

    Sekoitat nyt asioita. Suurin osa, lähes kaikki Vastaamon asiakkaat eivät ole syyntakeettomia, "pöpejä, hulluja" vaan oikeustoimikelpoisia. Toki murhaan tai johonkin muuhun törkeään rikokseen syyllistynyt passitetaan mielentilatutkimukseen mutta nykyään edes varttihullun papereita ei saa helposti.


  • Aarnion poliisikaveri alkaa kiristämään murhaajaa, vaati häneltä paljon rahaa!

  • Olet kertonut terapiassa että halveksit tai vihaat vanhempiasi, sisaruksiasi, ystäviäsi tai työkavereitasi ja nyt tämä tulee julki, huh-huh, en yhtään ihmettele että jotkut ovat paniikissa. Tai on aviovaimo on kertonut panoistaan, suhteesta aviomiehen veljeen, parhaaseen kaveriin, pomoon, lapsi ei olekaan miehen vaan rakastajan...

   • Eli aika typerä kysymys, mutta onneksi lyhyt: Kumpi on se mystinen homo-korva, johon korvista ei tule laittaa ettei porukat luule sua gayksi??


   • Tuhannet ihmiset kertoneet synkimpiä salaisuuksiaan ja nyt ne ovat kaiken kansan retosteltavana, varmasti vanne kiristää päätä. Eipä silti, vanha kansa tämän tiesi, minkä taakseen jättää sen edestään löytää.


  • Poliisien tekemät töppäykset myös kun em,
   menevät sinne itkemään kun vahingossa lopettivat mummon
   ja veivät kaatuneen kissan hoitoon.

  • Käräjillä tuomari päättää mitä se kelpuuttaa todisteeksi ja millaisen painoarvon sille antaa. Pelkkä tunnustus ei riitä. Pitää olla muutakin näyttöä.

   • Tietenkään pelkkä tunnustus ei riitä mutta se on osa näyttöä. Kyllä näitä voi käyttää oikeudessa.


  • No siellähän voisi tehdä keksityn tunnustuksen jostain joukkomurhasta ja katsoa, että tuleeko se Poliisin tietoon ja jos tulee niin sitten tietäisi, että homma vuotaa.

  • Jos nyt ihmiset joudutte käyttämään terapiapalveluja, niin älkää nyt ainakaan tuohon firmaan menkö enää ikinä. Ja vaatikaa tietojenne poistamista heti heidän tiedostoistaan. En tiedä poistavatko, mutta vaatikaa ainakin.
   Käyttäkää sellaista palvelua, jossa voitte käydä anonyymisti, tai siten, että mitään henkilötietoja ei kirjata koneelle.
   Itsellä mukana kuljetettava sinikantinen vihko olisi paras tietojen kirjoittamiseen, ja sitä EI jätetä lääkäreille/terapeuteille.
   Suomalaisten on kohta pakko olla paperittomia, kaikkien.

   • Minne katosi terppatypyjen päiväkirjat, se ruutuvihko, mistä voi kattoa edellisten sessioiden turinoita? Terppatypyn omia fiiliksiä transferenssissa?


  • Alle 18-vuotiaisiin kohdistetut rikokset lääkärillä/psykologilla/psykiatrilla on velvollisuus ilmoittaa poliisille. Samoin suunnitteilla olevat törkeät rikokset.

  • Sekoitatko nyt psykiatrin ja rippituolin. Psykiatrin tehtävä on luullakseni vain korjata vääristyneitä ajatusmalleja eikä antaa menneisyyden syntejä anteeksi.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   26
   1418