Miten Sauli Niinistökin avautui ja havahyui Vastaamon tapauksessa!??

Anonyymi

On aika erikoista kokoomustaustainen Niinistö esitti huolensa ja "tuomionsa" psykiatria-keskus Vastaamoa ja sen tuhansia asiakkaita kohtaan ainulaatuisen empatiansa osoituksen! _Lue lisää...>

Mies on "pehmentynyt" sitten aktiivisten politiikan vuosiensa jälkeen huomattavalla tavalla, ensin toisen avioliittonsa ja sitten nuorimman lapsen syntymän myötä! Hyvä sekin!

Miettikäämme mitä olisi tapahtunut jo muutama vuosikymmen sitten jos tätä erittäin kylmäkiskoista ja ankaraa "köyhien kyykyttäjää" (kok) olisi siunattu jo aktiiviaikoinaan kansanedustajana ja ministerinä kansan etujen ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Olisi ehkä jopa käynyt niin että nyt suurin osa esim. myös (Kok) taustaisen Vastaamon / psykiatrikeskuksen asiakkaista eli potilaista ei ikinä olisi päätynyt minkäänlaiseen terapiaan olosuhteiden ollessa toisella tavalla jo silloin!?

Mutta onko syynä sekin että Vastaamon asiakaskunnassa on paljon heidän ns. "puoletovereitakin" yms. asian harrastajaa julkisuudesta!? Jos näin ei olisi - ei myöskään Niinistö & kumpp. olisi reagoineet millään muotoa?!
_______________________________________________________________________
26.10.2020 / IL
"Yle: Sauli Niinistö syyttää Vastaamo-kiristäjää säälimättömän julmasta teosta – ”tämä koskettaa meitä kaikkia”
Eilen klo 15:24
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kommentoi Vastaamo-tietomurtoa Ylelle."

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f83d2b2a-f503-4133-b000-11cb16c01b70 _
"Presidentti Sauli Niinistö kommentoi Suomea ravistelevaa Vastaamo-tietomurtoa Ylen tuoreessa haastattelussa. Niinistö kuvailee, että ”säälimättömän julma” teko herättää suurta vastenmielisyyttä.

– Tämä koskettaa meitä kaikkia. Jokaisesta meistä kertyy tietoa jatkuvasti eri alustoille. Se koskee meitä myös niin, että meillä kaikilla on oma sisin, jota haluamme varjella. Nyt sitä on loukattu, Niinistö sanoo.

Niinistö korosti haastattelussa myös tietoturvan tärkeyttä ja kehotti painavasti, ettei vuodettuja tietoja tulisi silmäillä ollenkaan. Myös KRP korosti sunnuntain tiedotustilaisuudessa, että vuodettujen tietojen lukija voi itsekin syyllistyä rikokseen.

Ylen haastattelun lopuksi Niinistö halusi tarjota myötätuntoa ja rohkaisua uhreille."..jne.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vai oli Vastaamon asiakkaat kokoomuslaisia. Kaipa sekin luki nyt paljastuneissa lääkärin lausunnoissa. Kerrottiinko, mitä lääkkeitä kokoomuslaiset söivät? Oliko heidän lääkkeensä kalliinpi, kuin köyhien vasemmistodemareitten, jotka juoksevat ilmaisessa mielenterveystoimistossa?

      • Anonyymi

        Mielenterveystoimistoja ei ole olemassa 2020!
        Helsingissä niiden nimet ovat psykiatrisia polilkinikoita - ihan avoimesti! Useimmissa pisteissä terveyskeskuksista erillistä toimintaa!

        https://www.hel.fi/sote/fi/palvelut/palvelukuvaus?id=3058

        Kerron kokemuksen lyhyesti:
        Erittäin heikkoja ja huonoja paikkoja todellista apua omasta halustaan hakeville, mutta lääkkeiden määräämisessä jopa suositteluissaan niiden toimijoiden tapa on esteetön lääketehtaiden suosijoina ja lääkkeiden kulutuksen lisääjinä on kiistatonta!

        Käynnin ja asiakkaan tilan alku-kartoituksesta alkaen alkoi mennä pieleen, kirjattiin asuoita joita ei pitänyt ja joita jouduttiin muuttamaan eli poistamaan tarkastuksen jälkeen! Yms. ikävää tunnetta paikka ei ole oikea - joka käynnillä jopa!

        Kokemus tästä on eräästä tällaisesta 'H:gin klinikasta' jossa muuan nainen (A. Hiltunen) joka psykologin nimikkeellä oli ko. "suojatyössä" - mutta jonka suhtautuminen apua hekevaan oli todella kummastuttavia jopa syyllistävää jossain määrin!
        Kuin asiat eivät menneet kuten tämä halusi ja esitti asiat - ne ikäänkuin olisi kääntyivät päinvastaiseksi - ns. psykologi ( entinen farmaseutti jopa) eli kuin tämä ns. "terapeutti" ikäänkuin loukkaantui kun ei ilm. ja mm. päässyt lääkemääräyksissään tavoittamiinsa määrin ja eri lääkkeiden kokeilujen laatun saakka!
        Tämän apurina oli eräänlainen sosiaalityöntekijä, vailla mitään osaamista varsinaiseen psykologiseen työhön, - jonka tehtävänä oli kääntää avun hakijan tavoitteet työnhakuun päin, - joka silloin oli muuten aktuelli ja ajankohtainen, mutta irrallaan pääasiasta ja itse masennuksen hoitoon nähden tapahtuneesta avun hakemisesta!
        Huono ja jopa traumaattinen kokemus - kun "istunnot" eli käynnit eivät tuottaneet mitään varsinaista apua - tämä "auttaja" Hiltunen ilmaisi sen selvästi käynnit päättyy ja hän ikäänkuin kyllästyneenä "asiakkaaseen" antoi pitkäaikaisen ns. sairausvapaan, mutta kietäytyi antamasta lausuntoa jolla voisi Kelan kautta hakea asiantuntevampaa auttajaa yms.!
        Siinä tämä Anne Hiltunen (mutta edelleen kaupungin toimessa jossain päin klinikoilla?) teki ammatti- eli virkavirheen jättäen hoidon jos niin voisi edes sanoa - kesken ja heikoilla ammatillisilla osaamisellaan täydellisen avoimeksi!
        Huom. Ja yksi muuan kummallisuus on - ja oli tämä samainen "psykologi" saattoi seurata mm. asiakkaan kenen hyvänsä asiakkaan / potilaan terveyskeskus-käytejä ja niistä tehtyjä käynti tietoja mistä tahansa käynneistä!!!

        Ja tallainen "oikeus" heillä on tietääkseni edelleen olemassa, joka on varsin kummallinen käytäntö johon tk- lääkärin mukaan heillä on oikeus, mutta miksi voimme kysyä?! Vaarantaa jopa asiakkaan muiden lääkärissä käyntien tilaa!

        Olin aikeissa tehdä tästä henkilöstä kantelun josta myös kerroin, johon tämä vastasi lagonisesti tee ihan vapaasti - ei vaikuta mihinkään"!?
        Pelottavaa mikä valta näillä on ihmiseen joka JOUTUU tai ohjataan hakemaan apua esim- Helsingin psykiatiselle klinikalle! En suosittele ensisijaisena paikkana hakeutua jos mikään ei ole muuttunut!? Mutta vaihtoehdot ovat monesti vähissä on myönnettävä!


      • Anonyymi

        Eipä niinistö ottanut kantaa kun sipilä kurjisti köy j ääkansaa epäraspi olisesti ja anto k öyhien tarvitsema t rahat rokkaile jotka ie edestarvinneetkaan mitää

        Eipä niinistö lausunun mitään koko. Vaal i kautena k u n sipilä vaan köyhää kurjisyi


    • Anonyymi

      Äijällä on vähän isompi teko omallatunnollaan.

      Vai kysynkö, mitä tapahtui valtiopetos lakipykälälle?

      • Anonyymi

        Kysy ihmeessä! Mekin haluamme tietää sen.


      • Anonyymi

        Sauli uudenvuoden puheessaan:
        - Rajitusten Noudattaminen
        -ROKOTTEEN ORTTAMINEN
        -edeltänyt maailma!
        -ei paluuta entiseen!
        -MENNYT EI ENÄÄ PALAA
        -uusi taitekohta
        VAPAAMUURARI!


    • Anonyymi

      Mahtaisko olla että Jenni käynyt avautumassa epänormaalista suhteestaan yli puolet vanhempaan ukkoon ja miten vastenmieliseltä se tuntuu maata hänen allaan?

    • Anonyymi

      Niin, miksi hän nyt älähti. Melko omituista. Onko tässä kuitenkin iso likainen juttu taustalla ja nuo tavisten sairaskertomukset ovat vain hämäystä?

      • Anonyymi

        Toki noin.


    • Anonyymi

      Niinistön neuvo niille, joiden tiedot on kähvelletty, oli typeryydessään kerrassaan naiivi: Pää pystyyn!

    • Anonyymi

      Vetihän Sale kahvit väärään kurkkuun taannoin, kun kuuli, miten kakka-Waltteri oli jäänyt bussin kyydistä. Kyllä presidentin unilukkarina tulee herätellä väkeä.

    • Anonyymi

      NYT 27.10.2020:
      "Vastaamon ex-toimitus­johtajan ja tämän vanhempien omaisuutta takavarikkoon lähes 10 miljoonaa euroa
      Turvaamistoimea haki Vastaamon nykyinen pääomistaja.
      '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
      https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000006701404.html
      _"PSYKOTERAPIAKESKUS Vastaamon entisen toimitusjohtajan Ville Tapion ja hänen vanhempiensa omaisuutta on asetettu takavarikkoon väliaikaisena turvaamistoimena.

      Takavarikkoa haki Helsingin käräjäoikeudesta Vastaamon nykyinen pääomistaja PTK Midco Oy.

      Helsingin käräjäoikeus määräsi pantavaksi takavarikkoon vastaajien omaisuutta lähes 10 miljoonaa euroa.

      – Hakija (PTK Midco Oy) on saattanut todennäköiseksi, että hänellä on edellä mainittu saaminen, josta vastaajat ovat vastuussa yhteisvastuullisesti. On olemassa vaara, että vastaajat kätkevät, hävittävät tai luovuttavat omaisuuttaan taikka menettelevät muulla hakijan saamista vaarantavalla tavalla, lukee väliaikaisen turvaamistoimen perusteluissa.

      Koska turvaamistoimen tarkoitus muutoin vaarantuisi, päätös väliaikaisesta turvaamistoimesta annettiin vastaajia kuulematta.

      TAPION perhe omisti Vastaamon vielä alkuvuodesta 2019. Sen jälkeen yrityksiin sijoittava Intera Partners osti enemmistön Vastaamon osakkeista. PTK Midco on Intera Partnersin holding-yhtiö.

      Vastaamon hallituksen puheenjohtaja Tuomas Kahri kertoi mahdollisista turvaamistoimista Ilta-Sanomille jo eilen.

      Kahri piti todennäköisenä sitä, että toimitusjohtaja Tapio tiesi tietomurrosta jo ennen yrityskauppaa, mutta ei kertonut siitä. Kun epäilys tuli ilmi, toimitusjohtajalle annettiin potkut.

      – Jos asiasta ovat muut Vastaamon sisällä tienneet, se on ollut hyvin pieni porukka, Kahri sanoi.

      – Mikäli tällainen tieto olisi ollut, on selvää ettei yrityskauppaa olisi tehty, kommentoi Intera Partnersin toimitusjohtaja Jokke Paananen aiemmin Iltalehdelle.

      <> ! Tietoturvaskandaalin alkaessa Ville Tapion isällä ei ollut enää omistusta Vastaamossa, mutta Tapio ja hänen äitinsä omistavat 30 prosenttia Vastaamon osakkeista.

      • Anonyymi

        Mikälie oli kauppasumma osakekaupoissa?


    • Anonyymi

      Onpa hyvä että on haettu takavarikkoon ja hukkaamiskieltoon vai mitä ne oli.
      Ainakin jotain korvaussummaa ihmisparoille kärsimyksistä.
      On niin sikamainen juttu tällainen, että auttaako rahakaan heitä.
      Kuinka kauan tässäkin maassa saa tämänkaltaisia huijarifirmoja perustaa?
      Eikö tämä lopu koskaan vaikka aina paljastuu huijauksia??
      Eipä taida pankkitietomme ja "vahva tunnistautuminen"kaan olla suojassa.

    • Anonyymi

      Terapia on huuhaata jolla rahastetaan ja helvetisti maksaakin

    • Anonyymi

      Löytyyköhän Salenkin lääketiedot Vastaamolta? Tutinan hoitoon jotain kovempaa haettu?

      • Anonyymi

        Tyhmät kysymykset voi ohittaa.


    • Anonyymi

      Jollakin tapaa tälläiset tapaukset liittyvät aina sekoomuspuolueeseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olipa asiallinen lausunto Niinistöltä jo 8 vuotta sitten! Luulen että moni suomalainen on samaa mieltä. Ei jatkuvan kärsimyksen tahallinen, lääketieteellinen lisääminen ole mitään kristillistä!

    • Anonyymi

      Joo kyllä se ''ukkeli'' sohii ja sorkkii joka suuntaan mutta tuleeko mikään muuttuman tai sen valmiimmaksi, saako siis aikaan mitään parannuksia joihin ottaa kantaa kierrellen ja kaarrellen ja jonka puheita useimmiten pitää tulkita ja sitten ne meneekin väärään tulkintaan!
      Näinhän on ollut jo historiassa ja näin on nytkin!

      • Anonyymi

        Minusta "Niinistön nyrkki" on toiminut pitäen yhteisiä etuja lähtökohtana.


      • Anonyymi

        Eli Niinistö on oppinut Manun johtamistavoille.


    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe