Wahlroosin ininät

Anonyymi

Aivan varmasti suurin osa työttömistä ja pienipalkkaisista haluaisi takaisin 1970-luvulle.

Sitä paitsi on täyttä roskaa väittää, että yritykset eivät 1970-luvulla olisi tavoitelleet voittoa. Totta kai ne tavoittelivat ja tekivät. Mutta vähintään yhteiskunta pakotti vähän muuhunkin ja lopputulos on paljon parempi kuin nyt.

Vai miten se meni Nordeassa, kun Naööe vei sinne tuota omaa ajatteluaan. Väkeä on sanottu ulos tasaisena virtana ja konttorit, sikäli kuin niitä on enää jäljellä, alkavat muistuttaa suttuista virolaista bordellia. Sellaista on se "kehitys" ja "nykyaikaisuus", jota pelkällä voitontavoittelulla saadaan.

Wahlroosin kaltaisten elättäminen tulee todella kalliiksi koko yhteiskunnalle. Mitä hyötyä Wahlroosista sitten on ollut? Ei yhtään mitään. Pelkkä mitätön elätti ollut koko ikänsä.

7

<50

  Vastaukset

  • Äijä on samanlainen rasvanaama ku käteinen.
   Molemmat kaivaa sujuvasti omaa napaansa.

   Nallen ulinoita, ei pitäisi edes julkaista.

  • 70-luvulla demarit ja koko vasemmisto ajoi suomalaisten duunareiden asiaa.

   Jossain 90-luvulla, samoihin aikoihin kun vihreät ilmestyivät, alkoi koko kööri ajamaan ulkomaisten asioita ja suomalainen, duunarikin, kelpasi pelkästään maksumieheksi. Se on tämän päivän trendi edelleen, voimistuvassa määrin.

   Onneksi nyt on korona niin on painopiste kotimaassa, tosin vituksi on mennyt silti. Mutta ainakaan matuvaellusta ei ole nyt onnistuttu organisoimaan ja toivottavasti hallitus hajoaa ennen kuin onnistutaankaan.

   • Hallitus haluaa pitää laittomat matut maassa ja yhdistää näiden perheet sitten myöhemmin. Kukaan ei tiedä mitä nämä laittomat matut ovat nimeltään tai heidän taustaansa,ainoastaan sen, että he ovat valehtelijoita.


   • Toivotaan että tämä hallitus jatkkaa pitkälle 2030 luvulle, jotta saadaan maan asiat kuntoon.


  • OLi niin kauhee matka että kaikki insinöörin todistukset, passit yms. katosivat.
   Onneksi kännykät säästyivät !

  • Joko on maksanut velkansa sen 500miljoonaa euroa Suomen valtiolle tuo Vale-Roos?

  • Nalle on ihan viihdyttävä hahmo ja juttujaan on hauska kuunnella, koska hän on taitava puhuja. En tietenkään ota lähimainkaan kaikkea hänen lausumaansa minään totuutena. Ne ovat mielipiteitä siinä missä muidenkin kannanotot, eikä niistä sen enempää jaksa vetää hernettä nenään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4916
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   107
   3512
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   99
   3014
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   38
   1643