Valmistaudun Pariisin mielenilmaisuihin, terroritekoihin.

Anonyymi

Pariisin kartta ja sanakirja jo löytyivät, kynä ja paperia, että voi kirjata menehtyneet, haavoittuneet. Näillä pääsee alkuun, mutta sitten pukkaakin ongelma kenttää ruoka, juoma elikkä pitää päästä tunnelmaan. Tärkein ensin elikkä ranskalainen punkku, halpa, ranskalaista perinne ruokaa en edes tiedä, no jaa aikaa on viikon loppuun. Kihelmöi oikein vautipusseissa tämä ihana odotuksen aika, kuin joulupukkia odottelisi. Pariisi on kaunis kaupunki toivottavasti ei mene ihan tuusanpaskaksi. Soittelen Pariisin pikkuvarpusen musaa.....

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Autoja arvioisin palavan viikonloppuna tuhat kappaletta. Poliiseja menehtyy 20, siviilejä 200 sekä haavoittuneita noin tuhat.

    • Anonyymi

      Mikä silloin viikonloppuna on odotettavissa?

      • Anonyymi

        Osa ihmisistä ei tykkää pilapiirroksista ja he osoittaa ihan oikeasti mieltään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa ihmisistä ei tykkää pilapiirroksista ja he osoittaa ihan oikeasti mieltään.

        Tarkoitat muslimeja joilla ei ole häävi huumorintaju.


    • Anonyymi

      Öljyssä ja valkosipulissa etanapannulla kypsennetyt etanat ja patonkia. Juomaksi esim. valkoviiniä. Siinä ranskalaista muonaa.

    • Anonyymi

      Mielen ilmaisut alkoivatkin etupainoitteisesti, nou hätä olin myös ajoissa liikenteessä. Ilmaisut alkoivatkin etelästä käsin OK. Kiitos ruokaohjeesta, menee kokeiluun. Onneksi punkkua riittää, tosi räväkkä alku, seuraillaan, seurailen.

    • Anonyymi

      no, oikea-aikainen "koronasulku" saksassa ja ranskassa

      • Anonyymi

        Eipä taida korona sulku nyt riittää.


    • Anonyymi

      Elikkä, kannattaisiko hankkia joku järkevä harrastus? Elikkä itsellesi siis.elikkä.

    • Anonyymi

      Outoa on aloitus noinkin etelästä, olisiko tarkoitus, että iskut suuntaa laajalla rintamalla kohti pohjoista. Voimaa mahtia voikin näyttää, kun käydään koko Ranskan maa lävitse.

      • Anonyymi

        Aloitus?
        Wikös tää alkanutkaan Pariisista? Sieltä Hebdon nurkilta. Ja jatkuikin vielä Pariisissa. Eks se maikka lahdattu kans siellä? Sit hypähdettiinkin ko Saudeihin, ja puukotettiin se konsulaatin vartija. Ja sit joko Nizza tai Avignon, kumpi lie tapahtu ensin? Ja nyt jo Lyonissakin on rikastauduttu.

        Vive la France! Vive la Immigrazione! Vapaus, veljeys ja amputaatio! :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitus?
        Wikös tää alkanutkaan Pariisista? Sieltä Hebdon nurkilta. Ja jatkuikin vielä Pariisissa. Eks se maikka lahdattu kans siellä? Sit hypähdettiinkin ko Saudeihin, ja puukotettiin se konsulaatin vartija. Ja sit joko Nizza tai Avignon, kumpi lie tapahtu ensin? Ja nyt jo Lyonissakin on rikastauduttu.

        Vive la France! Vive la Immigrazione! Vapaus, veljeys ja amputaatio! :)

        Totta, vähän yllätti, mutta onkin vasta torstai. Useat kaupungit odottaa tapahtumia, onneksi on ns, ulkonaliikkumis kielto, mitähän lie tarkoittaneekin. Saattaa olla huonookin, ehkä helpompi liikkua salaa.


    • Anonyymi

      Mielenilmaisu on vasta silloin tehokas, kun irtopäitä alkaa kaduilla vastaan tullee.

    • Anonyymi

      Olisiko kolme siviiliä ja yksi taistelija kuolleita. Haavoittuneiden määrä on epäselvä. Oli torstai.

    • Anonyymi

      Hälytysvalmius ihan tapissa, silti vaikuttaa tosi helpolta katkoa kauloja. Pommittaminen varmaan on yhtä helppoa, joten lisää kuolleita on tulossa. Macron uhraa kansalaisia, että saadaan muka jotain vapaata sanaa. Kaikki tietää, että radikalisoituneet eivät pysähdy.

    • Anonyymi

      Alkaako Ranskasta jälleen vallankumous joka leviää muuallekin Eurooppaan. Vapaus veljeys tasa-arvo

    • Anonyymi

      Pariisi on viikonloppuna tulessa, miksi siksikö, että saadaan lehtiin pilakuvia.

    • Anonyymi

      Viherislamistit vahvistuu valitettavasti Suomessa

    • Anonyymi

      Punkkuna Porvoonlankku ihan OK.

    • Anonyymi

      Opelta pää irrotettiin. Nizzan naiselta myös. Veitsellä tappaminen silmästä silmään onkin jo vihaa ihan tappiin asti. Korahtelu, äänet yleensä, tärinät veitsimies vereentyy, joten pakoa ei ole edes ajateltu, itsarina mennään. Turun puukottaja haave tulla ammutuksi, mitä teki suomen poliisi haavoitti ja nyt tulee maksamaan miljoonia oikeuden käynteineen ym. Nizzan puukottaja samoin jätettiin henkiin, miksi.

    • Anonyymi

      Älä huoli terotekojen odottaja. Erilaisia muistopäivä vietetään Ranskassa pe, - la ja sunnuntaina. Pidä vaan varastot täynnä ja mielivirneenä.

      • Anonyymi

        Illalla vilkastuu, tyyntä myrskyn edellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Illalla vilkastuu, tyyntä myrskyn edellä.

        Lähdenkin Alkoon vedän ihan randomilla alueen, jänskättää kaksi asiaa onnistuuko valinta, toki kerron, toinen vakavampi myydäänkö.


    • Anonyymi

      Vink, vink, digiaikana helpompi kopioida ja liittää kuin käyttää kynää ja paperia, saattaa käsi väsyä kirjatessa tuhansia nimiä. Toisaalta, eikös kaikki irakit ole mohammedeja ja somput abdeja, pelkät numerot riittää.

      • Anonyymi

        Vertaisin lähinnä Tour de France matkaan. E-Sportin selostaja Selin aikoinaan aina kertoi viinit ja ruuat paikka kunnittain missä karavaani kulki. Eilen olikin hyvä päivä löytyi kolme paikkakuntaa. Paneudun ainoastaan Nizzan herkkuihin, nautiskellen. Toivottavasti tapahtumat sijoittuvat samoille paikkakunnille, alueille helpottaisi seurantaa. Asiaani vaikeuttaa se, että en pysty arvioimaan ennakkoon paikkakuntaa, verrattuna Selin hänellä oli reittinirja. Kirjaamista helpottaa, kun kirjoitan vasemmalla ja hiiri palvelee oikeaa, joten hyvin menee ja punkkua menee.


    • Anonyymi

      Muutama kuollut. Aika surkealta tuhnulta vaikuttaa mielenilmaus tällä hetkellä.

      • Anonyymi

        Tommosen pystyi ihan ehtolla Isontalon Antti ja Rannanjärvi mökyrokkaa vuotellesa, totta jumalauta näillä lakeuksilla ja tälläinen meno.


    • Anonyymi

      Maanjäristys osui pahaan saumaan. Voimassa nyt väliaikainen rauhan tila, mutta, mutta. Tälläinen tauko tietää myös aikaa suunnitella jotain todella vakavaa, sapelit hommat toki jatkuu mutta jotain suurta suunnitellaan. Salaman Rushdie ja hänen häväistys kirjansa sai alulle vihaa. Englantilaiset aatelointi Sir, joten edelleen ovat kohteita. Elettiin 80-lukua sanottiin, että nuoli on ammuttu milloin osuu kohteeseen, joskus kuitenkin. Nyt samaa nuoli on ammuttu, milloin osuu, odotellaan, tuskin edes kauaa tarvitsee odottaa. Vaakakupissa pilakuvat häväistys kirjat, toisessa rauhallista kanssa käymistä, onkohan Ranskalaiset nyt tyytyväisiä, kun koronaan verrattava uhka jopa pahempi on aina vierelläsi. Pariisissa taltutettiin sapelimies, ihan ok.

    • Anonyymi

      Tunisian sapelihenkilö 21v, kunnioitusta herättää usko tekemiseen, valmius lähes varmaan kuolemaan. Vaikutta, että on oikein nimellä tilattu tekemään tekosiaan. Verkosto ollut valmiina, tekijä on vain puuttunut.

    • Anonyymi

      Lyon itäinen Ranska, siis laajalla rintamalla mennään. Nizza kolme naista RIP. Lyon Ortodoksi pappi, Kreikkalainen, sulkemassa kirkkoaan, katkaistu haulikkomies yritti murhata, vakava haavoittuminen.


      Viiniä Beaujolaista ja ruoka makkaraa, sieniä, kalaa, näin arkisesti, panostan Beaujolaiseen.

      • Anonyymi

        Arvamattomia ovat terroristien tiet. Mies puolinen Ortodoksi pappi, Kreikkalainen oudoksuttaa. Harkittua, katkaistu haulikko ymmärrän, pitää kuitenkin omistaa haulikko minkä katkaisee, sekä ammuttava todella läheltä, ns, hajoittaa rajusti ja ei läpäise edes maitopurkkia kovinkaan kaukaa. Kaikenkaikkiaan kirkot kohteena, huominen kaiken muuttaa. Beaujolaiseen Piafiiin silti luotan.


      • Anonyymi

        Pariisissa ollutkin yllättävän hiljaista. Meneekö viini valinnat uusiksi, noo huomenna saa taas.


    • Anonyymi

      "Ranskassa ortodoksipapin ampumistapaukseen liittyen on tehty kiinniotto, kertoi Lyonin syyttäjä Nicolas Jacquet lausunnossaan.

      Syyttäjän mukaan kiinni otettu henkilö saattaa vastata silminnäkijöiden kuvausta epäillystä tekijästä. Kiinniottohetkellä hänellä ei ollut mukanaan asetta."
      Mielenkiintoinen murhan yrittäjä, kukahan paljastuu syylliseksi.

    • Anonyymi

      Pilakuva. Macron katselee kaupunkiaan, Pariisia. Eifel, Riemukaari, Sydämmen, taitelioiden kukkulat, kirottua NotreDame hitsareiden tuhoama, heitin hilloo kunnostukseen, tulos, OK. Kuksasta naututtu punkku maistuu, kuksan sain kamulta pohjoisesta Salelta. Ranska on kaaoksessa on koronaa ja pilakuvat villitsee.

    • Anonyymi

      Terroria viinissä, yök, yök. Eurooppa on kynsitulilla, milloin alkaa oikea palo. Wienin alue ihan OK, viinien puolesta, osantot kaikille.

    • Anonyymi

      Itävallan isku lähellä synagoogaa, neljä menehtynyttä, haavoittuneet useita, rynnäkkökivääri aseena.

      Stroh on itävaltalainen rommin kaltainen väkevä alkoholijuoma. Perinteinen wieninleike Wiener Schnitzel on tunnettu herkku ympäri maailmaa. Näillä mennään, matka jatkuu arvaamattomasti.

      Järkeä Suomen päättäjille

    • Anonyymi

      Tämä hässäkkä ohitettu.

      Nyt valtavat mielenosoitukset, syy toinen. Ainakin miljoona pariisilaista osoittaa mieltään terveyspassia ja pakkorokotuksia vastaan. Vesitykit toiminnassa. Liberte vaatii kansa ja equalite.´

      Valtamediamme vaikenee kuoliaaksi, ei sovi agendaan kertoa asiasta.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe