Valmistaudun Pariisin mielenilmaisuihin, terroritekoihin.

Anonyymi

Pariisin kartta ja sanakirja jo löytyivät, kynä ja paperia, että voi kirjata menehtyneet, haavoittuneet. Näillä pääsee alkuun, mutta sitten pukkaakin ongelma kenttää ruoka, juoma elikkä pitää päästä tunnelmaan. Tärkein ensin elikkä ranskalainen punkku, halpa, ranskalaista perinne ruokaa en edes tiedä, no jaa aikaa on viikon loppuun. Kihelmöi oikein vautipusseissa tämä ihana odotuksen aika, kuin joulupukkia odottelisi. Pariisi on kaunis kaupunki toivottavasti ei mene ihan tuusanpaskaksi. Soittelen Pariisin pikkuvarpusen musaa.....

36

116

  Vastaukset

  • Autoja arvioisin palavan viikonloppuna tuhat kappaletta. Poliiseja menehtyy 20, siviilejä 200 sekä haavoittuneita noin tuhat.

  • Mikä silloin viikonloppuna on odotettavissa?

   • Osa ihmisistä ei tykkää pilapiirroksista ja he osoittaa ihan oikeasti mieltään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Osa ihmisistä ei tykkää pilapiirroksista ja he osoittaa ihan oikeasti mieltään.

    Tarkoitat muslimeja joilla ei ole häävi huumorintaju.


  • Öljyssä ja valkosipulissa etanapannulla kypsennetyt etanat ja patonkia. Juomaksi esim. valkoviiniä. Siinä ranskalaista muonaa.

  • Mielen ilmaisut alkoivatkin etupainoitteisesti, nou hätä olin myös ajoissa liikenteessä. Ilmaisut alkoivatkin etelästä käsin OK. Kiitos ruokaohjeesta, menee kokeiluun. Onneksi punkkua riittää, tosi räväkkä alku, seuraillaan, seurailen.

  • no, oikea-aikainen "koronasulku" saksassa ja ranskassa

   • Eipä taida korona sulku nyt riittää.


  • Elikkä, kannattaisiko hankkia joku järkevä harrastus? Elikkä itsellesi siis.elikkä.

  • Outoa on aloitus noinkin etelästä, olisiko tarkoitus, että iskut suuntaa laajalla rintamalla kohti pohjoista. Voimaa mahtia voikin näyttää, kun käydään koko Ranskan maa lävitse.

   • Aloitus?
    Wikös tää alkanutkaan Pariisista? Sieltä Hebdon nurkilta. Ja jatkuikin vielä Pariisissa. Eks se maikka lahdattu kans siellä? Sit hypähdettiinkin ko Saudeihin, ja puukotettiin se konsulaatin vartija. Ja sit joko Nizza tai Avignon, kumpi lie tapahtu ensin? Ja nyt jo Lyonissakin on rikastauduttu.

    Vive la France! Vive la Immigrazione! Vapaus, veljeys ja amputaatio! :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aloitus?
    Wikös tää alkanutkaan Pariisista? Sieltä Hebdon nurkilta. Ja jatkuikin vielä Pariisissa. Eks se maikka lahdattu kans siellä? Sit hypähdettiinkin ko Saudeihin, ja puukotettiin se konsulaatin vartija. Ja sit joko Nizza tai Avignon, kumpi lie tapahtu ensin? Ja nyt jo Lyonissakin on rikastauduttu.

    Vive la France! Vive la Immigrazione! Vapaus, veljeys ja amputaatio! :)

    Totta, vähän yllätti, mutta onkin vasta torstai. Useat kaupungit odottaa tapahtumia, onneksi on ns, ulkonaliikkumis kielto, mitähän lie tarkoittaneekin. Saattaa olla huonookin, ehkä helpompi liikkua salaa.


  • Mielenilmaisu on vasta silloin tehokas, kun irtopäitä alkaa kaduilla vastaan tullee.

  • Olisiko kolme siviiliä ja yksi taistelija kuolleita. Haavoittuneiden määrä on epäselvä. Oli torstai.

  • Hälytysvalmius ihan tapissa, silti vaikuttaa tosi helpolta katkoa kauloja. Pommittaminen varmaan on yhtä helppoa, joten lisää kuolleita on tulossa. Macron uhraa kansalaisia, että saadaan muka jotain vapaata sanaa. Kaikki tietää, että radikalisoituneet eivät pysähdy.

  • Alkaako Ranskasta jälleen vallankumous joka leviää muuallekin Eurooppaan. Vapaus veljeys tasa-arvo

  • Pariisi on viikonloppuna tulessa, miksi siksikö, että saadaan lehtiin pilakuvia.

  • Viherislamistit vahvistuu valitettavasti Suomessa

  • Punkkuna Porvoonlankku ihan OK.

  • Opelta pää irrotettiin. Nizzan naiselta myös. Veitsellä tappaminen silmästä silmään onkin jo vihaa ihan tappiin asti. Korahtelu, äänet yleensä, tärinät veitsimies vereentyy, joten pakoa ei ole edes ajateltu, itsarina mennään. Turun puukottaja haave tulla ammutuksi, mitä teki suomen poliisi haavoitti ja nyt tulee maksamaan miljoonia oikeuden käynteineen ym. Nizzan puukottaja samoin jätettiin henkiin, miksi.

  • Älä huoli terotekojen odottaja. Erilaisia muistopäivä vietetään Ranskassa pe, - la ja sunnuntaina. Pidä vaan varastot täynnä ja mielivirneenä.

   • Illalla vilkastuu, tyyntä myrskyn edellä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Illalla vilkastuu, tyyntä myrskyn edellä.

    Lähdenkin Alkoon vedän ihan randomilla alueen, jänskättää kaksi asiaa onnistuuko valinta, toki kerron, toinen vakavampi myydäänkö.


  • Vink, vink, digiaikana helpompi kopioida ja liittää kuin käyttää kynää ja paperia, saattaa käsi väsyä kirjatessa tuhansia nimiä. Toisaalta, eikös kaikki irakit ole mohammedeja ja somput abdeja, pelkät numerot riittää.

   • Vertaisin lähinnä Tour de France matkaan. E-Sportin selostaja Selin aikoinaan aina kertoi viinit ja ruuat paikka kunnittain missä karavaani kulki. Eilen olikin hyvä päivä löytyi kolme paikkakuntaa. Paneudun ainoastaan Nizzan herkkuihin, nautiskellen. Toivottavasti tapahtumat sijoittuvat samoille paikkakunnille, alueille helpottaisi seurantaa. Asiaani vaikeuttaa se, että en pysty arvioimaan ennakkoon paikkakuntaa, verrattuna Selin hänellä oli reittinirja. Kirjaamista helpottaa, kun kirjoitan vasemmalla ja hiiri palvelee oikeaa, joten hyvin menee ja punkkua menee.


  • Muutama kuollut. Aika surkealta tuhnulta vaikuttaa mielenilmaus tällä hetkellä.

   • Tommosen pystyi ihan ehtolla Isontalon Antti ja Rannanjärvi mökyrokkaa vuotellesa, totta jumalauta näillä lakeuksilla ja tälläinen meno.


  • Maanjäristys osui pahaan saumaan. Voimassa nyt väliaikainen rauhan tila, mutta, mutta. Tälläinen tauko tietää myös aikaa suunnitella jotain todella vakavaa, sapelit hommat toki jatkuu mutta jotain suurta suunnitellaan. Salaman Rushdie ja hänen häväistys kirjansa sai alulle vihaa. Englantilaiset aatelointi Sir, joten edelleen ovat kohteita. Elettiin 80-lukua sanottiin, että nuoli on ammuttu milloin osuu kohteeseen, joskus kuitenkin. Nyt samaa nuoli on ammuttu, milloin osuu, odotellaan, tuskin edes kauaa tarvitsee odottaa. Vaakakupissa pilakuvat häväistys kirjat, toisessa rauhallista kanssa käymistä, onkohan Ranskalaiset nyt tyytyväisiä, kun koronaan verrattava uhka jopa pahempi on aina vierelläsi. Pariisissa taltutettiin sapelimies, ihan ok.

  • Tunisian sapelihenkilö 21v, kunnioitusta herättää usko tekemiseen, valmius lähes varmaan kuolemaan. Vaikutta, että on oikein nimellä tilattu tekemään tekosiaan. Verkosto ollut valmiina, tekijä on vain puuttunut.

  • Lyon itäinen Ranska, siis laajalla rintamalla mennään. Nizza kolme naista RIP. Lyon Ortodoksi pappi, Kreikkalainen, sulkemassa kirkkoaan, katkaistu haulikkomies yritti murhata, vakava haavoittuminen.

   Viiniä Beaujolaista ja ruoka makkaraa, sieniä, kalaa, näin arkisesti, panostan Beaujolaiseen.

   • Arvamattomia ovat terroristien tiet. Mies puolinen Ortodoksi pappi, Kreikkalainen oudoksuttaa. Harkittua, katkaistu haulikko ymmärrän, pitää kuitenkin omistaa haulikko minkä katkaisee, sekä ammuttava todella läheltä, ns, hajoittaa rajusti ja ei läpäise edes maitopurkkia kovinkaan kaukaa. Kaikenkaikkiaan kirkot kohteena, huominen kaiken muuttaa. Beaujolaiseen Piafiiin silti luotan.


   • Pariisissa ollutkin yllättävän hiljaista. Meneekö viini valinnat uusiksi, noo huomenna saa taas.


  • "Ranskassa ortodoksipapin ampumistapaukseen liittyen on tehty kiinniotto, kertoi Lyonin syyttäjä Nicolas Jacquet lausunnossaan.

   Syyttäjän mukaan kiinni otettu henkilö saattaa vastata silminnäkijöiden kuvausta epäillystä tekijästä. Kiinniottohetkellä hänellä ei ollut mukanaan asetta."
   Mielenkiintoinen murhan yrittäjä, kukahan paljastuu syylliseksi.

  • Pilakuva. Macron katselee kaupunkiaan, Pariisia. Eifel, Riemukaari, Sydämmen, taitelioiden kukkulat, kirottua NotreDame hitsareiden tuhoama, heitin hilloo kunnostukseen, tulos, OK. Kuksasta naututtu punkku maistuu, kuksan sain kamulta pohjoisesta Salelta. Ranska on kaaoksessa on koronaa ja pilakuvat villitsee.

  • Terroria viinissä, yök, yök. Eurooppa on kynsitulilla, milloin alkaa oikea palo. Wienin alue ihan OK, viinien puolesta, osantot kaikille.

  • Itävallan isku lähellä synagoogaa, neljä menehtynyttä, haavoittuneet useita, rynnäkkökivääri aseena.

   Stroh on itävaltalainen rommin kaltainen väkevä alkoholijuoma. Perinteinen wieninleike Wiener Schnitzel on tunnettu herkku ympäri maailmaa. Näillä mennään, matka jatkuu arvaamattomasti.

   Järkeä Suomen päättäjille

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4916
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   107
   3512
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   99
   3014
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   38
   1643