Aihe

Kouvolasta ryöstetään kotkalaisia

Anonyymi

Energiaviraston valvonnassa Kymenlaakson Sähköverkko Oy tuotto omalle pääomalle 40% , kyllä luitte oikein 40%. Tutki oma sähkölaskusi, Prkl §#¤/\'>

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lasku lähentelee Kouvolan maahan kaivettujen kaapeleiden osalta Kotkassa seuraavaa esimerkkiä; Kulutus 50€ ja Siirto 100€ , no kyllä kyllä siirto sisältää myös kotkalaisen Jyri Häkämiehen (kok, sek) ministerinä hoitamaa sähkön toimitusvarmuutta Jyrki Käteisen( myös sekoomus) johdolla.

   • Anonyymi

    Pitkästä aikaa muuten eilen 0,5 sek sähkökatkos. Piti taas päivittää kodin elektronisia laitteita, ja niitähän meidän varakkaassa ja vaatimattomassa kodissamme kyllä löytyy.


  • Anonyymi

   Sattuu olemaan kotkalainen yhtiö.Joten ryöstää omiaan.

   • Anonyymi

    Ryöstö mikä ryöstö, sama kuka ryöstää.

    Kymenlaakson Sähköverkko OyYhdystie 7, 47200 Elimäki

    Hyvin ryöstetty 2019;
    Liikevaihto , 52 800 000€
    Liikevoitto % , 33,8%
    Tilikauden tulos (tuhatta euroa), 4000€

    ??????????????????????????????????????????????????


  • Anonyymi

   Terveisiä sinne per..seen

   Toikan ja Portaankorvan kirjoituksessa annetaan ymmärtää, ettei Porvoo–Kouvola-oikaisu uhkaisi Lahden kautta kulkevaa kaukoliikennettä. Tälle väitteelle on vaikea löytää perusteita.

   Väyläviraston selvityksen mukaan Lahden kaukoliikenteestä poistuisi yli puolet. Tilalle mahdollisesti saatavien Z-junavuorojen matka-aika olisi 14 minuuttia kaukojunia hitaampi. Väyläviraston selvityksen mukaan matkustajamäärät Lahdesta vähenisivät.

   Lahdella ja Kouvolalla on paljon yhteistä, ja toivomme hyvää itäiselle naapurikaupungillemme. Emme kuitenkaan voi kannattaa sellaisia ratahankkeita, joiden valmistelussa sivutetaan asiantuntijoiden näkemykset ja joissa veronmaksajan euro tuottaa tutkitusti huonommin kuin muissa ratkaisuissa.

   Hallitusohjelmassaan maan hallitus sanoo toteuttavansa tietopohjaista politiikkaa. Toivottavasti tämä pätee myös silloin, kun päätetään ratahankkeista.

   Kirjoittajista Timonen on Lahden kaupunginjohtaja, Alho Lahden kaupunkikehitysjohtaja ja Leppänen Päijät-Hämeen maakuntajohtaja.

  • Anonyymi

   Onnittelut Kouvolaan, pikaista paranemista.

   Kouvolan kaupunki saa katettua 13,7 miljoonan euron alijäämänsä valtion koronatuen ansiosta jo tänä vuonna – "Kaikki satunnaiset tulot ovat menneet hulvattomaan elämiseen"

   • Anonyymi

    Koronatuet koiran persieseen, mutta korona sen kun porskuttaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   279
   20447
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   16441
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   12833
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   312
   10438
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10350